netgeo Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Spigen liquid crystal και καθάρισες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Δίνει πολύ όγκο ή είναι μαζεμένη; ειναι μαζεμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Μετά από όσα διάβασα πήρα και εγώ το mocolo τζαμακι. Τέλεια εφαρμογή με την πρώτη και το δαχτυλικο δουλεύει αρκετά καλά. Άλλωστε το έχω φρέσκο το κινητό και δεν το έχω λειτουργήσει καιρό. Καιρό είχα να δω τζαμακι να κάθετε τόσο καλά Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Μετά από όσα διάβασα πήρα και εγώ το mocolo τζαμακι. Τέλεια εφαρμογή με την πρώτη και το δαχτυλικο δουλεύει αρκετά καλά. Άλλωστε το έχω φρέσκο το κινητό και δεν το έχω λειτουργήσει καιρό. Καιρό είχα να δω τζαμακι να κάθετε τόσο καλά Από που και πως έγινε η εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Από που και πως έγινε η εγκατάσταση; Από το φθηνότερο μαγαζί στο σκρουτζ το πήρα και το έβαλα. Είναι πολύ εύκολο αν δεις βιντεακι τοποθέτησης Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 εχει παρει κανεις φορτιστη αθτοκινητου για το κινητο μας ? εχω απο το note 8 που ειχα κανει ? η επειδη ειναι πιο μικρος μπορει να προκαλεσει ζη,ια στην μπαταρια ?? καμια βαση καλη με βεντουζα γιατι δεν θελω μαγνητη εχει παρει κανεις ? μηπως η βασεις με μαγνητη χαλανε την μπαταρια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Σε wireless charger τι προτείνουμε; Στα υπόψη θέλουμε ταχεία φόρτιση..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cali Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Σε wireless charger τι προτείνουμε; Στα υπόψη θέλουμε ταχεία φόρτιση..:rolleyes: BASEUS MATE DOCKING TYPE-C MOBILE PHONE INTELLIGENT HUB DEX DOCKING STATION BLACK*(TEL.069872) ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε wireless charger τι προτείνουμε; Στα υπόψη θέλουμε ταχεία φόρτιση..:rolleyes: Ενα πολύ καλο*Docking Station 7-in-1*που έρχεται και σε προσφορα στα 21€ απο Ελλαδα Παράθεση Laptop Dell xps13 7390 Oneplus 7pro,oneplus 8pro S Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Ωραίος, μόλις χτύπησα ένα όχι τόσο για την φόρτιση αλλά για το Dex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 BASEUS MATE DOCKING TYPE-C MOBILE PHONE INTELLIGENT HUB DEX DOCKING STATION BLACK*(TEL.069872) ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενα πολύ καλο*Docking Station 7-in-1*που έρχεται και σε προσφορα στα 21€ απο Ελλαδα Νομίζω δεν υποστηρίζει wireless charging :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Ποιό συγκεκριμένα έχει την τιμή που λέτε; Υπάρχει κάποιο link για βοήθεια; Είναι και Dex ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 BASEUS MATE DOCKING TYPE-C MOBILE PHONE INTELLIGENT HUB DEX DOCKING STATION BLACK*(TEL.069872) Ενα πολύ καλο*Docking Station 7-in-1*που έρχεται και σε προσφορα στα 21€ απο Ελλαδα Αυτό είναι που ανέφερε ο Cali και ναι έχει Dex. Το συνδέεις με HDMI σε οθόνη με δυνατότητα να συνδέσεις και USB ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο. Ψάξτο αν θες όπως το έστειλε για τιμή και πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 (edited) Γεια σας , γενικος παντα στα κινητα που ειχα και στο παρελθον δουλευα τζαμακια , στο Note 10+ ομως εχω θεματακια , ειχα παρει με τρυπα που εχει στο αποτυπωμα ( δεν μου αρεσε οπτικα ) , μετα πηρα ενα UV δεν μου δουλευε το δαχτυλικο ( ισως ειχα βαλει πολυ κολα ) , τωρα πηρα απο ebay καποια και μου τα ξεκολαει η θηκη σιλικονης , οποτε σκεφτομαι την μεμβρανη πια. ( γιατι σε λιγο τα τζαμακια που θα αλλαζω θα μου φτασουν πιο πολυ σε αξια απο το κινητο ) Εχετε να προτεινετε καποια καλη ? σκεφτομαι την Spigen 2x N eo Flex https://www.skroutz.gr/s/19779911/Spigen-2x-Neo-Flex-HD-Screen-Protector-Galaxy-Note-10.html αν καποιος την εχει αξιζει ? κολαει καλα στις ακρες ? εχει καλη ευκρίνεια ? Edited February 26, 2021 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 Γεια σας , γενικος παντα στα κινητα που ειχα και στο παρελθον δουλευα τζαμακια , στο Note 10+ ομως εχω θεματακια , ειχα παρει με τρυπα που εχει στο αποτυπωμα ( δεν μου αρεσε οπτικα ) , μετα πηρα ενα UV δεν μου δουλευε το δαχτυλικο ( ισως ειχα βαλει πολυ κολα ) , τωρα πηρα απο ebay καποια και μου τα ξεκολαει η θηκη σιλικονης , οποτε σκεφτομαι την μεμβρανη πια. ( γιατι σε λιγο τα τζαμακια που θα αλλαζω θα μου φτασουν πιο πολυ σε αξια απο το κινητο ) Εχετε να προτεινετε καποια καλη ? σκεφτομαι την Spigen 2x N eo Flex https://www.skroutz.gr/s/19779911/Spigen-2x-Neo-Flex-HD-Screen-Protector-Galaxy-Note-10.html αν καποιος την εχει αξιζει ? κολαει καλα στις ακρες ? εχει καλη ευκρίνεια ? Φίλε μου εγω αν βρίσκεσαι κατά σε κάποιο samsung service σου προτείνω να βάλεις την εργοστασιακή της Samsung την οποία και την τοποθετούν τέλεια με 10€ συνολικό κόστος... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 Φίλε μου εγω αν βρίσκεσαι κατά σε κάποιο samsung service σου προτείνω να βάλεις την εργοστασιακή της Samsung την οποία και την τοποθετούν τέλεια με 10€ συνολικό κόστος... χμμμμμ ;) ....... εχω στην περιοχη κοντα το service της Samsung ..... χχχμμμ δεν ειναι κακη ιδεα ....... με εβαλες σε σκεψη !! αξιζει λες εε ? 10 ευρω ειναι στανταρ ? τελικη τιμη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 χμμμμμ ;) ....... εχω στην περιοχη κοντα το service της Samsung ..... χχχμμμ δεν ειναι κακη ιδεα ....... με εβαλες σε σκεψη !! αξιζει λες εε ? 10 ευρω ειναι στανταρ ? τελικη τιμη ? Η τιμή κανονικά είναι στάνταρ (επιβεβαίωσε το όμως), και είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή! Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 Η τιμή κανονικά είναι στάνταρ (επιβεβαίωσε το όμως), και είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή! Σε ευχαριστω , θα παω πρωι στο service και θα ρωτησω ... και αν ολα ΟΚ θα την βαλω ... Απλα σκεφτομουν και τις spigen γιατι ειδα καλες κριτικες και βιντεο τοποθετησης με το υγρο , αν και καπου διαβασα οτι αν τις δεις σε φως βλεπεις κατι πολυ αχνες γραμμες ( σαν φλουδα πορτοκαλιου ) και δεν γλυστραει τοσο καλα το δαχτυλο. Και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Στην Πάτρα το service δεν τοποθετεί σε note 20 ultra πάντως. Στην Αθήνα τοποθετούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Τωρα ηρθα απο το Service της Samsung ( Πατρα ) , δυστυχώς δεν βαζουν μεμβρανη , αλλα ουτε πουλανε για να την αγοραζα . Πηγα και σε κατι αλλα μαγαζια ..... πουθενα μεμβρανη , μονο τζαμακια εχουν ! ! Οποτε αναγκαστηκα θα παρω τις spigen 2x neo flex , πιστευω θα ειναι αρκετα καλες. ( εχει καποιος εμπειρία με αυτες ? τι εχει βαλει κανεις ? ) Τωρα αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη καλη μεσω skroutz που την εχετε τοποθετησει και αξιζει περιμενω τις προτασεις σας. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Τωρα ηρθα απο το Service της Samsung ( Πατρα ) , δυστυχώς δεν βαζουν μεμβρανη , αλλα ουτε πουλανε για να την αγοραζα . Πηγα και σε κατι αλλα μαγαζια ..... πουθενα μεμβρανη , μονο τζαμακια εχουν ! ! Οποτε αναγκαστηκα θα παρω τις spigen 2x neo flex , πιστευω θα ειναι αρκετα καλες. ( εχει καποιος εμπειρία με αυτες ? τι εχει βαλει κανεις ? ) Τωρα αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη καλη μεσω skroutz που την εχετε τοποθετησει και αξιζει περιμενω τις προτασεις σας. Ευχαριστω.Μία που την έβαλα, μία που την έβγαλα. Εύκολη στην τοποθέτηση αλλά δυστυχώς καμία σχέση με την εργοστασιακή. Έχει πολύ μαλακή υφή και δεν γλιστράει καλά το δάχτυλο. Τουλάχιστον εμένα δεν με βόλεψε καθόλου και το έχω κάνα μήνα χωρίς μεμβράνη. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Καλησπέρα στην παρέα. Για power bank τι προτείνετε?? Ποια η γνώμη σας για το BASEUS 45WATT GAN POWER STATION 2 IN 1 QUICK CHARGE POWER BANK 10000MAH + CHARGER BLACK. Κάθε βοήθεια δεκτή. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Καλησπέρα στην παρέα. Για power bank τι προτείνετε?? Ποια η γνώμη σας για το BASEUS 45WATT GAN POWER STATION 2 IN 1 QUICK CHARGE POWER BANK 10000MAH + CHARGER BLACK. Κάθε βοήθεια δεκτή. Είχα καταφέρει κάποια φορά (μάλλον από λάθος της σελίδας) να παραγγείλω από το ιταλικό amazon το ELECJET PowerPie. Είναι το απόλυτο power bank αλλά για κάποιο λόγο δεν στέλνουν στην Ελλάδα. Αν καταφέρεις να το βρεις από κάποιο site που να στέλνει Ελλάδα σε λογική τιμή χτύπα το. Νομίζεις ότι έχεις συνδέσει το κινητό στην πρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Καλησπέρα στην παρέα. Για power bank τι προτείνετε?? Ποια η γνώμη σας για το BASEUS 45WATT GAN POWER STATION 2 IN 1 QUICK CHARGE POWER BANK 10000MAH + CHARGER BLACK. Κάθε βοήθεια δεκτή.Romoss Longuard SE10+ 10000mAh. Αν θέλεις στα 10000mAh... Εχω 6 χρόνια powerbank της εταιρείας και δεν τα αλλαζω. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις προτάσεις σας. Θα τα δω και τα δύο και θα αποφασίσω. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Γειά σας γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω μεμβράνη για την οθόνη του Note 10+ που να λειτουργεί σωστά με το δακτυλικο αποτύπωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts