Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Αυτός είναι μούφα λέτε; https://www.skroutz.gr/s/27146392/Powertech-1x-USB-C-Wall-Adapter-Λευκό-PT-923.html Γιατι αν είναι να κάνω καμία ζημιά να πάω στης Apple Πάρε κάτι πιο επώνυμο αν όχι της apple, όπως της Belkin, Anker, Blitzwof κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! Τελικά παρήγγειλα της Apple μέσω Σκρουτζ απο το παραπάνω λινκ… Ελπίζω μόνο μη την πατήσω κ πέσω σε απομίμηση γιατι διάβασα κ κάποια περίεργα σχόλια…Θα δείξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Δυστυχώς υπάρχουν τόσο καλές απομιμήσεις, που ακόμα και τα μη authorized καταστήματα δεν γνωρίζουν ή κάνουν πως δε γνωρίζουν ότι πουλάνε απομιμήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Εγώ επειδή δεν ήθελα ταχυφορτιστή, πήρα αυτόν τον αντάπτορα και φορτίζω στο κλασικό μπριζάκι των iPhone (που το κράτησα) ή στο Λαπτοπ https://www.ebay.com/itm/323902064308 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Υπόψιν μέσω Apple Pay + Eurobank πλέον, μπορούμε να βγάζουμε χρήματα από το ATM χωρίς να έχουμε καν κάποια κάρτα μαζί μας, απλά περνάμε το κινητό από το δεκτή POS του ATM. Σήμερα δοκίμασα με το Apple Watch πρώτη φορά και λειτούργησε άψογα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Καλησπέρα, ενεργοποίησα σήμερα την eSim για την εταιρική σύνδεση. Υπάρχει τρόπος να έχει διαφορετικό ήχο όταν με καλούν σε αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Εγώ επειδή δεν ήθελα ταχυφορτιστή, πήρα αυτόν τον αντάπτορα και φορτίζω στο κλασικό μπριζάκι των iPhone (που το κράτησα) ή στο Λαπτοπ https://www.ebay.com/itm/323902064308 Σωστός, χρειάζεται κ αυτό, ανεξαρτήτως ταχυφορτιστή, για σύνδεση στο λαπτοπ ή στο παλιό πριζάκι! Ερώτηση: Και usb2 (αντί usb3) να παρω την ίδια δουλειά θα κάνω στην απλή φόρτιση;; Ή η διαφορά τους παίζει ρόλο μόνο στη μεταφορά δεδομένων αλλα στη φόρτιση είναι μια η άλλη οποίο και να τυχει να παρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makdo Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Τελικα με την 14.6,μολις περαστηκε επεσε ξανα στο 98% η υγεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Παλι τα ιδια ρε παιδια με την υγεια της μπαταριας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Μετά την αναβάθμιση, η υγεία της μπαταρίας ανέβηκε από 85% στο 88%. Έκτοτε περίπου μετά από μια εβδομάδα πήγε στο 89% Ξανά κατέβηκε 88% και τώρα είναι πάλι στο 89% έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο ; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Μετά την αναβάθμιση, η υγεία της μπαταρίας ανέβηκε από 85% στο 88%. Έκτοτε περίπου μετά από μια εβδομάδα πήγε στο 89% Ξανά κατέβηκε 88% και τώρα είναι πάλι στο 89% έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο ; Εγώ είχα 90%. Μετά το recalculation το ανέβασε στο 92% και όταν έβαλα την 14.6 προχθές, το κατέβασε στο 88%. 11 Pro Max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makdo Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 ναι στην ιδια αλλαγη αναφερθηκα κ γω,απλα δεν εκανα παραθεση το παλιοτερο ποστ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Αν αγοράσω Iphone από Αγγλία δέχεται ελληνική κάρτα sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Αν αγοράσω Iphone από Αγγλία δέχεται ελληνική κάρτα sim? Εάν είναι unlocked από παρόχους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailo86 Δημ. June 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2021 Καλησπέρα παιδιά, εχω iphone 11 pro max και παρατηρώ οτι ενω με το huawei ποθ ειχα σε γνωστα μέρη επιανα 4g και το ιντερνετ πέταγε με αυτο εχω 3g και καμια φορα E. Εχω κανει reset network settings, ανοιγοκλισα το mobile data, εκανα και το κολπο με το aerplane mode αλλα τίποτα. Δεν έχω δει ποτέ να δείχνει 4g. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2021 Καλησπέρα παιδιά, εχω iphone 11 pro max και παρατηρώ οτι ενω με το huawei ποθ ειχα σε γνωστα μέρη επιανα 4g και το ιντερνετ πέταγε με αυτο εχω 3g και καμια φορα E. Εχω κανει reset network settings, ανοιγοκλισα το mobile data, εκανα και το κολπο με το aerplane mode αλλα τίποτα. Δεν έχω δει ποτέ να δείχνει 4g. Καμια ιδεα? Τα huawei έχουν καλύτερο σήμα αλλά πολλές φορές και περισσότερη ακτινοβολία Αυτά πάνε μαζί τις περισσότερες φορές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailo86 Δημ. June 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2021 Ναι οκ, αλλα να έχω εικονίδιο E και να μην μπαίνει πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2021 Ναι οκ, αλλα να έχω εικονίδιο E και να μην μπαίνει πουθενά? Που να μπει με το Ε; Άμα δεν έχεις τουλάχιστον 3g μην ψάχνεις να δεις τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Καλημέρα σας Έχει παρατηρήσει κάποιος από την προτελευταία η την τελευταία αναβάθμιση να έχει αυξηθεί η ένταση ήχου στο ρολόι και στο Κινητο ; Θεωρώ ότι παίζει πιο δυνατά αφού καμία φορά το Κινητο παραμορφώνει όταν το βάζω τέρμα Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Καλησπέρα παιδιά, εχω iphone 11 pro max και παρατηρώ οτι ενω με το huawei ποθ ειχα σε γνωστα μέρη επιανα 4g και το ιντερνετ πέταγε με αυτο εχω 3g και καμια φορα E. Εχω κανει reset network settings, ανοιγοκλισα το mobile data, εκανα και το κολπο με το aerplane mode αλλα τίποτα. Δεν έχω δει ποτέ να δείχνει 4g. Καμια ιδεα? Πριν από το 11 είχα το p30 το οποίο και παραχώρησα στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου έχει cosmote κύριο αριθμό και εγώ frog για δεύτερο. Επειδή στην περιοχή μου η cosmote έχει άθλιο σήμα στο p30 η ένδειξη ανεβοκατεβαίνει συνέχεια 3g->4g->4g+, ενώ στο 11άρι μου για περίπου 2 βδομάδες που είχα τα δεδομένα σε cosmote ήταν σταθερα στο 4g με 1-2 γραμμές και ταχύτητες 40-50 mbps. Από ομιλία όμως είναι για κλάματα. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Πριν από το 11 είχα το p30 το οποίο και παραχώρησα στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου έχει cosmote κύριο αριθμό και εγώ frog για δεύτερο. Επειδή στην περιοχή μου η cosmote έχει άθλιο σήμα στο p30 η ένδειξη ανεβοκατεβαίνει συνέχεια 3g->4g->4g+, ενώ στο 11άρι μου για περίπου 2 βδομάδες που είχα τα δεδομένα σε cosmote ήταν σταθερα στο 4g με 1-2 γραμμές και ταχύτητες 40-50 mbps. Από ομιλία όμως είναι για κλάματα. Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά το huawei έχει καλύτερο σήμα Το iphone απλά δεν δείχνει όλες τις καταστάσεις πχ 4g-4g+ Μόνο τα βασικά δείχνει οπότε σε ξεγελάει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Σωστά. Η αλήθεια είναι ότι δε δοκίμασα να τρέξω speedtest και στο p30. Στην ομιλία είναι και τα δύο το ίδιο χάλια πάντως. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Παιδιά μπορώ να κατεβάσω κανονικά την εφαρμογή Netflix για να βλέπω ταινιες όπως κάνω και σε αντροιντ κινητό ή δε γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Γιατί να μην γίνεται? Φυσικά και γινεται Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Γίνεται ομως να συνδεθώ με email της Yahoo που εχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts