pavlosdr Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Σιγά το πρόβλημα Εγώ το 6 αρι το κράτησα τέσσερα χρόνια .....και του άλλαξα μπαταρία στον τρίτο χρόνο με υγεία 93% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Θα συμφωνήσω κι εγώ στο πόσο χαμηλά πέφτει η μπατάρια. Το Χ μου, το έχει η γυναίκα μου, 2.5 χρονών συσκευή τώρα, με 92% υγεία μπαταρίας. Με το ζόρι έφτανε τα 35-40%, και το φόρτιζα, στο 70-80-90%. Όπου το πετύχενα, το έβγαζα. Και ποτέ χρήση, ενώ φορτίζει. Μόνο με αυτά (όσον αφορά την φόρτιση), είναι σήμερα σε αυτή την κατάσταση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Κι όμως όχι, όπως και να το φόρτιζες... έχει αυτό το ποσοστό επειδή έχει τη μπαταρία που έχει. Έχω δουλέψει συγκεκριμένο τρόπο φόρτισης σε διάφορα iPhone με πανομοιότυπο τρόπο χρήσης και δεν είχαν όλα τον ίδιο ρυθμό πτώσης της υγείας της μπαταρίας. Έχει αναφερθεί πολλάκις, έχει να κάνει με τη ποιότητα της μπαταρίας που φοράει η εκάστοτε συσκευή. Δυστυχώς είναι θέμα τύχης το πόσο καλή μπαταρία θα σου τύχει, ανεξαρτήτως ποσά χρήματα έχεις δώσει για τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Κι όμως όχι, όπως και να το φόρτιζες... έχει αυτό το ποσοστό επειδή έχει τη μπαταρία που έχει. Έχω δουλέψει συγκεκριμένο τρόπο φόρτισης σε διάφορα iPhone με πανομοιότυπο τρόπο χρήσης και δεν είχαν όλα τον ίδιο ρυθμό πτώσης της υγείας της μπαταρίας. Έχει αναφερθεί πολλάκις, έχει να κάνει με τη ποιότητα της μπαταρίας που φοράει η εκάστοτε συσκευή. Δυστυχώς είναι θέμα τύχης το πόσο καλή μπαταρία θα σου τύχει, ανεξαρτήτως ποσά χρήματα έχεις δώσει για τη συσκευή. Το τελικό συμπέρασμα είναι πάντα αυτό Ότι και να κάνουμε είναι θέμα τύχης τι μπαταρία θα σου κάτσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Κι όμως όχι, όπως και να το φόρτιζες... έχει αυτό το ποσοστό επειδή έχει τη μπαταρία που έχει. Έχω δουλέψει συγκεκριμένο τρόπο φόρτισης σε διάφορα iPhone με πανομοιότυπο τρόπο χρήσης και δεν είχαν όλα τον ίδιο ρυθμό πτώσης της υγείας της μπαταρίας. Έχει αναφερθεί πολλάκις, έχει να κάνει με τη ποιότητα της μπαταρίας που φοράει η εκάστοτε συσκευή. Δυστυχώς είναι θέμα τύχης το πόσο καλή μπαταρία θα σου τύχει, ανεξαρτήτως ποσά χρήματα έχεις δώσει για τη συσκευή. Εμένα για παράδειγμα, έχει σάπια. Αγορασμένο τον Φεβρουάριο (11 pro max) και το προσέχω απίστευτα με την μπαταρία και έχει ήδη πέσει στο 97% Λογικά θα είναι κάτω από 90% το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Εμένα για παράδειγμα, έχει σάπια. Αγορασμένο τον Φεβρουάριο (11 pro max) και το προσέχω απίστευτα με την μπαταρία και έχει ήδη πέσει στο 97% Λογικά θα είναι κάτω από 90% το καλοκαίρι. Μπορεί να παραμείνει και στο 97% για ένα χρόνο, δεν το ξέρεις Δεν πέφτει ημερολογιακά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Μπορεί να παραμείνει και στο 97% για ένα χρόνο, δεν το ξέρεις Δεν πέφτει ημερολογιακά Ημερολογιακά δεν πέφτει, αλλά είχα υπολογίσει το πότε θα πέσει και έπεσα μια μέρα έξω. Δείχνει να πέφτει με σταθερό ρυθμό. Θα δείξει την επόμενη. Πρώτη φορά παίρνω κάτι από apple, αυτό τώρα αν πέσει 90% μεχρι Νοέμβρη πχ, θα μπορεσω να το παω ωστε να μου αλλαξουν την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Ημερολογιακά δεν πέφτει, αλλά είχα υπολογίσει το πότε θα πέσει και έπεσα μια μέρα έξω. Δείχνει να πέφτει με σταθερό ρυθμό. Θα δείξει την επόμενη. Πρώτη φορά παίρνω κάτι από apple, αυτό τώρα αν πέσει 90% μεχρι Νοέμβρη πχ, θα μπορεσω να το παω ωστε να μου αλλαξουν την μπαταρία; Θα πας και θα πληρώσεις 89€, εγώ θα πάω όταν πέσει κάτω από 82 ή κάνει κάνει απότομο κλείσιμο Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Εμένα για παράδειγμα, έχει σάπια. Αγορασμένο τον Φεβρουάριο (11 pro max) και το προσέχω απίστευτα με την μπαταρία και έχει ήδη πέσει στο 97% Λογικά θα είναι κάτω από 90% το καλοκαίρι. Το άδικο σε όλο αυτό είναι ότι χάνει αξία μεταπώλησης, αν κάποιος ενδιαφέρεται και για αυτό. Μπορεί να έχεις μια συσκευή πολύ προσεγμένη και να πιάνει λιγότερα χρήματα από μια συσκευή ταλαιπωρημένη αλλά με 100% μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Το άδικο σε όλο αυτό είναι ότι χάνει αξία μεταπώλησης, αν κάποιος ενδιαφέρεται και για αυτό. Μπορεί να έχεις μια συσκευή πολύ προσεγμένη και να πιάνει λιγότερα χρήματα από μια συσκευή ταλαιπωρημένη αλλά με 100% μπαταρία. αλλη μια φορά που εχεις δίκαιο πχ εγω συσκευές μεταχειρισμενες με μπαταρία κάτω απο 95% ουτε καν τις κοιτάω Σίγουρα μια συσκευή των 500ευρω με 95% αξιζειντα χρήματα της Η ιδια συσκευη αλλα με μπαταρία 83% θεωρώ οτι πρέπει να κοστίζει 80-90ευρω λιγότερο γιατι τόσο κοστίζει η αλλαγή μπαταρίας. Για μεταχειρισμένες μιλάω και πάντα την προσωπική μου άποψη οχι οτι αυτο ειναι ο κανονας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Δυστυχώς έτσι είναι. Στην μεταπώληση έχει καταντήσει να μετράει περισσότερο από όλα το ποσοστό υγείας της μπαταρίας, παρά όλα τα άλλα! Τον Οκτώβριο αγόρασα ένα Χ 256Gb δύο ετών, για την κόρη μου, στα 400€!!!! Κι αυτό γιατί η μπαταρία του ήτανε στο 78%. Έδωσα 89€, και έβαλα καινούρια μπαταρία. Η συσκευή ήτανε 99% άψογη, και το 1% το αφαιρώ για τις ψηλές επιφανειακές γρατσουνίτσες που έχει περιμετρικά στο νίκελ (ξέρω οτι φεύγουν, αλλά δεν έχει νόημα να ασχοληθώ όταν είναι όλη μέρα με θήκη). Η κοπέλα που μου το πούλησε (και μιλάμε για μια κοπέλα όχι σαν εμάς, κολλημένη με όλα αυτά, αλλά απλή χρήστη!), μου το είπε σαν πρώτη βασική λεπτομέρεια, «να ξέρεις οτι δυστυχώς το ποσοστό υγείας της μπαταρίας είναι στο 78%, και για αυτό το δίνω στα 450€»...και επειδή της είπα οτι το κόστος αλλαγής είναι 90€, θα της έδινα 400€, και συμφώνησε! Το αναφέρω, σαν κάτι στενάχωρω, όταν πέφτει τόσο η τιμή, και χάνουν αξία, απλά λόγω της μπαταρίας!! Είναι κρίμα, ειλικρινά..και μιλάω για μια συσκευή άριστη σε θέμα οθόνης (με tempered glass, χωρίς burn in), κανένα σημάδι χτυπήματος ή πεσίματος, με καθαρό ακουστικό-ηχείο-μικρόφωνο! Και δεν μπορούσε να το πουλήσει, γιατί όλοι ξενερώνανε με το χαμηλό ποσοστό υγείας..πού ήτανε το κακό, που έγινε μια απλή αλλαγή μπαταρίας; Είναι κατώτερη συσκευή; Χάνει σε κάτι; Όχι φυσικά... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Και καταλήγουμε εκεί που ξεκινήσανε... κακώς έχει βάλει αυτό το ποσοστό η Apple στις συσκευές της. Δεν εξυπηρετεί τίποτα. Οι συσκευές όλων των εταιριών της ίδιας τεχνολογίας μπαταρία βάζουν. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν η Samsung ή η Xiaomi κτλ έδειχναν το ποσοστό της μπαταρίας στις συσκευές τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Και καταλήγουμε εκεί που ξεκινήσανε... κακώς έχει βάλει αυτό το ποσοστό η Apple στις συσκευές της. Δεν εξυπηρετεί τίποτα. Οι συσκευές όλων των εταιριών της ίδιας τεχνολογίας μπαταρία βάζουν. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν η Samsung ή η Xiaomi κτλ έδειχναν το ποσοστό της μπαταρίας στις συσκευές τους; Θα ρίχναμε πολύ γέλιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Τέλος πάντων, ας επιστρέψουμε στα της συσκευής καλύτερα γιατί αυτή η συζήτηση περισσότερο φιλοσοφική είναι μιας και δεν οδηγεί πουθενά. Αυτοί που θα έπρεπε να τα διαβάζουν αυτά δεν διαβάζουν εδώ, συνεπώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Αυτοί που θα έπρεπε να τα διαβάζουν αυτά δεν διαβάζουν εδώ, συνεπώς... Σωστός... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Τέλος πάντων, ας επιστρέψουμε στα της συσκευής καλύτερα γιατί αυτή η συζήτηση περισσότερο φιλοσοφική είναι μιας και δεν οδηγεί πουθενά. Αυτοί που θα έπρεπε να τα διαβάζουν αυτά δεν διαβάζουν εδώ, συνεπώς... Ακριβως! Οσο για το 13.4.1, δεν εχω καταλαβει καποια διαφορα στην καθημερινοτητα, ουτε σε μπαταρια, σε σχεση με το 13.4. Ολα πανε μια χαρα! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Από αύριο πρώτη φορά σε ios με το pro 11. Τα τελευταία 10 χρόνια με android από 1.5 (LG GW620) σε 10 (s9+). Είπα να δοκιμάσω πρώτη φορά το ios. Κυρίως επαγγελματική χρήση. Που να διαβάσω 5-10 πράγματα για νέους χρήστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Από αύριο πρώτη φορά σε ios με το pro 11. Τα τελευταία 10 χρόνια με android από 1.5 (LG GW620) σε 10 (s9+). Είπα να δοκιμάσω πρώτη φορά το ios. Κυρίως επαγγελματική χρήση. Που να διαβάσω 5-10 πράγματα για νέους χρήστες? Δεν χρειάζεται να διαβάσεις κάτι. Είναι plug and play το iPhone. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μεταφέρεις τα πάντα από το αντροιντ σου μέσω του app “Move to iOS” στο play store. SOS: Για να λειτουργήσει σωστά, να έχεις υποχρεωτικά ΕΝΕΡΓΗ την τοποθεσία στο αντροιντ σου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Από αύριο πρώτη φορά σε ios με το pro 11. Τα τελευταία 10 χρόνια με android από 1.5 (LG GW620) σε 10 (s9+). Είπα να δοκιμάσω πρώτη φορά το ios. Κυρίως επαγγελματική χρήση. Που να διαβάσω 5-10 πράγματα για νέους χρήστες? Για αρχή να έχεις λίγο υπομονή Κάποια πράγματα τα έχεις σίγουρα διαφορετικά στο μυαλό σου ενώ στο os έχουν διαφορετική φιλοσοφία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Πάντως και εμένα παιδιά η μπαταρία κάθε 2 μήνες πέφτει κατά 1% Σε 4 μήνες έχει πέσει στο 98% Αγόρασα και τον γνήσιο 5w φορτιστή αλλά τα ίδια,(νομίζοντας ότι η γρήγορη φόρτιση κάνει ζημιά) Κάνω νορμαλ προ ήπια χρήση , και το φορτιζω κάθε δεύτερη μέρα με υπόλοιπο μπαταρίας 20-30% Ίσως φταίει που το φορτίζω μέχρι 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Πάντως και εμένα παιδιά η μπαταρία κάθε 2 μήνες πέφτει κατά 1% Σε 4 μήνες έχει πέσει στο 98% Αγόρασα και τον γνήσιο 5w φορτιστή αλλά τα ίδια,(νομίζοντας ότι η γρήγορη φόρτιση κάνει ζημιά) Κάνω νορμαλ προ ήπια χρήση , και το φορτιζω κάθε δεύτερη μέρα με υπόλοιπο μπαταρίας 20-30% Ίσως φταίει που το φορτίζω μέχρι 100% Δε φταίει τίποτα από όλα αυτά. Μη σε ανησυχεί, απόλαυσε τη συσκευή σου και όπως και να τη φορτίζεις, η φθορά της είναι προδιαγεγραμμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Πάντως και εμένα παιδιά η μπαταρία κάθε 2 μήνες πέφτει κατά 1% Σε 4 μήνες έχει πέσει στο 98% Αγόρασα και τον γνήσιο 5w φορτιστή αλλά τα ίδια,(νομίζοντας ότι η γρήγορη φόρτιση κάνει ζημιά) Κάνω νορμαλ προ ήπια χρήση , και το φορτιζω κάθε δεύτερη μέρα με υπόλοιπο μπαταρίας 20-30% Ίσως φταίει που το φορτίζω μέχρι 100% Ότι και να κανείς αυτή η μπαταρία σου έτυχε και έτσι θα πάει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Καταλαβαίνεται φυσικά ότι όσοι βλέπουν 100% ας πούμε μισό ή ένα χρόνο μετά, απλά έχουν λανθασμένη ένδειξη. Εκτός αν όντως κάποιος πιστεύει ότι έπεσε σε μπαταρία χαϊλάντερ και δεν έχει αρχίσει η φθορά της όπως στις υπόλοιπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Καταλαβαίνεται φυσικά ότι όσοι βλέπουν 100% ας πούμε μισό ή ένα χρόνο μετά, απλά έχουν λανθασμένη ένδειξη. Εκτός αν όντως κάποιος πιστεύει ότι έπεσε σε μπαταρία χαϊλάντερ και δεν έχει αρχίσει η φθορά της όπως στις υπόλοιπες. Λανθασμένη ή μη αυτό ενισχύει (δυστυχώς) την μεταπωλητική αξία της συσκευής. Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Το πιστεύω Ηρακλή. Η άγνοια είναι ευτυχία γενικότερα. Υγ. Δεν το λέω για σένα προφανώς, αλλά για τον αγοραστή που βλέπει 2 ετών συσκευή στο 99% και όντως πιστεύει ότι η μπαταρία είναι στο 99%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts