bruno1977 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 αυτή η εφαρμογή που είναι για amoled οθόνες είναι συμβατή με το κινητό αυτό; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει η εφαρμογή πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Να ρωτήσω μου σκάνε ειδοποιήσεις χωρίς ήχο; Μήπως μου ξεφεύγει κάτι; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 (edited) .. το τσίμπησα από μεγάλη αλυσίδα στα 225€ νομίζω είναι καλή αγορά.. Από που αν επιτρέπεται; Ποιο μοντέλο; Επίσης ξέρουμε αν υπάρχει σε κάποιο μεγάλο να μαγαζί του κέντρου για να το δω από κοντά; Ευχαριστώ!! Edited September 3, 2019 by DomieMic65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 (edited) Να ρωτήσω μου σκάνε ειδοποιήσεις χωρίς ήχο; Μήπως μου ξεφεύγει κάτι; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το ξέρω αυτό δεν μου έχει συμβεί σε 5 μέρες που το έχω . ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από που αν επιτρέπεται; Ποιο μοντέλο; Επίσης ξέρουμε αν υπάρχει σε κάποιο μεγάλο να μαγαζί του κέντρου για να το δω από κοντά; Ευχαριστώ!! Λογικά από τον Κωτσόβολο το πήρε . Εγώ στο Κωτσόβολο το βρήκα αλλά πριν από αυτή την έκπτωση . Εκεί σίγουρα το έχει. Μόλις πρόσεξα ότι όλα τα μεγάλα μαγαζιά το έχουν 225 πλέον Edited September 3, 2019 by bruno1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Δεν το ξέρω αυτό δεν μου έχει συμβεί σε 5 μέρες που το έχω . ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικά από τον Κωτσόβολο το πήρε . Εγώ στο Κωτσόβολο το βρήκα αλλά πριν από αυτή την έκπτωση . Εκεί σίγουρα το έχει. Μόλις πρόσεξα ότι όλα τα μεγάλα μαγαζιά το έχουν 225 πλέονΤο 128αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Λοιπόν το βρήκα, μάλλον είναι bug,όταν έχω ενεργή την προσαρμοστική μπαταρία οι ειδοποιήσεις ναι μεν έρχονται αλλά χωρίς ήχο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο τελικά ήταν το Bluetoothτο αυτοκινήτου,μην παραπληροφορω!!! Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Θα μου κάνε εντυπωση γτ την έχω ενεργή την προσαρμογή. Τεσπά . Rn7 στα 200 κ Α3 στα 225 λόγω εκπτώσεων στις αλυσίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 (edited) Πήγα public και πλαίσιο στο κέντρο κ στο μεν ένα είχε χαλάσει ο φορτιστής κ δεν είχε καθόλου μπαταρία και στο μεν άλλο κάποιος "πανέξυπνος" είχε βάλει κλείδωμα οπότε το τηλ ήθελε φορμάτ για να ξεκλειδώσει. ΈΛΕΟΣ... Εντάξει η οθόνη όσο μπόρεσα να δω υπό τις παραπάνω συνθήκες σαφώς χάνει σε σχέση με το Α50 πχ που είδα επίσης. Επιφυλάσσομαι όμως για όταν το δω κανονικά. Edited September 3, 2019 by DomieMic65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 σε αυτό το κινητό, όπως σε όλα τα xiaomi κινητά με notch δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις στην μπάρα πάνω; η επειδή είναι android one δεν ισχύει; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 σε αυτό το κινητό, όπως σε όλα τα xiaomi κινητά με notch δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις στην μπάρα πάνω; η επειδή είναι android one δεν ισχύει; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε το Android one δεν έχει notification deseace σαν τα miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Με το Android one δεν έχει notification deseace σαν τα miuiοκ ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Έχει κανονικά notification που μένουν κιόλας στην επιφάνεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 (edited) Παιδιά να σας ρωτήσω έχετε γρήγορη φόρτιση στην συσκευή; Έχω την αίσθηση ότι έχει πρόβλημα η θύρα φόρτισης φορτίζει τραγικά αργά. Σε μισή ώρα έχει πάει από 19% στο 23% με τον μαμά φορτιστή. Βασικά και γρήγορη φόρτιση που γράφει φορτίζει υπερβολικά αργά, είχα ακούσει ότι δεν έχει φορτιστή quick charge μέσα αλλά μου φαίνεται περίεργο τόσο αργή φόρτιση σκέφτομαι να το πάω πίσω μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 4, 2019 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Παιδιά να σας ρωτήσω έχετε γρήγορη φόρτιση στην συσκευή; Έχω την αίσθηση ότι έχει πρόβλημα η θύρα φόρτισης φορτίζει τραγικά αργά. Σε μισή ώρα έχει πάει από 19% στο 23% με τον μαμά φορτιστή. Βασικά και γρήγορη φόρτιση που γράφει φορτίζει υπερβολικά αργά, είχα ακούσει ότι δεν έχει φορτιστή quick charge μέσα αλλά μου φαίνεται περίεργο τόσο αργή φόρτιση σκέφτομαι να το πάω πίσω μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πριν αποφασισεις δεν δοκιμαζεις να το φορτισεις με αλλο φορτιστη η τουλαχιστον αλλο καλωδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 δες με άλλο καλώδιο όντως . Εμένα μου παίρνει γύρω στην 1 ώρα και κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Δοκίμασα στην δουλειά με αργό φορτιστή και έχει πάρει 10% σε 15 λεπτά, βλέπω όμως μεγάλη διαφορά στην θερμοκρασία τώρα δείχνει 29c ενώ σπίτι με τον μαμά φορτιστή έφτανε 39, μήπως έχει σχέση αυτό για να μην υπερθερμανθεί και φορτίζει πολύ αργά; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Δοκίμασα στην δουλειά με αργό φορτιστή και έχει πάρει 10% σε 15 λεπτά, βλέπω όμως μεγάλη διαφορά στην θερμοκρασία τώρα δείχνει 29c ενώ σπίτι με τον μαμά φορτιστή έφτανε 39, μήπως έχει σχέση αυτό για να μην υπερθερμανθεί και φορτίζει πολύ αργά; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πιθανόν σε κάθε περίπτωση δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο από κει που το πήρες για να δεις τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Δοκίμασα στην δουλειά με αργό φορτιστή και έχει πάρει 10% σε 15 λεπτά, βλέπω όμως μεγάλη διαφορά στην θερμοκρασία τώρα δείχνει 29c ενώ σπίτι με τον μαμά φορτιστή έφτανε 39, μήπως έχει σχέση αυτό για να μην υπερθερμανθεί και φορτίζει πολύ αργά; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk νομιζω φταιει ο φορτιστης η το καλωδιο το δικο του και οχι αν φορτιζει αργα η γρηγορα,κατεβασε την εφαρμογη ampere και συνδεσε το να φορτιζει και με τους δυο φορτιστες εναλλαξ και δες τι σου δειχνει η εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Το έκανα αυτό, δοκίμασα τρεις διαφορετικούς και καλώδια, μόλις έπεσε η θερμοκρασία από 39 σε 29 τότε ξεκίνησε να φορτίζει κανονικά. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Τελικά σήμερα κατάφερα και το είδα. Δυστυχώς για εμένα η οθόνη του είναι no go! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Τελικά σήμερα κατάφερα και το είδα. Δυστυχώς για εμένα η οθόνη του είναι no go! Είδες διαφορά ,;; Εγώ το poco k to redmi note 7 που είχα μου φάνηκαν πολύ χειρότερες οι οθόνες τους Το mi 8 είχε πιο χορταστική οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Το είδα σήμερα από κοντά και μια χαρά μου φάνηκε η οθόνη του! Μου άρεσε πολύ και εξωτερικα και σαν μέγεθος. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το note 7 αλλά προτίμησα το 7 καθαρά λόγω τιμής ( μου βγήκε 140€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Παιδιά είναι εντελώς προσωπική γνώμη... Δεν είναι κακή αλλά θα προτιμήσω να δώσω κάτι παραπάνω για μια πιο καλή οθόνη. Επίσης επειδή το G6 που έχω τώρα έχει παρόμοια αναλογία οθόνης θα ήθελα κάτι λίγο πιο πλατύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Έχετε βρεί gcam και για την wide camera; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Το είδα σήμερα από κοντά και μια χαρά μου φάνηκε η οθόνη του! Μου άρεσε πολύ και εξωτερικα και σαν μέγεθος. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το note 7 αλλά προτίμησα το 7 καθαρά λόγω τιμής ( μου βγήκε 140€). Mε τιμολογιο σου βγηκε 140; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts