Jump to content

Petran91

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Petran91

  • Ημ. Γέννησης 03/08/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Petran91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Είναι εύκολη διαδικασία? Υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου να ακολουθήσω;
  2. Δυστυχώς στην 10 παρατήρησα και άλλα προβληματάκια. Αν έρθει μήνυμα στο messenger και εμφανιστεί στην οθόνη κλειδώματος, αν ξεκλειδώσω με δαχτυλικό αποτύπωμα εκείνη τι στιγμή, το κινητό ξεκλειδώνει και δείχνει μόνο μια μαυρίλα και δεν ανταποκρίνεται μέχρι να το κλειδώσω και να το ξεκλειδώσω πάλι. Επίσης 1 φορά στις 2-3 μέρες παγώνει τελείως χωρίς να ανταποκρίνεται και στρώνει μόνο με restart. Είμαι έτοιμος για αλλαγή συσκευής. Από τόσο απροβλημάτιστο στην 9, τόσα προβλήματα στην 10...
  3. Τελικά δεν έφυγε, το είδα να το κάνει άλλη μια φορά... :/
  4. Με το update Μαίου που πέρασα πριν λίγο είδα ότι επιτέλους έφτιαξαν τα ονόματα στα εικονίδια στην αρχική σελίδα να φαίνονται ολόκληρα και όχι μισά με τελίτσες (...) ! Επίσης παρατήρησα ότι έφυγε ένα θεματάκι που είχα που ενώ τελείωνε η κλήση και την είχα κάνει τερματισμό, εξακολουθούσε για 2-3 δευτερόλεπτα να φαίνεται το εικονίδιο ύπαρξης ενεργής κλήσης πάνω στην γραμμή ειδοποιήσεων. Ευχάριστο update.
  5. Κι εγώ εκεί κατέληξα δυστυχώς.. Θα περιμένω update μπας και φτιάξουν την υποστήριξη gestures με τρίτους launchers.
  6. Έβαλα κι εγώ την 10. Πριν το δούλευα με Nova Launcher. Τώρα στην 10 δεν υποστηρίζονται τα gestures στους Launchers οπότε γύρισα στον μαμά. Με εκνευρίζει που στην αρχική οθόνη δεν δείχνει όλο το όνομα των εφαρμογών πχ αντί Youtube γράφει Youtu... Facebook γράφει Faceb.. κτλ. Αυτό υπάρχει τρόπος να το αλλάξουμε?
  7. Ενημερωτικά επειδή βλέπω γράφετε για σκρουτζ και εγγυήσεις. Το FoxBox που είναι στο Skroutz και το πουλάει 163,5 έχει εγγύηση Infoquest. Διασταυρωμένο και από μένα και από αρκετά άλλα άτομα σε άλλο γνωστό forum. Εγώ το πήρα από εκεί στα 153 πριν ένα μήνα και μου ήρθε με βιβλιαράκια infoquest και σε τηλεφωνική επικοινωνία στην infoquest μου επιβεβαίωσαν ότι είναι δικό τους. Ξέρω ότι υπάρχει και άλλο ένα σκρουτζομάγαζο που έχει xiaomi εισαγωγής infoquest αλλά μου διαφεύγει το όνομα και δεν έχω και εμπειρία μαζί του για να την παραθέσω.
  8. Εμένα δεν έχει επιλογή για κλήση wifi.. Επίσης παρατήρησα ότι και εμένα στις αναπάντητες δεν ανάβει το led. Η συσκευή μου είναι infoquest με αριθμό build PKQ1.190416.001.V10.3.12.0.PFQEUXM Επίσης μόλις έστειλα SMS στην κοσμοτε για ενεργοποιηση της υπηρεσιας (που εχω ηδη ενεργοποιησει απο προηγουμενο μου κινητο) και μου ερχεται απαντηση οτι η υπηρεσια δεν ειναι συμβατη με τη συσκευη μου.
  9. 24 ώρες με το τηλέφωνο το μόνο που έκανα είναι να βάλω nova launcher. Το ledακι δουλεύει μια χαρά και γενικά δεν συνάντησα κάτι να είναι προβληματικό μέχρι στιγμής. Πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα.
  10. Επιβεβαιώνω κι εγώ το #2
  11. Παιδιά εμένα μου ξεκλειδώνει μέσα στην τσέπη έχοντας τρόπο ξεκλειδώματος το δαχτυλικό αποτύπωμα. Πώς γίνεται αυτό δεν καταλαβαίνω.
  12. Επίσης η συσκευή ξεκλειδώνει στην τσέπη μου έχοντας ως τρόπο ξεκλειδωματος το δαχτυλικο αποτύπωμα. Αυτό πως γίνεται, δεν ξέρω.
  13. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιείται η οθόνη όταν έρχεται ειδοποίηση? Έψαξα παντού και δεν το βρήκα..
  14. 3η μέρα το έχω κι εγώ στην κατοχή μου, παρά πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Λίγο αργο το αποτύπωμα στην οθόνη αλλά όχι πάντα.
  15. Το DS στον κωδικό σημαίνει DUAL SIM.Αν στον τίτλο λέει DUAL SIM δεν γίνεται να να μην είναι το Α505FN/DS και να μην έχει NFC. Θες να μας δώσεις ένα λινκ για το οποίο είδες ότι είναι το A505F χωρίς το DS? EDIT: Μπορεί ο φίλος να μας πει που ακριβώς είδε ότι η έκδοση με A505F δεν έχει NFC? Γιατί εγώ εδώ μια χαρά NFC βλέπω https://www.sammobile.com/devices/galaxy-a50/specs/SM-A505F/ Όπως είπα λοιπόν η μοναδική διαφορά είναι ότι το ένα είναι DUAL SIM και το άλλο όχι. Επίσης από ότι ξέρω και από προηγούμενα Samsung, τα μονόκαρτα του σκρουτζ που είναι και ακριβότερα από τα δίκαρτα, δεν προορίζονται για την ευρωπαική αγορά και γι αυτο το λόγο έχω την εντύπωση ότι δεν καλύπτονται και απο επίσημη εγγύηση(service) στην Ελλάδα παραμόνο από την εγγύηση του καταστήματος. Για τα δίκαρτα που είναι και ευρωπαικά καλύπτονται από το επίσημο σέρβις.
×
×
  • Create New...