alfa Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Τι να πω... οτι κανουν 'βρωμιες' οι κινεζοι ειναι γνωστο αλλα δεν ξερω μεχρι που θα φτασουν για να πουλησουν....:)Δεν σε κατάλαβα....θα προτιμούσες να σου το στείλουν με κινεζική Ρομ; Δεν κατάλαβες μάλλον ότι το έκαναν (αν το έκαναν) για δικό σου καλό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Και να ήθελαν αν το στείλουν με κινέζική ρομ δε γίνετε γιατί απλά δεν υπάρχει, το Α3 βγαίνει μόνο σε global. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeR1_700 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 (edited) Το δοκιμασα αυτο βγαζει: Ναι την global έχεις, ένας άλλος εύκολος τρόπος για να δεις ποια έκδοση έχεις, πας ρυθμίσεις> σχετικά με το τηλέφωνο> αριθμός έκδοσης (είναι τέρμα κάτω). Εκεί θα δεις ποια έκδοση έχεις, αν λέει πχ V10.3.4.0.PFQMIXM τότε έχεις την global (επειδή έχει το ΜΙ στα 4 τελευταία γράμματα), αν όμως στο τέλος λέει PFQΕUXM τότε έχεις την Ευρωπαϊκή. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και να ήθελαν αν το στείλουν με κινέζική ρομ δε γίνετε γιατί απλά δεν υπάρχει, το Α3 βγαίνει μόνο σε global. Υπάρχει και σε κινέζικη έκδοση με το όνομα Xiaomi Mi CC9e, το μόνο που αλλάζει είναι το κουτί και έχει λιγότερα γράμματα στην πλάτη. Νομίζω πως είναι και με 6GB RAM. Edited March 20, 2020 by GeorgeR1_700 Παράθεση Τα καλύτερα apps για tv boxes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Xiaomi Mi CC9e το γνωρίζω πάνω σε αυτό βγήκε το Α3 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Xiaomi Mi CC9e το γνωρίζω πάνω σε αυτό βγήκε το Α3 Μην μπερδευεστε βρε παιδια. Εδω μιλαμε για androidone και androidone κινεζικο δεν υπαρχει. Βγαινουν δυο εκδοσεις μονο. GOLBAL & EU. Τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 MI cc9e είναι το κινέζικο Α3 βέβαια και υπάρχει, δεν φοράει Android one αλλά miui. Δεν μπερδευτηκαμε καθόλου ξέρουμε πολύ καλά τι γράφουμε. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Δεν σε κατάλαβα....θα προτιμούσες να σου το στείλουν με κινεζική Ρομ; Δεν κατάλαβες μάλλον ότι το έκαναν (αν το έκαναν) για δικό σου καλό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα πως θα μου στείλουν κινεζική ρομ από τη στιγμή που είχα παραγγείλει συσκευή με τη global version?? Απλα ηρθε τελικα με EU...ειπαμε δεν τρεχει κατι τα ιδια ειναι απλα μου φανηκε περιεργο απο bangood να εχει EU version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Μα πως θα μου στείλουν κινεζική ρομ από τη στιγμή που είχα παραγγείλει συσκευή με τη global version??Δεν υπάρχει αυτό φίλε ξέχασε το. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Δεν υπάρχει αυτό φίλε ξέχασε το. Ετσι ακριβως...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 MI cc9e είναι το κινέζικο Α3 βέβαια και υπάρχει, δεν φοράει Android one αλλά miui. Δεν μπερδευτηκαμε καθόλου ξέρουμε πολύ καλά τι γράφουμε. Το cc9e εχει αλλο κουτι αλλη τομ ιδιο hardware. Θες να πεις οτι μπορει να του βαλανε στην συσκευη android one και του αλλαξανε και κουτι? Δεν παιζουν αυτα μην τρελαθουμε εντελως. Αλλωστε με το ιμει του βγαζει Α3 οχι cc9. Και εγω ξερω τι γραφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Και το δικό μου βγάζει international από τον έλεγχο στην xiaomi, και αριθμό έκδοσης λέει PKQ1.190416.001.V10.3.15.0.PFQEUXM . Αυτό το τελευταίο λέτε πως είναι eu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Παιδιά το cc9e δεν έχει όλες τις 4g μπάντες που χρησιμοποιούμε στην Ευρώπη (B20). Το mi a3 τις έχει. Και το δικο μου που παρέλαβα χθες από banggood, βάζοντας το IMEI στις σελίδες: https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei και https://www.mi.com/global/shield#imei_en μου βγαζει: Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version. και This is a Mi A3 Kind of Grey 4GB RAM 128GB ROM Delivery address: CB αντίστοιχα. Η rom που έχω είναι EU (PFQEUXM), όχι global. Τώρα το delivery address: CB τι είναι δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Παιδιά το cc9e δεν έχει όλες τις 4g μπάντες που χρησιμοποιούμε στην Ευρώπη (B20). Το mi a3 τις έχει. Και το δικο μου που παρέλαβα χθες από banggood, βάζοντας το IMEI στις σελίδες: https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei και https://www.mi.com/global/shield#imei_en μου βγαζει: Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version. και This is a Mi A3 Kind of Grey 4GB RAM 128GB ROM Delivery address: CB αντίστοιχα. Η rom που έχω είναι EU (PFQEUXM), όχι global. Τώρα το delivery address: CB τι είναι δεν ξέρω.Το CB σημαίνει ότι προορίζονταν για την αγορά της Καμπότζης. Το ίδιο και το δικό μου CB γράφει, αλλά όταν πήρα android 10 πάλι international έμεινε. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 (edited) Το CB σημαίνει ότι προορίζονταν για την αγορά της Καμπότζης. Το ίδιο και το δικό μου CB γράφει, αλλά όταν πήρα android 10 πάλι international έμεινε. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οτι ναναι και σε αυτο η xiaomi. Καμποτζη με ευρωπαικη ρομ. Πιαστο αυγο και κουρευτο. Edited March 20, 2020 by papsr6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Η μονη λογικη εξηγηση ειναι να ειχε το banggood στοκ σε ευρωπαικες αποθηκες με στοχο την ευρωπαικη αγορα με EU roms ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενας φιλος που το πηρε τον Ιανουαριο απο Banggood ειναι MI (global) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Παιδιά αυτή η έκδοση https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/PXv4.3_GoogleCamera_7.2.014.apk νομίζω κάνει τέλεια δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Παιδιά αυτή η έκδοση https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/PXv4.3_GoogleCamera_7.2.014.apk νομίζω κάνει τέλεια δουλειά. Ωραιος.....:wink: Χρειαζεται και xml η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Ωραιος.....:wink: Χρειαζεται και xml η οχι? Εγώ το έβαλα σκέτο. Μόνο το APK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Βγήκε και η νέα urnyx https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/GCam_7.3.018_Urnyx05-v1.4.apk. Ότι καλύτερο για νύχτα μέρα πορτραίτα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Βγήκε και η νέα urnyx https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/GCam_7.3.018_Urnyx05-v1.4.apk. Ότι καλύτερο για νύχτα μέρα πορτραίτα κλπΚαλύτερη η ΡΧ ή η Urnyx? Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Καλύτερη η ΡΧ ή η Urnyx? Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νύχτα δεν έχει αντίπαλο η urnyx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Βαγγέλη έχεις κανένα xml για την καινούργια urnyx; Μπορείς να το στείλεις στο telegram; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Link για τελευταία urnyx? XML? Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 (edited) Βαγγέλη έχεις κανένα xml για την καινούργια urnyx; Μπορείς να το στείλεις στο telegram; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανε μια δοκιμη...φυσικα αν υπαρχει κατι καλο ανεβαστε το https://www.celsoazevedo.com/files/android/p/f/2020/01/opalfina_laurel_stock_v1.xml Edited March 21, 2020 by voliotisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Βγήκε και η νέα urnyx https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/GCam_7.3.018_Urnyx05-v1.4.apk. Ότι καλύτερο για νύχτα μέρα πορτραίτα κλπ Το Slow motion δουλεύει ? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts