geob79 Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Ήρθε! ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Ήρθε! ..... Ήρθε και δεν μου αρέσει καθόλου. Μου χάλασε τα widgets και αφαίρεσε και κάποια. Αυτό που αφαιρούν κατά το δοκούν πράγματα δεν μπορώ να το καταλάβω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Καλησπερα σας, ερωτηση, ειναι δυνατον κινητο 1 μηνα με 13 φορτισεις να παει υγεια μπαταριας 99%, και το δουλευω απο 100%-35%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Καλησπερα σας, ερωτηση, ειναι δυνατον κινητο 1 μηνα με 13 φορτισεις να παει υγεια μπαταριας 99%, και το δουλευω απο 100%-35%. Είναι. Μην ασχολείσαι και κοίτα να χαρείς την συσκευή σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Καλησπερα σας, ερωτηση, ειναι δυνατον κινητο 1 μηνα με 13 φορτισεις να παει υγεια μπαταριας 99%, και το δουλευω απο 100%-35%. Εμένα σε 6 μέρες πήγε στο 99% και έμεινε εκεί. Δεν θα πεθάνω κιόλας! Θα την αλλάξω αν και όταν χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Ένα μεγάλο μείον της 14 για μένα είναι ότι από τις εφαρμογές με κλειδωμένο τηλέφωνο αφαιρεσε της ταχειες κλήσεις ( εάν μπορούμε να το πούμε έτσι) και αυτό τουλάχιστον εμένα ελαφρώς με χάλασε. Κατά τα άλλα προς το παρόν όλα καλά θα δείξει στην πορεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ... είχα μάθει και το χρησιμοποιούσα συχνά .... με παρατεταμένο πάτημα του τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Καλημέρα παιδιά! Μετά την αναβάθμιση δεν γίνεται λήψη εφαρμογών από το App Store!! Ξέρει κανείς κάτι; Το έπαθε κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Καλημέρα παιδιά! Μετά την αναβάθμιση δεν γίνεται λήψη εφαρμογών από το App Store!! Ξέρει κανείς κάτι; Το έπαθε κανείς άλλος; Ωχ... Ισχύει. Τι είναι τούτο πάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Ωχ... Ισχύει. Τι είναι τούτο πάλι? Το άσχημο έκανα καθαρή εγκατάσταση όποτε καμία εφαρμογή δεν έχω στο κινητό και ούτε μπορώ να εγκαταστήσω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Το άσχημο έκανα καθαρή εγκατάσταση όποτε καμία εφαρμογή δεν έχω στο κινητό και ούτε μπορώ να εγκαταστήσω!!!! Δεν δοκιμάζεις καθαρή εγκατάσταση με καλώδιο μέσω iTunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Το πολυδιαφημιζόμενο Deep Fusion είναι απενεργοποιημένο στο iOS 14 default... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Το πολυδιαφημιζόμενο Deep Fusion είναι απενεργοποιημένο στο iOS 14 default... Πλακα κανεις;;;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Το πολυδιαφημιζόμενο Deep Fusion είναι απενεργοποιημένο στο iOS 14 default... Πως το ενεργοποιούμε; Κλείνοντας τον διακόπτη View outside the frame? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Ωραίο feature το 2πλο και 3πλο χτύπημα στην πλάτη του iPhone που σου δίνει τι επιλογές θα κάνει αυτή η ενεργεία. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Το άσχημο έκανα καθαρή εγκατάσταση όποτε καμία εφαρμογή δεν έχω στο κινητό και ούτε μπορώ να εγκαταστήσω!!!! Δε νομίζω να είναι πρόβλημα του νέου iOS. Ούτε εγώ μπορώ να κάνω update τις εφαρμογές μου. Ίσως είναι αυτό. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Δε νομίζω να είναι πρόβλημα του νέου iOS. Ούτε εγώ μπορώ να κάνω update τις εφαρμογές μου. Ίσως είναι αυτό. Εγώ update κάνω κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Εγώ πάλι με iPhone 6 iOS 12.4.8 όχι... Τι να πω, δεν ξέρω. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Σε εμένα το deep fusion λειτουργεί κανονικά και όλα τα αλλά οκ ,εκτός από το widget της μουσικής που έχει κολλήσει και δείχνει το ίδιο άλμπουμ πάντα .Έσβησα την εφαρμογή ,ξανά εγκατάσταση και πάλι τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Αυτό με το ότι το deep fusion δεν δουλεύει στο ios 14 έχουμε κάποιο link που να το αναφέρει; γιατί αν όντως ίσχυε /ισχύει δεν θα είχε "βουηξει" ο κόσμος σε site και YouTube ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Δεν δοκιμάζεις καθαρή εγκατάσταση με καλώδιο μέσω iTunes? Έκανα αυτό που είπες με το καλώδιο και όλα είναι εντάξει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα; Κάποιες φορές εμένα δε την διαβάζει και δεν ρυθμίζεται. Σπαστικό bug... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα; Κάποιες φορές εμένα δε την διαβάζει και δεν ρυθμίζεται. Σπαστικό bug... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μάλλον δεν την ρυθμίζεις σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Μάλλον δεν την ρυθμίζεις σωστά Αφού λέει με την αυτόματη φωτεινότητα. Τι να ρυθμίσει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 (edited) Μάλλον δεν την ρυθμίζεις σωστά Μάλλον θα πάμε σε καθαρή εγκατάσταση με iTunes.... αυτό με την χαμηλή φωτεινότητα δεν υποφέρετε Περίμενα δεύτερο κύκλο φόρτισης για να είμαι πιο σίγουρος.... η απόδοση της μπαταρίας με την 14 έχει πέσει τουλάχιστον 30% ... Ενώ στο watch 5 είναι καλύτερα τα πράγματα, στο τέλος της μέρας έχουμε ένα 40% διαθέσιμο υπόλοιπο μπαταρίας. Η διαδικασία με το καλώδιο .... φαντάζομαι να είναι εύκολη υπόθεση Edited September 19, 2020 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts