frix_ath Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 #Aliexpress € 4,67 | For Samsung Galaxy S20 Note 10 Plus Note 9 S9 S10 S8 Plus S10E A10 A20 A70 Smart View Window Leather Flip Stand Case Cover https://a.aliexpress.com/_eLsCUE καλησπέρα π[αιδια παράγγειλα αυτή την θήκη μου ήρθε αλλά την έβαλα κ δεν δουλεύει το ενεργό πορτάκι ούτε κλειδώνει ούτε ξυπνάει υπάρχει κάποια ρύθμιση η να ανοίξω dispute με το αλι? Καλά ρε άνθρωπε...πήγες και πήρες μαιμού clear view cover από την Κίνα;; δηλαδή τι να πώ,?, δώσε 30-35 ευρουδάκια από εδώ και κάνε τη δουλειά σου ή έστω μεταχειρισμένη σε πολύ καλή κατάσταση στα 20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Καλά ρε άνθρωπε...πήγες και πήρες μαιμού clear view cover από την Κίνα;; δηλαδή τι να πώ,?, δώσε 30-35 ευρουδάκια από εδώ και κάνε τη δουλειά σου ή έστω μεταχειρισμένη σε πολύ καλή κατάσταση στα 20. Έχεις απόλυτο δίκιο κ μάλλον θα το κάνω απλά είμαι άνθρωπος που σε κάθε κινητό που ποτέ δεν κλείνει χρόνο στα χέρια μου παραγγέλνω κ παίρνω πάνω απο δέκα θήκες κ λίγες λέω έχω ήδη πάνω από δέκα νομίζω κ έχω κ άλλες που περιμένω γτ βαριέμαι εύκολα κ τις αλλάζω συχνά για να παίζω αλλά για τις αυθεντικές έχεις δίκιο δεν ξέρω να πάρω αυτήν σε αυθεντική η την άλλη τύπου Led! Κ επειδή ακριβώς παίρνω πολλές τις παραγγέλνω από Κίνα για λιγότερα πολύ λιγότερα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Έχεις απόλυτο δίκιο κ μάλλον θα το κάνω απλά είμαι άνθρωπος που σε κάθε κινητό που ποτέ δεν κλείνει χρόνο στα χέρια μου παραγγέλνω κ παίρνω πάνω απο δέκα θήκες κ λίγες λέω έχω ήδη πάνω από δέκα νομίζω κ έχω κ άλλες που περιμένω γτ βαριέμαι εύκολα κ τις αλλάζω συχνά για να παίζω αλλά για τις αυθεντικές έχεις δίκιο δεν ξέρω να πάρω αυτήν σε αυθεντική η την άλλη τύπου Led! Κ επειδή ακριβώς παίρνω πολλές τις παραγγέλνω από Κίνα για λιγότερα πολύ λιγότερα χρήματα Ναι καταλαβαίνω, τις αλλάζεις σαν τα πουκάμισα! Μικρό το κακό, δεν πειράζει. Το κέφι σου κάνεις. Και γω το ίδιο κάνω, έχω 6 θήκες original της sammy,, 2 led view, 3 clear view και 1 protective συν μία της spigen. Σε δουλειά να βρισκόμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntix Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Να ρωτησω κατι σχετικα με το πληκτρολόγιο samsung , μου βγάζει πανω άπο τα φωνήεντα τόνους και δημιουργεί μπερδεμα πως βγαινουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Να ρωτησω κατι σχετικα με το πληκτρολόγιο samsung , μου βγάζει πανω άπο τα φωνήεντα τόνους και δημιουργεί μπερδεμα πως βγαινουν ; Πάτησε το εικονίδιο πανω απο το Delete. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntix Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Καλησπέρα σε όλους Μπορείτε να μου πείτε με ποιο τρόπο μπορώ να στείλω SMS σε προγραμματισμένη ώρα που θέλω; Στο j6 και a7 γίνετε αλλά στο note plus δε μπορώ να το βρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Καλησπέρα σε όλους Μπορείτε να μου πείτε με ποιο τρόπο μπορώ να στείλω SMS σε προγραμματισμένη ώρα που θέλω; Στο j6 και a7 γίνετε αλλά στο note plus δε μπορώ να το βρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γίνεται πατώντας το συν (+) αριστερά από το πεδίο που γράφεις το μήνυμα, και επιλέγεις "schedule message" Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Άψογος Χίλια ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Σήμερα παρέλαβα τη δεύτερη θήκη, την Ultra Hybrid Crystal Clear της Spigen. Η άλλη είναι η Tough Armor της Spigen. Ίσως η Tough Armor παρέχει καλύτερη προστασία (με παραπάνω όγκο βέβαια), απλά η Ultra Hybrid είναι επίσης ποιοτική, και κυρίως επιτέλους απολαμβάνω το Aura Glow χρώμα, που είχε κρυφτεί εντελώς. Πάντως πολύ καλές θήκες, τις προτείνω ανεπιφύλακτα! Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Ρε παιδια τι να κανω με το gmail και τις ειδοποιησεις? Μια χαρα ειχε στρωσει το θεμα αφου ειχα κανει τα βηματα που ειχα διαβασει εδω. Τωρα ξαφνικα εδω και καποιες μερες δεν ερχεται τπτ. Και μολις μπαινω στην εφαρμοφη ερχονται ολα μαζι. Πολυ ενοχλητικο. Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Και εμενα το έκανε πρόσφατα, αρχικά νόμιζα ότι είχε ξαναμπεί στη βελτιστοποίηση αλλά αν δε κάνω λάθος είχαν κλείσει οι ειδοποιήσεις από τα δικαιώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Σαν εσχατη λυση (οχι hard reset) τι προτεινετε? Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsaris Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Σαν εσχατη λυση (οχι hard reset) τι προτεινετε? Φίλε έχεις δίκιο είναι εκνευριστικό το Θέμα, νομίζω όμως είναι πρόβλημα της Google που πάει κ έρχεται, εγώ το έχω συναντήσει σε όλες τις συσκευές μου τα τελευταία χρόνια, ακόμα κ αν έχεις διορθώσει τυχόν θέματα με βελτιστοποιηση ενέργειας κ ειδοποιήσεις μπορεί κ πάλι να εμφανιστεί κ μετά από μερικές μέρες να διορθωθεί μόνο του... Κάνε υπομονή, ένα reset μπορεί να το φτιάξει, μπορεί κ όχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis13kyv Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Σαν εσχατη λυση (οχι hard reset) τι προτεινετε? Κάνε και ενα Wipe cashe , θα βρεις το πως στο utube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Σαν εσχατη λυση (οχι hard reset) τι προτεινετε? Βάλε άλλον client. Εγώ έχω βάλει το Outlook της Microsoft και λειτουργεί άψογα. Δεν νομίζω να επιστρέψω ξανά στη stock εφαρμογή του Gmail. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Σας ευχαριστώ παιδιά. Θα το κοιταξω Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Της σαμσουνκ είναι παρα πολυ καλος και βελτιστοποιημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Παιδια καλημερα.Το ΑNDROID AUTO δεν μου ανοιγει με τιποτα, μαλλον κολλημα του 10,σε android 9 λειτουργει μια χαρα.Εχει κανεις βρει λυση?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Στην εφαρμογή του τηλεφώνου, στις 3 τελίτσες πάνω δεξιά όταν υπάρχει αναπάντητη εμφανίζεται ένα Ν (πιθανώς από το New), όπως όταν έρχεται ενημέρωση για αναβάθμιση κάποιας εφαρμογής. Επειδή είναι λίγο σπαστικό στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να απενεργοποιηθεί; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Παιδιά εδώ και τέσσερις μέρες τελικά παρέλαβα τη συσκευή με τα 512 GB και μπορώ να πω Μιας και το έστησα από το μηδέν ότι η μπαταρία πλέον έχει γίνει Βράχος Απο χθες το πρωί στις 7.00 μέχρι σήμερα, τώρα 13.20 έχω 4,5 ώρες οθόνη και 43% υπόλοιπο μπαταρίας.... Εξαιρετικά... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Στην εφαρμογή του τηλεφώνου, στις 3 τελίτσες πάνω δεξιά όταν υπάρχει αναπάντητη εμφανίζεται ένα Ν (πιθανώς από το New), όπως όταν έρχεται ενημέρωση για αναβάθμιση κάποιας εφαρμογής. Επειδή είναι λίγο σπαστικό στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να απενεργοποιηθεί; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Ναι, αυτό το βλέπω και στο δικό μου αλλά χωρίς να δείχνει τι New υπάρχει. Επίσης ήρθε firmware update για τα Galaxy Buds με λειτουργίες από τα Buds+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Παιδιά εδώ και τέσσερις μέρες τελικά παρέλαβα τη συσκευή με τα 512 GB και μπορώ να πω Μιας και το έστησα από το μηδέν ότι η μπαταρία πλέον έχει γίνει Βράχος Απο χθες το πρωί στις 7.00 μέχρι σήμερα, τώρα 13.20 έχω 4,5 ώρες οθόνη και 43% υπόλοιπο μπαταρίας.... Εξαιρετικά...Το έγραψα πριν καμιά βδομάδα. Η μπαταρία είναι βράχος. Έχω αρχίσει να θυμάμαι εποχές mate 10 pro. Φοβερή δουλειά έκαναν με το τελευταίο update. Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristoste Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 αυτή τη στιγμή είναι ενα πραγματικό επαγγελματικο εργαλείο. Δυνατό, όμορφο, σταθερό και ώριμη υλοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Παιδιά καλησπέρα σήμερα ήρθα και εγώ στην ομάδα μετάβαση από το note 9 ρε παιδιά όποιος μπορεί ας μου πει σε κάτι που έχω μπλέξει προσπαθώ από το πρωί και δεν τα καταφέρνω 1) πέστε μου ρε παιδιά πως μπορώ να αλλάξω από τα αγγλικά στα ελληνικά το Chrome έχουν μεταφερθεί όλα και οι σελίδες του Chrome όμως στις ρυθμίσεις γράφει αγγλικά ενώ στις επιλογές έχω βάλει ελληνικά πρώτα και μετά αγγλικά ότι είχα στο note 9 δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφει και το άλλο που θα ήθελα την βοήθειά σας να μου πείτε ποια εφαρμογή να κατεβάσω να αναπληρώσει το led μου λείπει ρε παιδιά σας ευχαριστώ και συγνώμη εάν σας κούρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts