drivth Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Πηγα πλαίσιο και το είδα. Μια χαρά είναι για τα μάτια μου. Και ποιο ωραία χρώματα από τα ips panels. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Σήμερα παρέλαβα το 128αρι. Ερχόμενος από 3Τ. Μέχρι στιγμής όλα καλά, ίσως λίγο η ανάλυση ξενίζει,περισσότερο όσον αφορά στη διάταξη σε κάποια site. Γρήγορη απόκριση,σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που παίζω τα πάει καλύτερα από τον sd821 του 3Τ. Ευελπιστώ μπαταρία να είναι τόσο καλή. Για quick charge πρέπει να κάνουμε κάτι; Φαντάζομαι "καταλαβαίνει" μόνο του ανάλογα με τον φορτιστή που συνδέεται; Ο μαμισιος είναι qc; Μάλλον όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Να ρωτησω; ρυθμιση για allways on εχει η συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Σήμερα παρέλαβα το 128αρι. Ερχόμενος από 3Τ. Μέχρι στιγμής όλα καλά, ίσως λίγο η ανάλυση ξενίζει,περισσότερο όσον αφορά στη διάταξη σε κάποια site. Γρήγορη απόκριση,σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που παίζω τα πάει καλύτερα από τον sd821 του 3Τ. Ευελπιστώ μπαταρία να είναι τόσο καλή. Για quick charge πρέπει να κάνουμε κάτι; Φαντάζομαι "καταλαβαίνει" μόνο του ανάλογα με τον φορτιστή που συνδέεται; Ο μαμισιος είναι qc; Μάλλον όχι. Μη φοβάσαι για την μπαταρία. Ο δικός του φορτιστής δεν είναι qc. Να ρωτησω; ρυθμιση για allways on εχει η συσκευη; Με extra εφαρμογή. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Παίρνει micro sd και αν θέλεις την κάνεις να το βλέπει και σαν εσωτερική μνήμη περνάς εφαρμογές κλπ οπότε καλυμμένος είσαι και με το 64αρι. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την χρησιμοποίηση της micro sd σαν εσωτερική μνήμη θέλει κάποια μοοντα ή είναι μια απλή ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Για την χρησιμοποίηση της micro sd σαν εσωτερική μνήμη θέλει κάποια μοοντα ή είναι μια απλή ρύθμιση?Αν έχεις μέσα φωτογραφίες κλπ θα στην κάνει φορμάτ ουσιαστικά ότι έχεις μέσα θα σβηστεί, μόλις την βάλεις θα σου ζητήσει αν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις σαν εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.Αν διαλέξεις εσωτερικό θα σου κάνει διαμόρφωση. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Αν έχεις μέσα φωτογραφίες κλπ θα στην κάνει φορμάτ ουσιαστικά ότι έχεις μέσα θα σβηστεί, μόλις την βάλεις θα σου ζητήσει αν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις σαν εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.Αν διαλέξεις εσωτερικό θα σου κάνει διαμόρφωση. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οτι είπε ο Γιώργος + υποσημείωση αν περάσεις εκεί τα apps θα σέρνεται αρκετά παραπάνω η συσκευή καθος sd ειναι αρκετα ποιο αργή απο την εσωτερική + θα πεσει η αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Εγώ πάντως με 66 εφαρμογές έχω 40gb ελεύθερα,και έχω και την κάρτα μου για φωτογραφίες, βίντεο τραγούδια, περισσότερο ψυχολογικό είναι το θέμα πιστεύω, προσωπική άποψη πάντα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Εγώ πάντως με 66 εφαρμογές έχω 40gb ελεύθερα,και έχω και την κάρτα μου για φωτογραφίες, βίντεο τραγούδια, περισσότερο ψυχολογικό είναι το θέμα πιστεύω, προσωπική άποψη πάντα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μερικοι περνάνε παιχνιδια εκει ο χώρος πάει..... ευτυχώς τελευταία φορά που έπαιξα παιχνίδι στο κινιτο ήταν στο 3310 φιδακι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 μερικοι περνάνε παιχνιδια εκει ο χώρος πάει..... ευτυχώς τελευταία φορά που έπαιξα παιχνίδι στο κινιτο ήταν στο 3310 φιδακι :lol:Σωστό και αυτό, εγώ δεν παίζω ποτέ παιχνίδια,και εγώ από τότε έχω να παίξω χαχα Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Σωστό και αυτό, εγώ δεν παίζω ποτέ παιχνίδια,και εγώ από τότε έχω να παίξω χαχα Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αφου δεν παιζεις θα την βγαλεις την μερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Το notification led απο οτι διαβαζα δεν δουλευει παρα μονο στη φορτιση ? Υπαρχει λυση γιαυτο ? Παιζει το double tap to wake ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Το notification led απο οτι διαβαζα δεν δουλευει παρα μονο στη φορτιση ? Υπαρχει λυση γιαυτο ? Παιζει το double tap to wake ?Το notification led λειτουργεί κανονικά για ειδοποίησεις και τα πάντα,double tap δεν έχει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Ευχαριστώ παιδιά αν είναι εύκολο να ανεβάσει καποιος μια σχετική φωτό να το δούμε το θέμα.. Εξάλλου δεν με απασχολεί να βλέπω κάτι στα 4 εκατοστά κοντά, απλά λέω αν είναι ορατό τόσο το θέμα από κανονική απόσταση θέασης και σε καθημερινή χρήση, όχι εξεζητημένα πράγματα. Δηλαδη το πιξελιασμα παρατηρείται πχ σε ένα site, αν το κάνεις ζουμ για να δεις γίνεται χειρότερα? Αν το κάνεις ζουμ γιατί να φαίνεται χειρότερα; Κανονικά θα φαίνεται το θέμα είναι να μην χρειαστεί να κάνεις ζουμ Τεσπά ακόλουθα τον απλό κανόνα, αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο κάτι θα σε προβληματίσει, τότε απλά δεν πρόκειται να σε προβληματίσει μην το παρασκεφτέσαι Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Αν το κάνεις ζουμ γιατί να φαίνεται χειρότερα; Κανονικά θα φαίνεται το θέμα είναι να μην χρειαστεί να κάνεις ζουμ Τεσπά ακόλουθα τον απλό κανόνα, αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο κάτι θα σε προβληματίσει, τότε απλά δεν πρόκειται να σε προβληματίσει μην το παρασκεφτέσαιΠήγα το είδα από κοντά, μια χαρά μου φαίνεται, το παρήγγειλα ήδη. Μια χαρά είναι η οθόνη για καθημερινή μέση χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Αν έχεις μέσα φωτογραφίες κλπ θα στην κάνει φορμάτ ουσιαστικά ότι έχεις μέσα θα σβηστεί, μόλις την βάλεις θα σου ζητήσει αν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις σαν εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.Αν διαλέξεις εσωτερικό θα σου κάνει διαμόρφωση. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ φίλε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οτι είπε ο Γιώργος + υποσημείωση αν περάσεις εκεί τα apps θα σέρνεται αρκετά παραπάνω η συσκευή καθος sd ειναι αρκετα ποιο αργή απο την εσωτερική + θα πεσει η αυτονομία Θα το έχω υπόψιν, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται εγκατέστησα τις live wallpapers του lg g8 και δουλεύουν άψογα. https://drive.google.com/file/d/1RhWAW-_ksnAcI3Gjx6ICjW2X45gq0W86/view Τις κατεβάζετε κάνετε extract και μετά απλή εγκατάσταση σαν apk και τις βρίσκετε προβολή---->ζωντανές ταπετσαρίες, ουσιαστικά μετά τις βλέπει σαν στοκ wallpapers. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmi Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Ξέρουμε κάποια εφαρμογή για always on display που να μην καταναλώνει πολύ μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Καλησπέρα...ενδιαφερομαι για την συσκευή...εχω 2-3 ερωτήσεις: pubg τρεχει? Ειναι οκ εχει κολληματα? Επισης τα εικονίδια των ειδοποιήσεων μενουν αριστερά πανω ολα ή εξαφανίζονται μετα απο λιγο? Γενικα πως ειναι στην καθημερινότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Καλησπέρα...ενδιαφερομαι για την συσκευή...εχω 2-3 ερωτήσεις: pubg τρεχει? Ειναι οκ εχει κολληματα? Επισης τα εικονίδια των ειδοποιήσεων μενουν αριστερά πανω ολα ή εξαφανίζονται μετα απο λιγο? Γενικα πως ειναι στην καθημερινότητα? Pubg δεν παίζω αλλά έχω διαβάσει πως παίζει χωρίς κολλήματα, απλά τα γραφικά είναι σε μικρότερη ανάλυση. Τα εικονίδια παραμένουν όλα στο πάνω μέρος. Στην καθημερινότητα είναι άψογο και με μεγάλη αυτονομία. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Ξέρουμε κάποια εφαρμογή για always on display που να μην καταναλώνει πολύ μπαταρία;Όσα ξέρω με root μπαίνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Ξέρουμε κάποια εφαρμογή για always on display που να μην καταναλώνει πολύ μπαταρία;Δες αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.used.aoe Την έχω δοκιμάσει και είναι αρκετά καλή, αλλά δεν τη χρησιμοποιώ, οπότε δε γνωρίζω για την επιβάρυνση της μπαταρίας. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 (edited) Δεν αξίζουν τρίτες εφαρμογές για always on, γονατίζουν την μπαταρία τρέχουν συνέχεια στο παρασκήνιο,αν κάνεις ένα καθαρισμό μνήμης πρέπει να ανοίξεις ξανά την εφαρμογή κλπ. Επιπλέον το σημαντικό είναι ότι δεν αφήνουν την συσκευή να πέσει σε deep sleep θα έχεις τρελό drain battery,όσες χρησιμοποίησα στο A3 το βράδυ για να τις τεσταρω έβρισκα το πρωί το κινητό με ένα 15%-20% μπαταρία λιγότερο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 22, 2019 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 (edited) Android One limits the maximum brightness of the Xiaomi Mi A3 https://www.talkandroid.com/342546-xiaomi-mi-a3-android-one-low-brightness/ Τι παιζει εδω? Μπορει να ξεκλειδωσει αργοτερα ? Edited September 22, 2019 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Δεν αξίζουν τρίτες εφαρμογές για always on, γονατίζουν την μπαταρία τρέχουν συνέχεια στο παρασκήνιο,αν κάνεις ένα καθαρισμό μνήμης πρέπει να ανοίξεις ξανά την εφαρμογή κλπ. Επιπλέον το σημαντικό είναι ότι δεν αφήνουν την συσκευή να πέσει σε deep sleep θα έχεις τρελό drain battery,όσες χρησιμοποίησα στο A3 το βράδυ για να τις τεσταρω έβρισκα το πρωί το κινητό με ένα 15%-20% μπαταρία λιγότερο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μόνο αν κάνεις root και περάσεις μεσο magisc module σαν framework παιζει πολυ καλα αλλιος απλα αστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts