Jump to content

iPhone 11

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό απο πλαίσιο με τιμολόγιο τί ισχύει με την εγγύηση; 1 έτος ή 2 έτη;

2 έτη βάση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό απο πλαίσιο με τιμολόγιο τί ισχύει με την εγγύηση; 1 έτος ή 2 έτη;

2 έτη εγγύηση είτε με απόδειξη είτε με τιμολόγιο

Σήμερα έγινε το εξής περίεργο.

Τράβηξα μια φωτό την οποία έκανα κοινοποίηση στο Facebook μέσα από την εφαρμογή των φωτογραφιών.

Παρόλο που η επιλογή ανέβασμα σε HD είναι ενεργή στην εφαρμογή του facebook, η φωτογραφία ανέβηκε σε χαμηλή ποιότητα.

Έχει τύχει σε κανέναν;

Δοκίμασα να ανεβάσω την ίδια φωτό από το pc και ήταν μια χαρά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σήμερα έγινε το εξής περίεργο.

Τράβηξα μια φωτό την οποία έκανα κοινοποίηση στο Facebook μέσα από την εφαρμογή των φωτογραφιών.

Παρόλο που η επιλογή ανέβασμα σε HD είναι ενεργή στην εφαρμογή του facebook, η φωτογραφία ανέβηκε σε χαμηλή ποιότητα.

Έχει τύχει σε κανέναν;

Δοκίμασα να ανεβάσω την ίδια φωτό από το pc και ήταν μια χαρά.

Αν στη gallery σου η φωτο είναι σε φουλ ποιότητα, τότε είναι κάποιο bug του fb app.

Δεν βρηκα θεμα στο φορουμ για apple watch...υπαρχει?

Τωρα που πηρα το 11 σκεφτομαι να παρω και ενα apple watch 3, αχ ρε apple τι μας κανεις :lol: :D

Τωρα που πηρα το 11 σκεφτομαι να παρω και ενα apple watch 3, αχ ρε apple τι μας κανεις :lol: :D

Νομίζω ότι το 3 είναι λίγο παλιό

Δεν θα το έπαιρνα εγώ βέβαια εσύ πληρώνεις και ξέρεις τις ανάγκες σου

Νομίζω από το 4 και μετά αξίζει να αγοράσει κάποιος είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο

Nokia 8800 Scirocco

Από 4 και πάνω αν μπορεις

Το εχω βρει 250 ευρω...καινουριο κουτα!

το 4 παει στα 450 ευρω.......

Το 4 έχει καταργηθεί σαν καινούργιο γι αυτό και η συγκεκριμένη τιμή

Nokia 8800 Scirocco

Λετε εαν ο αλλος μπορουσε(ή ηθελε)οικονομικα να αγορασει το apple watch series 4 ή 5,να καθοταν να ρωτουσε για το αν αξιζει το 3?

Προφανως και το series 3 ειναι παλιοτερο και χειροτερο απο το 4 και το 5,αλλα την παρουσα χρονικη στιγμη ειναι και αισθητα φθηνοτερο απο αυτο.

Επισης απο την στιγμη που θα ειναι το πρωτο του smartwatch οπως λεει,δεν γινεται να το βρει αργο γιατι δεν εχει μετρο συγκρισης.

Εννοειται οτι μια χαρα αξιζει μεχρι και σημερα το 3ρι σε οποιον δεν εχει τρελες απαιτησεις και τον ενδιαφερει κυριως το οικονομικο.

Το 4ρι αξιζε μονο στο black friday οποιος το προλαβε.

Εδω και σχετικο video για το 3ρι σημερα

Ριξε μια ματια αγαπητε και στα σχολια απο κατω να δεις ποσοι αλλοι το αγορασαν σαν πρωτο τους smartwatch και ειναι τερμα ικανοποιημενοι.

Λετε εαν ο αλλος μπορουσε(ή ηθελε)οικονομικα να αγορασει το apple watch series 4 ή 5,να καθοταν να ρωτουσε για το αν αξιζει το 3?

Προφανως και το series 3 ειναι παλιοτερο και χειροτερο απο το 4 και το 5,αλλα την παρουσα χρονικη στιγμη ειναι και αισθητα φθηνοτερο απο αυτο.

Επισης απο την στιγμη που θα ειναι το πρωτο του smartwatch οπως λεει,δεν γινεται να το βρει αργο γιατι δεν εχει μετρο συγκρισης.

Εννοειται οτι μια χαρα αξιζει μεχρι και σημερα το 3ρι σε οποιον δεν εχει τρελες απαιτησεις και τον ενδιαφερει κυριως το οικονομικο.

Το 4ρι αξιζε μονο στο black friday οποιος το προλαβε.

Εδω και σχετικο video για το 3ρι σημερα

Ριξε μια ματια αγαπητε και στα σχολια απο κατω να δεις ποσοι αλλοι το αγορασαν σαν πρωτο τους smartwatch και ειναι τερμα ικανοποιημενοι.

Μας το παίζεις έξυπνος με τα λεγόμενα σου;

Με την ίδια φιλοσοφία μπορεί να πάρει και το 2 και το 1 και ακόμα πιο παλιό

Ρώτησε και του είπαμε την άποψη μας ότι αν πάρει τώρα ρολόι καλύτερα από το 4 και μετά

Αν δεν βαστάει η τσέπη του καθένα δεν το σκέφτεται ούτε ρωτάει. Παίρνει αυτό που του βαστάει

Nokia 8800 Scirocco

Μας το παίζεις έξυπνος με τα λεγόμενα σου;

Με την ίδια φιλοσοφία μπορεί να πάρει και το 2 και το 1 και ακόμα πιο παλιό

Ρώτησε και του είπαμε την άποψη μας ότι αν πάρει τώρα ρολόι καλύτερα από το 4 και μετά

Αν δεν βαστάει η τσέπη του καθένα δεν το σκέφτεται ούτε ρωτάει. Παίρνει αυτό που του βαστάει

Εσυ το παιζεις εξυπνος με αυτα που γραφεις. Που κολλανε τα series 2 και 1?Συνεχιζουν να πωλουνται σημερα αυτα στην αγορα και να υποστηριζονται?

Ρωταει ο ανθρωπος εαν αξιζει να παρει το watch series 3 και του απαντας ''εγω δεν θα το επαιρνα ειναι παλιο και να πας στο 4 και μετα'' που το μεν 4 εχει καταργηθει και το 5ρι κοστιζει τα διπλασια.

Δηλαδη να δωσει τα διπλασια χρηματα απλα για να παρει το τελευταιο μοντελο επειδη....ειναι πιο καινουργιο.Ωραια λογικη/επιχειρηματα και κατα τα αλλα εγω το παιζω εξυπνος που τουλαχιστον μπηκα στον κοπο να του βαλω ενα video με βαση αυτο που ζηταει για να δει αναλυτικα τις διαφορες οπως και απο κατω τα σχολια των κατοχων και τις εντυπωσεις τους.

Το Reddit επισης ειναι γεματο απο αναλογα σχολια για το αν αξιζει ή οχι

https://www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNRas3sfQ4yajkPy7F0gGVf_Hi0_Ew%3A1581871505837&ei=kXFJXtvXMqThkgWgpIrgBA&q=apple+watch+series+3+worth+it+2019+reddit&oq=apple+watch+series+3+worth+it+2019+reddit&gs_l=psy-ab.3..33i22i29i30l2.965.1907..2076...0.2..0.332.1750.2-4j2......0....1..gws-wiz.......0i71.T5H3CmGJL-0&ved=0ahUKEwib5L3JwtbnAhWksKQKHSCSAkwQ4dUDCAs&uact=5

Αναλογα μηδενικα επιχειρηματα εδινες και στην αγορα των airpods που τους ελεγες τοτε''εγω τα δικα μου τα πηρα μεταχειρισμενα στα 80ευρω γιατι παραπανω χρηματα δεν δινω και πανω απο αυτα τα λεφτα δεν αξιζουν''. Παρα πολυ ''χρησιμο''σχολιο σε οποιον ειναι στην αγορα για ασυρματα ακουστικα....

Εσυ το παιζεις εξυπνος με αυτα που γραφεις. Που κολλανε τα series 2 και 1?Συνεχιζουν να πωλουνται σημερα αυτα στην αγορα και να υποστηριζονται?

Ρωταει ο ανθρωπος εαν αξιζει να παρει το watch series 3 και του απαντας ''εγω δεν θα το επαιρνα ειναι παλιο και να πας στο 4 και μετα'' που το μεν 4 εχει καταργηθει και το 5ρι κοστιζει τα διπλασια.

Δηλαδη να δωσει τα διπλασια χρηματα απλα για να παρει το τελευταιο μοντελο επειδη....ειναι πιο καινουργιο.Ωραια λογικη/επιχειρηματα και κατα τα αλλα εγω το παιζω εξυπνος που τουλαχιστον μπηκα στον κοπο να του βαλω ενα video με βαση αυτο που ζηταει για να δει αναλυτικα τις διαφορες οπως και απο κατω τα σχολια των κατοχων και τις εντυπωσεις τους.

Το Reddit επισης ειναι γεματο απο αναλογα σχολια για το αν αξιζει ή οχι

https://www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNRas3sfQ4yajkPy7F0gGVf_Hi0_Ew%3A1581871505837&ei=kXFJXtvXMqThkgWgpIrgBA&q=apple+watch+series+3+worth+it+2019+reddit&oq=apple+watch+series+3+worth+it+2019+reddit&gs_l=psy-ab.3..33i22i29i30l2.965.1907..2076...0.2..0.332.1750.2-4j2......0....1..gws-wiz.......0i71.T5H3CmGJL-0&ved=0ahUKEwib5L3JwtbnAhWksKQKHSCSAkwQ4dUDCAs&uact=5

Αναλογα μηδενικα επιχειρηματα εδινες και στην αγορα των airpods που τους ελεγες τοτε''εγω τα δικα μου τα πηρα μεταχειρισμενα στα 80ευρω γιατι παραπανω χρηματα δεν δινω και πανω απο αυτα τα λεφτα δεν αξιζουν''. Παρα πολυ ''χρησιμο''σχολιο σε οποιον ειναι στην αγορα για ασυρματα ακουστικα....

Είπα ότι το 4 έχει αυτή την τιμή επειδή καταργήθηκε

Έχεις χρησιμοποιήσει το 3; Το 4; Το 5;

Εγώ είχα το 4. Έχω δουλεψει και το 3. Δεν αξίζει κάποιος εν έτη 2020 να δώσει 270€ για να πάρει το 3αρι

Τώρα τα αλλά που μας λες είναι αερολογίες

Nokia 8800 Scirocco

Είπα ότι το 4 έχει αυτή την τιμή επειδή καταργήθηκε

Έχεις χρησιμοποιήσει το 3; Το 4; Το 5;

Εγώ είχα το 4. Έχω δουλεψει και το 3. Δεν αξίζει κάποιος εν έτη 2020 να δώσει 270€ για να πάρει το 3αρι

Τώρα τα αλλά που μας λες είναι αερολογίες

Taso εαν δεν εχεις σκοπο να βοηθησεις καποιον,καλυτερα μην απαντας καθολου,γιατι με αυτα που εχεις γραψει ως τωρα αυτο κανεις.

Το να του λες του αλλου οτι το χ προιον δεν αξιζει,τραβα δωσε τα διπλασια χρηματα για να παρεις το αλλο επειδη....το λες εσυ(ή επειδη το χ προιον ειναι παλιοτερο)δεν τον βοηθαει τον αλλο.Το γνωριζει και ο ιδιος αυτο...

Ειχες το Apple watch series 4,εχεις δουλεψει και το 3 και εδω και 3 σχολια δεν του εχεις πει του αλλου το γιατι δεν αξιζει να αγορασει το series 3 σε σχεση με το 5 και αρα γιατι να δωσει τα διπλασια χρηματα για αυτο, περαν του οτι ειναι παλιοτερο μοντελο,κατι που θεωρειται αυτονοητο/δεδομενο.

Ασε που η πλειοψηφια των αγοραστων που πηραν το Series 3 σε διαψευδει σε αυτα που γραφεις οπως ανεφερα παραπανω(που τα θεωρεις και αερολογιες κιολας....)

Ειναι σαν να μπει καποιος να πει οτι θελει να αγορασει το πρωτο του Iphone και κοιταζει στο XR,και να του πειτε''τραβα παρε το 11 pro max γιατι το xr ειναι παλιο και δεν αξιζει''. Δεν τον βοηθαει σε κατι αυτο.

Taso εαν δεν εχεις σκοπο να βοηθησεις καποιον,καλυτερα μην απαντας καθολου,γιατι με αυτα που εχεις γραψει ως τωρα αυτο κανεις.

Το να του λες του αλλου οτι το χ προιον δεν αξιζει,τραβα δωσε τα διπλασια χρηματα για να παρεις το αλλο επειδη....το λες εσυ(ή επειδη το χ προιον ειναι παλιοτερο)δεν τον βοηθαει τον αλλο.Το γνωριζει και ο ιδιος αυτο...

Ειχες το Apple watch series 4,εχεις δουλεψει και το 3 και εδω και 3 σχολια δεν του εχεις πει του αλλου το γιατι δεν αξιζει να αγορασει το series 3 σε σχεση με το 5 και αρα γιατι να δωσει τα διπλασια χρηματα για αυτο, περαν του οτι ειναι παλιοτερο μοντελο,κατι που θεωρειται αυτονοητο/δεδομενο.

Ασε που η πλειοψηφια των αγοραστων που πηραν το Series 3 σε διαψευδει σε αυτα που γραφεις οπως ανεφερα παραπανω(που τα θεωρεις και αερολογιες κιολας....)

Ειναι σαν να μπει καποιος να πει οτι θελει να αγορασει το πρωτο του Iphone και κοιταζει στο XR,και να του πειτε''τραβα παρε το 11 pro max γιατι το xr ειναι παλιο και δεν αξιζει''. Δεν τον βοηθαει σε κατι αυτο.

ρε αδερφε ορεξη εχεις και ασχολεισαι μαζι μου?

του ειπα παρε 4,5

εχει μεταχειρισμενα 4αρια αψογα με 270ευρω

δηλαδη ενας που δεν εχει iphone και θελει να παρει 8 plus αμα το πουμε Αστο φιλε παρε το xr η καποιο απο τα νεα μοντελα περιπου στα ιδια λεφτα το θεωρεις κακο? τι να εξηγησουμε σε καποιον που δεν ειχε καμια απο ολες τις συσκευες?

αι τωρα να θελω εγω να παρω jet ski που δεν εχω ουτε καν πλησιασει ποτε στα 20 μετρα να μου πει καποιος λεπτομερειες για κινητηρες και λοιπα.

Προτιμαω να μου πει αδερφε μου επειδη ασχολουμαστε μια ζωη και φαγαμε την ζωη μας με τα jet ski σου λεμε παρε ταδε η ταδε. Να κατσει καποιος να αναλυσει ολη την ιστορια της ζωης σε καποιον που ουτε ειχε καμια επαφη νομιζω δεν αξιζει.

δωσε εσυ την προταση σου χωρις να μου κανεις προσωπικες επιθεσεις και σχολιασμους και ασε τα μελη να κρινουν το σωστο συμφωνα με τα λεγομενα ολων μας εδω μεσα.

Μην ξανα ασχοληθεις με το ατομο μου γιατι το παρακανες. Αμα δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω η τα θεωρεις λαθος μπορεις απλα να τα αγνοεις η να πεις την αποψη σου χωρις να μου λες τι θα κανω.

Καλο θα ηταν να γραψεις κιολας κατω τι συσκευη διαθετεις γιατι παιζει κι αυτο ΜΕΓΑΛΟ ρολο

Nokia 8800 Scirocco

Έκανα κάποιες συγκρίσεις σήμερα το iPhone 11 ενος φίλου με το iPhone X που έχω εγώ

Βίντεο στο YouTube

1080p

Δεν μπόρεσα να διακρίνω καμία διαφορά στις οθόνες. Ίδια βίντεο, όλα ίδια...

Χρώματα μαύρα άσπρα κόκκινα όλα 90+% τα θεωρώ ίδια

Έχω την εντύπωση ότι έχει αρκετά βελτιωμένη οθόνη σε σχέση με το XR

Να αναφέρω και κάτι που δεν έχει γίνει θέμα εδώ πιστεύω

Το YouTube δεν έχει πλέον ανάλυση πάνω από 1080p στα iPhone

Παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει στα mac με Safari

Κάποιες άδειες δεν δέχεται η Apple από όσο διάβασα να τις τηρήσει σε σχέση με τις ανάγκες της google

Το αποτέλεσμα όλου αυτού να μην μπορεί να δει κάποιος βίντεο υψηλότερης ανάλυσης άσχετα εάν «δεν» μπορέσει να διακρίνει διαφορες σε παραπάνω ανάλυση

Nokia 8800 Scirocco

Και γω έχω ακούσει ότι έχει καλύτερη οθόνη το 11 από το XR, δε νομίζω όμως να ισχύει, θα έκανε ντόρο μεγάλο θεωρώ

Έκανα κάποιες συγκρίσεις σήμερα το iPhone 11 ενος φίλου με το iPhone X που έχω εγώ

Βίντεο στο YouTube

1080p

Δεν μπόρεσα να διακρίνω καμία διαφορά στις οθόνες. Ίδια βίντεο, όλα ίδια...

Χρώματα μαύρα άσπρα κόκκινα όλα 90+% τα θεωρώ ίδια

Έχω την εντύπωση ότι έχει αρκετά βελτιωμένη οθόνη σε σχέση με το XR

Να αναφέρω και κάτι που δεν έχει γίνει θέμα εδώ πιστεύω

Το YouTube δεν έχει πλέον ανάλυση πάνω από 1080p στα iPhone

Παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει στα mac με Safari

Κάποιες άδειες δεν δέχεται η Apple από όσο διάβασα να τις τηρήσει σε σχέση με τις ανάγκες της google

Το αποτέλεσμα όλου αυτού να μην μπορεί να δει κάποιος βίντεο υψηλότερης ανάλυσης άσχετα εάν «δεν» μπορέσει να διακρίνει διαφορες σε παραπάνω ανάλυση

Ενταξει. Δεν ειναι κακη η οθονη του 11 αλλα και ιδια αποδοση με amoled δεν τη λες. Επισης αυτο με το youtube που το βρηκες; Βλεπω κανονικα στα 1080 60fps.

Ενταξει. Δεν ειναι κακη η οθονη του 11 αλλα και ιδια αποδοση με amoled δεν τη λες. Επισης αυτο με το youtube που το βρηκες; Βλεπω κανονικα στα 1080 60fps.

Τι εννοείς; Σου λέω δίπλα δίπλα τα σύγκρινα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις διαφορες

Κι εγώ είναι υπέρ της amoled αλλά από όταν πήρα στα χέρια μου πρώτη φορά το 11αρι του φίλου λέω κάτι γίνεται με την οθόνη.

Του XR με ξένισε από την πρώτη στιγμή

Οι δοκιμές μου έβγαλαν αυτά τα συμπεράσματα που αναφέρω

Και στα δυο κινητά μπήκα YouTube σε πολλά βίντεο. Παραπάνω από 1080p δεν εμφανίζει το YouTube να βάλεις να παίξει

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και γω έχω ακούσει ότι έχει καλύτερη οθόνη το 11 από το XR, δε νομίζω όμως να ισχύει, θα έκανε ντόρο μεγάλο θεωρώ

Εγώ σου λέω όμως τα δοκίμασα δεν είναι να πεις το διάβασα σε forum

Το XR όντως έχει διαφορες δίπλα δίπλα. Τα βλέπεις τα χρώματα διαφέρουν

Εδώ με το 11 πάθαμε πλάκα δεν μπορείς να διακρίνεις σχεδόν καμία διαφορά

Nokia 8800 Scirocco

Και στα δυο κινητά μπήκα YouTube σε πολλά βίντεο. Παραπάνω από 1080p δεν εμφανίζει το YouTube να βάλεις να παίξει

Aυτο συμβαινει χρονια τωρα...

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Εγώ σου λέω όμως τα δοκίμασα δεν είναι να πεις το διάβασα σε forum

Το XR όντως έχει διαφορες δίπλα δίπλα. Τα βλέπεις τα χρώματα διαφέρουν

Εδώ με το 11 πάθαμε πλάκα δεν μπορείς να διακρίνεις σχεδόν καμία διαφορά

Έτσι είχα πάθει και εγώ όταν τα είδα δίπλα δίπλα.

Πήγα σε ένα μαγαζί...έκατσα κάνα 15λετό, λέω ή τα μάτια μου φταίνε ή ο φωτισμός του μαγαζιού.

Πήγα σε άλλο μαγαζί, για επιβεβαίωση. Τα ίδια.

Αργότερα, τα είδα σε δύο φίλους ημέρα. Τα ίδια.

Προσωπικά πιστεύω ότι "φταίει" το γεγονός της σωστής ρύθμισης των Amoled της Apple (το έχω ξαναπεί και γίνομαι γραφικός).

Πάνε βάλε το 11άτι δίπλα σε ένα Samsung...εκεί θα κάνει μπάμ η διαφορά.

Y.Γ από XR δεν έχω εμπειρία. Ούτε κάνα vs είχα κάνει ποτέ για να δώ τα τί και πώς στις οθόνες.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Εγώ που έχω 11 Pro και η σύζυγος XR, στην καθημερινότητα η διαφορά είναι στο max brightness στον ήλιο, που το 11 Pro το ξεπερνάει (χωρίς όμως να μπορείς να πεις ότι δεν βλέπεις την οθόνη του XR σε φουλ ήλιο).

Επίσης διαφορά έχει και σε HDR/Dolby Vision video πχ σε Netflix/Amazon Prime, αλλά η αλήθεια είναι πως σχεδόν ποτέ δεν θα καθίσω να δω βίντεο σε τόσο μικρές οθόνες όταν έχω 50αρα TV.

Γενικά είναι λίγα και εξειδικευμένα τα σενάρια όπου φαίνεται η διαφορά απεικόνισης και στην καθημερινότητα δεν νιώθεις ότι υπερτερείς με amoled ή υστερείς με LCD.

• The title was changed to iPhone 11
  • The topic was unpinned