Jump to content

Samsung Galaxy Note 10 Plus

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

screen shot πως βγαζουμε? με το σ9+ το εκανα με το power button και το πληκτρο εντασης.

Με τον ίδιο τρόπο. Απλά τα πατάς και τα αφήνεις ΔΕΝ τα κρατάς παρατεταμένα.

Λάζαρος..

Note 10+

Ξεκίνησα το τελευταίο μήνα να το κάνω με το palm to swipe και ομολογώ ότι είναι πιο εύχρηστο. Δοκιμάστε το.

129026.png?1640591734

Εγώ δουλεύω το One Hand Operation+.

Είναι πολύ εύκολα ρυθμιζόμενο, έχω βάλει απο τη δεξιά πλευρά swipe να κάνει back (επιτέλους έρχεται με android 10) και απο την αριστερή screenshot.

Εγώ δουλεύω το One Hand Operation+.

Είναι πολύ εύκολα ρυθμιζόμενο, έχω βάλει απο τη δεξιά πλευρά swipe να κάνει back (επιτέλους έρχεται με android 10) και απο την αριστερή screenshot.

Εγω προσπάθησα να το κάνω σαν το 3D Touch της Apple με ένα swipe back και με παρατεταμένο swipe της εφαρμογές που έχω ανοιχτές ... Για να το δουλεύω και με το ένα χέρι αλλά δεν δουλεύει τόσο καλά...

Ναι είναι πολύ βολικά τα gestures δεξιά και αριστερά της οθόνης και πολύ θετικό ότι θα ενσωματωθούν στο Android 10 αλλα μαζί με αυτά θα πρέπει η Samsung να δώσει και νέο τρόπο κλειδώματος οθόνης (ισως κάποιο widget οπως η huawei) μιας και θα υπάρξει θεμα με τα edge screen ταυτόχρονα με τα gestures (που εκεί υπάρχει τώρα το lock)
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εγω προσπάθησα να το κάνω σαν το 3D Touch της Apple με ένα swipe back και με παρατεταμένο swipe της εφαρμογές που έχω ανοιχτές ... Για να το δουλεύω και με το ένα χέρι αλλά δεν δουλεύει τόσο καλά...

Τις πρόσφατες εννοείς?

Εγώ το έχω ρυθμισμένο δεξιά αριστερά το ίδιο,έτσι ώστε κάποιες φορές που το κρατάω με το αριστερό χέρι να κάνει τα ίδια πράγματα όπως με το δεξί.

Ευθεία πίσω.

Πάνω αρχική οθόνη.

Κάτω πρόσφατες.

Τόσο πολύ που με βόλεψε το one hand Operation δεν μπορώ πλέον χωρίς αυτό.

Έχω τις μπάρες σε όλο σχεδόν το μήκος της οθόνης με ένα κενό πάνω πάνω για να χωράνε εκεί οι λειτουργίες edge οθόνης.

kountouraN

Τις πρόσφατες εννοείς?

Εγώ το έχω ρυθμισμένο δεξιά αριστερά το ίδιο,έτσι ώστε κάποιες φορές που το κρατάω με το αριστερό χέρι να κάνει τα ίδια πράγματα όπως με το δεξί.

Ευθεία πίσω.

Πάνω αρχική οθόνη.

Κάτω πρόσφατες.

Τόσο πολύ που με βόλεψε το one hand Operation δεν μπορώ πλέον χωρίς αυτό.

Έχω τις μπάρες σε όλο σχεδόν το μήκος της οθόνης με ένα κενό πάνω πάνω για να χωράνε εκεί οι λειτουργίες edge οθόνης.

Δοκίμασε καπως έτσι και θα με θυμηθείς και ειδικά τσέκαρε τα εργαλεία που σου έχω σημειωμένα575858840981bffc772cf857c8275d5c.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξέρει κανείς γιατί επανειλημμένα δεν τρέχει εφαρμογή που θέλω;

Έχω κάνει και επανεκκίνηση αλλά συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα c1f6372b962b23303d421b8910490caf.jpg

Ξέρει κανείς γιατί επανειλημμένα δεν τρέχει εφαρμογή που θέλω;

Έχω κάνει και επανεκκίνηση αλλά συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα c1f6372b962b23303d421b8910490caf.jpg

Εχω βάλει 5 διαφορετικές εφαρμογές να το δοκιμάσω και τις ανοίγει όλες! Ποια εφαρμογή έχεις βάλει;

Δοκίμασε καπως έτσι και θα με θυμηθείς και ειδικά τσέκαρε τα εργαλεία που σου έχω σημειωμένα575858840981bffc772cf857c8275d5c.jpg

Το έφτιαξα έτσι.

Πολύ ωραίο.

Η εναλλαγή εργασιών σαν τις πρόσφατες που είχα, ποιο μινημουμ όμως και ποιο βολικό όντως.

Τα γρήγορα εργαλεία αλλάζουν κάπως η αυτός είναι ο πίνακας και δεν αλλάζει?

*τώρα είδα ότι αλλάζει οκ.

kountouraN

Δεν βγάζει καθόλου της εφαρμογές σε εμένα... Μάλλον θα πάω σε επαναφορά ίσως είναι κάποιο bug ίσως το εμποδίζει καμία εφαρμογή τι να πω

Καλησπέρα.Εδώ και δύο τρείς ημέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την λειτουργία "Μην Ενοχλείτε".Συγκεκριμένα ενώ την ενεργοποιώ συνεχίζουν να ακούγονται όλοι οι ήχοι των ειδοποιήσεων πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε πρίν. Άν κάποιος από σας έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή γνωρίζει πως αντιμετωπίζεται και θέλει άς απαντήσει.

Καλησπέρα.Εδώ και δύο τρείς ημέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την λειτουργία "Μην Ενοχλείτε".Συγκεκριμένα ενώ την ενεργοποιώ συνεχίζουν να ακούγονται όλοι οι ήχοι των ειδοποιήσεων πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε πρίν. Άν κάποιος από σας έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή γνωρίζει πως αντιμετωπίζεται και θέλει άς απαντήσει.
Μήπως μέσα απο την εφαρμογή έχεις ενεργοποιήσει εξαιρέσεις;

Μήπως μέσα απο την εφαρμογή έχεις ενεργοποιήσει εξαιρέσεις;

Τα έχω όπως ήταν από την αρχή.Εξαιρέσεις έχω μόνο για ξυπνητήρια και για κλήσεις από αγαπημένες επαφές.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί.Τώρα αναγκαστικά κλείνω τον ήχο χειροκίνητα.

Τα έχω όπως ήταν από την αρχή.Εξαιρέσεις έχω μόνο για ξυπνητήρια και για κλήσεις από αγαπημένες επαφές.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί.Τώρα αναγκαστικά κλείνω τον ήχο χειροκίνητα.

Εχει γινει λιγο πολυπλοκο...θα πας εφαρμογες, θα διαλεξεις πχ: Instagram-ειδοποιησεις μετα ανοιγεις Instagram ( η οποια αλλη εφαρμογη θελεις) direct και επιλεγεις: παραβλεψη λειτουργιας "Μην ενοχλειτε".Αυτο το επεναλαμβανεις σε καθε εφαρμογη;)

Καλημέρα στην παρέα!

Ευτύχης κάτοχος του κινητού εδώ και μια βδομάδα.

προερχόμενος από s7 edge είδα μεγάλες διαφορές (αναμενόμενο).

2 ερωτήσεις: το gmail καμιά φορά δείχνει ότι "κοιμάται" και δεν μου έρχονται τα email παρά μόνο όταν το συγχρονίσω χειροκίνητα.

επίσης το Viber δεν μου χτυπάει καθόλου σαν ήχος. Μόνο αναδύεται το μήνυμα... Το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα ξανά χωρίς τύχη...

για το gmail υποψιάζομαι ότι είναι κάποια ρύθμιση βελτιστοποίησης της μπαταρίας, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.

για το Viber σηκώνω τα χέρια ψηλά...

όποιος μπορεί να βοηθήσει, καλοδεχούμενος!

Δεν είμαι εδώ για κανέναν.

Με παρατεταμένο πάτημα πάνω στις εφαρμογές πως μπορώ να δω περισσότερες επιλογές; Κάτι σαν το 3D Touch στα iPhone;

Καλησπερα κι απο μενα! Σας βγαζει καμια φορα το μηνυμα οτι η οθονη ειναι κλειδωμενη για προστασια απο τυχαια ανοιγματα, μαζι με το λουκετο για να την ξεκλειδωσετε;

Καλησπερα κι απο μενα! Σας βγαζει καμια φορα το μηνυμα οτι η οθονη ειναι κλειδωμενη για προστασια απο τυχαια ανοιγματα, μαζι με το λουκετο για να την ξεκλειδωσετε;
Εμένα ναι..

Ναι αυτο το απενεργοποιεις αν θες απο τις ρυθμισεις.

Επειδή δεν θέλω να κάνω Factory Reset άν ξέρει κάποιος πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα ας απαντήσει.Παρεπιπτόντως στο Note 9 που έχω λειτουργεί κανονικά με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις.:confused:

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα την ειλικρινή απάντηση σας για το συγκεκριμένο κινητό. Θέλω να προβώ στην αγορά κινητού κ κοιταγα το oneplus 7pro που μέσα στο forum διαβάζω για πολλά bugs κ battery drain μετά κοιταγα στο άλλο άκρο το Xiaomi 9t pro που κ εκεί γίνεται του Κουτρούλη ό γάμος να παραμιλανε. Ο σκοπός μου είναι ενα απροβλημάτιστο λογισμικό χωρίς προβλήματα και με διάρκεια μπαταρίας (δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια) τι λέτε παιδιά? Έχω ένα HTC που πάει πραγματικά σφαίρα χωρίς πρόβλημα αλλά από μπαταρία κ λογισμικό έχει μείνει πίσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα την ειλικρινή απάντηση σας για το συγκεκριμένο κινητό. Θέλω να προβώ στην αγορά κινητού κ κοιταγα το oneplus 7pro που μέσα στο forum διαβάζω για πολλά bugs κ battery drain μετά κοιταγα στο άλλο άκρο το Xiaomi 9t pro που κ εκεί γίνεται του Κουτρούλη ό γάμος να παραμιλανε. Ο σκοπός μου είναι ενα απροβλημάτιστο λογισμικό χωρίς προβλήματα και με διάρκεια μπαταρίας (δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια) τι λέτε παιδιά? Έχω ένα HTC που πάει πραγματικά σφαίρα χωρίς πρόβλημα αλλά από μπαταρία κ λογισμικό έχει μείνει πίσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απο εμένα προχώρα άφοβα. Απροβλημάτιστη συσκευή και ότι πιο ολοκληρωμένο κυκλοφορεί. Από μπαταρία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ ήμουν σε 1+7pro 5μιση μήνες περίπου, επειδή ανέφερες τη μπαταρία να σου πω ότι ήταν καλύτερη στο 1+ και στα λεφτά του δεν έχει αντίπαλο.

Απροβλημάτιστα και τα 2, σφαίρα και τα 2 με φανταστικές οθόνες, μην σε αγχώνει καθόλου.

Αν νομίζεις οτι αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα για αδιαβροχοποίηση, ασύρματη φόρτιση, service φανταστικό προχωράς σε note.

Αν όχι και το 1+ δεν θα σε απογοητεύσει πουθενά!

Εγώ ήμουν σε 1+7pro 5μιση μήνες περίπου, επειδή ανέφερες τη μπαταρία να σου πω ότι ήταν καλύτερη στο 1+ και στα λεφτά του δεν έχει αντίπαλο.

Απροβλημάτιστα και τα 2, σφαίρα και τα 2 με φανταστικές οθόνες, μην σε αγχώνει καθόλου.

Αν νομίζεις οτι αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα για αδιαβροχοποίηση, ασύρματη φόρτιση, service φανταστικό προχωράς σε note.

Αν όχι και το 1+ δεν θα σε απογοητεύσει πουθενά!

Ξέχασες το βασικό του Note, spen...!!! :-)

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10 Plus