Jump to content

Samsung Galaxy Note 10 Plus

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο διαβασα και εγω αρχικα για το public και θεωρησα οτι δεχεται ανοιγμενο πισω, αλλα στο τελος λεει να μην εχει ανοιχτει..
Το να μγν εχει ανοοχτει, το λεει το public, οχι ο νομος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πού το λέει αυτό ακριβώς?

Από public.gr:

7. Εξαιρέσεις από το Δικαίωμα Υπαναχώρησης της παρ. 6

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται:

• Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί σε φυσικό κατάστημα Public και επιπλέον, τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα Public, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.
  • Προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί, π.χ. έχουν εξατομικευτεί με την καταχώρηση (registration) της συσκευής (smartphones)

Αν έχει αγοραστεί από απόσταση, έχει ανοιχθεί η συσκευασία, αλλά δεν έχει γίνει registration, μπορεί να επιστραφεί η συσκευή φτάνει να επιστραφούν και όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας. Είναι απλό αυτό που λέει!

To "να μην έχουν ανοιχθεί" αναφέρεται σε άλλα προϊόντα:

Προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας (π.χ. ακουστικά, hands free κλπ) ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας.

Σφραγισμένα ηχητικά έγγραφα ή σφραγισμένα έγγραφα βίντεο ή σφραγισμένο λογισμικό για υπολογιστές, που αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση.

Από τη στιγμή που τα smartphones δεν ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες, δεν αναφέρεται σε αυτά η εξαίρεση.

Λέει και αυτό: "ι) συσκευές κινητών τηλεφώνων χωρίς συμβόλαιο εφόσον έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους" το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα πιο πάνω όμως.

Γιατί δεν ανοίγετε ενα νεο θεμα ρε παιδιά για επιστροφές προϊόντων αν δεν υπάρχει ήδη;...νέα συσκευή και οι κάτοχοι θα ψάχνουν βοήθεια στις επιστροφες του public?

Σε ότι αφορά τη μπαταρία, εχτές από τις 1:00 ως τις 6:00 είχε φάει 3%

Deep sleep ως τώρα είναι στο 89% , το θεωρώ πολύ καλό ποσοστό, αν σκεφτεί κανένας

ότι παίζει με 4G+ ανοιχτό συνέχεια και BT ανα διαστήματα, εννοείται ότι το χρησιμοποιώ

και για διάφορα πράγματα.

Είμαι δουλειά , περισσότερα το βράδυ.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Τα γνωριζω αυτα προφανως.

Ο σκοπος του νομου ειναι, ο πελατης που αγορασε τη συσκευη απο αποσταση (οχι απο το καταστημα) και πιθανον λογω της απομακρυσμενης αγορας να μην ειχε τη δυνατοτητα να δει και να περιεργαστει το προιον, οπως θα εκανε αν πηγαινε στο καταστημα και εβλεπε καποιο δειγμα, να εχει λοιπον ο πελατης αυτος τη δυνατοτητα αναιτιολογητα και αζημιως να υπαναχωρησει απο την αγορα του.

Με βαση αυτο το σκεπτικο, οταν λεμε να επιστραφει πχ το κινητο τηλεφωνο στην αρχικη του κατασταση, προφανως δεν εννοει ο νομος να μην εχει ανοιχτει η συσκευασια, διοτι τοτε ( με κλειστη συσκευασια) δεν ειναι δυνατον ο καταναλωτης να δει το προιον και να σχηματιζει γνωμη για αυτο. Η αποψη αυτη, ενισχυεται ακομη περισσοτερο απο το γεγονος οτι υπαρχουν ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ρυθμισεις για προιοντα που δεν επιστρεφονται αν εχουν ανοιχτει (προιοντα λογισμικου και ολα οσα ο ιδιος αναφερεις). Αφου υπαρχει ειδικη ρυθμιση για αυτα τα προιοντα (οτι δεν επιστρεφονται αν εχουν ανοιχτει οι συσκευασιες) λογικα προκυπτει οτι τα αλλα προιοντα μπορουν να επιστραφουν αν εχει ανοιχτει η συσκευασια και οτι η φραση « στην αρχικη κατασταση» δεν σημαινει να μην εχει ανοιχτει η συσκευασια, αλλα να υπαρχει το κουτι και ολα τα περελκομενα , ακομα κακ τα σακουλακια και οι μεμβρανες κλπ...

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα. Ο βασικος λογος ομως που τα καταστηματα λενε συγκεκριμενα να επιστρεφεται το προιον πισω κλειστο,ειναι ξεκαθαρα για να αποφυγουν τον κλασσικο Ελληναρα ο οποιος θα κανει καταχρηση το παραπανω,και για να περναει την ωρα του θα κανει συνεχεια παραγγελιες προιοντων που μετα θα τις επιστρεφει πισω(μιας και δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο πχ οριο).

Δηλαδη βγηκε τωρα το note10+?Παει ο Ελληναρας ριχνει ηλεκτρονικη παραγγελια,το δουλευει για 1-2μερες να του φυγει η περιεργεια(για να δει αν τον βολευει ταχα μου σε καθημερινη χρηση) μετα το επιστρεφει και στα καπακια κανει παραγγελια τα νεα iphone και παει λεγοντας.Προφανως καμια απο αυτες τις συσκευες δεν τον ενδιαφερει για πραγματικη αγορα.

Ειναι ιδια ακριβως νοοτροπια που ελεγα και στο διπλα θεμα που κανανε παλιοτερα αρκετοι στις καρτες γραφικων. Πριν ληξει η εγγυηση της καρτας,πηγαιναν επιτηδες και τις έκαιγαν για να παρουν τα χρηματα τους πισω και να παρουν την επομενη νεα καρτα τσαμπα.

Μήπως είναι ο ίδιος κλασικός ελληναρας που καταχράστηκε και την 100% ασφάλεια της Generali? Λέω μήπως...

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα. Ο βασικος λογος ομως που τα καταστηματα λενε συγκεκριμενα να επιστρεφεται το προιον πισω κλειστο,ειναι ξεκαθαρα για να αποφυγουν τον κλασσικο Ελληναρα ο οποιος θα κανει καταχρηση το παραπανω,και για να περναει την ωρα του θα κανει συνεχεια παραγγελιες προιοντων που μετα θα τις επιστρεφει πισω(μιας και δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο πχ οριο).

Δηλαδη βγηκε τωρα το note10+?Παει ο Ελληναρας ριχνει ηλεκτρονικη παραγγελια,το δουλευει για 1-2μερες να του φυγει η περιεργεια(για να δει αν τον βολευει ταχα μου σε καθημερινη χρηση) μετα το επιστρεφει και στα καπακια κανει παραγγελια τα νεα iphone και παει λεγοντας.Προφανως καμια απο αυτες τις συσκευες δεν τον ενδιαφερει για πραγματικη αγορα.

Ειναι ιδια ακριβως νοοτροπια που ελεγα και στο διπλα θεμα που κανανε παλιοτερα αρκετοι στις καρτες γραφικων. Πριν ληξει η εγγυηση της καρτας,πηγαιναν επιτηδες και τις έκαιγαν για να παρουν τα χρηματα τους πισω και να παρουν την επομενη νεα καρτα τσαμπα.

Τι σημαινει να δει εαν τον βολευει ταχα μου ?

Φυσικα και θα επρεπε να το δει .

Σας περναει απο το μυαλο οτι αυτα που λετε δεν εχουν καμια θεση στο παρων θεμα?

Καποιοι μπαινουμε να διαβασουμε για την συσκευη και αντι αυτο διαβαζουμε οτι να ναι ρε παιδια.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο Αμαζον δεν ψωνίζουν μόνο Έλληνες πάντως και το σύστημα που ακολουθούν με τις επιστροφές εντός μήνα και την προώθηση των μεταχειρισμένων με χαμηλότερες τιμες μια χαρά δουλεύει....

Εεεε κάτι θα χει δει ο Μπεζος....για να έχει φτιάξει το no1 "μαγαζι"

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Ενω μεχρι πριν λιγα χρονια που μια συσκευη δεν υπηρχε ουτε στα Σταν των καταστηματων πηγαινε καποιος θελοντας και μη αγοραζε μια συσκευη στα γκαβα...γιατι διαβασε καπου οτι κυκλοφορησε ...Αυτο ηταν ηθικο απο πλευρας των καταστηματων .:p

Στο Αμαζον δεν ψωνίζουν μόνο Έλληνες πάντως και το σύστημα που ακολουθούν με τις επιστροφές εντός μήνα και την προώθηση των μεταχειρισμένων με χαμηλότερες τιμες μια χαρά δουλεύει....

Εεεε κάτι θα χει δει ο Μπεζος....για να έχει φτιάξει το no1 "μαγαζι"

Καλά μην είσαι σίγουρος ότι γυρνάνε όλες σαν μεταχειρισμένες....

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σας περναει απο το μυαλο οτι αυτα που λετε δεν εχουν καμια θεση στο παρων θεμα?

Καποιοι μπαινουμε να διαβασουμε για την συσκευη και αντι αυτο διαβαζουμε οτι να ναι ρε παιδια.

Άκη λεγε. Άραζεις; Εμενα με βλέπω μέχρι note 11..

Καλά μην είσαι σίγουρος ότι γυρνάνε όλες σαν μεταχειρισμένες....
Τι εννοείς? Ότι τις ξαναπουλανε για καινούργιες?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Σιγα εσυ...

Μολις σκασει το S11 με τους καινουργιους αισθητηρες να δουμε τι θα λες...:p:p:p

Σιγα εσυ...

Μολις σκασει το S11 με τους καινουργιους αισθητηρες να δουμε τι θα λες...:p:p:p

Μπα. Δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος. Τελικά κανένα απο τα s series που δοκιμάζω σταθερά, δίνοντας το εκάστοτε note, δεν το ένιωσα το ίδιο πληθωρικο. Οπότε πειράματα τέλος...

Μπα. Δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος. Τελικά κανένα απο τα s series που δοκιμάζω σταθερά, δίνοντας το εκάστοτε note, δεν το ένιωσα το ίδιο πληθωρικο. Οπότε πειράματα τέλος...

Κατσε Βρε Βαγγελη...

Αφου ξερεις οτι ειμαστε "φιλικοι" σε μεγαλες αλλαγες...Πως θα κανουμε πισω τωρα...:p

Με 64τεσσαρες καμερες ειδη σταλθηκαν τα Mid-range στο πακισταν:p

https://www.whatmobile.com.pk/Samsung_Galaxy-A70S

Καθηστε γιατί σε λίγο θα μας πει ο Βαγγέλης ότι δεν θα περάσει να δει και το Mate 30 Pro (αν με το καλό έρθει Ελλάδα)..!!!

Κάτσε να πάρω screenshot το σχόλιο του...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Κατσε Βρε Βαγγελη...

Αφου ξερεις οτι ειμαστε "φιλικοι" σε μεγαλες αλλαγες...Πως θα κανουμε πισω τωρα...:p

Με 64τεσσαρες καμερες ειδη σταλθηκαν τα Mid-range στο πακισταν:p

https://www.whatmobile.com.pk/Samsung_Galaxy-A70S

Τέλος εποχής. Ο,τι κάναμε κάναμε. Μόνο noteλαρα πλέον μια φορά ετησίως...

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καθηστε γιατί σε λίγο θα μας πει ο Βαγγέλης ότι δεν θα περάσει να δει και το Mate 30 Pro (αν με το καλό έρθει Ελλάδα)..!!!

Κάτσε να πάρω screenshot το σχόλιο του...

Κώστα σε προκαλώ.

Μπα δε θα πάω γιατί δεν έχω διάθεση να κάνω αλχημειες και να περνάω με sideload playstore κλπ. Μεγάλωσα για να ασχολούμαι με αυτα...

Ετσι λεω Βαγγελη ειχα καιρο να ευχαριστηθώ συσκευη. Ολοκληρωμενη πλην αναμονης της μπαταριας αλλα θα ζήσουμε με αυτο.

Συμφωνω και γι αυτο δεν εχω παρει ποτε s

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ετσι λεω Βαγγελη ειχα καιρο να ευχαριστηθώ συσκευη. Ολοκληρωμενη πλην αναμονης της μπαταριας αλλα θα ζήσουμε με αυτο.

Ναι Άκη, τα ίδια ακριβώς. Αναμονή για κλάματα, αλλά οκ, πλέον είμαστε σε επίπεδα "ανεκτα" στο θέμα μπαταρία

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνω και γι αυτο δεν εχω παρει ποτε s

Ναι Γιάννη. Το έβλεπα κάθε φορά που επιανα πχ το note 9 του αδερφού μου και το s10+ μου και θυμόμουν πόσο πιο "μεστο" φαινόταν στο χέρι μου το note...τότε κατάλαβα για πολλοστή φορά ότι ο πληθωρικος και ξεχωριστός χαρακτήρας της σειράς note είναι απαράμιλλος...

H σειρά Note είναι πολύ πιο ώριμη & as υπάρχουν αυτοί που μιλάνε για S με πενάκι. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εχω δουλέψει & τα δύο αλλά κακά τα ψέματα η σειρα Note σε κακομαθαίνει...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Παιδια καλημερα.Απο μπαταρια οκ , παει αρκετα καλα, με βγαζει ανετα μια μερα.Απο τις 6 το πρωι με 95% φτανω στις 11 το βραδυ με 25% κατα μεσο ορο.Με το deep sleep ειμαι στα 68% περιπου αλλα οκ ξερω τι φταιει.Καποιες απο τις εφαρμογες που ειχα και στο 8αρι μου την ''κανουν'' την δουλεια.Φανταστειτε οτι πλεον το 8αρι που εχει αδειασει απο εφαρμογες εχει deep sleep

96% και το 10+ στα 68%.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε σχεση με το note 9 εχω καλυτερη διαρκεια παντως με το n10+.με τις ιδιες εφαρμογες whats up ,whatsapp,adm manager.αυτες τις 3 εχω αλλες δεν κατεβαζω δεν χρησιμοποιω γενικα.ειναι οτι καλυτερο στα τοσα τηλεφωνα που πηρα.

Γράψτε και στο θέμα για την μπαταρία να είναι μαζεμένα, εγώ έχω βάλει στατιστικά από την τελευταία χρήση. Εγώ πάντως πιο ευχαριστημένος δεν θα μπορούσα να είμαι. Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει με Samsung συσκευή και μάλιστα όχι κάποια σειρά της midrange που έχουν πιο αδύναμους επεξεργαστές και αυτό τις βοηθάει. Με χαλαρή χρήση θα μπορούσα να αγγίξω σχεδόν τις τρεις μέρες αυτονομία με τα πάντα ανοιχτά + συγχρονισμό με Smartwatch

Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10 Plus