manan69t Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 (edited) Βούτυρο το κινητό Ήταν πολύ smooth αλλά τώρα πάει νεράκι σε όλα και με ποιο έντονο εφέ transition Δεν έχω γυρίσει στον μαμά launcher ακόμα αλλά με Nova prime πάει τέλεια. Βέβαια θα του κάνω και ένα hard reset κάποια στιγμή αν και πριν λίγες μέρες ξεκίνησα να το δουλεύω. Επίσης σαν να βλέπω βελτίωση στην μπαταρία. Ίσως φταίει και στο ότι έχω κάνει μόνο τρεις πλήρης φορτίσεις από τότε που το αγόρασα καινούργιο και είναι η ιδέα μου γιατί σίγουρα βελτιώνεται και μόνο από αυτό αλλά οκ.. Κάποιος άλλος βλέπει βελτίωση σε αυτό το θέμα? Έχει πολλές αλλαγές και ευτυχώς δουλεύουν τέλεια το cube acr(εφαρμογη για ηχογράφηση κλήσεων) και τα lock screen όπως και το screen lock pro. Έχει και κάνα δυο μείον που έχω βρει αλλά είναι ήσσονος σημασίας όπως το ότι πλέον δε δείχνει ούτε κάνοντας screenshot μια φώτο που έχεις αποθηκεύσει να στις δείχνει στις recent photos πράγμα πολύ κουραστικό αν έχεις χιλιάδες φώτο σε φακέλους για χρήση στο Facebook πχ Τέλος πάντων λεπτομέρειες η ουσία είναι μέχρι τώρα λουκούμι πάει. Θα το ψάξω κι άλλο και θα επανέλθω... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 7, 2021 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Oι ειδοποιήσεις στο viber , facebook οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη σας ερχονται με φωτισμο του πλαισιου edge? Μονο στα sms δουλευει ο φωτισμος σε εμενα. Στις άλλες ειδοποιήσεις αναβει μονο η οθονη κλειδώματος. Νομιζω πριν την αναβάθμιση δουλευαν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 (edited) Θυμάμαι παλιά σε samsung όταν ήσουν στην εφαρμογή των sms και ήσουν σε ένα μήνυμα κι έβαζες το κινητό στο αυτί να μιλήσεις, έπαιρνε το κινητό αυτόματα τηλέφωνο την επαφή. Αυτή η δυνατότητα έχει πλέον καταργηθεί; κι αν όχι που μπορείς να την ενεργοποιήσεις; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 8, 2021 by spyrosrotary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Από 00:00 έως 08:00 το πρωί έχασε μπαταρία γύρω στο 15 τις εκατό χωρίς καμία χρήση είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Από 00:00 έως 08:00 το πρωί έχασε μπαταρία γύρω στο 15 τις εκατό χωρίς καμία χρήση είναι φυσιολογικό? Όχι, κάτι συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Όχι, κάτι συμβαίνει. Πόσο είναι το φυσιολογικό να τρώει μπαταρία για 8 ώρες χωρίς χρήση? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επίσης όταν με περνούν τηλ ενώ έχω ήχο κλήσης δεν ακούγεται τι γίνεται με αυτή την ενημέρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Εγω βλέπω κατανάλωση standby τη νυχτα μ.ο 1% κάθε 2 ώρες περίπου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το swipe up. Δεν ξέρω αν φταίει πως δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση... Η επιλογή με swipe δεξιά και αριστερά της οθόνης για επιστροφή δουλεύει σαφώς πιο άμεσα. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει ρύθμιση ευαισθησίας για αυτό στο μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Κοίταζα τις εφαρμογές συστήματος για κατανάλωση μπαταρίας και μου έδειχνε για τηλέφωνο και ψηφιακή ευεξία 14% από την τελευταία πλήρη φόρτιση!Είναι φυσιολογικό?Και επίσης ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο όταν τον έχω στο τέρμα τι προτείνετε να κάνω ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos71 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους ! Εχθές έκανα και εγώ το επίσημο update της Samsung (Android 11) και μετα οταν μπαινω στην "ψηφιακή ευεξία" κολλάει και δεν ανοίγει καθόλου η "ψηφιακή ευεξία". Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Έχω πολύ μεγάλη κατανάλωση Google play services πως μπορώ να το διορθώσω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Παιδιά για να μην έχετε τέτοια μικρο προβλήματα αυτό που προτείνω είναι μετά από τόσο μεγάλη αναβάθμιση εκδόσεων του android να κάνουμε καλού-κακού ένα format στο κινητό καθαρή εγκατάσταση και όλα θα είναι καλύτερα. Εγώ αυτό κάνω πάντα τόσα χρόνια. Βέβαια τώρα μιας και είναι φρέσκο το κινητό μου και το δουλεύω λίγες μέρες δεν έχω κάνει ακόμη αλλά προς το παρόν εμένα μου δουλεύουν όλα ρολόι. Βέβαια είναι στο πρόγραμμα να κάνω αν το κρατήσω σύντομα! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Πόσο είναι το φυσιολογικό να τρώει μπαταρία για 8 ώρες χωρίς χρήση? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επίσης όταν με περνούν τηλ ενώ έχω ήχο κλήσης δεν ακούγεται τι γίνεται με αυτή την ενημέρωση? Εγώ είχα και συνεχίζω να έχω γύρω στο 9%-10% σε οκτώ ώρες ύπνου, με όλα ανοικτά, wifi, data, bluetooth, συγχρονισμό 3 mail και το galaxy watch3 συνδεδεμένο. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Γεια σας , εγω που εχω βαλει ( και οσοι ακομα ) εδω και μερες την Γερμανικη ( ολα λειτουργουν αψογα ) , υπαρχει λογος να βαλουμε την Ελληνικη , θα υπαρχει καποια διαφορα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Καλησπέρα σε όλους, έκανα και εγώ την αναβάθμιση στην 11 όλα καλά μέχρι στιγμής, μια ερώτηση απορία έχω, στις συνθέτες ρυθμίσεις του wifi μου έχει απενεργοποιημενη την ένδειξη "Αυτόματη ενεργοποίηση του wifi " και δεν με αφήνει να την ενεργοποιήσω... στην 10 μπορούσα, καμία βοήθεια? Σε εσάς το κάνει αυτό? Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ το βρήκα, πρέπει να δώσετε δικαιώματα τοποθεσίας στο Google maps Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 (edited) Η μπαταρία έχει γίνει χάλια με την αναβάθμιση. Εκεί που γυρνούσα σπίτι με 75% μπαταρία καθε μεσημέρι σήμερα είχα 45% με ίδια χρήση ... υπάρχει τρόπος να περάσουμε την προηγούμενη ρομ; Edited January 8, 2021 by Bxtrm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Βούτυρο το κινητό Ήταν πολύ smooth αλλά τώρα πάει νεράκι σε όλα και με ποιο έντονο εφέ transition Δεν έχω γυρίσει στον μαμά launcher ακόμα αλλά με Nova prime πάει τέλεια. Βέβαια θα του κάνω και ένα hard reset κάποια στιγμή αν και πριν λίγες μέρες ξεκίνησα να το δουλεύω. Επίσης σαν να βλέπω βελτίωση στην μπαταρία. Ίσως φταίει και στο ότι έχω κάνει μόνο τρεις πλήρης φορτίσεις από τότε που το αγόρασα καινούργιο και είναι η ιδέα μου γιατί σίγουρα βελτιώνεται και μόνο από αυτό αλλά οκ.. Κάποιος άλλος βλέπει βελτίωση σε αυτό το θέμα? Έχει πολλές αλλαγές και ευτυχώς δουλεύουν τέλεια το cube acr(εφαρμογη για ηχογράφηση κλήσεων) και τα lock screen όπως και το screen lock pro. Έχει και κάνα δυο μείον που έχω βρει αλλά είναι ήσσονος σημασίας όπως το ότι πλέον δε δείχνει ούτε κάνοντας screenshot μια φώτο που έχεις αποθηκεύσει να στις δείχνει στις recent photos πράγμα πολύ κουραστικό αν έχεις χιλιάδες φώτο σε φακέλους για χρήση στο Facebook πχ Τέλος πάντων λεπτομέρειες η ουσία είναι μέχρι τώρα λουκούμι πάει. Θα το ψάξω κι άλλο και θα επανέλθω... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε μου στο Cube ACR τι ρυθμίσεις εχεις κάνει για καθαρότερη εγγραφή και απο τις 2 πλευρές; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Καλησπέρα. Έβαλα κι εγώ την 11 από χθες αλλά από σήμερα το πρωί όταν πατάω 2πλο κλικ στην οθόνη για να κλείσει μου βγάζει αυτό. Είμαι με nova. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να βρω το που να επιλέξω τον νόβα. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Παιδιά για να μην έχετε τέτοια μικρο προβλήματα αυτό που προτείνω είναι μετά από τόσο μεγάλη αναβάθμιση εκδόσεων του android να κάνουμε καλού-κακού ένα format στο κινητό καθαρή εγκατάσταση και όλα θα είναι καλύτερα. Εγώ αυτό κάνω πάντα τόσα χρόνια. Βέβαια τώρα μιας και είναι φρέσκο το κινητό μου και το δουλεύω λίγες μέρες δεν έχω κάνει ακόμη αλλά προς το παρόν εμένα μου δουλεύουν όλα ρολόι. Βέβαια είναι στο πρόγραμμα να κάνω αν το κρατήσω σύντομα! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καθαρή εγκατάσταση με φορμάτ; Και από την αρχή ρυθμίσεις και εφαρμογές;:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Μήπως θέλει κανα clear cache από console? Δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα να μπω console Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Μήπως θέλει κανα clear cache από console? Δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα να μπω console Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετά την αναβάθμιση σε Android 11 ξεχνάμε την είσοδο σε recovery mode με συνδιασμο πλήκτρων μόνο μέσω pc και adb... Οπότε clear cache partition τέλος... Οπως καταλάβατε βρίσκουμε τον ένα τοίχο μετά τον άλλο Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Δοκίμασε ως εξής Κλείσε το τηλέφωνο power off. Σύνδεσε τα ακουστικά στη usb θύρα. Πάτησε τον συνδυασμό πληκτρων. Λογικά θα μπει σε recovery mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Φιλε μου στο Cube ACR τι ρυθμίσεις εχεις κάνει για καθαρότερη εγγραφή και απο τις 2 πλευρές;Γιώργο αυτά έχω Βασικά αυτά είχα απ'την 10 έκδοση του Android Δουλεύει τέλεια. Ελπίζω και μετά που θα κάνω hard reset να δουλεύουν και μετά έτσι καλά Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Μετά την αναβάθμιση σε Android 11 ξεχνάμε την είσοδο σε recovery mode με συνδιασμο πλήκτρων μόνο μέσω pc και adb... Οπότε clear cache partition τέλος... Οπως καταλάβατε βρίσκουμε τον ένα τοίχο μετά τον άλλο Υπάρχει δυνατότητα να μπούμε σε recovery πατώντας Vol- και Power, αρκεί να έχουμε συνδεμένα τα ακουστικά στην θύρα Type-C ή τον αντάπτορα Type-C σε 3.5mm Jack. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Έχω από την 1η μέρα που βγήκε το note 10+ με συνολικά 456 εφαρμογές όπως μου γράφει στην βελτιστοποίηση εφαρμογών μετά από κάθε update!!! Έχω κάνει όλες τις μικρές και μεγάλες αναβαθμίσεις και ΠΟΤΕ δεν έχω κάνει επαναφορά! Και λειτουργεί άψογα. Δεν χρησιμοποιώ όμως nova και cube acr που αναφέρετε μερικοί. Έχει να κάνει με τύχη αλλά και κυρίως με τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο καθένας.... Τον τελευταίο μήνα μου έρχονταν συνεχώς αναβαθμίσεις εφαρμογών στο playstore που στην περιγραφή γράφανε σχεδόν όλες διόρθωση bugs ή συμβατότητα με android 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts