Tasos19s Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Εμένα η 14.2 φάνηκε να έχει μια μεγαλύτερη κατανάλωση σε σχέση με την 14.1 αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα βελτιωθεί. Στην αρχή είναι απόλυτα λογικό Όπως είπες θέλει λίγες μέρες πιθανόν 1-2 για να στρώσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Παίδες, η συσκευή υποστηρίζει 4G+? Λόγω lockdown έχω κάνει hotspot ένα παλιό Android που βρήκα (LG V20) και παρατηρώ ότι τις τελευταίες μέρες, σε κάποια σημεία του σπιτιού, πιάνει 4G+ και η διαφορά στην ταχύτητα ακόμα και σε ώρες αιχμής είναι αισθητή (12Mbps με 4G, έως 40 με 4G+). Έβαλα την κάρτα στο iPhone και προσπαθώ από χθες να το κάνω να πιάσει τα ίδια, αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά - έχει συνέχεια την ταχύτητα του κανονικού 4G. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Παίδες, η συσκευή υποστηρίζει 4G+? Λόγω lockdown έχω κάνει hotspot ένα παλιό Android που βρήκα (LG V20) και παρατηρώ ότι τις τελευταίες μέρες, σε κάποια σημεία του σπιτιού, πιάνει 4G+ και η διαφορά στην ταχύτητα ακόμα και σε ώρες αιχμής είναι αισθητή (12Mbps με 4G, έως 40 με 4G+). Έβαλα την κάρτα στο iPhone και προσπαθώ από χθες να το κάνω να πιάσει τα ίδια, αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά - έχει συνέχεια την ταχύτητα του κανονικού 4G. Κάνει αυτόματα τος εναλλαγές. Δεν θα δεις κάποιο σήμα ξεχωριστό πέρα από το 4g Υποστηρίζει Τώρα που πιάνει που δεν πιάνει αυτό ΔΕΜ μπορούμε να το πούμε ειδικά μεσα στο σπίτι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Σίγουρα υποστηρίζει..μεγάλες ταχύτητες έχω δει με cosmote που είμαι, μέχρι και 124...καλύτερα κι από την 100αρα fiber που έχω με cosmote! Απλά δεν αλλάζει εικονίδιο, να έχει + δίπλα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 http://www.imagebam.com/image/2332331359572377 Μια ιδέα το μέγιστο που έχω πιάσει σε iPhone 11 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 (edited) Πριν 2-3 μέρες και με τρείς γραμμές 4G, μου βγάζει 231Mbps. http://www.imagebam.com/image/c532de1359607061 Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 15, 2020 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 παιδια μπορει καποιος να παραθεσει το λινκ που η apple λεει οτι οσοι εχουν battery drain με το ios 14 κτλ να κανουν back up and restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 παιδια μπορει καποιος να παραθεσει το λινκ που η apple λεει οτι οσοι εχουν battery drain με το ios 14 κτλ να κανουν back up and restore? Εάν έχεις θέμα θα πρέπει να μην κανεις restore from back up αλλά να παίξεις με τους διακόπτες του iCloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Τι εννοεις να παιξω με τους διακοπτες του icloud? Δεν θελω να χασω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Τι εννοεις να παιξω με τους διακοπτες του icloud? Δεν θελω να χασω κατι Κάνε στο iCloud ένα backup με ότι χρειάζεσαι Κάνε μετά την συσκευή επαναγορά και στήσιμο από το backup που είχες κρατήσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Κάνε στο iCloud ένα backup με ότι χρειάζεσαι Κάνε μετά την συσκευή επαναγορά και στήσιμο από το backup που είχες κρατήσει Απο το icloud το μπακ απ? Συνηθως κανω απο τον finder για σιγουρια. Ειναι κατι που δεν αποθηκευεται στο cloud σε συγκριση με το παραδοσιακο μπακ απ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Απο το icloud το μπακ απ? Συνηθως κανω απο τον finder για σιγουρια. Ειναι κατι που δεν αποθηκευεται στο cloud σε συγκριση με το παραδοσιακο μπακ απ? Μέσα στις ρυθμίσεις εάν πας έχει διακόπτες Ότι λέει αυτό αποθηκεύει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 στην επιλογη photos, γινετε να αποθηκευσει τα παντα? ολες τις φωτος απο ολα τα αλμπουμ βιντεο κτλ? Πως μπορω να τσεκαρω μην λειπει κατι? Γενικοτερα στις επιλογες πχ βλεπω οτι δεν εχει τα recents calls, αυτο ας πουμε ειναι απο τα στοιχεια που χανονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 στην επιλογη photos, γινετε να αποθηκευσει τα παντα? ολες τις φωτος απο ολα τα αλμπουμ βιντεο κτλ? Πως μπορω να τσεκαρω μην λειπει κατι? Γενικοτερα στις επιλογες πχ βλεπω οτι δεν εχει τα recents calls, αυτο ας πουμε ειναι απο τα στοιχεια που χανονται? https://support.apple.com/el-gr/HT207428 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Υπάρχει καμία διαφορά στην επαναφορά μέσω του iTunes και στην απλή επαναφορά μέσω iPhone? Θέλω να το στήσω από την αρχή μιας κ βλέπω battery drain, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να περίμενω να κατεβάσει 5 Gb μέσω υπολογιστη Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Υπάρχει καμία διαφορά στην επαναφορά μέσω του iTunes και στην απλή επαναφορά μέσω iPhone? Θέλω να το στήσω από την αρχή μιας κ βλέπω battery drain, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να περίμενω να κατεβάσει 5 Gb μέσω υπολογιστη Είναι διαφορετικά πράγματα Η επαναφορά από την συσκευή σβήνει ότι αρχεία έχεις και ότι αλλαγές έχεις κάνει στο σύστημα Η επαναφορά με το iTunes κάνει τα παραπάνω, αλλά περνάει όλο το λογισμικό στο iPhone από την αρχή Αυτό βοηθάει σε κάποιες περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, δεν μπορείς να βρεις λύση, είσαι ένα βήμα πριν πας για σέρβις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Είναι διαφορετικά πράγματα Η επαναφορά από την συσκευή σβήνει ότι αρχεία έχεις και ότι αλλαγές έχεις κάνει στο σύστημα Η επαναφορά με το iTunes κάνει τα παραπάνω, αλλά περνάει όλο το λογισμικό στο iPhone από την αρχή Αυτό βοηθάει σε κάποιες περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, δεν μπορείς να βρεις λύση, είσαι ένα βήμα πριν πας για σέρβις Οπότε σε περιπτώσεις πχ battery drain αρκεί μια επαναφορά από το κινητό, σωστά? Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Οπότε σε περιπτώσεις πχ battery drain αρκεί μια επαναφορά από το κινητό, σωστά? Ναι εκτός και αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε κατά την διαδικασία που γραφόταν το λογισμικό στο τηλέφωνο Τις περισσότερες φορές μια απλή επαναφορά λύνει το πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Ναι εκτός και αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε κατά την διαδικασία που γραφόταν το λογισμικό στο τηλέφωνο Τις περισσότερες φορές μια απλή επαναφορά λύνει το πρόβλημα Σ'ωραίος . :cool: Κάτι τελευταίο, επειδή τον τελευταίο μήνα έχω αποθηκεύσει τόσους κωδικούς που δεν έχω σε όλα τα χρόνια που έχω iPhone, τι πρέπει να προσέξω να έχω ενεργό για να έχω ξανά τους κωδικούς μου όταν το στήσω από την αρχή? Δεν θέλω να έχει τίποτα μέσα παρά μόνο όταν ξανακατεβάσω την εφαρμογή του ibank πχ να μου εμφανίσει όλους τους κωδικους Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Σ'ωραίος . :cool: Κάτι τελευταίο, επειδή τον τελευταίο μήνα έχω αποθηκεύσει τόσους κωδικούς που δεν έχω σε όλα τα χρόνια που έχω iPhone, τι πρέπει να προσέξω να έχω ενεργό για να έχω ξανά τους κωδικούς μου όταν το στήσω από την αρχή? Δεν θέλω να έχει τίποτα μέσα παρά μόνο όταν ξανακατεβάσω την εφαρμογή του ibank πχ να μου εμφανίσει όλους τους κωδικους Μέσα στις ρυθμίσεις του iCloud έχει ενότητα κλειδοθηκη Αν το βάλεις να τους αποθηκεύει τότε ναι δεν τους χάνεις Στην εφαρμογή όμως ibank και τέτοιου τύπου εφαρμογές νομίζω πως δεν τους κρατάει και πρέπει να τους ξανά βάλεις για λόγους ασφαλείας Στα περισσότερα αλλα νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Φυσικά για να γίνει iTunes backup το keychain θα πρέπει να επιλέξεις κρυπτογραφημένο backup στο iTunes. Αλλιώς ότι health data και κωδικούς έχεις, τους χάνεις. Στο iCloud δεν χρειάζεται κάποια έξτρα επιλογή (πέρα από το keychain). Το αναφέρω για να μην πάθει καμία πλάκα κάποιος που δεν γνωρίζει την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Ερώτηση. Εγώ φορτίζω το κινητό με 12αρη φορτιστή. Τον 18αρη δεν τον χρησιμοποιώ. Θα ήταν καλύτερα να κατέβω σε φορτιστή 5αρη; Αν ναι πόσο χρόνο θέλει για πλήρη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Ερώτηση. Εγώ φορτίζω το κινητό με 12αρη φορτιστή. Τον 18αρη δεν τον χρησιμοποιώ. Θα ήταν καλύτερα να κατέβω σε φορτιστή 5αρη; Αν ναι πόσο χρόνο θέλει για πλήρη φόρτιση; Με ότι και να φορτιστής στα δυο χρόνια η μπαταρία είναι για πέταμα Άρα τι συμφέρει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Με ότι και να φορτιστής στα δυο χρόνια η μπαταρία είναι για πέταμα Άρα τι συμφέρει; Να φορτίσω με ότι με ευχαριστεί. Θενξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Με ότι και να φορτιστής στα δυο χρόνια η μπαταρία είναι για πέταμα Άρα τι συμφέρει; Δεν θα συμφωνήσω...το Χ μου το έχει κρατήσει η γυναίκα μου, και είναι τώρα 3 χρονών, με 92% μπαταρία. Το 11 pro μου έχει μετά από 13 μήνες 98% μπαταρία. Γιατί φορτίζουμε με τον παλιό κλασικό φορτιστή της Apple, ποτέ κάτω από 35% και ποτέ πάνω απο 95%. Ότι βολεύει τον καθένα, απλά δεν ισχύει το οτι η μπαταρία κρατάει μόνο δύο χρόνια! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts