Tasos19s Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 καλησπερα , θα ηθελα μια βοηθεια μιας και ειμαι νεος στο iphone. δεν μπορω να στειλω σμσ imessages φευγουν αλλα σμσ οχι!!! τι πρεπει να αλλαξω?? ευχαριστω Ρυθμίσεις/μηνύματα/αποστολή ως sms Αυτό είναι όταν έχεις Ίντερνετ Όταν δεν έχεις, έτσι κι αλλιώς στέλνει sms Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Επίσης τσέκαρε μήπως είσαι σε wifi calling όταν στέλνεις. Στη voda έχει θέμα με τα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 (edited) φορτιζε το πολλες φορες κι απο λιγο εγω προσπαθω να μην το αφηνω να πεσει κατω απο 20. επισης δεν φορτιζω σχεδον ποτε μεχρι 100 πιο πολυ το βαζω απο 30 μεχρι 60-70 σε ουτε μια ωρα δηλαδη ετοιμο. με βγαζει την μερα συνηθως. γενικα μην το πολυ ασχολεισαι. ειτες την μπαρα χαμηλα βαλε μιση ωρα στην πριζα και φυγε. μετα απο 10-12 ωρες το ξανα βαζεις για μιση ωρα σιγα Με καλυψες, γιατι το φοβομουν λιγο, Ευχαριστω! Καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω σιγουρα? Ενα toggle για gps on/off θα το ηθελα εκτος αν ειμαι τυφλος και δεν το βλεπω :p Κατα τ'αλλα ολα καλα μεχρι στιγμης, απιστευτα ηχεια, επαθα πλακα. Επισης, πηρα θηκη spigen day 1...τι γυαλακι να βαλω για να καθεται καλα? καλη χρονια να εχουμε με υγεια! - Πρεπει να παρω και fast charge φορτιστη και sd card adapter , α ρε apple τι μας κανεις :D Edited January 6, 2020 by balantakos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Με καλυψες, γιατι το φοβομουν λιγο, Ευχαριστω! Καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω σιγουρα? Ενα toggle για gps on/off θα το ηθελα εκτος αν ειμαι τυφλος και δεν το βλεπω :p Κατα τ'αλλα ολα καλα μεχρι στιγμης, απιστευτα ηχεια, επαθα πλακα. Επισης, πηρα θηκη spigen day 1...τι γυαλακι να βαλω για να καθεται καλα? καλη χρονια να εχουμε με υγεια! Αν οπωσδήποτε θελεις να κλείσεις το location σε κάποιες εφαρμογές, πηγαινε settings-privacy - location services και κλείσε ο,τι νομίζεις πως δεν χρειάζεσαι. (Μην κλείσεις τον γενικό διακόπτη, θα καταλάβεις σύντομα πως πολλα χαρακτηριστικα δεν θα λειτουργούν σωστά.) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το γυαλί προστασίας PanzerGlass που προσφέρει φουλ κάλυψη της πρόσοψης; Απ’οτι βλέπω είναι εξαιρετικό, αλλά δεν ξέρω αν θα επηρεάζονται οι αισθητήρες. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Αν οπωσδήποτε θελεις να κλείσεις το location σε κάποιες εφαρμογές, πηγαινε settings-privacy - location services και κλείσε ο,τι νομίζεις πως δεν χρειάζεσαι. (Μην κλείσεις τον γενικό διακόπτη, θα καταλάβεις σύντομα πως πολλα χαρακτηριστικα δεν θα λειτουργούν σωστά.) Sent from my iPhone using Tapatalk Τι εννοείς να μη κλείσει τον γενικό διακόπτη, και τι δεν θα λειτουργεί σωστά; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Τι εννοείς να μη κλείσει τον γενικό διακόπτη, και τι δεν θα λειτουργεί σωστά; Sent from my iPhone using Tapatalk Πχ θα κοπεί το navigation σε κάθε εφαρμογή gps (μέχρι να το ενεργοποιήσεις πάλι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Τι εννοείς να μη κλείσει τον γενικό διακόπτη, και τι δεν θα λειτουργεί σωστά; Sent from my iPhone using Tapatalk Άφησε ανοιχτή την υπηρεσία τοποθεσίας Απλά εκεί μέσα κλείσε ότι δεν θέλεις να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία Μόνο όταν χρησιμοποιήσεις πχ το maps τότε ανοίγει το gps Τις υπόλοιπες ώρες κλείνει αυτόματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gstheod Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Ενα προβλημα έχω ακόμα...Η δόνηση δεν δουλεύει παρόλο που είναι ενεργοποιημένη. Κάποια στιγμή δούλευε αλλά ξαφνικά σταμάτησε...γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Ενα προβλημα έχω ακόμα...Η δόνηση δεν δουλεύει παρόλο που είναι ενεργοποιημένη. Κάποια στιγμή δούλευε αλλά ξαφνικά σταμάτησε...γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό; Settings-sounds & haptics Δες εκεί μέσα που είναι ενεργό να δονείται Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gstheod Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Settings-sounds & haptics Δες εκεί μέσα που είναι ενεργό να δονείται Sent from my iPhone using Tapatalk Το έχω κανει αλλά δυστυχώς δεν δονειται , είναι ενεργοποιημένες και οι δύο επιλογες που έχει. Μάλλον δυσλειτουργία του τηλεφώνου είναι. Σε ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Το έχω κανει αλλά δυστυχώς δεν δονειται , είναι ενεργοποιημένες και οι δύο επιλογες που έχει. Μάλλον δυσλειτουργία του τηλεφώνου είναι. Σε ευχαριστώ πάντως. απο τα πλαγια το κουμπακι το εχεις δει? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gstheod Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 απο τα πλαγια το κουμπακι το εχεις δει? Συγγνωμη αλλά δεν καταλαβαίνω, για πιο κουμπάκι λες; της ενεργοποίησης η της αυξομείωσης του ήχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Συγγνωμη αλλά δεν καταλαβαίνω, για πιο κουμπάκι λες; της ενεργοποίησης η της αυξομείωσης του ήχου; Αυτό φταίει χαχα Όπως είναι τα κουμπιά της έντασης από πάνω έχει ένα διακόπτη. Μήπως το έχεις στο αθόρυβο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gstheod Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Αυτό φταίει χαχα Όπως είναι τα κουμπιά της έντασης από πάνω έχει ένα διακόπτη. Μήπως το έχεις στο αθόρυβο; Οχι φίλε μου, το έχω κοιτάξει, δεν είναι αυτό. Εξάλλου από την στιγμή που έχω την δόνηση σε σίγαση ενεργοποιημένη θα δούλευε αν ήταν ο διακόπτης ενεργοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Οχι φίλε μου, το έχω κοιτάξει, δεν είναι αυτό. Εξάλλου από την στιγμή που έχω την δόνηση σε σίγαση ενεργοποιημένη θα δούλευε αν ήταν ο διακόπτης ενεργοποιημένος. Μπερδεύτηκα εγώ άλλο πράγμα έψαχνες Μήπως έχεις φεγγαράκι επάνω δηλαδή Μην ενοχλείτε; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gstheod Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Μπερδεύτηκα εγώ άλλο πράγμα έψαχνες Μήπως έχεις φεγγαράκι επάνω δηλαδή Μην ενοχλείτε; Οχι δεν έχει....κατασκευαστικό πρόβλημα υποψιάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Οχι δεν έχει....κατασκευαστικό πρόβλημα υποψιάζομαι. Επαναφορά ρυθμίσεων δοκίμασες; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gstheod Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 (edited) Επαναφορά ρυθμίσεων δοκίμασες; Αυτό όχι...θα δοκιμάσω. EDIT: το έκανα και έστρωσε...μια χαρά είναι τώρα! Σε ευχαριστώ! Edited January 7, 2020 by Gstheod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Αυτό όχι...θα δοκιμάσω. EDIT: το έκανα και έστρωσε...μια χαρά είναι τώρα! Σε ευχαριστώ! Κάτι θα είχε κολλήσει πειράζοντας τις ρυθμίσεις Δεν συμβαίνει συχνά αλλά να που καμία φορά μπορεί να γίνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το γυαλί προστασίας PanzerGlass που προσφέρει φουλ κάλυψη της πρόσοψης; Απ’οτι βλέπω είναι εξαιρετικό, αλλά δεν ξέρω αν θα επηρεάζονται οι αισθητήρες. Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ έχω PanzerGlass στο 11 Pro Max και είναι top class τζάμι. Έχω δοκιμάσει επίσης τα Klearlook & Syncwire 3D full coverage τζάμια σε XS Max. Επίσης υψηλού επιπέδου. Το κακό με το PanzerGlass είναι ότι δεν έχει "οδηγό" για τοποθέτηση και την κάνεις εμπειρικά με το μάτι. Aν δεν βιάζεσαι, πάρε αυτό εδώ https://www.amazon.co.uk/Protector-Klearlook-Friendly-Compatible-withiPhone/dp/B07XNY171D/ref=sr_1_4_sspa?crid=T1DQ2GGYD78Q&keywords=iphone+11+klearlook&qid=1578496887&sprefix=iphone+11+kl%2Caps%2C216&sr=8-4-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEzQ0hUT1JENElFMk8xJmVuY3J5cHRlZElkPUEwNTY2MzIyMU5QUFU3NDJZREdDMyZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwMDM1MTczMjRJQ0QySUFGT0w4WiZ3aWRnZXROYW1lPXNwX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά το έχω απορία. Επειδή έχω πρόγραμμα με πολλά GB έχω μονίμως απενεργοποιημένο το WI-FI (από τις ρυθμίσεις και όχι από το control center). Έχω παρατηρήσει ότι όταν κλείνω και ανοίγω το κινητό το ενεργοποιεί αυτόματα. Αυτό δεν ίσχυε στο iphone 6S που είχα το οποίο διατηρούσε την ρύθμιση που είχα. Πώς μπορώ να το έχω μονίμως disable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά το έχω απορία. Επειδή έχω πρόγραμμα με πολλά GB έχω μονίμως απενεργοποιημένο το WI-FI (από τις ρυθμίσεις και όχι από το control center). Έχω παρατηρήσει ότι όταν κλείνω και ανοίγω το κινητό το ενεργοποιεί αυτόματα. Αυτό δεν ίσχυε στο iphone 6S που είχα το οποίο διατηρούσε την ρύθμιση που είχα. Πώς μπορώ να το έχω μονίμως disable; Μάλλον κάποια default ρύθμιση είναι του iOS 13 Δεν μπορείς να κανείς κάτι εάν είναι όντως έτσι Γιατί το κλείνεις το κινητό; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Μάλλον κάποια default ρύθμιση είναι του iOS 13 Δεν μπορείς να κανείς κάτι εάν είναι όντως έτσι Γιατί το κλείνεις το κινητό; Το κλείνω πάντα όταν κοιμάμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Το κλείνω πάντα όταν κοιμάμαι! Βαλε καλύτερα σε πτήση Γλιτώνεις το άνοιξε κλείσε όποτε και το άνοιξε κλείσε των εφαρμογών και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts