Jump to content

Xiaomi Mi A3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@adi32 Το block-this αλλάζει dns για να φιλτράρει τις διαφημίσεις, έτσι δεν είναι; Έχει καμία διαφορά/ κάποιο όφελος συγκριτικά με το να αλλάξεις dns server στις ρυθμίσεις; Εκτός του ότι δεν χρειάζεται το vpn που φτιάχνει το block this.

Μια ερώτηση για τους experts:

Πού μπορεί να μας χρειαστεί το "L1 Certificate" του Widevine DRM της Google? Μόνο στο Netflix?

Επειδή ορισμένες εφαρμογές (π.χ. call announcers) που χρησιμοποιούσα δεν έπαιζαν με 10, ξαναγύρισα σε stock 9 και -όπως αναμενόταν- έχασα όλα τα sensors.. Για να ξαναλειτουργήσουν πρέπει -λέει- να περαστεί το persist.img από τα 10, αλλά αυτό συνεπάγεται Level 3 certification.

@adi32 Το block-this αλλάζει dns για να φιλτράρει τις διαφημίσεις, έτσι δεν είναι; Έχει καμία διαφορά/ κάποιο όφελος συγκριτικά με το να αλλάξεις dns server στις ρυθμίσεις; Εκτός του ότι δεν χρειάζεται το vpn που φτιάχνει το block this.

Πού μπορεί να μας χρειαστεί το "L1 Certificate" του Widevine DRM της Google? Μόνο στο Netflix?

Επειδή ορισμένες εφαρμογές (π.χ. call announcers) που χρησιμοποιούσα δεν έπαιζαν με 10, ξαναγύρισα σε stock 9 και -όπως αναμενόταν- έχασα όλα τα sensors.. Για να ξαναλειτουργήσουν πρέπει -λέει- να περαστεί το persist.img από τα 10, αλλά αυτό συνεπάγεται Level 3 certification.

Ναι έτσι είναι απλά μπορείς να ορίσεις κάποιες εφαρμογές που θα είναι σε whitelist

Όχι δεν αφορά μόνο το Netflix. Είναι και άλλες εφαρμογές βίντεο που απαιτούν L1.

Το L1 με πολύ απλά λόγια, είναι το χαμηλότερο επίπεδο ασφαλείας (κρυπτογράφησης) για να σου επιτρέψει η εφαρμογή διαμέσω της συσκευής, να δεις βίντεο σε HD.

Αυτό δεν είναι απόλυτο. Μπορεί μια συσκευή να έχει L1, και πάλι βίντεο σε HD να μη δεις.

Εσύ θα περάσεις την rom που σου δίνει πρόσβαση σε L1 και όχι L3.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Όχι δεν αφορά μόνο το Netflix. Είναι και άλλες εφαρμογές βίντεο που απαιτούν L1.

Το L1 με πολύ απλά λόγια, είναι το χαμηλότερο επίπεδο ασφαλείας (κρυπτογράφησης) για να σου επιτρέψει η εφαρμογή διαμέσω της συσκευής, να δεις βίντεο σε HD.

Αυτό δεν είναι απόλυτο. Μπορεί μια συσκευή να έχει L1, και πάλι βίντεο σε HD να μη δεις.

Εσύ θα περάσεις την rom που σου δίνει πρόσβαση σε L1 και όχι L3.

Γενικά με το ξεκλείδωμα του bootloader, το Widevine γίνεται L3 και να το μασκάρεις την εφαρμογή να το βλέπει σαν L1, δεν γίνεται απ' όσο ξέρω.

Edited by zurabi_97

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Γενικά με το ξεκλείδωμα του bootloader, το Widevine γίνεται L3 και να το μασκάρεις την εφαρμογή να το βλέπει σαν L1, δεν γίνεται απ' όσο ξέρω.

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Προσωπικά είμαι με unlock bootloader, και είμαι στο DRM Info στο L1. Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό με τον bootloader, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν εννοώ ότι είναι αναξιόπιστη η πληροφορία σου -κάθε άλλο-. Δεν έχω δει, επειδή θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής, εάν έχω πρόσβαση σε υλικό HD.

Μέχρι εκεί γνωρίζω στο κομμάτι αυτό.

Εγώ έχω βάλει το block this για διαφημίσεις γενικά στο κινητό

https://block-this.com/

Δε θέλω μωρέ με dns, επίσης δεν με ενδιαφέρει για οπουδήποτε αλλού ιδιαίτερα εκτός από τον browser

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Δε θέλω μωρέ με dns, επίσης δεν με ενδιαφέρει για οπουδήποτε αλλού ιδιαίτερα εκτός από τον browser

Κόβει και σε όλες τις εφαρμογές

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Προσωπικά είμαι με unlock bootloader, και είμαι στο DRM Info στο L1. Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό με τον bootloader, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν εννοώ ότι είναι αναξιόπιστη η πληροφορία σου -κάθε άλλο-. Δεν έχω δει, επειδή θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής, εάν έχω πρόσβαση σε υλικό HD.

Μέχρι εκεί γνωρίζω στο κομμάτι αυτό.

Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το Α3, αλλά σε OnePlus συσκευές, με το ξεκλείδωμα, το L1 κάνει φτερά.

Ευχαριστώ πολύ παίδες! Για την ιστορία (μήπως χρειαστεί η διαδικασία σε κάποιον), αφού πέρασα το persist.img από την rom του android 10 στη μνήμη του κινητού, έγραψα στο terminal του twrp: dd if=/sdcard/persist.img of=/dev/block/bootdevice/by-name/persist και πλέον όλοι οι αισθητήρες δουλεύουν ρολόι. Ακόμη και η αυτόματη φωτεινότητα (με την οποία κάποτε πολλοί είχαμε πρόβλημα) δείχνει να δουλεύει σωστά. H πυξίδα ήθελε καλιμπράρισμα, μόνο αυτό. Το DRM Info με βγάζει L3, αλλά αφού το L1 αφορά μόνο HD Videos εμένα δεν με πειράζει :)

Εκτός από το whitelisting, μήπως το block this έχει καλύτερο server από το adguard; Γιατί με το τελευταίο περνάει καμιά διαφημισούλα μία στο τόσο..

Btw, για να κόβονται οι διαφημίσεις, υπάρχουν και ορισμένες πειραγμένες εφαρμογές, για όποιον δεν τις είχε ήδη υπόψη του: YouTube Vanced, Shazam Lite. Είναι από τις πρώτες που περνάω κάθε φορά.

Για τα apk, αντί για εφαρμογή, δεν μπορούμε όσοι είμαστε με root απλά να αντιγράψουμε το εκάστοτε "base.apk" ή θέλει και τίποτα επιπλέον; Εναλλακτικά, χωρίς root, με "adb pull";

Edited by limna99

"Όπου διαβάζεις it seems, looks like, probably χωρίς σύνδεσμο σε επίσημη πηγή σημαίνει ότι κάποιος το έβγαλε από το μυαλό του για τα κλικ".

Παλιό γνωμικό.

οκ κατάλαβα

άσχετο

γιατί όταν κλειδώνω το κινητό με gesture του nova launcher μετά παραμένει κλειδωμένο όταν αναβω την οθόνη και δεν λειτουργεί το smart lock(δηλαδή να παραμένει ξεκλείδωτο το κινητό όταν πχ είμαι σπίτι ή εν συνδεδεμένο το bt) ?

ενώ όταν σβήνω την οθόνη από το κουμπί on/off και το ξανά πατήσω όντως μένει ξεκλείδωτο

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

οκ κατάλαβα

άσχετο

γιατί όταν κλειδώνω το κινητό με gesture του nova launcher μετά παραμένει κλειδωμένο όταν αναβω την οθόνη και δεν λειτουργεί το smart lock(δηλαδή να παραμένει ξεκλείδωτο το κινητό όταν πχ είμαι σπίτι ή εν συνδεδεμένο το bt) ?

ενώ όταν σβήνω την οθόνη από το κουμπί on/off και το ξανά πατήσω όντως μένει ξεκλείδωτο

στις ρυθμισεις του νοβα κατεβα κατω που λεει για προχωρημένους, σου έχει για την μέθοδο κλειδώματος.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

στις ρυθμισεις του νοβα κατεβα κατω που λεει για προχωρημένους, σου έχει για την μέθοδο κλειδώματος.
ναι και στις 2 επιλογές ΔΕΝ μένει ξεκλείδωτο το κινητό με το smart lock.

Μάλλον επιβεβαιώνεται η απομάκρυνση της Xiaomi από το Android one ... Οπότε δεν θα υπάρξει a4 ...

https://m.gsmarena.com/xiaomi_will_no_longer_make_android_one_phones_the_mi_aseries_get_axe-amp-44589.php

Μάλλον επιβεβαιώνεται η απομάκρυνση της Xiaomi από το Android one ... Οπότε δεν θα υπάρξει a4 ...

https://m.gsmarena.com/xiaomi_will_no_longer_make_android_one_phones_the_mi_aseries_get_axe-amp-44589.php

αλλά 2 χρόνια με βγάζει το Α3 εκτός απροόπτου μετά βλέπουμε.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδιά μη τρελαινόμαστε. Ένα γερμανικό site έβγαλε ένα άρθρο γνώμης όπου υποθέτει ότι επειδή δεν υπάρχει αυτή την περίοδο Α4 όπως γινόταν κάθε καλοκαίρι μπορεί η xiaomi να το παρατάει και κάθε καρυδιάς καρύδι site το θεωρεί είδηση και επιβεβαιωμένο επειδή το έγραψε σαν επιβεβαιωμένο ο προηγούμενος που το αντέγραψε έτσι.

Όσοι ξέρετε γερμανικά διαβάστε το άρθρο "Πηγή" και όσοι δε ξέρετε μεταφράστε αυτόματα την τελευταία παράγραφο που λέει μέσες άκρες καραγκιόζηδες αυτούς που το παρουσιάζουν σαν επίσημη ανακοίνωση :-D

Μπορεί να βγάλει το Α4 αργότερα η xiaomi, μπορεί και πότε, κάνεις δε ξέρει αυτή τη στιγμή το παραμικρό για τα σχέδιά τους.

Edited by spiliot

Παιδιά, μην τρελαίνεστε, δεν είναι καν επιβεβαιωμένες οι πληροφορίες. Ότι δημοσιεύτηκε στο Mi Community, κατέβηκε. Ας μην σπέρνουμε φήμες που στο τέλος μπορεί να μην είναι καν αλήθεια.

Το στιγμιότυπο από το επίσημο Community των Xiaomi Android One συσκευών στο Telegram.712d00067e4ebe63bfdc769d6ade2c02.jpg

EDIT: Sorry για το τεράστιο screenshot. Το tapatalk φταίει που δεν έχει τόσες επιλογές ανάλυσης.

Edited by zurabi_97

Όσο άψογη συσκευή κι αν είναι το a3, στο miui είναι πολύ καλύτερη η xiaomi.

Για καθαρό android, pixel.

Huawei Nova 5T

Όσο άψογη συσκευή κι αν είναι το a3, στο miui είναι πολύ καλύτερη η xiaomi.

Για καθαρό android, pixel.

τα νοκια λένε τίποτα;

off topic

τα νοκια λένε τίποτα;

off topic

Καλησπέρα σας.

Μπορείτε να ρωτήσετε στα αντίστοιχα νήματα της εν λόγω κατασκευάστριας για να πάρετε την απάντηση που επιθυμείτε.

Ευχαριστώ.

τα νοκια λένε τίποτα;

off topic

Όχι για μένα, το μεγάλο φάουλ είναι ότι δεν επιτρέπεται ξεκλείδωμα της συσκευής, από ποιότητα μέτρια καμία σχέση με την παλιά καλή νοκια που ξέραμε.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν πατήσεις στην εφαρμογή τι σου λέει;

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk