pavlidisc Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 (edited) Πραγματικά πιστεύετε (άσχετα με το τί λένε οι φήμες, εσείς εάν πιστεύετε ρωτάω) ότι υπάρχει έστω και μια πιθανότητα η Apple να χρησιμοποιήσει σε συσκευή iPhone, ταυτόχρονα και Fingerprint ID και Face ID;;; Προσωπικά πιστεύω ότι αποκλείεται. Αποκλείεται, όχι μόνο να τα χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα, αλλά ακόμα και να ασχοληθεί με under screen Fingerprint ID (όπως δεν ασχολήθηκε και η Google στα Pixel). Θα δείξει. Edited April 26, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Πραγματικά πιστεύετε (άσχετα με το τί λένε οι φήμες, εσείς εάν πιστεύετε ρωτάω) ότι υπάρχει έστω και μια πιθανότητα η Apple να χρησιμοποιήσει σε συσκευή iPhone, ταυτόχρονα και Fingerprint ID και Face ID;;; Χλωμό βέβαια αλλά θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Πρώτη φορά θα έρθω στην παρέα του ios.εκανα παραγγελία την συσκευή από Amazon Γερμανίας. 1 Υπάρχουν θέματα συμβατότητας με πρώτη ενεργοποίηση σε ελληνικό δίκτυο? (κάποιοες εκδόσεις κινητών άλλων εταιριων απαιτούν πρώτη ενεργοποίηση με κάρτα sim της χώρας αγοράς) 2 οι εγγυήσεις ισχύουν κανονικά Ελλάδα ή αναγκαστικά μέσω amazon Γερμανίας? Στην συκευή μου σήμερα έχω 2 gmail με αντιστοιχα 2 διαφορετικές επαφές (ξεχωριστά σε κάθε gmail με τις ομαδες τους σε κάθε ένα απο αυτό. Οι επαφές απο το 1 gmail αποτελούν τις προσωπικές μου επαφές που έχω επιλέξει να εμφανίζονται πάντα (είτε κάνω αναζήτηση επαφών είτε έχω εισερχόμενη κλήση/ μήνυμα) οι επαφές απο το 2ο gmail έχω επιλέξει να εμφανίζονται μόνο στις εισεχόμενες κλήσεις / μηνύματα και όχι όταν εγω κάνω αναζήτηση γιατί είναι αρκετές χιλιάδες και προκαλούν δυσκολίες (είναι εταιρικές επαφές). Υπάρχει δυνατότητα να έχω τέτοια οργάνωση στο iphone? 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Στην συσκευή μου σήμερα έχω 2 gmail με αντιστοιχα 2 διαφορετικές επαφές. Υπάρχει δυνατότητα να έχω τέτοια οργάνωση στο iphone? Εννοείς ότι έχεις 2 λογαριασμούς gmail. Όχι δεν γίνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Εννοείς ότι έχεις 2 λογαριασμούς gmail. Όχι δεν γίνεται.... Μήπως θα μπορούσα να τους βάλω σε μία νέα ομάδα εντός του ίδιου λογαριασμού και να επιλέξω αυτήν η ομάδα να μην εμφανίζεται στην αναζήτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Στην συκευή μου σήμερα έχω 2 gmail με αντιστοιχα 2 διαφορετικές επαφές (ξεχωριστά σε κάθε gmail με τις ομαδες τους σε κάθε ένα απο αυτό. Οι επαφές απο το 1 gmail αποτελούν τις προσωπικές μου επαφές που έχω επιλέξει να εμφανίζονται πάντα (είτε κάνω αναζήτηση επαφών είτε έχω εισερχόμενη κλήση/ μήνυμα) οι επαφές απο το 2ο gmail έχω επιλέξει να εμφανίζονται μόνο στις εισεχόμενες κλήσεις / μηνύματα και όχι όταν εγω κάνω αναζήτηση γιατί είναι αρκετές χιλιάδες και προκαλούν δυσκολίες (είναι εταιρικές επαφές). Υπάρχει δυνατότητα να έχω τέτοια οργάνωση στο iphone? 8 Δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια δυνατότητα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια δυνατότητα Αν περάσω τις επαφές απο τον ενα λογαριασμό gmail στο icloud και το άλλο ως gmail? Ούτε έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Αν περάσω τις επαφές απο τον ενα λογαριασμό gmail στο icloud και το άλλο ως gmail? Ούτε έτσι? Μπορείς να έχεις πολλούς λογαριασμούς αλλά το θέμα είναι ότι θα φαίνονται όλες οι επαφές Δεν μπορείς να κανείς να φαίνονται μόνο όταν σε καλούν ή παρόμοιες επιλογές Όταν βάζεις επιλογή επαφές στο email που περνάς, αυτόματα εμφανίζονται όλες στην εφαρμογή «Επαφές» Για τι αριθμό επαφών μιλάς συνολικά; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μπορείς να έχεις πολλούς λογαριασμούς αλλά το θέμα είναι ότι θα φαίνονται όλες οι επαφές Δεν μπορείς να κανείς να φαίνονται μόνο όταν σε καλούν ή παρόμοιες επιλογές Όταν βάζεις επιλογή επαφές στο email που περνάς, αυτόματα εμφανίζονται όλες στην εφαρμογή «Επαφές» Για τι αριθμό επαφών μιλάς συνολικά; 4000-5000 στον ένα 12000 στο αλλο. Οι ομαδοποιήσεις θα περαστούν κανονικά ή θα χαθούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 4000-5000 στον ένα 12000 στο αλλο. Οι ομαδοποιήσεις θα περαστούν κανονικά ή θα χαθούν? Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου αλλά στην συσκευή μου δεν βλέπω τέτοιες επιλογές που ζητάς Καλύτερα μην πας σε iPhone εάν σου είναι απαραίτητα αυτά που ψάχνεις γιατί δεν είναι τόσο ανοιχτό να μπορείς να πειράζεις ότι θέλεις και να το φέρνεις στα μέτρα σου Ίσως υπάρχει κανένας άλλος πλάγιος τρόπος Κάποιος εδώ μέσα πιθανόν να σου απαντήσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Αύριο θα πάω στη συσκευή ενός φίλου να περάσω τον έναν λογαριασμό μου με τις επαφές για να ψάξω τις δυνατότητες που δίνει. Προβληματιζομαι λίγο αλλά και μόνο ότι το έχω παραγγείλει με έχει βάλει ήδη στην ιδεα να δοκιμάσω το ios. Αρκεί φυσικά να πληροί τις απαιτήσεις μου. Αύριο ελπίζω να έχω νεότερα. Θα ενημερώσω! Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Να αποκρυψεις επαφές μπορείς από έναν λογαριασμό. Αλλά δεν ξέρω όταν σε παίρνουν τηλ θα εμφανίζεται Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Να αποκρυψεις επαφές μπορείς από έναν λογαριασμό. Αλλά δεν ξέρω όταν σε παίρνουν τηλ θα εμφανίζεται Δεν εμφανίζονται εάν δεν τις επιλέξεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacodiaz Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Καλημερα παιδια.Να ρωτησω και γω ποιο τζαμακι προτεινετε για προ μαξ; Επισης αυτη τη θηκη την εχει κανεις; https://www.skroutz.gr/s/20205778/Spigen-La-Manon-Calin-Back-Cover-%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%AD-iPhone-11-Pro-Max.html? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Καλημερα παιδια.Να ρωτησω και γω ποιο τζαμακι προτεινετε για προ μαξ; Επισης αυτη τη θηκη την εχει κανεις; https://www.skroutz.gr/s/20205778/Spigen-La-Manon-Calin-Back-Cover-%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%AD-iPhone-11-Pro-Max.html? Ευχαριστω Εγώ σήμερα το ξήλωσα το τζαμάκι. Πήρα σχεδόν ότι κυκλοφορεί και όλο κάτι με χαλούσε. Το άφησα χωρίς και ότι είναι να γίνει ας γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacodiaz Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Εγώ σήμερα το ξήλωσα το τζαμάκι. Πήρα σχεδόν ότι κυκλοφορεί και όλο κάτι με χαλούσε. Το άφησα χωρίς και ότι είναι να γίνει ας γίνει Η αισθηση ειναι τελεια ειμαι σιγουρος αλλα μου ακουγεται τοσο τρομακτικο..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Καλημερα παιδια.Να ρωτησω και γω ποιο τζαμακι προτεινετε για προ μαξ; https://www.skroutz.gr/s/20354626/Spigen-AlignMaster-Full-Face-Tempered-Glass-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-iPhone-11-Pro-Max.html Επισης αυτη τη θηκη την εχει κανεις; https://www.skroutz.gr/s/20205778/Spigen-La-Manon-Calin-Back-Cover-%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%AD-iPhone-11-Pro-Max.html? Ευχαριστω Είναι θέμα γούστου, προσωπικά προτείνω θήκες που καλύπτουν και το κάτω μέρος της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Εγώ σήμερα το ξήλωσα το τζαμάκι. Πήρα σχεδόν ότι κυκλοφορεί και όλο κάτι με χαλούσε. Το άφησα χωρίς και ότι είναι να γίνει ας γίνει iPhone X, χάλασα 60 ευρώ σε τζαμάκια. 2 τζαμάκια των 30 ευρώ, της Belkin. Μου δημιουργούσαν θέμα στο touch. Και μάλιστα νόμιζα οτι έφταιγε το κινητό και το πήγα στο service και μου αλλάξανε οθόνη. μετά καπάκια τζαμάκι και μετά πάλι τα ίδια. το ξήλωσα και ζω στα άκρα. αλλα το κινητό είναι για να το χαρούμε (και κλαίω 60 ευρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Καλύτερη λύση νομίζω ότι είναι η ζελατίνα την οποία δεν την καταλαβαίνεις καν και δεν χαράζεται καθόλου η οθόνη. Την τοποθέτησα πριν 6 μήνες σε apple store στο εξωτερικό και δεν έχει πάθει τίποτα. Κορυφαία επιλογή νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 iPhone X, χάλασα 60 ευρώ σε τζαμάκια. 2 τζαμάκια των 30 ευρώ, της Belkin. Μου δημιουργούσαν θέμα στο touch. Και μάλιστα νόμιζα οτι έφταιγε το κινητό και το πήγα στο service και μου αλλάξανε οθόνη. μετά καπάκια τζαμάκι και μετά πάλι τα ίδια. το ξήλωσα και ζω στα άκρα. αλλα το κινητό είναι για να το χαρούμε (και κλαίω 60 ευρώ) Και επίσης έχεις και ανοιγμένη συσκευή μην ξεχνάς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Και επίσης έχεις και ανοιγμένη συσκευή μην ξεχνάς Ισχύει ανοίχτηκε τζάμπα η συσκευή και τη στερήθηκα για 1-2 μέρες χωρίς λόγο. Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν μου έκατσε καλά το X. αυτό το face id δεν μου έκατσε ποτέ καλά. Μη σου πω θα παω στο Se 2020 Να ηρεμήσει το κεφάλι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ισχύει ανοίχτηκε τζάμπα η συσκευή και τη στερήθηκα για 1-2 μέρες χωρίς λόγο. Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν μου έκατσε καλά το X. αυτό το face id δεν μου έκατσε ποτέ καλά. Μη σου πω θα παω στο Se 2020 Να ηρεμήσει το κεφάλι μου Ε μην το χρησιμοποιείς σιγά Βάλε κωδικό pin για ασφάλεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ισχύει ανοίχτηκε τζάμπα η συσκευή και τη στερήθηκα για 1-2 μέρες χωρίς λόγο. Δηλαδή τους πήγες τη συσκευή, έβγαλαν το tempered glass και δεν τη δοκίμασαν να δουν αν όντως έχει πρόβλημα η οθόνη πριν την αντικαταστήσουν; Και εσύ πριν τους το πας δε δοκίμασες χωρίς tempered glass για να δεις αν έχει πρόβλημα το touch στην οθόνη σου; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 iPhone X, χάλασα 60 ευρώ σε τζαμάκια. 2 τζαμάκια των 30 ευρώ, της Belkin. Μου δημιουργούσαν θέμα στο touch. Και μάλιστα νόμιζα οτι έφταιγε το κινητό και το πήγα στο service και μου αλλάξανε οθόνη. μετά καπάκια τζαμάκι και μετά πάλι τα ίδια. το ξήλωσα και ζω στα άκρα. αλλα το κινητό είναι για να το χαρούμε (και κλαίω 60 ευρώ) Συμφωνώ απόλυτα. Εδώ σκέφτομαι να βγάλω και την θήκη αλλά έχει χάρη που είναι η Pitaka και την συνδύασα με το σετ βάσης και ασύρματης φόρτισης για το αυτοκίνητο. Η αισθηση ειναι τελεια ειμαι σιγουρος αλλα μου ακουγεται τοσο τρομακτικο..:lol: Δεν διαφωνώ αλλά θα το προσέχω πιο πολύ. Με κούρασε η φάση με τα τζαμακια από το iPhone 7 Plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Συμφωνώ απόλυτα. Εδώ σκέφτομαι να βγάλω και την θήκη αλλά έχει χάρη που είναι η Pitaka και την συνδύασα με το σετ βάσης και ασύρματης φόρτισης για το αυτοκίνητο. Δεν διαφωνώ αλλά θα το προσέχω πιο πολύ. Με κούρασε η φάση με τα τζαμακια από το iPhone 7 Plus. Κι εγω αυτο σεταπ θηκη aramid και μαγνητικη αυτοκινητου της Pitaka εχω! Τζαμακι της belkin που προσωπικα δε μου κανει κανενα προβλημα! Οχι αυτη με το μαυρο πλαισιο γυρω γυρω, αλλα αυτη που ειναι μονο το τζαμι! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts