c-max Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Θα σας πω και εγω μια συντομη εμπειρια σχετικα με το κρανος!!!Λοιπον ηταν ενα απογευμα του ιουνιου και θα εβγαινα με φιλους εξω...!Την μηχανη την ειχα παρκαρει μεσα στην αυλη μου μολις βγηκα την πλησιασα για να ανεβω και εκατσα λιγο διπλα της για βαλω το κρανος ελα ντε ομως που η μανα μου ειχε ποτισει της γλαστρα της λιγο πριν με αποτελεσμα να μου ερθει στο κεφαλι!!!Ειλικρινα απο εκεινη την στιγμη το κρανος το φοραω μεσα στο σπιτι και βλεπω απο πανω μου μην μου ερθει κανα πολυφωτο στο κεφαλι... :lol: :lol: !!!Στην π@@@@@ μου αν με βλεπουν οι απεναντι οταν βγαινω με το κρανος στο κεφαλι!!!Στην π@@@@@ αν χαλανε τα μαλλια!Οι περισσοτεροι δεν εχουν αισθηση του κινδυνου!Οσον αφορα το μηνυμα του MINOVG,φιλε η καθαρη δευτερα περασε εεεεεεεεεε εσυ ακομα πετας χαρταετοοοοο???!!!Αν,λεω αν η εξατμιση μου ειναι μεσα στα ορια των decibel θα ερθω κατω απο το σπιτι σου και θα αρχισω τα burn out be careful!!! Παιδια να μην συνιθισετε την γνωστη νοοτροπια που εχουμε σαν λαος!!!Ελα μωρε σιγα λιγο πιο κατω θα παω και θα επιστρεψω...χα ας γελασω!Φορα το κρανακι σου και μετα σηκω και πανε στην ευχη της παναγιας!Δηλαδη αν δεν το φορας δεν θα σε δουν οι γκομενες οταν θα σταματησεις στο φαναρι η μπροστα στην καφετερια...!!!Αυτο αφορα τους μικρους! Σωστος :D Και θα ηθελα να ρωτησω αυτους που γραψανε παραπανω σχολια του τυπου "τι το νοιαζει το κρατος αν φορεσω εγω κρανος" η για ελευθερια βουλησης , αν μια μερα παθει καποιο ατυχημα και μεινει παραλυτος για ολη του τη ζωη ,κατι για το οποιο δεν το ευχομαι, τι θα ξαναγραψει σε αυτο το forum για το ιδιο θεμα.Πιθανον να φταιει και το νεαρο της ηλικιας καποιων, γιατι δεν θα εχουν πονεσει για καποιο αγαπημενο προσωπο που χαθηκε και τωρα ειναι μια αναμνηση.Παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ οσο και να μην μας αρεσει να φοραμε κρανος και ζωνες ισως καποια μερα εξαιτιας τους να συνεχισουμε να διαβαζουμε το forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 γμτ άργησα να το διαβάσω κ τα'χουν πει όλα οι προηγούμενοι για τα γέλια που βγάζει αυτό το κείμενο κατά του κράνους λολ γρηγόρηβας σου έχω μια απορία κ γω: αν οδηγάς ιχ κ σε σταματήσει ο μπάτσος, σου γράφει ή οχι κλήση αν δεν έχεις δεμένη κανονικά τη ζώνη αλλά την κρατάς με το ένα χέρι? :p :p τέλος με το καλαμπούρι, σχετικά με τη μάρκα που αγόρασες, δε νομίζω να θεωρείται σοβαρή. γενικά οποιοδήποτε κράνος κάτω των 250-300€ δε θεωρείται τόσο αξιόπιστο για την αποτελεσματικότητά του. από κει κ πάνω μπορείς να λες "έχω κάνει τα περισσότερα που μπορώ για να προστατεύσω το κρανίο μου"... εφόσον δεν υπάρχουν τόσα χρήματα (κακώς βέβαια, 2 βραδιές στα μπουζούκια είναι κ πρόκειται για την ίδια σου τη ζωή) τότε καλύτερα η φτηνιαδούρα να'ναι επώνυμη (σοέι, αράι, νόλαν, agv, σουόμι κλπ κλπ κλπ) ώστε να'σαι σίγουρος πως το υλικό μέσα θα είναι κάτι επιστημονικά μελετημένο κ όχι αφρολέξ της κακιάς ώρας :p το θέμα είναι να πάρεις κράνος με κριτήριο το κεφάλι σου κ όχι για να μη σε γράψει ο μπάτσος...Εγώ πάντως θεωρώ πως το να μην φοράει ο μοτοσυκλετιστής κράνος δεν είναι το σημαντικότερο παράπτωμα που μπορεί να κάνει. Στο κάτω-κάτω φίλε αν πάθεις κάτι ας πρόσεχες. Δεν ενοχλείς τον απλό πολίτη. Ενώ στην ηχορρύπανση ενοχλείς τους άλλους και μάλιστα υπερβολικά επιδεικνύοντας τις γκαζωτικές σου μουσικές νότες και προκαλώντας σεισμό 3 Ρίχτερ.κ άμα ρε μινόβγκ καβαλάς ακράνωτος, σου πέσει μια μπεκάτσα στο κεφάλι, πέσεις στη λωρίδα μου κ μ'αναγκάσεις να το κόψω δεξιά κ να πέσω στο δέντρο? :p :p :D μην το γελάς πάντως, ως τώρα έχω φάει στο... κράνος 2 νυχτερίδες κ 1 κουκουβάγια, τα άμοιρα... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. August 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 γρηγόρηβας σου έχω μια απορία κ γω: αν οδηγάς ιχ κ σε σταματήσει ο μπάτσος, σου γράφει ή οχι κλήση αν δεν έχεις δεμένη κανονικά τη ζώνη αλλά την κρατάς με το ένα χέρι? Δεν οδηγω φιλε σαλαξ ( :p) αλλα εστω και συνοδηγος ή στα πισω καθισματα παντοτε φοραω ζωνη. Οσο αναφορα το κρανος...Δεν διατιθεμαι να δωσω πανω απο 100€ για κρανος.Δεν λεω καλο να εχω "το κεφαλι μου ησυχο" αλλα δυστυχως θελω να εχω και την τσεπη μου ησυχη.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Δυστυχως δεν εχω χρονο να αναλυσω τις αποψεις μου πανω στο θεμα που ανοιξαμε και εχω να πω πολλα....... καταρχην παρακαλω να αλλαξει ο τιτλος του thread! (απαραδεκτος) δευτερον τα σοβαρα κρανη ξεκιναν απο 200 ευρω και πανω,τα πιο φτηνα δενε χουν σωστο αερισμο (δε φοριουνται το καλοκαιρι),υποαλλεργικες επενδυσεις (ευαισθητα δερματα τρελαινονται στη φαγουρα),ειναι βαρια και δε προσφερουν πληρη προστασια. gregorisvas αν μπορεις να πεισεις τον οποιονδηποτε οτι το μυαλο σου βρισκεται στον αγκωνα σου μπορεις ανετα να φορας το κρανος σου εκει χωρις προβλημα προστιμου. Ευτυχως διαβασα πολυ σωστες αποψεις/διαμαρτυριες στο θεμα αυτο και φαινεται πολλα παιδια να ειναι πραγματικοι γνωστες του τι εστι δικυκλο με ολα τα σχετικα στο θεμα. ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ,το φορω παντα χειμωνα καλοκαιρι,μερα-νυχτα,δε με εχει ενοχλησει ΠΟΤΕ (με ενοχλει οταν δε το φοραω μονο) ,με προστατευει απο ηλιο,αερα,κρυο,μυγες,νερα,και ποιος ξερει τι αλλο.... Δεν αισθανομαι κανενα βαρος,ακουω οσο χρειαζεται (ενα καθαρισμα αυτιων ανα 2-3 μερες απαιτειται),νιωθω πολυ ομορφα,και νιωθω και COOL οταν το φορω.Το παπι μου κοστιζει 1700 ευρω πλεον (Kawasaki KazeR) και το κρανος μου 200 ευρω (Nolan N83).To προηγουμενο που ειχα ηταν ενα Shark (παλι 200 ευρω) που μου το κλεψανε.Και τα 2 ειναι πολυ καλα κρανη αν και το Nolan (ισως φταιει που ειναι ιταλικο) εχει μετρια ποιοτητα κατασκευης (χαλαρωνουν τα πλαστικα και οι ζελατινες μετα απο 1 χρονο).Δε μετανιωσα καθολου που εδωσα τοσα κι αν ειχα δικο μου εισοδημα θα χα παρει και καλυτερο.Το επομενο κρανος μου θα ειναι στα 300 ευρω εκτιμω (αν και με τετοιο πληθωρισμο κανεις δε ξερει),εστω κι αν συνεχισω να οδηγω το παπι μου..... Οι ζελατινες δε γδερνονται τοσο ευκολα οσο πανε να μας πεισουν. Οσο για το λινκ.......δεν εκανα καν τον κοπω να το πατησω,προτιμησα να διαβασω τις 3 σελιδες του thread. Happy Motoring....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Να ρωτησω κατι που το εχω απορια..Οταν δεν φορας το κρανος αλλα το κρατας απλα στο χερι σε γραφουν οτι δεν το φοραγες? :confused: εννοείτε! εγώ μια φορά σταμάτησα να χαιρετήσω έναν φίλο μου στο δρόμο βγάζω το κράνος κλείνω και την μηχανή και εκεί που μιλάγαμε περνάει ένα στρουμφάκι=ζητάς και με ξέχεσε! :mad: ότι και καλά δεν το φόραγα!! του εξηγούσα και αυτός τα δικά του. :secret: παρατρίχα κιόλας να με γράψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ποια η γνωμη σας για τα κρανη.Πιστευετε οτι προστατευει 100% το κεφαλι μας;;Νομιζετε οτι υπαρχει περιπτωση τα κρανη να πετυχουν το αντιθετο επιθυμητο αποτελεσμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ασφαλώς και το κράνος προστατεύει το κεφάλι σου, αλλά σε μια πτώση υπαρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να το καταστήσουν άχρηστο. Απο το τίποτα όμως μπορεί να σου σώσει τη ζωή. Αχρείαστο να'ναι... Υ.Γ ο πληθυντικός της λέξης κράνος είναι "κράνη"... Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 εδω στην καστορια ειχε γινει ενα ατυχημα με ενα παιδι και το κρανος τον καταδικασε.δλδ τι θελω να πω.καθως προχορουσε με την μηχανη του πεταχτυκε ενα γατι και εστριψε λιγο παραπανω και επεσε,με αποτελεσμα τοκρανος να τον χτυπησει πισωστον σπονδιλο α3 νομιζω και εμεινε αναπηρος,και οι γιατροι ειπανε οτι δεν θα γινοτανε αυτο αμα δεν φορουσε.παντως πρεπει να φοραμε.και να ειναι παντα αθηκτο.να μην συμβει σε κανεναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fedo1 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Εγώ έχω αυτό και δεν το αποχωρίζομαι. http://picture.yatego.com/images/4110f6956d9cf8.7/vertigomysticgr.jpg Παράθεση >>Daytona Sprinter<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 μαματο.εγω εχω ενα shark της σειρας s500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerox Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 ego pisteuo pos einai kati poli xrisimo kai m aresoun ta krani....kai ego exo to shark s500 kai trelenome gia ena s800 pou kostizi 190 euroulakia Παράθεση My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 ποιο ακριβως;;και εγω εχω βαλει στο ματι ενα με 190ε.ενα με εναν δρακο.πολυ μουρατο και με κορυφεους αεραγογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerox Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 ooooooooo re agorina malon milame gia to idio akribos......auto pou leo ego einai aspro me ena drako..... ...............................tora pio exeis ego exo auto:http://r6club.de/uploads/post-2077-1152802747.jpg Παράθεση My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 εγω ενα dainese εχω 180 ευρωπουλακια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο θεμα αερα και απο ολα..βασικα μονο τον χειμωνα το φοραω που κανει κρυο και οταν βγαινω καπου εξω γιατι το κρανος μεσα στην πολη το θεωρω λιγο υπερβολη.. Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 εγω ενα dainese εχω 180 ευρωπουλακια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο θεμα αερα και απο ολα..βασικα μονο τον χειμωνα το φοραω που κανει κρυο και οταν βγαινω καπου εξω γιατι το κρανος μεσα στην πολη το θεωρω λιγο υπερβολη.. ΠΑΝΤΑ κράνος φίλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerox Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 ego pisteuo pos einai kati poli xrisimo kai m aresoun ta krani....kai ego exo to shark s500 kai trelenome gia ena s800 pou kostizi 190 euroulakia mega lathos paidia sorry den einai s800 auto pou 8elo einai to s650http://www.ridegear.com/images/items/WingsHelmet.jpg εγω ενα dainese εχω 180 ευρωπουλακια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο θεμα αερα και απο ολα..βασικα μονο τον χειμωνα το φοραω που κανει κρυο και οταν βγαινω καπου εξω γιατι το κρανος μεσα στην πολη το θεωρω λιγο υπερβολη.. file mou bale kai ena foto ama 8es na doume....me 180 kati kalo prepei na einai Παράθεση My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 αυτο ειναι το κρανοςμου φιλε!!!!και κατα συμπτοση αυτο που εβαλες θελω να παρω και εγω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerox Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 αυτο ειναι το κρανοςμου φιλε!!!!και κατα συμπτοση αυτο που εβαλες θελω να παρω και εγω.:p hmm oreo einai kai to diko sou....paidia opoios endiaferete gia ta kranoi "shark"oriste to link http://www.shark-helmets.com/sharkfull_gb_2007.htm Παράθεση My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 αν δεν κανω λαθος μιλαμε για μικροτερα κυβικαα... στα μελύτερα χριαζονται πιο αποτελεσματικά οπως υψηλών ταχυτήτων (arai,shoei) ktl Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3negade Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Egw guyz exw ena mayro AGV persinis collection...kai akrivws epeidi itan persinis collection to pira fetos apo to episimo katastima AGV stin a8ina mono 180euro apo 350...me diafani k mayri zelatina...einai teleio...syncro xs nomizw einai(an k exw tin entypwsi oti to xs einai extra small :D:D:D:D:D:D:D P.S... @ kinigos20: file m kinige ti ennoeis to foraw mono to xeimwna?to kalokairi dn ginontai atyximata?to kranos dn einai gia to kryo alla gia ti zwi sou re megale...min prokaleis tin tyxi sou... BALTO KALA STO KEFALI SOU!!...TO KRANOS SWZEI ZWES...AKOMA K STIS PIO MIKRES APOSTASEIS!! Παράθεση Take Somthing From Nothing And Make It Something!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 to kranos sozi zoes min to xexnata!poli den to vazoun giati lene pos tous xalai to knenisma kai gia na thixnoun tin fatsa tous sta koritsia.telos panton ego pira to perasmeno savato kranos tis honda 200euro alexisfero kai me sistima prosarmogis sto prosopo kai ine kai omorfo to xromatou ine mauri-kokino!TO KRANOS SOZI ZOES:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Να ρωτησω κατι που το εχω απορια..Οταν δεν φορας το κρανος αλλα το κρατας απλα στο χερι σε γραφουν οτι δεν το φοραγες? :confused: φυσικα σε γραφουν!!!:) η θεση του ειναι στο κεφαλι οχι στο χερι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Συμφωνω απολυτα με το να φοραει κανεις κρανος και σιγουρα προστατευει. Τρια περιστατικα εχουν συμβει σε κοντινους μου ανθρωπους. 1) Τον ιουνιο αυτου του καλοκαιριου λογω βροχης και αθλιων ελαστικων εφαγε φετα ο αδελφος μου με ενα runner σε στροφη και ετρεχε γυρω στα 15 - 20 χλμ. Δεν φορουσε κρανος και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα 7 ραμματα στο κεφαλι και 4 στο αυτι χτυπησε το κεφαλι του σε παρακαρισμενο σε ολο το υπολοιπο σωμα ουτε μια γρατζουνια. 2) Ο συγκατοικος του αδελφου πριν 8 μηνες τρακαρε με ενα typhoon εκανε αναστροφη και τον εδωσε μια σεντρα ενα παπι ο οδηγος του παπιου μονο γρατζουνιες φορουσε κρανος.Ο συγκατοικος δεν φορουσε αποτελεσμα? 6 μηνες σε κωμα και τωρα στην γερμανια να σωθει με απειρες επεμβασεις. 3) Ξαδελφους φιλου μου ειχε GSX-R 1100 παντα πολυ προσεκτικος στο οδηγημα και παντα φορουσε κρανος. 3 μερες πριν τρακαρει το ειχε κανει τουμπανο στο πειραγμα τρακαρε με περιπου 250 χλμ κρανος 650 ευρω ελιωσε απο το ξυσιμο και ισα που αγγιξε το κεφαλι του φορουσε ειδικο μπουφαν και ετσι την εβγαλε με πολλους μολωπες στο σωμα οσο για τα ποδια εχασε το ενα γιατι φορουσε απλο τζην. Το παιδι ζει αλλα με αρκετα προβληματα και εχει το κρανος που του εσωσε την ζωη σαν ιερο πραγμα στο δωματιο του. Το κρανος το εχς δει σε φωτο και πραγματικα εμεινα. ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!!:!::!::!::!: Οσες φορες εχω παρει μιχανακι/μηχανη παντα φωρουσα κρανος και σιγουρα θα φοραω. Υ.Γ. Sorry για ta ορ8ογραφικα λαθη απλως απο βιασυνη μπερδευομαι με τα greeklish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Συμφωνω απολυτα με το να φοραει κανεις κρανος και σιγουρα προστατευει. Τρια περιστατικα εχουν συμβει σε κοντινους μου ανθρωπους. 1) Τον ιουνιο αυτου του καλοκαιριου λογω βροχης και αθλιων ελαστικων εφαγε φετα ο αδελφος μου με ενα runner σε στροφη και ετρεχε γυρω στα 15 - 20 χλμ. Δεν φορουσε κρανος και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα 7 ραμματα στο κεφαλι και 4 στο αυτι χτυπησε το κεφαλι του σε παρακαρισμενο σε ολο το υπολοιπο σωμα ουτε μια γρατζουνια. 2) Ο συγκατοικος του αδελφου πριν 8 μηνες τρακαρε με ενα typhoon εκανε αναστροφη και τον εδωσε μια σεντρα ενα παπι ο οδηγος του παπιου μονο γρατζουνιες φορουσε κρανος.Ο συγκατοικος δεν φορουσε αποτελεσμα? 6 μηνες σε κωμα και τωρα στην γερμανια να σωθει με απειρες επεμβασεις. 3) Ξαδελφους φιλου μου ειχε GSX-R 1100 παντα πολυ προσεκτικος στο οδηγημα και παντα φορουσε κρανος. 3 μερες πριν τρακαρει το ειχε κανει τουμπανο στο πειραγμα τρακαρε με περιπου 250 χλμ κρανος 650 ευρω ελιωσε απο το ξυσιμο και ισα που αγγιξε το κεφαλι του φορουσε ειδικο μπουφαν και ετσι την εβγαλε με πολλους μολωπες στο σωμα οσο για τα ποδια εχασε το ενα γιατι φορουσε απλο τζην. Το παιδι ζει αλλα με αρκετα προβληματα και εχει το κρανος που του εσωσε την ζωη σαν ιερο πραγμα στο δωματιο του. Το κρανος το εχς δει σε φωτο και πραγματικα εμεινα. ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!!:!::!::!::!: Οσες φορες εχω παρει μιχανακι/μηχανη παντα φωρουσα κρανος και σιγουρα θα φοραω. κριμα ρε..α ρε τι μπορεις να παθεις.γιαυτο ας το ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 παιδια συμφωνω οτι το κρανος σωζει ζωες. αλλα διαφωνω για την ΥΠΩΧΡΕΩΤΙΚΗ χρηση του κρανους μεσα στην πολη γιατι 1)μπορει να σταματας καθε 50 μετρα για ψωνια και ειναι σπαστικο το βαλε βγαλε και κυριως 2) ειναι πολυ χαμηλες οι ταχυτητες κατω απο 20km.. με το ιδιο σκεπτικο δηλαδη θα επρεπε να ηταν υποχρεωτικο το κρανος και στα ποδηλατα..βεβαια συμφωνω οτι το κρανος εκτος πολης ειναι επιβεβλημενο........:rolleyes::rolleyes: Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts