mips Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Μια ακόμα ερώτηση. Μετά από κάθε επανεκκίνηση της συσκευής μου βγάζει το παράθυρο που λέει: Καταχωρηστε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Απομένει ένα ακόμα βήμα για να αποκτήσετε όλες τις νέες λειτουργίες συνομιλίας. Τι ακριβώς είναι αυτό και πως γίνεται (αν γίνεται) να μην εμφανιστει παλι? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Μια ακόμα ερώτηση. Μετά από κάθε επανεκκίνηση της συσκευής μου βγάζει το παράθυρο που λέει: Καταχωρηστε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Απομένει ένα ακόμα βήμα για να αποκτήσετε όλες τις νέες λειτουργίες συνομιλίας. Τι ακριβώς είναι αυτό και πως γίνεται (αν γίνεται) να μην εμφανιστει παλι? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Μήπως είχες κάνει την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής σου χωρίς sim? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 3 minutes ago, geotrvs said: Μήπως είχες κάνει την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής σου χωρίς sim? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι όντως την είχα κάνει. Υπάρχει λύση? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Ναι όντως την είχα κάνει. Υπάρχει λύση?Πρέπει να βάλεις την sim σε άλλη συσκευή, να πας στις ρυθμίσεις sim και να καταχωρήσεις τον αριθμό σου. Μετά να βάλεις την sim ξανά στην συσκευή σου και έτοιμος. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 1 ώρα πριν, geotrvs said: Πρέπει να βάλεις την sim σε άλλη συσκευή, να πας στις ρυθμίσεις sim και να καταχωρήσεις τον αριθμό σου. Μετά να βάλεις την sim ξανά στην συσκευή σου και έτοιμος. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστός. Το δοκίμασα και δουλευει. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal71 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 On 16/2/2022 at 12:30 ΠΜ, Ipokratis said: Verizon είναι πάροχος στην Αμερική και δεν έχει εντελώς δικό της σύστημα λειτουργίας που είναι ασύμβατες οι συσκευές αυτές που έχουμε στην Ευρώπη. Και όπως λέει θέλει συμβόλαιο να έχεις στη Verizon ήδη... Anyway, στην Αμερική κινούνται εντελώς διαφορετικά. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk On 23/3/2022 at 12:24 ΜΜ, manan69t said: Το one UI 4.1 ξέρει κανένας πότε θα έρθει στις συσκευές μας?? Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα μόλις ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Εμένα μόλις ήρθε Εδώ δυστυχώς τίποτα ακόμη σε ευρωπαϊκό ελληνική συσκευή από Κωτσόβολο Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 To δικο μου αγορασμενο απο media mrkt προ 10 ημερων πηρε UI 4.0 με το που το ανοιξα. Διαβασα για μια εφαρμογη notes Που οτι γραφεις χειρογραφα το μετατρεπει σε κειμενο , ξερει καποιος ποια ειναι ? Γενικα 3-4 καλες εφαρμογες να εκμεταλευτω το πενακι θα ηθελα να μου προτεινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Το πρόλαβα και εγώ στην προσφορά των media που μου βγήκε φθηνότερα από ότι πουλάνε τα μεταχειρισμένα, με διετή εγγύηση κιόλας έκατσε κουτί μιας και είχα στεναχωρεθει που το έδωσα τον Νοέμβριο που έληξε η εγγύηση του προηγούμενου που είχα. Ήθελα να ρωτήσω τώρα αν έχει βρει κανένας κάποια καλή προστασία οθόνης σε γυαλί. Ότι είχα δοκιμάσει δεν καθόταν καλά πέραν του mocolo uv tempered, αλλά εκεί δεν δούλευε το δαχτυλικο Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 (edited) On 30/3/2022 at 1:14 ΜΜ, leongr18 said: Το πρόλαβα και εγώ στην προσφορά των media που μου βγήκε φθηνότερα από ότι πουλάνε τα μεταχειρισμένα, με διετή εγγύηση κιόλας έκατσε κουτί μιας και είχα στεναχωρεθει που το έδωσα τον Νοέμβριο που έληξε η εγγύηση του προηγούμενου που είχα. Ήθελα να ρωτήσω τώρα αν έχει βρει κανένας κάποια καλή προστασία οθόνης σε γυαλί. Ότι είχα δοκιμάσει δεν καθόταν καλά πέραν του mocolo uv tempered, αλλά εκεί δεν δούλευε το δαχτυλικο Η μόνη λύση που έχω βρει είναι αυτή και είναι ικανοποιητική με την ανάλογη θήκη .. https://v-store.gr/el/-tzamakiakinhtwn/full-cover-full-glue-5d-with-hole-samsung-galaxy-note-10-plus-black-me-trypa-gl418-p-5874.html On 28/3/2022 at 12:57 ΜΜ, domal71 said: Εμένα μόλις ήρθε Ποιά έκδοση λογισμικού είναι αυτή που έχει ?? Edited March 31, 2022 by aetos100 Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal71 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 On 30/3/2022 at 1:14 ΜΜ, leongr18 said: Το πρόλαβα και εγώ στην προσφορά των media που μου βγήκε φθηνότερα από ότι πουλάνε τα μεταχειρισμένα, με διετή εγγύηση κιόλας έκατσε κουτί μιας και είχα στεναχωρεθει που το έδωσα τον Νοέμβριο που έληξε η εγγύηση του προηγούμενου που είχα. Ήθελα να ρωτήσω τώρα αν έχει βρει κανένας κάποια καλή προστασία οθόνης σε γυαλί. Ότι είχα δοκιμάσει δεν καθόταν καλά πέραν του mocolo uv tempered, αλλά εκεί δεν δούλευε το δαχτυλικο Ρώτησα λίγο πιο πάνω, υπάρχει μια ζελατίνα που προσαρμοζεται ακριβώς και είναι αυθραυστη (κάτι με υδρογελη) https://fb.watch/c5zqKuXvIl/ Δεν ξέρω εάν είναι καλή, την έβαλα στο realme του γιου μου και είναι υπεραψογη Πάντως ρε παιδιά με τι αξίζει να αλλάξω το note 10+ Το s20 ultra από ότι είδα δεν έχει καμία ιδιαίτερη διαφορά στην κάμερα και το s22 ultra ελάχιστα καλύτερη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Ρώτησα λίγο πιο πάνω, υπάρχει μια ζελατίνα που προσαρμοζεται ακριβώς και είναι αυθραυστη (κάτι με υδρογελη) https://fb.watch/c5zqKuXvIl/ Δεν ξέρω εάν είναι καλή, την έβαλα στο realme του γιου μου και είναι υπεραψογη Πάντως ρε παιδιά με τι αξίζει να αλλάξω το note 10+ Το s20 ultra από ότι είδα δεν έχει καμία ιδιαίτερη διαφορά στην κάμερα και το s22 ultra ελάχιστα καλύτερη Στο οπτικό ζουμ θα δείς διαφορά μεγάλη.Εγώ μόνο για αυτό το λόγο σκέφτομαι την πιθανή αλλαγή κάποια στιγμή αλλιώς τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Εγώ το έχω σχεδόν 2μιση χρόνια και δεν κωλώνει πουθενά. Θα το αλλάξω μόνο όταν παραδώσει πνεύμα. Και που να πάω; Πλέον η αγαπημένη μας Samsung εδώ και καιρό μας έχει αφαιρέσει την microsd στα flagship κινητά της. Κινητό με μνήμη 512GB οριακά με καλύπτει. Με βλέπω με midrange με κάρτα μνήμης... 1 Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 1 hour ago, vaggos13 said: Εγώ το έχω σχεδόν 2μιση χρόνια και δεν κωλώνει πουθενά. Θα το αλλάξω μόνο όταν παραδώσει πνεύμα. Και που να πάω; Πλέον η αγαπημένη μας Samsung εδώ και καιρό μας έχει αφαιρέσει την microsd στα flagship κινητά της. Κινητό με μνήμη 512GB οριακά με καλύπτει. Με βλέπω με midrange με κάρτα μνήμης... Σε νιώθω, γιατί είμαι 3 μήνες χωρίς αυτό και είχα το a52 s το οποίο είναι τέλειο για τα λεφτά του, αλλά νοτε δεν είναι. Και πέραν του 5g και 120 Hz οθόνη που δεν με νοιάζουν τελικά γύρισα στο νοτε γιατί δεν ήξερα τι να πρωτοπάρω όταν έψαχνα να αλλάξω το α52. Ολα τα καινούργια μ φαίνονται πανάκριβα χωρίς να προσφέρουν κάτι παραπάνω. Ερώτηση, επειδη το νοτε που πήρα ήταν κατασκευής 10/2019 και το ξεσφραγισα τώρα, άραγε να έχω θέμα με την μπαταρία; μου βγάζει 4.30 ώρες sot αλλά δεν θυμάμαι που κυμαίνονταν. Το λυπάμαι καινούργιο κινητό να το πάω για αλλαγή μπαταρίας Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 (edited) Που βλέπουμε πότε κατασκευάστηκε? Edit: Το βρήκα 8/2020 , το δικό μου. Μ ε παραξενεψε πως οταν το ανοιξα ειχε μηδεν μπαταρια αλλα λογικο το βρισκω. Edited April 1, 2022 by james9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Εαν τυχόν ενδιαφέρει κάποιον , δίνω ένα Galaxy Note 10 ολίγων ημερών άθικτο με την απόδειξη αγοράς στα 360€.Μαζί με θήκη Spigen αξίας 15€. Το βάζω εδώ μιας και το νήμα είναι περισσότερο ενεργό από το αντίστοιχο του Note10. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 On 1/4/2022 at 9:57 ΠΜ, vaggos13 said: Εγώ το έχω σχεδόν 2μιση χρόνια και δεν κωλώνει πουθενά. Θα το αλλάξω μόνο όταν παραδώσει πνεύμα. Και που να πάω; Πλέον η αγαπημένη μας Samsung εδώ και καιρό μας έχει αφαιρέσει την microsd στα flagship κινητά της. Κινητό με μνήμη 512GB οριακά με καλύπτει. Με βλέπω με midrange με κάρτα μνήμης... Μία από τα ίδια και εγώ. 11/19 το πήρα 12/512 και αν δεν παραδώσει πνεύμα δεν πρόκειται να το αλλάξω. Ήταν να πάω σε s22 ultra αλλά η μη ύπαρξη sd + τα προβλήματα που διάβασα εδώ και γενικότερα με απέτρεψαν από την αγορά. Το καλό είναι πως 2.5 σχεδόν χρόνια μετά βγάζει εύκολα την μέρα η μπαταρία και γενικότερα δεν έχει θέματα. Μαζί με το s7 edge είναι τα κινητά που έχω ευχαριστηθεί όσο κανένα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 Ήρθε και το one UI 4.1Φέρνει πολλές προσθήκες και ευχάριστες αλλαγές δείχνει.Ελληνική συσκευή από Κωτσόβολο.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 ρε παιδια γιατι ανεβαζετε ολοκληρο screen του update!? πιανει πολυ χωρο στην σελιδα, ειναι πολυ σπαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 Καλησπέρα σε όλους. Χρησιμοποιεί κανείς εδω την θήκη Led view cover με το Note10+? Αφού έγινε η ενημέρωση σε one UI 4.0 τον Γενάρη, η δικιά μου σταμάτησε να λειτουργεί... το μονο που δουλεύει είναι το άνοιγμα - κλείσιμο... Ήλπιζα να διορθωθεί το πρόβλημα με την επόμενη ενημέρωση κάτι που δεν συνέβη... Ενημέρωσα στο samsung members και μου είπαν να το πάω για έλεγχο στο service. Εκεί μου είπαν να περιμένω αναβάθμιση μήπως διορθωθει... Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 Και τώρα που έχουμε το 4.1 UI ας δούμε σε πράξη όλες τις νέες βελτιώσεις που μας φέρνει.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Η μεγαλύτερη βελτίωση που βλέπω στην UI 4.1 είναι η αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας. Και μάλιστα μεγάλη βελτίωση πρόσεξα στις πρώτες τουλάχιστον ημέρες, από τότε που αναβαθμίστηκε. Πιστεύω ότι οφείλεται στην virtual RAM που είναι κάτι καινούργιο στη λειτουργία του συστήματος. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 11 minutes ago, Ipokratis said: Η μεγαλύτερη βελτίωση που βλέπω στην UI 4.1 είναι η αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας. Και μάλιστα μεγάλη βελτίωση πρόσεξα στις πρώτες τουλάχιστον ημέρες, από τότε που αναβαθμίστηκε. Πιστεύω ότι οφείλεται στην virtual RAM που είναι κάτι καινούργιο στη λειτουργία του συστήματος. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή μειώνοντας ή αυξάνοντας τη ραμ αντίστοιχα μειώνεται ή αυξάνεται η διάρκεια της μπαταρίας; Δεν κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται με την αλλαγή ραμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Δηλαδή μειώνοντας ή αυξάνοντας τη ραμ αντίστοιχα μειώνεται ή αυξάνεται η διάρκεια της μπαταρίας; Δεν κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται με την αλλαγή ραμ...Συνήθως, όσο περισσότερο ελεύθερη RAM υπάρχει, τόσο δεν ζορίζεται το σύστημα να λειτουργήσει.Και ως αποτέλεσμα έρχεται η βελτίωση της απόδοσης στην μπαταρία.Υπάρχουν κι άλλοι πολλοί παράμετροι και παράγοντες φυσικά (πλήθος εφαρμογών, δικαιώματα εφαρμογών, κ.α.) αλλά αυτό με την ελεύθερη RAM είναι από τα βασικά.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Πάνω κάτω τι sot βγάζετε στο περίπου; γιατί οι 4 ώρες που μου βγάζει εμένα μου φαίνονται λίγες Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts