Jump to content

Xiaomi Mi A3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανεβασα κανονικα καποιες φωτο ελπιζω να φαινονται.https://photos.app.goo.gl/v9SpJ115xtQVExVW6

Τη φωτο με το 7α την ανεβασα για να φανει το προβλημα με το purple fringe.Παρολα αυτα στο α3 με την τρομερη λεπτομερεια θα επερεπε οι πινακιδεςς να φαινονται πολυ ποιο καθαρα λογικα.

.

Πως τις ειδατε τις φωτο φαινεται να υπαρχει καποιο θεμα η ενταξει ετσι ειναι το κινητο;Απο τις δοκιμες που εκανα το HDR της στοκ τις περισσοτερες φορες ειναι 'αλλου'.Η gcam σε πολλες φωτο φαινεται πολυ σκοτεινη π.χ στη κοντινη φωτο με το λουλουδι. .Εχω βαλει την πρωτη απο αυτες που υπαρχουν στο θεμα του note 7.Η gcam μου θυμιζει τη snap camera στην οποια υπαρχει μια ρυθμιση που λεει εξαιρετικη αντιθεση.Οσο ποιο ψηλες τιμες εχει αυτη τοσο θυμιζει την εικονα της gcam.Απο μακρυα φαινεται εντυπωσιακη ,αλλα αυτη η επεξεργασια ειναι σε βαρος της λεπτομερειας.

Τι φωτεινοτητα πως τη ρυθμιζω χειροκινητα να μην χαμηλωνει πολυ;Επισης το βαζω στο 'μην ενοχλειτε' και οι κλησεις ακουγονται παλι.

.

Πως τις ειδατε τις φωτο φαινεται να υπαρχει καποιο θεμα η ενταξει ετσι ειναι το κινητο;Απο τις δοκιμες που εκανα το HDR της στοκ τις περισσοτερες φορες ειναι 'αλλου'.Η gcam σε πολλες φωτο φαινεται πολυ σκοτεινη π.χ στη κοντινη φωτο με το λουλουδι. .Εχω βαλει την πρωτη απο αυτες που υπαρχουν στο θεμα του note 7.Η gcam μου θυμιζει τη snap camera στην οποια υπαρχει μια ρυθμιση που λεει εξαιρετικη αντιθεση.Οσο ποιο ψηλες τιμες εχει αυτη τοσο θυμιζει την εικονα της gcam.Απο μακρυα φαινεται εντυπωσιακη ,αλλα αυτη η επεξεργασια ειναι σε βαρος της λεπτομερειας.

Τι φωτεινοτητα πως τη ρυθμιζω χειροκινητα να μην χαμηλωνει πολυ;Επισης το βαζω στο 'μην ενοχλειτε' και οι κλησεις ακουγονται παλι.

Εγω σου ειπα κλεισε το hdr στη στοκ, δεν με ακους :p

Ειναι λιγο αντιφατικό να θες πιο ηπια επεξεργασία και να χεις ενεργο hdr.

Το hdr ειναι ο ορισμος της επεξεργασίας.

Ειδικά gcam δεν ειναι για ημερήσιες αν κυνηγάς φυσικότητα. ;)

Εγω τις βλεπω ολες καλές με απλά διαφορετική προσέγγιση (πχ πιο φωτεινή ή υψηλότερο contrast κλπ)

Δεν ειναι ότι λες κάποιο αντικειμενικά ανώτερο τη μέρα. Ειναι περισσότερο θέμα γούστου.

Εκει που θα δεις αντικειμενικά ανώτερη συσκευή είναι πιστεύω τη νύχτα ή εσωτερικό χώρο.

Εκει θα δεις διαφορά υπερ του α3 (ειδικά με gcam)

Edited by Antretng

Εντάξει είναι τελείως αλλού η μπαταρία του 12:56'ανοιχτή οθόνη; Με 73% φωτεινότητα με weather now live wallpaper να τρέχει συνεχώς με ο.π κλειστή. Η μέτρηση έγινε από 100% μέχρι 1%

Εντάξει είναι τελείως αλλού η μπαταρία του 12:56'ανοιχτή οθόνη; Με 73% φωτεινότητα με weather now live wallpaper να τρέχει συνεχώς με ο.π κλειστή. Η μέτρηση έγινε από 100% μέχρι 1%
Όντως απίστευτη μπαταρία, αλλά μην τη ξεζουμιζεις χωρίς λόγο γιατί πολύ γρήγορα σε βλέπω να μην βγάζεις ούτε τις μισές ώρες.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Μου βγάζει ότι αυτή η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας. Αναλογική εφαρμογή φωτογραφίες google δεν μου βλέπει όλους τους φακέλους; απορώ

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι βλαμμένη εφαρμογή αυτή η " google φωτογραφίες" . Απορώ γιατί δεν βρίσκει καν όλους τους φακέλους.

Βάλε αυτήν free από το playstore

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Μήπως μπορεί να έχει καμία σχέση που έχω απενεργοποιημένο το συγχρονισμό; σκεφτείτε όλοι οι φάκελοι βρίσκονται στην ίδια τοποθεσία εντός του τηλεφώνου και παρόλα αυτά δεν τους βλέπει όλους τους φακέλους η "google φωτογραφίες" εφαρμογή

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οκ keepkooking ευχαριστώ θα το κοιτάξω

Όντως απίστευτη μπαταρία, αλλά μην τη ξεζουμιζεις χωρίς λόγο γιατί πολύ γρήγορα σε βλέπω να μην βγάζεις ούτε τις μισές ώρες.

Είναι η τρίτη φόρτιση που του κάνω γι'αυτό το πάω μέχρι off. Λάθος;

Εγω σου ειπα κλεισε το hdr στη στοκ, δεν με ακους :p

Ειναι λιγο αντιφατικό να θες πιο ηπια επεξεργασία και να χεις ενεργο hdr.

Το hdr ειναι ο ορισμος της επεξεργασίας.

Ειδικά gcam δεν ειναι για ημερήσιες αν κυνηγάς φυσικότητα. ;)

Εγω τις βλεπω ολες καλές με απλά διαφορετική προσέγγιση (πχ πιο φωτεινή ή υψηλότερο contrast κλπ)

Δεν ειναι ότι λες κάποιο αντικειμενικά ανώτερο τη μέρα. Ειναι περισσότερο θέμα γούστου.

Εκει που θα δεις αντικειμενικά ανώτερη συσκευή είναι πιστεύω τη νύχτα ή εσωτερικό χώρο.

Εκει θα δεις διαφορά υπερ του α3 (ειδικά με gcam)

Ευχαριστω καταρχην!.Τουλαχιστον θα ξερω οτι η συσκευη δεν εχει καποιο θεμα.

Σχετικα με τη gcam συμφωνω απολυτα.Η διαφορα ειναι τεραστια στις νυχτερινες ληψεις.Συγκεκριμενα σημερα στο ημιυπογειο σε ενα σκοτεινι σχετικα δωματιο εβγαλε φωτο σα να ειχε φως.Η φωτο ηταν ποιο φωτεινη απο οτι ηταν ο χωρος.Φυσικα στο mi4c σκοτος βαθυ.Δεν εβγαλε απολυτος τιποτα.Δυστυχως ομως το ακριβως αντιθετο συμβαινει στις φωτο την ημερα.

Εχεις δικιο οτι ειναι θεμα γουστου,αλλα μεσα σε καποια ορια.Στη φωτο με το ραδικη το hdr του a3 εχει χασει εντελως τον ελεγχο και ολα γυαλιζουν.Γενικα το hdr του mi4c δουλευει πολυ ποιο σταθερα και ισσοροπημενα και γενικα εχει καλυτερη λαπτομερεια στις φωτο .Οι φωτο του και στο hdr ειναι πολυ ποιο φυσικες.Ας προσεχα!:) Καλη χρονια!

Είναι η τρίτη φόρτιση που του κάνω γι'αυτό το πάω μέχρι off. Λάθος;
Καλό είναι κάτω από 20% να το αποφεύγεις όσο είναι δυνατόν, όταν αδειάζει εντελώς η μπαταρία καταστρέφετε.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Καλό είναι κάτω από 20% να το αποφεύγεις όσο είναι δυνατόν, όταν αδειάζει εντελώς η μπαταρία καταστρέφετε.

Καλά αυτό εννοείται. Για της πρώτες τρεις φορτίσεις το πήγα μέχρι off.

Τα νεα για android 10.

https://t.me/A3Official/86545

Πλέον πραγματικά έχει αργήσει... Όταν το είχα πάρει, πριν περίπου 4 μήνες, θυμάμαι λέγαν από βδομάδα σε βδομάδα. Το κράτησα ένα δίμηνο, update σε 10 δεν πρόλαβα. Πέρασαν άλλοι δύο μήνες από τότε. Από ότι βλέπω ακόμα δεν έχει πάρει update και έτσι όπως το βλέπω πριν το τέλος του μήνα δεν παίζει (δεν αποκλείεται και παραπάνω)

Δεν είμαι από αυτούς που βιάζονται τα updates. Αλήθεια! Και αν δειτε πρώτη φορά γράφω για αυτό. Αλλά νομίζω πλέον έχει καθυστερήσει περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Καλή χρυσή η υποστήριξη των 3 ετών που λέτε, αλλά αν ο άλλος δεν κρατά την συσκευή πάνω από 1-2 χρόνια αυτά του φαίνονται δευτερεύοντα.

Η συσκευή βέβαια παραμένει καλή για τα λεφτά της και συνεχίζω να την προτείνω σε κόσμο ως από τις πιο ισορροπημενες στη κατηγορία τιμής της. Όμως το θέμα android 10 πλέον δεν ειναι "νταξ θα το παρει σε λιγες μερες". Πλέον κατά τη γνώμη μου έχει καθυστερήσει αισθητά.

Γράφει για battery draining έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο με το patch December ?

Εγώ έχω πολύ καλή μπαταρία με του Δεκεμβρίου

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πλέον πραγματικά έχει αργήσει... Όταν το είχα πάρει, πριν περίπου 4 μήνες, θυμάμαι λέγαν από βδομάδα σε βδομάδα. Το κράτησα ένα δίμηνο, update σε 10 δεν πρόλαβα. Πέρασαν άλλοι δύο μήνες από τότε. Από ότι βλέπω ακόμα δεν έχει πάρει update και έτσι όπως το βλέπω πριν το τέλος του μήνα δεν παίζει (δεν αποκλείεται και παραπάνω)

Δεν είμαι από αυτούς που βιάζονται τα updates. Αλήθεια! Και αν δειτε πρώτη φορά γράφω για αυτό. Αλλά νομίζω πλέον έχει καθυστερήσει περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Καλή χρυσή η υποστήριξη των 3 ετών που λέτε, αλλά αν ο άλλος δεν κρατά την συσκευή πάνω από 1-2 χρόνια αυτά του φαίνονται δευτερεύοντα.

Η συσκευή βέβαια παραμένει καλή για τα λεφτά της και συνεχίζω να την προτείνω σε κόσμο ως από τις πιο ισορροπημενες στη κατηγορία τιμής της. Όμως το θέμα android 10 πλέον δεν ειναι "νταξ θα το παρει σε λιγες μερες". Πλέον κατά τη γνώμη μου έχει καθυστερήσει αισθητά.

Έχουν αργήσει πιο πολύ νομίζω από ότι είχαν κάνει τη πρώτη χρονιά στο mia1 που ήταν και η πρώτη τους προσπάθεια

Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, αλλά οκ θα ζήσουμε , εγω πριν από τα τέλη Δεκέμβρη δεν το περίμενα έτσι κι αλλιώς με βάση τη προηγούμενη εμπειρία, άρα όσο προχωράει ο Γενάρης θεωρώ ότι αργούμε

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Προσωπικά ένας από τους λόγους που προτίμησα το Mi A3, πριν 2 μήνες που έψαχνα συσκευή, ήταν το Android One.

Πλέον μπήκαμε στον Γενάρη, τα όποια bugs είχε το τηλέφωνο έχουν παραμείνει άλυτα και το Android 10 ακόμα να φανεί.

Βέβαια το κινητό παραμένει εξαιρετικό σε όλα του αλλά αυτό δεν αναιρεί την κάκιστη υποστήριξη της Xiaomi.

Βαζω στοιχημα οτι στην xiaomi εχουν χασει την μπαλα με τοσες συσκευες που εχουν βγαλει.

Ειναι λογικο να την εχουν χασει αφου εχουν να φτιαξουν λογισμικο για εκατονταδες συσκευες.

Αυτος θα ειναι και ο λογος των καθυστερησεων και των αλυτων bugs.

Θα πρεπει να εχουν εκατονταδες προγραμματιστες για να καλυπτουν τοσες συσκευες και δεν ξερω αν τους εχουν η θελουν να πληρωνουν τοσους.

Βλεπεις πρεπει να μεγαλωνουν και τα κερδη τους.

Αν έχεις.patch ασφαλείας up-to-date

Ας έχεις και android 6.1.....

Sent from my GM1900 using Tapatalk

In the down down of the writing we became robes...

Κομπλέ οι υπόλοιποι παρατηρήσατε τπτ?

Εγω εχθες που κοιταξα ειχε καταναλωσει στις 8 ωρες αναμονης το βραδυ μονο 1% αρα ειναι εξαιρετικο σε αναμονη και απο καταναλωση χρησης παει μια χαρα με την χρηση που κανω και τις εφαρμογες που χρησιμοποιω.

Θα το ξαναπω παλι.

Η καταναλωση εξαρταται απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιουμε.

Αν καπιοι εχουν μικρη καταναλωση δεν φταιει τιποτα αλλο αλλα μονο το τι εφαρμογες χρησιμοποιει.

Οσοι εχετε μεγαλη καταναλωση ψαξτε τις εφαρμογες που χρησιμοποιειτε και οχι αν εχει προβλημα το λογισμικο της συσκευης.

Το facebook για παραδειγμα τρωει τα σωθικα της μπαταριας.

Βγαλτε το και αν δεν μπορειτε χωρις facebook μπειτε απο chrome αν θελετε μικροτερη καταναλωση.

Εγώ πάντως χθες που σάπισα όλη μερα σπίτι χωρίς τερμα υψηλή φωτεινότητα στην οθόνη και διαρκώς στο wifi είχα την καλύτερη επίδοση που έχω πετύχει ποτέ σε sot

Screenshot-20200106-232407.png

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Το θεμα ειναι να ειναι σωστο το update και να μη δημιουργησει αλλα προβληματα

Εγω στην ουσια δεν εχω καποιο προβλημα τωρα.

Το προβλημα του led στις αναπαντητες λυνεται με εφαρμογη.

Το μονο που περιμενω απο το 10 ειναι τα μαυρα μενου παντου και αν τυχον βελτιωσουν τη στοκ καμερα, οποτε δε με πολυ νοιαζει

Το θεμα ειναι να ειναι σωστο το update και να μη δημιουργησει αλλα προβληματα

Εγω στην ουσια δεν εχω καποιο προβλημα τωρα.

Το προβλημα του led στις αναπαντητες λυνεται με εφαρμογη.

Το μονο που περιμενω απο το 10 ειναι τα μαυρα μενου παντου και αν τυχον βελτιωσουν τη στοκ καμερα, οποτε δε με πολυ νοιαζει

Εγώ θέλω να γίνει κάτι με το φωτισμό της οθόνης

Η οθόνη μας μπορεί να είναι πιο φωτεινή αλλά δεν είναι λόγω τους στοκ android

Βέβαια στο α1 δεν είχα αυτό το θέμα, ίσως βέβαια και αυτή να μπορούσε να είναι ακόμα πιο φωτεινή

Αλλά θα ήθελα να κάνει κάτι η xiaomi και για αυτό

Και φυσικά αν γίνεται επιπλέον βελτίωση στο αποτύπωμα και φυσικά στην κάμερα, γιατί στην κάμερα ο,τι βελτιώσεις είναι να γίνουν θα γίνουν στην αρχή από ένα σημείο κι έπειτα δε νομίζω ότι θα ασχοληθούν ιδιαίτερα