qsis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Πρώτη ευχάριστη αλλαγή επανήλθαν τα εικονίδια και η κάμερα στα 32s Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όντως τόση ώρα δεν το πρόσεξα, τα εικονίδια έγιναν όπως πριν και η γραμματοσειρά πλέον τα γράφει ολόκληρα σχεδόν σε κάθε περίπτωση λοιπόν μετά από ένα σχεδόν 8ωρο με always on display, αποφάσισα ότι είναι μούφα άρα θα αρκεστώ με το led που στο do not disturb ανάβει και στις αναπάντητες (από την αρχή που πήρα τη συσκευή) η μπαταρία διασύρεται έστω και με αυτά τα λίγα πίξελ που μένουν αναμένα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Ποτέ δεν μου άρεσε το always on display δεν βλέπω λόγο ύπαρξης μόνο κακό για την μπαταρία είναι. Βασικά δεν βρίσκω που ενεργοποιείται. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 (edited) Ποτέ δεν μου άρεσε το always on display δεν βλέπω λόγο ύπαρξης μόνο κακό για την μπαταρία είναι. Βασικά δεν βρίσκω που ενεργοποιείται. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στις επιλογές για τη lockscreen είναι , βασικά πάτα στο ψαχτήρι των settings always on και θα στο βγάλει εγώ ήθελα κάτι να μου λέει τι είναι η κάθε ειδοποίηση γιατί γενικά το κινητό μου το έχω αθόρυβο με κανένα notification στη lockscreen (και πιο συγκεκριμένα do not disturb, όπου έχω εξαιρέση να χτυπάει μόνο το ξυπνητήρι και δύο επαφές που μπορούν να με ενοχλούν οποιαδήποτε ώρα σε αντίθεση με όλους τους άλλους που θα περιμένουν να τους πάρω πίσω ) οπότε μετά έχουμε το led, από πολύ παλιά που είχα χρωματιστό led έβαζα κόκκινο αναπάντητες, μπλέ sms, μωβ viber, γαλάζιο τα mail κοκ.. και όλα ήταν ωραία, τώρα δε θέλω να μου σκάει ένα ανούσιο sms πχ και να αναβοσβήνει το ένα και μοναδικό χρώμα ενώ μπορεί να είναι αναπάντητη που με ενδιαφέρει σαφώς περισσότερο το always on σου δείχνει μια χαρά από τι εφαρμογή ακριβώς έχεις ειδοποίηση (χωρίς να σου δείξει το μήνυμα, δείχνει το εικονάκι της εφαρμογής που είναι ακόμα πιο ωραίο από τα χρώματα.. τα οποία χρώματα βέβαια μπορεί να τα ξέρεις μόνο εσύ.. τεσπα), επίσης λέει μόνιμα ώρα και επίπεδο μπαταρίας, θεωρητικά χρήσιμο να μην το ξεκλειδώνεις -όποιος αρνείται τα ρολόγια- συνέχεια να δεις ώρα ή να βλέπεις πού είναι στη φόρτιση ή την αποφόρτιση αλλά τελικά κάνει τόσο αισθητή διαφορά στην αυτονομία που δεν αξίζει. μάλλον σου ψιλοβγάζει μέρα κι έτσι, αλλά αν χρειαστεί να κάνεις και πιο βαριά χρήση ή να μιλήσεις ώρα μπορεί να μείνεις μέσα στη μέρα, δε λέει το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα χρωματιστό led, όπως είχα και παλιά να το ρυθμίζω σε ο,τι θέλω, κάποια πράγματα απλά ήταν καλές και απλές ιδέες από την αρχή και έπρεπε να μείνουν ως έχουν βέβαια πάλι καλά που έχει και led το a3, χωρίς led δεν θα το αγόραζα κάν Edited May 20, 2020 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Το βρήκα, ώρα δείχνει και μπαταρία, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου έτσι το έκλεισα. Και το λεντ μια χαρά δουλειά κάνει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Πέρασε και το update σε 10. Με λίγο ψάξιμο, μοναδική παραφωνία η λειτουργία της always on display. Με κλείδωμα από το φυσικό πλήκτρο, ενεργοποιείται κανονικά. Με κλείδωμα μέσω του εικονικού πλήκτρου, από το accessibility menu, η οθόνη μένει "τελείως" ενεργή, όχι σε κατάσταση always on. οπότε μετά έχουμε το led, από πολύ παλιά που είχα χρωματιστό led έβαζα κόκκινο αναπάντητες, μπλέ sms, μωβ viber, γαλάζιο τα mail κοκ.. και όλα ήταν ωραία Κάποτε bb, ε; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran91 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Με το update Μαίου που πέρασα πριν λίγο είδα ότι επιτέλους έφτιαξαν τα ονόματα στα εικονίδια στην αρχική σελίδα να φαίνονται ολόκληρα και όχι μισά με τελίτσες (...) ! Επίσης παρατήρησα ότι έφυγε ένα θεματάκι που είχα που ενώ τελείωνε η κλήση και την είχα κάνει τερματισμό, εξακολουθούσε για 2-3 δευτερόλεπτα να φαίνεται το εικονίδιο ύπαρξης ενεργής κλήσης πάνω στην γραμμή ειδοποιήσεων. Ευχάριστο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 πάντα κάτι χάνεις, αν δε σκάσεις το χιλιάρικο να πάρεις κάνα καινούριο oneplus (αλλά θα χάσεις το χιλιάρικο) σχεδόν πάντα θα έχεις κάνει κάποιου είδους συμβιβασμό εγώ με τα mi aX ήμουν και είμαι διατεθειμένος για αρκετούς συμβιβασμούς και ειδικά στο πρώτο έδειξα αρκετή κατανόηση μιας και ήταν η πρώτη προσπάθεια (πχ όσο είχα το α1 είχα ξεχάσει ότι έχω κινητό με κάμερα.. ενώ στο g3 που είχα πριν χθες κοιτούσα ότι έχω κρατήσει πάνω από 2 χιλιάδες φωτό στο α1 έφαγα άμεσο downngrade ακόμα και με gcam) αλλά στο α3 παρότι βλέπω κάποιες αρκετές βελτιώσεις (και ναι πάλι τραβάω φωτογραφίες!! ) βλέπω και πισωγυρίσματα ειδικά στο θέμα της υποστήριξης κατάφεραν να γίνουν χειρότεροι οκ τίμια η τιμή, αλλά εφόσον μπορώ να ανέβω μέχρι ένα διαχειρίσιμο επίπεδο γιατί να ανέχομαι τη σκοτεινή οθόνη και τη χαμηλή ανάλυση, το αργό ξεκλείδωμα , το μέτριο soc κτλ κτλ εφόσον στο μονάδικό σου μεγάλο selling point και για αυτό για το οποίο σε αγόρασα τα πας κάτω του μετρίου; θα δω.. βέβαια τώρα μέχρι να βγει η 11 θα είναι αρκετά ομαλή και απροβλημάτιστη η κατάσταση με το α3 και αν θες απλά να κάνεις τη δουλειά σου είναι παραπάνω από καλό εκεί που θα με χαλάει ο,τι και να γίνει μιας και "καταναλώνω" μπόλικο κείμενο είναι στη χαμηλή ανάλυση ΥΓ ψιλοδράμα τελικά η κατάσταση με always on display είμαι στο 83% με soc 42 λεπτά.. μάλλον πρέπει να το κλείσω γιατί ίσως δεν θα βγει η μέρα ηταν το πρωτο πραγμα που ειχαμε παρατηρησει κ εμεις οταν ηρθε η 10αρα. τρομερη μειωση της αυτονομιας, οποτε την κλεισαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Όποιος μπορεί να τεστάρει την μπαταρία από 100 στο 40 πχ με μεγάλη φωτεινότητα να δούμε πόσες ώρες οθόνη βγάζει Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Με το update Μαίου που πέρασα πριν λίγο είδα ότι επιτέλους έφτιαξαν τα ονόματα στα εικονίδια στην αρχική σελίδα να φαίνονται ολόκληρα και όχι μισά με τελίτσες (...) ! Επίσης παρατήρησα ότι έφυγε ένα θεματάκι που είχα που ενώ τελείωνε η κλήση και την είχα κάνει τερματισμό, εξακολουθούσε για 2-3 δευτερόλεπτα να φαίνεται το εικονίδιο ύπαρξης ενεργής κλήσης πάνω στην γραμμή ειδοποιήσεων. Ευχάριστο update. Ναι και αυτό με το τηλέφωνο όντως έφυγε γιατί κι εμένα μου το έκανε Όπως επίσης έφυγε και ένα κόλλημα που έκανε ο chrome αν ξεκινούσες να γράφεις "σεντόνι" σε κάποιο φόρουμ όπως εδώ καλή ώρα. Πάγωνε όλη η εφαρμογή για κάποια δεύτερα Έστρωσε κι αυτό.. τώρα νομίζω είναι ασφαλές να αναβαθμίσει κάνεις έφτιαξαν διάφορα μικροπραγματακια εδώ κι εκεί και ευτυχώς το έκαναν άμεσα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran91 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Ναι και αυτό με το τηλέφωνο όντως έφυγε γιατί κι εμένα μου το έκανε Όπως επίσης έφυγε και ένα κόλλημα που έκανε ο chrome αν ξεκινούσες να γράφεις "σεντόνι" σε κάποιο φόρουμ όπως εδώ καλή ώρα. Πάγωνε όλη η εφαρμογή για κάποια δεύτερα Έστρωσε κι αυτό.. τώρα νομίζω είναι ασφαλές να αναβαθμίσει κάνεις έφτιαξαν διάφορα μικροπραγματακια εδώ κι εκεί και ευτυχώς το έκαναν άμεσα Τελικά δεν έφυγε, το είδα να το κάνει άλλη μια φορά... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Και σε εμένα γίνεται συχνά στον chrome, όχι όσο πριν την ενημέρωση, αλλά γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Τελικά δεν έφυγε, το είδα να το κάνει άλλη μια φορά... :/ Όντως ρε ****το.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Όποιος μπορεί να τεστάρει την μπαταρία από 100 στο 40 πχ με μεγάλη φωτεινότητα να δούμε πόσες ώρες οθόνη βγάζειΑπό 100-75% με την προηγούμενη ρομ, από εκεί και κάτω με την σημερινή, έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία έγινε βράχος είναι στα επίπεδα του Α9. Δεν μου έκανε κανένα κόλλημα ούτε στον chrome. Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Πάντως γενικά πάει σφαίρα πλέον και σε γενικότερη απόκριση και στο αποτύπωμα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Φοβερή απόδοση μπαταρίας χιοσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Η μπαταρία μου σήμερα φαίνεται ότι γύρισε στα προ 10 επίπεδα Έχω 2:12 οθόνης μετά από 13 ώρες φουλ φόρτισης και είμαι στο 66% Άρα πάει πάνω από 6.5 ώρες οθόνης μέχρι να θέλει επειγόντως φόρτιση Και όλα αυτά με δύο κάρτες, κλειστό wifi και μόνο 4g και όσο είναι πρωί φουλ φωτεινότητα λόγω καλοκαιριού Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Με παρασύρατε και την έβαλα κι εγώ από πάνω. Οκ φαίνεται προς το παρόν. Οι αναπάντητες πάλι θέλουν έξτρα εφαρμογή. Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Με παρασύρατε και την έβαλα κι εγώ από πάνω. Οκ φαίνεται προς το παρόν. Οι αναπάντητες πάλι θέλουν έξτρα εφαρμογή. μόνο σε do not disturb ανάβει το led τελικά στην αναπάντητη, αυτό δεν άλλαξε Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 το λαμπάκι ανάβει όταν ΔΕΝ έχεις ενεργή την επιλογή να ανάβει η οθόνη σε κάθε εισερχόμενο μήνυμα /ειδοποίηση. έτσι νομίζω. εγώ βέβαια είμαι από αυτούς που ούτε στην 9 ούτε στην 10 είχα θέμα με το led.. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 το λαμπάκι ανάβει όταν ΔΕΝ έχεις ενεργή την επιλογή να ανάβει η οθόνη σε κάθε εισερχόμενο μήνυμα /ειδοποίηση. έτσι νομίζω. εγώ βέβαια είμαι από αυτούς που ούτε στην 9 ούτε στην 10 είχα θέμα με το led.. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Μα και να την έχεις αυτή την επιλογή η οθόνη ανάβει όταν σε πάρουν τηλέφωνο άρα κανένα led δεν ανάβει μετά το ίδιο γίνεται και αν σου κάνουν κλήση από το Viber Η μόνη λύση να ανάψει η αναπάντητη όπως είναι στοκ το κινητό είναι να μην ανάψει καν η οθόνη και αυτό γίνεται μόνο αν έχεις do not disturb Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Κάνω ένα τεστ στην μπαταρία να δω. Βλέπω ότι όλη τη νύχτα με κλειστό WiFi έπεσε 4 %. Με την 9 έπεφτε 1-2%. Για να δούμε πόσο θα πιάσει από το 100 στο 30% Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Κλειστό WiFi αλλά συνδεδεμένο στο δίκτυο κινητής; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Ναι χωρίς δεδομένα ανοικτά Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Νομίζω ότι θα καίει στην αναμονή έτσι. Έχω ένα παλιό s5 και το είχα 2-3 μέρες στην αναμονή μόνο με wifi και flight mode, και είχε πάει στο 60%. Μετά έβγαλα το flight mode και απλά είχε σήμα κινητής χωρίς δεδομένα, και σε 8 ώρες πήγε στο 18%. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 (edited) Και εμένα τώρα στο 8ωρο ύπνου 4% πέφτει με WiFi ανοιχτό (κλειστά δεδομένα), αλλά είναι το ίδιο ή και καλύτερο από την 9 που μερικές φορές έφτανε 8-12%. Εγώ πάντως δε βλέπω καμιά διαφορά με την 9 σε θέμα μπαταρίας με την δική μου χρήση. Στο 35% φορτίζω και πριν δύο μέρες έκανα και την τελευταία αναβάθμιση, έβγαλα σύνολο 3 μέρες με 3:35 sot και έχω άλλη μια μέρα σύμφωνα με τα στατιστικά αλλά θα φόρτισω τώρα και η επόμενη φόρτιση θα είναι Δευτέρα λογικά. Edited May 22, 2020 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts