Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τo Windows Phone

colossus_r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 336
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε βρίσκω την εφαρμογή. Μου έδωσαν στο NOKIA Care ένα φυλλάδιο και το έμαθα.

Έχει καιρό που έχει βγεί αυτή η προσφορά! Ίσχυε για τα Lumia της Αγγλίας! Στο 920 μου πάντως δεν υπάρχει!

Ορίστε το QR code για όποιον θέλει να δοκιμάσει αν θα μπορέσει να το βάλει!

http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/04/QR_UK_Gift_Voucher.jpg?itok=tA-QNAFx

Και εδώ παρακάτω είναι το απ'ευθείας λινκ για την εφαρμογή. Δεν ισχύει για όλους νομίζω. Σ'εμένα πάντως στο 1020 μου η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη.

Δοκίμασε να την εγκαταστήσεις αν σου δίνει τη δυνατότητα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

"Κουπόνι δώρου"

Εναλλακτικά δοκίμασε και τον τρόπο από το παρακάτω λινκ:

"Μη αυτόματη λήψη και εγκατάσταση"

http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/f7fd3c62-588a-48fc-a45e-29093bc06334?imageType=ws_screenshot_small&rotation=0http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/e8b08f0d-0e77-484e-a079-cc3a718dc286?imageType=ws_screenshot_small&rotation=0http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/41cca165-8568-472b-83c9-aa85f4a49d46?imageType=ws_screenshot_small&rotation=0

Edited by Katsaras_John

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Και εδώ παρακάτω είναι το απ'ευθείας λινκ για την εφαρμογή. Δεν ισχύει για όλους νομίζω. Σ'εμένα πάντως στο 1020 μου η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη.

Δοκίμασε να την εγκαταστήσεις αν σου δίνει τη δυνατότητα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

"Κουπόνι δώρου"

Εναλλακτικά δοκίμασε και τον τρόπο από το παρακάτω λινκ:

"Μη αυτόματη λήψη και εγκατάσταση"

http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/f7fd3c62-588a-48fc-a45e-29093bc06334?imageType=ws_screenshot_small&rotation=0http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/e8b08f0d-0e77-484e-a079-cc3a718dc286?imageType=ws_screenshot_small&rotation=0http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/41cca165-8568-472b-83c9-aa85f4a49d46?imageType=ws_screenshot_small&rotation=0

Λέει ότι η έκδοση της εφαρμογής έχει σταματήσει :(

Edited by Alex_tz

• 1 month later...
Μάγκες , υπάρχει τρόπος να στείλω apps , games σε άλλο λογαριασμό; Αν γίνεται τότε σας στέλνω ότι εφαρμογή θέλετε. Edited by Brainmorf

Everything is a frequency 

• 1 month later...
Εγώ θα έλεγα ότι μου λείπει η εφαρμογή της wind. Εχει μια εφαρμογή αλλά ουσιαστικά δεν κάνει απολύτως τπτ.

Δεν μπορείς να βλέπεις το υπόλοιπό σου, να κάνεις ανανεώσεις κτλ.

Η επίσημη εφαρμογή της Wind για Windows phone είναι καλή, σχεδόν εφάμιλλη με την αντίστοιχη για Android. Οι άλλες δύο εταιρίες που μαζί έχουν τετραπλάσιους χρήστες καρτοκινητής απο την Wind, πότε θα βγάλουν εφαρμογες για WP;;;

Καλά είναι να πουλάνε κινητα με το λειτουργικό αλλά να το υποστηρίζουν κιόλας. Απαράδεκτοι!!!!!

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

H Vodafone έχει τέλος πάντων κάποιες εφαρμογές στο WP store.

Από cote όμως...

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

• 3 weeks later...
Επειδή λέτε για τη wind, η εφαρμογή του f2g για wp είναι πολύ κατώτερη από αυτή για android. Μόνο υην ανανέωση μέσω paypal και τα multiple accounts να αναφέρω φτάνει. Για την Q ακόμη τίποτα... Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Μετρητής κλήσεων και SMS, ηχογράφηση κλήσεων, BS Player, επίσημος Facebook client (όχι αυτός της Microsoft) και Pages Manager. Edited by protsimer

Αντί για BS player υπάρχει ο εξαιρετικός MoliPlayer που δεν νομίζω να λείπει κάτι κ αναμένεται ο VLC Player που έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι έτοιμος σε λίγο καιρό...

Page Manager υπάρχουν πολλοί...

Επίσημο Facebook δεν νομίζω ότι έχει διάφορες με αυτό της Microsoft...

Στα άλλα συμφωνώ...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αντί για BS player υπάρχει ο εξαιρετικός MoliPlayer που δεν νομίζω να λείπει κάτι κ αναμένεται ο VLC Player που έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι έτοιμος σε λίγο καιρό...

Page Manager υπάρχουν πολλοί...

Επίσημο Facebook δεν νομίζω ότι έχει διάφορες με αυτό της Microsoft...

Στα άλλα συμφωνώ...

Ο εξαιρετικός moliplayer δεν βρίσκει μόνος του υπότιτλους. Ούτε ο vlc.

Page manager είναι όλοι για κλάματα.

Facebook by Microsoft = Facebook by Facebook 2012.

• 2 months later...

Νομίζω είναι ένα ωραίο θέμα που πρέπει να υπάρχει για να βοηθηθούμε όλοι οι developers και να πάρει μεγαλύτερη αξία ο κόπος μας

Αρχίζω με τα στοιχεία που έχω από 21/1/2015 από ελληνική εφαρμογή και 7000 δείγμα

Το 11% έχουν wp8.0

Το 12% έχουν wp7.8

Το 77% έχουν wp8.1

Αρχίζω και πιστεύω ότι δεν πρέπει άλλο να τρώμε χρόνο με παλαιότερες έκδοσης εσείς τι λέτε;

Επίσης για διαφημίσεις πια εταιρία χρησιμοποιείται και γιατί;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Δεν θα ασχολιούμουν με wp7. Το κόστος για ένα dev είναι πολύ μεγάλο για να συντηρεί μια OS version που έτσι κι αλλιώς συνεχίζει να συρρικνώνεται μέρα με την μέρα.
http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Νομίζω είναι ένα ωραίο θέμα που πρέπει να υπάρχει για να βοηθηθούμε όλοι οι developers και να πάρει μεγαλύτερη αξία ο κόπος μας

Αρχίζω με τα στοιχεία που έχω από 21/1/2015 από ελληνική εφαρμογή και 7000 δείγμα

Το 11% έχουν wp8.0

Το 12% έχουν wp7.8

Το 77% έχουν wp8.1

Αρχίζω και πιστεύω ότι δεν πρέπει άλλο να τρώμε χρόνο με παλαιότερες έκδοσης εσείς τι λέτε;

Επίσης για διαφημίσεις πια εταιρία χρησιμοποιείται και γιατί;

Δεν θα ασχολιούμουν με wp7. Το κόστος για ένα dev είναι πολύ μεγάλο για να συντηρεί μια OS version που έτσι κι αλλιώς συνεχίζει να συρρικνώνεται μέρα με την μέρα.

Συμφωνω με τον φιλο οτι τα 7αρια ειναι μια πλατφορμα που πεθανε ... Οι προσπαθειες πρεπει να ειναι στοχευμενες στα 8.χ

Εδω και καιρο σκεφτομαι να γραψω ενα αθρο γενικα για τα WIndows Phone στην Ελλαδα. Αν καποιος εχει στοιχεια και θελει να τα μοιραστει στο mail μου η με PM ...

Συμφωνω με τον φιλο οτι τα 7αρια ειναι μια πλατφορμα που πεθανε ... Οι προσπαθειες πρεπει να ειναι στοχευμενες στα 8.χ

Εδω και καιρο σκεφτομαι να γραψω ενα αθρο γενικα για τα WIndows Phone στην Ελλαδα. Αν καποιος εχει στοιχεια και θελει να τα μοιραστει στο mail μου η με PM ...

αν το εκανα σωστα σύναψα απο flurry και απο την εφαρμογή ΕΟΠΥΥ που απευθύνετε μονο σε ελληνες τα αποτελέσματα μεσα απο 7000 downloads

στο παραπανω θεμα όμως αν εχεις μια εφαρμογή που ηδη υπαρχει και σε wp7 και σταματήσεις την εξεληξη όπως και στα 8.0 τοτε χανεις ένα 20% δηλδαη στις 7000 είναι 1400 ατομα

επισης 8.1 δεν εχεις νομιζω επιλογες για διαφημιση μονο Microsoft..

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το advertising api και δεν ξέρω πως (και αν) βγαίνουν λεφτά με τις διαφημίσεις. Αλλά δε νομίζω με 1400 άτομα να έχεις κάποιο σημαντικό έσοδο από άποψη διαφημίσεων.

Επίσης πόσο μπορείς να εξελίξεις μια εφαρμογή σε wp7 που το λειτουργικό υστερούσε σε τόσο πολλά θέματα?

Ακόμα αυτό το 12% wp7 ωραίο θα ήταν να ξέρουμε που γεωγραφικά βρίσκεται. Σίγουρα η πλειονότητα θα είναι στην Ευρώπη αλλά ποια χώρα έχει τα πρωτεία σε wp7?

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το advertising api και δεν ξέρω πως (και αν) βγαίνουν λεφτά με τις διαφημίσεις. Αλλά δε νομίζω με 1400 άτομα να έχεις κάποιο σημαντικό έσοδο από άποψη διαφημίσεων.

Επίσης πόσο μπορείς να εξελίξεις μια εφαρμογή σε wp7 που το λειτουργικό υστερούσε σε τόσο πολλά θέματα?

Ακόμα αυτό το 12% wp7 ωραίο θα ήταν να ξέρουμε που γεωγραφικά βρίσκεται. Σίγουρα η πλειονότητα θα είναι στην Ευρώπη αλλά ποια χώρα έχει τα πρωτεία σε wp7?

τα δικα μου δεδομενα είναι απο την εφαρμογή μου ΕΟΠΥΥ αυτό σημαινει ότι είναι ολοι Ελληνες..

απο αυτή την εφαρμοφη δεν βγαζω λεφτα εκτος ότι είναι free και με διαφημισεις οσο δεν ειχα wp8.1 αλλα 8.0 που ετρεχαν οι google ads εβγαζα 2€ το μηνα... αλλα σκέφτομαι αλλους τροπους για να επενδυσω αυτά τα 7000 ατομα.. και 1400 απο αυτά είναι καλη απωλεια!

Κωνσταντινος

τα δικα μου δεδομενα είναι απο την εφαρμογή μου ΕΟΠΥΥ αυτό σημαινει ότι είναι ολοι Ελληνες..

απο αυτή την εφαρμοφη δεν βγαζω λεφτα εκτος ότι είναι free και με διαφημισεις οσο δεν ειχα wp8.1 αλλα 8.0 που ετρεχαν οι google ads εβγαζα 2€ το μηνα... αλλα σκέφτομαι αλλους τροπους για να επενδυσω αυτά τα 7000 ατομα.. και 1400 απο αυτά είναι καλη απωλεια!

7000 downloads, ή 7000 ξεχωριστοί χρηστες? Πολύ μεγάλος αριθμός για Ελλάδα και μάλιστα για wp7!

7000 downloads, ή 7000 ξεχωριστοί χρηστες? Πολύ μεγάλος αριθμός για Ελλάδα και μάλιστα για wp7!

Τόσο λέει στο dev center αλλά από ότι ξέρω μετράει ξεχωριστούς χρήστες..

Και εγώ έτσι νόμιζα ότι ειναι πολλά αλλα μολις είδα μια δημοσίευση στο digital life και λέει μια εφαρμογή επιτραπαιζιο που ειναι σε IOS και android έχει 250.000 διαφορετικούς χρηστες το επιτραπέζιο ειναι από Έλληνες και λέγετε quizdom εκτός αν υπάρχει και στα αγγλικά τότε αλλάζει και ειναι λογικό παγκόσμιος να έχει τόσους..

Κωνσταντινος

είναι μοναδικά σκεψου ότι και για wp7 να είναι μια εφαρμογή μπορουν να την κατεβασουν οι 8 και 8.1 το αντιστροφο δεν γινεται .

Εμενα η καλυτερη στην Ελλαδα παει να φτασει τωρα 13 είναι 12.969

είναι μοναδικά σκεψου ότι και για wp7 να είναι μια εφαρμογή μπορουν να την κατεβασουν οι 8 και 8.1 το αντιστροφο δεν γινεται .

Εμενα η καλυτερη στην Ελλαδα παει να φτασει τωρα 13 είναι 12.969

Μπράβο πολύ καλά μπορείς να μας πεις και πια ειναι;

Edited by b16b

Κωνσταντινος

Τι λέτε ρε παιδιά. Με τέτοια νούμερα, θα κάτσω να φτιάξω και εγώ ένα app που έλεγα. 10.000 ξεχωριστά downloads είναι πολυ καλός αριθμός. Δεν ήξερα ότι οι Έλληνες είμασταν τόσοι πολύ.

Μπράβο πολύ καλά μπορείς να μας πεις και πια ειναι;

τελικα είχα κ άλλη με περισσοτερα και δεν το ειχα δει :lol:

τελικα είχα κ άλλη με περισσοτερα και δεν το ειχα δει :lol:

Πολύ καλά.. Γιατί όμως δεν τα έχεις κάνει localized και να το μεταφράσεις και αγγλικά.. Για να έχεις ακόμα μεγαλύτερο κοινό;

Επίσης έχεις βρει τρόπο να μετατρέψεις όλα αυτά σε κέρδος;

Κωνσταντινος

Πολύ καλά.. Γιατί όμως δεν τα έχεις κάνει localized και να το μεταφράσεις και αγγλικά.. Για να έχεις ακόμα μεγαλύτερο κοινό;

Επίσης έχεις βρει τρόπο να μετατρέψεις όλα αυτά σε κέρδος;

Λογω δουλειας δεν βρισκω τον τελευταιο καιρο πολύ χρονο το εχω σκεφτει, όπως και εσυ στις περισσοτερες μεσω ads

Λογω δουλειας δεν βρισκω τον τελευταιο καιρο πολύ χρονο το εχω σκεφτει, όπως και εσυ στις περισσοτερες μεσω ads

Πρέπει να βρούμε ένα καλύτερο.. Εμενα προφανώς χρησιμοποιούνε και λίγη ώρα και με 7000 βγάζω μόνο 2-3€ με google ads το μήνα..

Κωνσταντινος

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τo Windows Phone
  • The topic was pinned