qsis Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Καλά άλλο ένα χρόνο θα κρατηθεί, μια χαρά θα τη βγάλει για τόσο Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Η Ευρωπαϊκή ROM με αριθμό 11.0.6.0 είναι διαθέσιμη. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Τίποτα εδώ Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Ήρθε η ενημέρωση Αυγούστου Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Την έβαλε κανενας άλλαξε τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Την έβαλε κανενας άλλαξε τπτ?Δεν έχω εντοπίσει κάποια αλλαγή, μια χαρά τρέχει το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 τα ίδια με πριν Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Good news... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ο διαχωρισμός οθόνης σας δουλεύει κανονικά. Εμενα βγάζει ένα error μήνυμα "λειτουργία της εφαρμογής quick step διακόπηκε" και πρέπει να πατήσεις κλείσιμο αλλά μετά λειτουργεί κανονικά Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ο διαχωρισμός οθόνης σας δουλεύει κανονικά. Εμενα βγάζει ένα error μήνυμα "λειτουργία της εφαρμογής quick step διακόπηκε" και πρέπει να πατήσεις κλείσιμο αλλά μετά λειτουργεί κανονικάΔεν έχω δει καν ότι έχει τέτοια λειτουργία, που την βρήκες; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 ενεργοποιηθηκαν τα chat στα μηνύματα. δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό βέβαια. πρέπει λέει και ο άλλος τι; να έχει Google sms εφαρμογή; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Σήμερα ενεργοποιήθηκε και σε μένα με Vodafone. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 ενεργοποιηθηκαν τα chat στα μηνύματα. δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό βέβαια. πρέπει λέει και ο άλλος τι; να έχει Google sms εφαρμογή; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Όχι απαραίτητα μηνύματα google εφαρμογή, αλλά να υποστηρίζει rcs. Πχ η εφαρμογή μηνυμάτων του Samsung το κάνει και μπορείς να στείλεις σε άλλη συσκευή που έχει την εφαρμογή της google. Το καλό είναι πως στέλνεις ότι θέλεις και όχι μόνο κείμενο και χωρίς χρέωση, πέρα από τα δεδομένα (ή εντελώς δωρεάν αν είσαι σε wifi). Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Όχι απαραίτητα μηνύματα google εφαρμογή, αλλά να υποστηρίζει rcs. Πχ η εφαρμογή μηνυμάτων του Samsung το κάνει και μπορείς να στείλεις σε άλλη συσκευή που έχει την εφαρμογή της google. Το καλό είναι πως στέλνεις ότι θέλεις και όχι μόνο κείμενο και χωρίς χρέωση, πέρα από τα δεδομένα (ή εντελώς δωρεάν αν είσαι σε wifi). Sent from my Galaxy S10eτο θέμα είναι πως θα καταλάβω εάν ο άλλος έχει rcs.? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Σου το γράφει όταν πας να γράψει μήνυμα,(sms - μήνυμα συζήτησης ) Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Καλα το update August είναι 464 mb??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Ασφαλώς όχι, 35mb αν θυμάμαι...τώρα τι είναι αυτό που λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μετά από αρκετό καιρό με custom twrp και miui στη συσκευή, ήρθε η ώρα να το γυρίσω σε Android One και να κλειδώσω τον bootloader. Αλλά δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 η εφαρμογή android auto γιατί δεν μου φαίνεται στις εφαρμογές μου ενώ είναι εγκατεστημενη; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μετά από αρκετό καιρό με custom twrp και miui στη συσκευή, ήρθε η ώρα να το γυρίσω σε Android One και να κλειδώσω τον bootloader. Αλλά δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ! Τελευταία eu fastboot rom http://bigota.d.miui.com/V11.0.6.0.QFQEUXM/laurel_sprout_eea_global_images_V11.0.6.0.QFQEUXM_20200817.0000.00_10.0_b721dbb2fb.tgz και την περνάς με το miflash tool https://www.xiaomiflash.com/download/ ξεκίνα με τον εύκολο τρόπο και βλέπουμε. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Καλημέρα!Έχω το τηλέφωνο ένα χρόνο περίπου,δεν έχω κάποιο παράπονο,όλα ok το έχω με τις τελευταίες αναβαθμίσεις,gcam,always on display,τα πάντα..Απλά ήθελα να ρωτήσω, πιστεύεται ότι είναι κατάλληλη στιγμή τωρα,όσο έχει ακόμα αξία και ένα χρόνο εγγύηση και με ένα πενηνταρικο παρά πάνω να πάρω κάτι άλλο ή δεν θα βρω κάτι στα 200 Euro να είναι καλύτερο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Καλημέρα!Έχω το τηλέφωνο ένα χρόνο περίπου,δεν έχω κάποιο παράπονο,όλα ok το έχω με τις τελευταίες αναβαθμίσεις,gcam,always on display,τα πάντα..Απλά ήθελα να ρωτήσω, πιστεύεται ότι είναι κατάλληλη στιγμή τωρα,όσο έχει ακόμα αξία και ένα χρόνο εγγύηση και με ένα πενηνταρικο παρά πάνω να πάρω κάτι άλλο ή δεν θα βρω κάτι στα 200 Euro να είναι καλύτερο..? Αν θες amoled οθόνη android one και μικρό μέγεθος δεν υπάρχει και μάλλον δε θα υπάρξει ξανά. Εγώ την amoled δεν την αλλάζω με τίποτα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Αν θες amoled οθόνη android one και μικρό μέγεθος δεν υπάρχει και μάλλον δε θα υπάρξει ξανά. Εγώ την amoled δεν την αλλάζω με τίποτα Και εμένα μου αρέσει η amoled και το android one,το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι μετά από μισό χρόνο περίπου θα έχει πέσει τόσο η αξία του που δεν θα μπορείς να το δώσεις για κάτι αλλο.Αλλα αυτό το κάτι άλλο τωρα θα είναι με LCD γύρω στα 200€ αλλιώς 100 παραπάνω για amoled.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 η εφαρμογή android auto γιατί δεν μου φαίνεται στις εφαρμογές μου ενώ είναι εγκατεστημενη; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Ανήκει στο λειτουργικό, από το android 10 και δεν είναι πια ανεξάρτητη εφαρμογή. Περισσότερα εδώ Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Σε a3, με οθόνη που δε φαίνεται τίποτα (είναι σαν σβησμένη), μπορεί κάποιος με σύνδεση σε υπολογιστή να δει τα αρχεία που υπάρχουν στη συσκευή; :worry: Με android 10. Αυτό με τη "σβησμένη" (στην πραγματικότητα σπασμένη) οθόνη το αναφέρω, γιατί δεν έχω ορίσει προεπιλογή ποια λειτουργία να εκτελείται, όταν συνδεθεί η συσκευή σε υπολογιστή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts