dleyteris Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Επιτέλους ... έκλεισα 24 ώρες !!! από την τελευταία φόρτιση και έχω ακόμα 38% μπαταρία. Συνήθως συγκρίνω την αυτονομία κινητού με το ρολόι. ( στους χρόνους ) Όταν έχω την οθόνη always on στο ρολόι έχω σχεδόν ίδια αυτονομία με το κινητο. Τώρα το ρολόι έχει 16% μπατ και το Κινητο 38 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Δε συνεχίζει δηλαδή να σου τρώνε οι εφαρμογές στο παρασκήνιο; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Θεωρώ πως όχι αυτό το καταλαβαίνω επειδή κάνω συγκεκριμένη χρήση με το κινητό μου. Κάθε μέρα ξέρω περίπου τι γίνεται + - 5 μονάδες Τώρα είδα μεγάλη διαφορά Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Θεωρώ πως όχι αυτό το καταλαβαίνω επειδή κάνω συγκεκριμένη χρήση με το κινητό μου. Κάθε μέρα ξέρω περίπου τι γίνεται + - 5 μονάδες Τώρα είδα μεγάλη διαφορά Φαίνεται αυτό πολύ εύκολα Αν πας στις ρυθμίσεις στα στατιστικά τος μπαταρίες έχει κάτι μπάρες με σκούρο μπλε Αν έχει και μπάρες με ανοιχτό μπλε πάει να πει μετράει εφαρμογές που δουλεύουν στο παρασκήνιο Κάποιες όπως η αναπαραγωγή μουσικής εννοείται μετράνε παρασκήνιο αφού ακούμε μουσική με κλειστή οθόνη Δεν έχει λογική όμως κάποιες άλλες να γράφουν χρόνο στο παρασκήνιο ενώ η οθόνη είναι κλειστή Αυτό φαίνεται να έχει διορθωθεί στην τελευταία έκδοση. Για να δούμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Φαίνεται αυτό πολύ εύκολα Αν πας στις ρυθμίσεις στα στατιστικά τος μπαταρίες έχει κάτι μπάρες με σκούρο μπλε Αν έχει και μπάρες με ανοιχτό μπλε πάει να πει μετράει εφαρμογές που δουλεύουν στο παρασκήνιο Κάποιες όπως η αναπαραγωγή μουσικής εννοείται μετράνε παρασκήνιο αφού ακούμε μουσική με κλειστή οθόνη Δεν έχει λογική όμως κάποιες άλλες να γράφουν χρόνο στο παρασκήνιο ενώ η οθόνη είναι κλειστή Αυτό φαίνεται να έχει διορθωθεί στην τελευταία έκδοση. Για να δούμε Σχετικά με αυτό το μόνο που βλέπω στο παρασκήνιο είναι ο Chrome 10 λεπτά και 28 λεπτά το V Μπερ τίποτα άλλο από εχθές Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Σχετικά με αυτό το μόνο που βλέπω στο παρασκήνιο είναι ο Chrome 10 λεπτά και 28 λεπτά το V Μπερ τίποτα άλλο από εχθές Ένα μικρό ποσοστό έχει λογική Το δικό μου viber μέχρι προχθές εμφάνιζε 6 ώρες παρασκήνιο. Άρα αυτό είναι πρόβλημα όχι τα 10’ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Καλησπέρα στην παρέα, θέλω την βοήθεια σας. Χρησιμοποιούσα για χρόνια google photos, και όλες οι φωτογραφίες-βίντεο είναι αποθηκευμένες εκεί, μέχρι και η τελευταία που έχω τραβήξει από το κινητό. Θέλω να αρχίσω να χρησιμοποιώ το iCloud πλέον για αποθήκευση. Χειροκίνητη επιλογή υπάρχει όπως στο google photos γιατί δεν το βρίσκω; Επίσης ενεργοποιώντας την επιλογή back up στο cloud θα αποθηκεύσει τις υπάρχουσες φωτό και βίντεο που υπάρχουν στην συσκευή, οι οποίες όμως είναι ήδη αποθηκευμένες στην google, η θα πρέπει να τις διαγράψω από την συσκευή, για να μη τις κάνει back up? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Καλησπέρα στην παρέα, θέλω την βοήθεια σας. Χρησιμοποιούσα για χρόνια google photos, και όλες οι φωτογραφίες-βίντεο είναι αποθηκευμένες εκεί, μέχρι και η τελευταία που έχω τραβήξει από το κινητό. Θέλω να αρχίσω να χρησιμοποιώ το iCloud πλέον για αποθήκευση. Χειροκίνητη επιλογή υπάρχει όπως στο google photos γιατί δεν το βρίσκω; Επίσης ενεργοποιώντας την επιλογή back up στο cloud θα αποθηκεύσει τις υπάρχουσες φωτό και βίντεο που υπάρχουν στην συσκευή, οι οποίες όμως είναι ήδη αποθηκευμένες στην google, η θα πρέπει να τις διαγράψω από την συσκευή, για να μη τις κάνει back up? Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν υπάρχει χειροκίνητη επιλογή Τα υπολοιπα δεν τα γνωρίζω Ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς πως δουλεύει το iCloud Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Το iCloud θα κάνει backup ότι υπάρχει στη συσκευή, όποτε το ξεκινήσεις. Εγώ πάντως αφήνω πάντα και το google photos ανοικτό να συγχρονίζει, ώστε άμα μου τη βαρέσει και γυρίσω σε android, να έχω κανονικά όλες τις φωτό και εκεί Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Το iCloud θα κάνει backup ότι υπάρχει στη συσκευή, όποτε το ξεκινήσεις. Εγώ πάντως αφήνω πάντα και το google photos ανοικτό να συγχρονίζει, ώστε άμα μου τη βαρέσει και γυρίσω σε android, να έχω κανονικά όλες τις φωτό και εκεί Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Καλή σκέψη Εγώ που θέλω να γυρίσω σε Android δεν μπορώ Έχω 3-4.000 φωτό τις οποίες δεν ξέρω πως να περάσω σε άλλη συσκευή Android Είχα δοκιμάσει μια φορά τις έκανα εξαγωγή από το photos, τις πέρασα στο άλλο κινητό αλλά μου εμφάνιζε από το 2012 δίπλα δίπλα με του 2018-19 και πάει λέγοντας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Έχω καταναλώσει σε 2 λογαριασμούς στο google photos τα 15 GB free storage, και έλεγα να ξεκινήσω πλέον να χρησιμοποιώ το iCloud. Άρα πρέπει να διαγράψω από την συσκευή όλες τις φωτό-βίντεο για να μη τις κάνει και στο εκεί αποθήκευση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Έχω καταναλώσει σε 2 λογαριασμούς στο google photos τα 15 GB free storage, και έλεγα να ξεκινήσω πλέον να χρησιμοποιώ το iCloud. Άρα πρέπει να διαγράψω από την συσκευή όλες τις φωτό-βίντεο για να μη τις κάνει και στο εκεί αποθήκευση. Sent from my iPhone using Tapatalk Τι χωρητικοτητας συσκευη εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Τι χωρητικοτητας συσκευη εχεις ? 128GB Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 128GB Sent from my iPhone using Tapatalk Να ξερεις ομως οτι οι φωτογραφιες στο iCloud συγχρονιζονται με την συσκευη σου .....δηλ δεν ειναι μονο αποθηκευτικος χωρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Το iCloud έχει την φιλοσοφία του κοινού διαμοιρασμού μεταξύ πολλών i συσκευών Άμα σβήσεις κάτι από το ένα σβήνεται από όλα Κάπως έτσι λειτουργεί Δεν είναι για να αποθηκεύει και να τα σβήνεις από την συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Το iCloud έχει την φιλοσοφία του κοινού διαμοιρασμού μεταξύ πολλών i συσκευών Άμα σβήσεις κάτι από το ένα σβήνεται από όλα Κάπως έτσι λειτουργεί Δεν είναι για να αποθηκεύει και να τα σβήνεις από την συσκευή Έτσι ακριβώς Ελπίζω να κατάλαβε ο φίλος γιατί όλοι έχουν χάσει τα αυγά με τα καλάθια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 (edited) Το iCloud έχει την φιλοσοφία του κοινού διαμοιρασμού μεταξύ πολλών i συσκευών Άμα σβήσεις κάτι από το ένα σβήνεται από όλα Κάπως έτσι λειτουργεί Δεν είναι για να αποθηκεύει και να τα σβήνεις από την συσκευή Δλδ η λειτουργία του δεν είναι όπως της google photos, που κάνεις back up και μετά σου δίνει την δυνατότητα να διαγράψεις την φωτό από την συσκευή για απελευθέρωση χώρου. Οκ ευχαριστώ. Και κάτι άλλο, για reset το κινητό χωρίς να χαθούν τα data, είναι η πρώτη επιλογή reset all settings? Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 19, 2020 by Andreas_1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Δλδ η λειτουργία του δεν είναι όπως της google photos, που κάνεις back up και μετά σου δίνει την δυνατότητα να διαγράψεις την φωτό από την συσκευή για απελευθέρωση χώρου. Οκ ευχαριστώ. Και κάτι άλλο, για reset το κινητό χωρίς να χαθούν τα data, είναι η πρώτη επιλογή reset all settings? Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι.....Αλλά πρώτα να θυμηθείς να κλείσεις τον διακόπτη της κλειδοθήκης για να μη χάσεις τους κωδικούς wifi κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Έχω καταναλώσει σε 2 λογαριασμούς στο google photos τα 15 GB free storage, και έλεγα να ξεκινήσω πλέον να χρησιμοποιώ το iCloud. Άρα πρέπει να διαγράψω από την συσκευή όλες τις φωτό-βίντεο για να μη τις κάνει και στο εκεί αποθήκευση. Sent from my iPhone using Tapatalk Δοκίμασε και το MEGA για upload. Σου δίνει από 40GB έως 80GB! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Δοκίμασε και το MEGA για upload. Σου δίνει από 40GB έως 80GB! Μπορείς να μου δώσεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Μπορείς να μου δώσεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες; Sent from my iPhone using Tapatalk https://apps.apple.com/gr/app/mega/id706857885?l=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 https://apps.apple.com/gr/app/mega/id706857885?l=el Ευχαριστώ αδερφέ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Καλησπέρα στην περίπτωση που βάλουμε μια esim και μια sim κανονική λειτουργούν και οι δύο αριθμοί σαν δικαρτο? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Καλησπέρα στην περίπτωση που βάλουμε μια esim και μια sim κανονική λειτουργούν και οι δύο αριθμοί σαν δικαρτο? Σωστά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Σωστά. Sent from my iPhone using Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση,θα είναι το πρώτο μου iphone οπότε μου είναι όλα κάπως παράξενα ,μια άλλη ερώτηση ο dialer που κάνουμε κλήση έχει δυνατότητα όπως στα pixel να βρίσκει τον αριθμό που μας καλεί και μέσω ίντερνετ αν υπάρχουν πληροφορίες να μας λέει ποιος είναι? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts