bill27 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Προς το παρον δεν εχω δει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Από την αναβάθμιση και μετά εγώ πάντως έχω ένα σοβαρότατο θέμα. Κάθε φορά που εγώ παίρνω κάποιον ακούω τη φωνή του σαν παράσιτο, ακατάληπτη. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο, δεν έχω αυτό το θέμα. Ακόμη και με factory reset δεν έγινε τίποτα. Αν δεν καταφέρω να το λύσω, πάει για πέταμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drobiani Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Καλησπέρα σας έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 2 redmi 7a και έχω το ίδιο πρόβλημα όταν κάνω κλήση ακούω μόνο παράσιτα ενώ όταν με καλούν ακούω κανονικά. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 εγω αυτο το προβλημα το ειχα πριν την αναβαθμιση για android 10,πλεον ολα καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Καλησπέρα σας έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 2 redmi 7a και έχω το ίδιο πρόβλημα όταν κάνω κλήση ακούω μόνο παράσιτα ενώ όταν με καλούν ακούω κανονικά. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα? Η μόνη λύση που βρήκα στο Ίντερνετ και λειτούργησε, είναι ότι άλλαξα το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στις επιλογές από LTE σε 3G. Έτσι σταμάτησαν τα παράσιτα. Αυτό βέβαια λύνει το θέμα των κλήσεων, αλλά έχασα τη δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα. Μπορεί να δουλέψει μόνο ή το ένα ή το άλλο. Νομίζω το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει να το αναφέρουμε όλοι στη Xiaomi ώστε να το λύσει το συντομότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Λοιπόν ή λύση σχετικά με το πρόβλημα με την ποιότητα κλήσης είναι αυτή:"Υπάρχει λύση! Πας στο dialer και πατάς τον συνδυασμό *#*#86583#*#* ώστε να γράψει volte carrier check was disabled. Έπειτα πας Ρυθμίσεις->Κάρτες σιμ και κινητά δίκτυα->κλικάρεις τη σιμ του παρόχου και βάζεις την επιλογή "Χρήση VOLTE" στο off. Έτοιμος!!!" Το διάβασα στο fb καί πιθανόν οφείλεται στο volte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 (edited) Η μόνη λύση που βρήκα στο Ίντερνετ και λειτούργησε, είναι ότι άλλαξα το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στις επιλογές από LTE σε 3G. Έτσι σταμάτησαν τα παράσιτα. Αυτό βέβαια λύνει το θέμα των κλήσεων, αλλά έχασα τη δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα. Μπορεί να δουλέψει μόνο ή το ένα ή το άλλο. Νομίζω το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει να το αναφέρουμε όλοι στη Xiaomi ώστε να το λύσει το συντομότερο. UPDATE: Τελικά το πρόβλημα «λύθηκε» με τη μέθοδο που περιγράφει ο bill27 διατηρώντας και το 4G δίκτυο με την απενεργοποίηση του VoLTE. Τουλάχιστον σε εμένα δούλεψε. Ελπίζω όμως να το διορθώσει σύντομα και επίσημα η Xiaomi. Edited September 4, 2020 by dimaries Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Για πια εταιρεία μιλάμε ότι έχει πρόβλημα;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 UPDATE: Τελικά το πρόβλημα «λύθηκε» με τη μέθοδο που περιγράφει ο bill27 διατηρώντας και το 4G δίκτυο με την απενεργοποίηση του VoLTE. Τουλάχιστον σε εμένα δούλεψε. Ελπίζω όμως να το διορθώσει σύντομα και επίσημα η Xiaomi. Λογικα εχεις vodafone??Ισως να μην φταιει kai καθολου η xiaomi αλλα το volte της voda.Εγω παντως με Q δεν αντιμετωπισα κανενα σχετικο θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Λογικα εχεις vodafone??Ισως να μην φταιει kai καθολου η xiaomi αλλα το volte της voda.Εγω παντως με Q δεν αντιμετωπισα κανενα σχετικο θεμα... Πολύ καλά μάντεψες φίλε μου... Η Vodafone πάντως κάνει τον κινέζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Πόσο δίκιο είχατε για το volte... Ξέρουμε αν θα πάρει miui 12? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Ναι θά πάρει Τώρα το πότε δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Λοιπόν ή λύση σχετικά με το πρόβλημα με την ποιότητα κλήσης είναι αυτή:"Υπάρχει λύση! Πας στο dialer και πατάς τον συνδυασμό *#*#86583#*#* ώστε να γράψει volte carrier check was disabled. Έπειτα πας Ρυθμίσεις->Κάρτες σιμ και κινητά δίκτυα->κλικάρεις τη σιμ του παρόχου και βάζεις την επιλογή "Χρήση VOLTE" στο off. Έτοιμος!!!" Το διάβασα στο fb καί πιθανόν οφείλεται στο volte. Με έσωσες από την γκρίνια του πατέρα μου για τα παράσιτα χαχαχχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 (edited) Χθες βγήκε καί MIUI 12 σε redmi 7A global καί τό πέρασα χειροκίνητα, μου φαίνεται πώς πάει αρκετά ποίο γρήγορα το τηλέφωνο Edited January 30, 2021 by bill27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Ήρθε και σε μένα η 12. Πάει τέλεια Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχει ultra battery saver που φτάνει την αυτονομία σε αστρονομικά μεγέθη Μια χαρά, εύχομαι να έρθει η 12 σύντομα και στο αδερφι του 7Α το redmi 7 που επίσης έχω :) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Μια ερώτηση το έχει μια φίλη μου και προσπάθησα να δούμε you tube σε σμαρτ τιβι.δεν βρήκα το εικονίδιο μέσα στο βίντεο.αυτο που το πατάς και παιζει απ ευθείας το βίντεο.δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Μια ερώτηση το έχει μια φίλη μου και προσπάθησα να δούμε you tube σε σμαρτ τιβι.δεν βρήκα το εικονίδιο μέσα στο βίντεο.αυτο που το πατάς και παιζει απ ευθείας το βίντεο.δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία;Την λειτουργία cast την υποστηρίζει πρέπει να σύρεις τα εικονίδια δεξιά και θα φανεί Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Επανέρχομαι.πηρα το κινητό στα χέρια μου και δεν έχει τέτοιο εικονίδιο πουθενά. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Η επιλογή αυτή αφορά μόνο αναπαραγωγή οθόνης. Για το chromecast, πατάς το κουμπάκι μέσα στην εφαρμογή. Αν δεν εμφανίζεται, δοκιμασε να ανοίξεις πρώτα την εφαρμογή στη τηλεόραση και να δοκιμάσεις ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Ευχαριστώ θα το ψάξω όταν ξαναβρεθώ με την κοπέλα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 καλησπέρα, δε γνωρίζω αν έχει απαντηθεί .. αλλά μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν στην SD μπορώ εφόσον την κάνω φορματ με κάποιο τρόπο να περάσω εφαρμογές και να τις τρέχει από εκεί; Αν ναι..ποιες ειναι οι προυποθέσεις; Το κινητό ειναι στην τελευταία έκδοση, αγορασμένο από Ελλάδα. (αν βοηθάει κάπου) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 Κατά 99% αυτό δεν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 8 ώρες πριν, mariel19 said: καλησπέρα, δε γνωρίζω αν έχει απαντηθεί .. αλλά μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν στην SD μπορώ εφόσον την κάνω φορματ με κάποιο τρόπο να περάσω εφαρμογές και να τις τρέχει από εκεί; Αν ναι..ποιες ειναι οι προυποθέσεις; Το κινητό ειναι στην τελευταία έκδοση, αγορασμένο από Ελλάδα. (αν βοηθάει κάπου) Και να το κατάφερνες αυτό, μετά θα την πέταγες τη συσκευή γιατί θα σερνόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 9 ώρες πριν, thansof_7 said: Κατά 99% αυτό δεν γίνεται... 9 ώρες πριν, athanaso77 said: Και να το κατάφερνες αυτό, μετά θα την πέταγες τη συσκευή γιατί θα σερνόταν. πφφφ ... ευχαριστώ πολύ ... μου ραγίσατε την καρδιά 😪 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts