Jump to content

Samsung Galaxy Tab S6

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η γνήσια χωρίς το πληκτρολόγιο υπάρχει.

Η γνήσια με το πληκτρολόγιο όχι. Εγώ τουλάχιστον δεν την βρίσκω.

Υ.Γ.: Μακάρι να υπάρχει κι αν όχι ακόμα, να 'ρθει Ελλάδα (αλλά την official με πληκτρολόγιο δε νομίζω να την δούμε εδώ) γιατί δε συμφέρει, τουλάχιστον εμένα, ακόμα και πιο ακριβή να είναι απ' ότι στο εξωτερικό.

Ουπς. Τώρα μου εμφανίστηκαν οι photos...

Είναι η γνήσια Samsung που έδινε ο Κοτσόβολος δώρο μαζί με το tablet τις προάλλες; Γιατί είχα την εντύπωση πως ήταν μόνο η θήκη σκέτη.

Καλημέρα, την αγόρασα ξεχωριστά. Η θήκη που έδινε ο Κωτσόβολος σαν δώρο μαζί με την αγορά του tablet είναι book cover χωρίς πληκτρολόγιο και εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα.

Sent from my SM-T865 using Tapatalk

Στον Κωτσόβολο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης υπάρχει ετοιμοπαραδοτη για τους υπόλοιπους δεν γνωρίζω
Και εμένα παιδιά με ειδοποίησαν από Κωτσόβολο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης την Τρίτη να πάω να την παραλάβω...

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Η θήκη δώρο για όσους δεν την έχουν πάρει, μπαίνει στις αποθήκες του Κωτσόβολου τη Δευτέρα, οπότε θα ακολουθήσει σύντομα η διάθεσή τους.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ξέρω άν έχει πάρει κανείς από Public το S6 256Gb LTE γιατί το έχω παραγγείλει από 05/09 αλλά βλέπω ότι αργεί πλέον πέραν του δέοντος ενώ στο site του Public φαίνεται διαθέσιμο ( αποστολή σε 5-8 ημέρες ).:worry:

Η θήκη δώρο για όσους δεν την έχουν πάρει, μπαίνει στις αποθήκες του Κωτσόβολου τη Δευτέρα, οπότε θα ακολουθήσει σύντομα η διάθεσή τους.

Την περιμένω κι εγώ. Πριν λίγες μέρες μου έστειλαν μήνυμα αν θέλω κάτι άλλο. Αλλά μου κάνει εντύπωση εφόσον τη δίνει ως δώρο γίνεται να κάνω ανταλλαγή;

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω πάρει τον 45αρι φορτιστή για το note 10. Θα έχω πρόβλημα αν φορτίζω με αυτόν και το tablet;

Η παραγγελία για το 8/256 LTE (Grey) μαζί με την official Samsung book case - keyboard έγινε την Παρασκευή στον Κοτσόβολο με την καλύτερη δυνατή τιμή στα 1029 ευρώ. Παράδοση μου είπαν 15 μέρες περίπου, δηλαδή στο τέλος μετερχόμενης εβδομάδας με περιθώριο πληρωμής μέσω τραπέζης λίγες μέρες πριν την παράδοση με δωρεάν τα μεταφορικά.

Έχω πάρει τον 45αρι φορτιστή για το note 10. Θα έχω πρόβλημα αν φορτίζω με αυτόν και το tablet;

Όχι, κανένα.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είχε κανένας κάποιο νέο για την θήκη από Κωτσόβολο; προσπαθώ να επικοινωνήσω σήμερα για να μάθω τι γίνεται αλλά είμαι συνέχεια σε αναμονή

Και εμένα με ειδοποίησαν από Κωτσόβολο ότι την παρέλαβαν και να περάσω από αύριο από το κατάστημα να την παραλάβω. Να δω αν θα την κρατήσω γιατί με τη θήκη - πληκτρολόγιο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ξέρω άν έχει πάρει κανείς από Public το S6 256Gb LTE γιατί το έχω παραγγείλει από 05/09 αλλά βλέπω ότι αργεί πλέον πέραν του δέοντος ενώ στο site του Public φαίνεται διαθέσιμο ( αποστολή σε 5-8 ημέρες ).:worry:

Κανένας;:confused:

Ερώτηση κρίσεως Είμαι κάτοχος samsung Galaxy Note 10 plus και ενδιαφέρομαι για το tablet για να ακούσω γνώμες αξιζει να προχωρήσω στην αγορά

Κάνω ήδη χρήση EXCELL WORD LAN (για την δουλειά) NETFLIX FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER κτλ

Edited by c200amgpacket
Samsung Galaxy Note 10+

Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση περίπου 450 MB....

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση περίπου 450 MB....

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Στο wi-fi μοντέλο δεν το εμφανίζει ακόμα από ότι είδα. Τι καινούργιο έχει;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση κρίσεως Είμαι κάτοχος samsung Galaxy Note 10 plus και ενδιαφέρομαι για το tablet για να ακούσω γνώμες αξιζει να προχωρήσω στην αγορά

Κάνω ήδη χρήση EXCELL WORD LAN (για την δουλειά) NETFLIX FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER κτλ

Και εγώ με note 10 plus. Από εμένα είναι ναι, προχώρα. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και με το note φοβερός συνδυασμός.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Στο wi-fi μοντέλο δεν το εμφανίζει ακόμα από ότι είδα. Τι καινούργιο έχει;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ με note 10 plus. Από εμένα είναι ναι, προχώρα. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και με το note φοβερός συνδυασμός.

Από ότι θυμάμαι έγραφε κάτι για Samsung Pay, Security update και κάτι για το Spen.

Δυστυχώς δεν σκέφτηκα να κάνω print screen.... Πάντως είναι επίπεδο ασφαλείας 1 Σεπτεμβρίου. 3257f7749be0e44a4d0f0e8e55f97f35.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

Με ποιον τρόπο κάνουμε print screen ή μέσω εφαρμογής γίνεται;

Το είχα απορία και για το κινητό (android) αυτό.

Με ποιον τρόπο κάνουμε print screen ή μέσω εφαρμογής γίνεται;

Το είχα απορία και για το κινητό (android) αυτό.

Με πολλούς τρόπους:

https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00050693/

Edited by achillesgk

με τα δυο κουμπια ,αυτο που περνας με το χερι σου δεν μπορεσα να το καταφερω ποτε:p:p:p:p:p:p
Θέλει τρόπο! Πρέπει να ασκείς ελάχιστη πίεση στην οθόνη!

Θέλει τρόπο! Πρέπει να ασκείς ελάχιστη πίεση στην οθόνη!

πραγματι ,....

Στα 711€ έχει για σήμερα ο Κωτσόβολος το 4G 256. Γενικά έχει βγάλει προσφορές σε πολλά προϊόντα για όποιον ενδιαφέρεται

Στα 711€ έχει για σήμερα ο Κωτσόβολος το 4G 256.

Είναι ΜΟΝΟ για σήμερα. :)

Ευχαριστούμε! :D

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η παραγγελία για το 8/256 LTE (Grey) μαζί με την official Samsung book case - keyboard έγινε την Παρασκευή στον Κοτσόβολο με την καλύτερη δυνατή τιμή στα 1029 ευρώ. Παράδοση μου είπαν 15 μέρες περίπου, δηλαδή στο τέλος μετερχόμενης εβδομάδας με περιθώριο πληρωμής μέσω τραπέζης λίγες μέρες πριν την παράδοση με δωρεάν τα μεταφορικά.
Εννοείται πως ακυρώθηκε ολόκληρη και την παρήγγειλα χωριστά.

Ηλεκτρονικά το SG Tab S6 στα 711 ευρώ και τηλεφωνικά την official Samsung book case - keyboard στα 179,99 ευρώ με δέκα μέρες περίπου παραλαβής του δεύτερου. Επειδή θα τα αγοράσω με τιμολόγιο η ταμπλέτα μου "κοστίζει" 540,36 ευρώ. :D

Και εγώ εδώ σα παραγγελία για την απλη και με ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ θα μου βγει 470 μια χαρά

Μου ειπαν ότι καταθέτω δηλαδή το ποσο 583 μειον το φπα και το taxisnet screenshot και είμαστε κομπλέ ξερεις κανένας αν είναι ετσι

Samsung Galaxy Note 10+

Είναι ΜΟΝΟ για σήμερα. :)

Ευχαριστούμε! :D

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εννοείται πως ακυρώθηκε ολόκληρη και την παρήγγειλα χωριστά.

Ηλεκτρονικά το SG Tab S6 στα 711 ευρώ και τηλεφωνικά την official Samsung book case - keyboard στα 179,99 ευρώ με δέκα μέρες περίπου παραλαβής του δεύτερου. Επειδή θα τα αγοράσω με τιμολόγιο η ταμπλέτα μου "κοστίζει" 540,36 ευρώ. :D

144 έχει την θήκη.