mlojim Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 :lol::lol::lol: Πρώτη φορά ακούω τέτοια κοτσάνα! Κι εγώ με 45% την εκανα, όπως λέει και πιο πάνω δεν θα σε άφηνε καν να την κάνεις η ίδια συσκευή. btw, είναι πολύ ευαίσθητο το γυροσκόπιο του, γίνεται να ρυθμιστεί να μην είναι τόσο; Επιβεβαιώνω και εγώ, για το γυροσκόπιο πως είναι ευαίσθητο. Η περιστροφή γίνεται με μικρές κλίσεις τής συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Παιδια, με το συμπαθειο, ζητησα να μαθω τι ισχυει, δεν ζητησα ουτε κραξιμο για τον φιλο μου, ουτε τιποτα αλλο. Ενας γνωστος του προγραμματιστης εφαρμογων ετσι του ειχε πει και γι' αυτο ανησυχησε. Ας το κλεισουμε εδω, ευχαριστω οσους απαντησαν και επικεντρωθηκαν στο ερωτημα μου. Ακόμα χειρότερα που αυτό το είπε προγραμματιστής :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Μια ερώτηση παιδιά στους κατόχους. Όταν το τηλέφωνο είναι σε φόρτιση, ζεστενετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Μια ερώτηση παιδιά στους κατόχους. Όταν το τηλέφωνο είναι σε φόρτιση, ζεστενετε; Οχι φιλε.Τι ακριβως εννοειις? Φορτιζεις με το παρεχομενο φορτιστη? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2 ημερες και 8 ωρες με την μπαταρια,και ειναι στο 50%. Ολα αυτα με νορμαλ χρηση,τι αλλο θελετε.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Wifi 0% 2 ολόκληρες μέρες βλέπω...θα δοκιμάσω και γω που δεν βγάζω ποτέ παραπάνω από 2 μέρες με απλό σερφαρισμα μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Wifi 0% 2 ολόκληρες μέρες βλέπω...θα δοκιμάσω και γω που δεν βγάζω ποτέ παραπάνω από 2 μέρες με απλό σερφαρισμα μονο 0,1% δειχνει τωρα για την ακριβεια,αναφερω νορμαλ χρηση. Εξαιρετικη διαχείριση της μπαταριας. Και ο 730 αν και με αριστη συμπεριφορα-ταχυτητα δεν ζητα πολλα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Οχι φιλε.Τι ακριβως εννοειις? Φορτιζεις με το παρεχομενο φορτιστη? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2 ημερες και 8 ωρες με την μπαταρια,και ειναι στο 50%. Ολα αυτα με νορμαλ χρηση,τι αλλο θελετε.....:) Πως το κάνετε ακριβός αυτό? Εγώ 4 ώρες και 30 λεπτα δεν έχω ξεπεράσει με καμία συσκευή είτε μεν1000 ευρώ είτε με 100 ευρω Χρήση 24/24 4g φως 100% nfc/Bluetooth (με δύο συσκευές επάνω ακουστικά και watch) location 24/24 wifi 24/24 για να συνδέεται όπου έχει wifi μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Πως το κάνετε ακριβός αυτό? Εγώ 4 ώρες και 30 λεπτα δεν έχω ξεπεράσει με καμία συσκευή είτε μεν1000 ευρώ είτε με 100 ευρω Χρήση 24/24 4g φως 100% nfc/Bluetooth (με δύο συσκευές επάνω ακουστικά και watch) location 24/24 wifi 24/24 για να συνδέεται όπου έχει wifi μόνο του Το ιδιο εχει και η κορη μου σε αυτο,εκτος απο το wifi-gps που το ανοιγει σπανια. Ιδιους χρονους εχω και στο note 10+ περιπου. Αναιβασε ενα ss να δουμε τι εχεις. Ολα ειναι αναλογα την χρηση-συσκευη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 (edited) Το ιδιο εχει και η κορη μου σε αυτο,εκτος απο το wifi-gps που το ανοιγει σπανια. Ιδιους χρονους εχω και στο note 10+ περιπου. Αναιβασε ενα ss να δουμε τι εχεις. Ολα ειναι αναλογα την χρηση-συσκευη.Τώρα δεν έχω αυτό έχω note 10+ που μάλλον θα γίνει και μόνημη μου συσκευή μόλις πάει 10% μπαταρία θα σας το ανεβάσω (φαντάσου σήμερα δεύτερη φορά το φόρτισα) Συνήθος έχω στο υλικό οθόνη 65 70% μετά πάει Firefox στο λογισμικό (η chrome ανάλογα με την συσκευή) ένα 12 με 15 % και μετά κάτι που ονομάζεται ετοιμότητα κυψέλης κάπου στα 5 με 6 % και μετά ότι άλλο έχει είναι 1 με 1.5% Πάνω κάτω την ίδια αυτονομία έχω με το xs max (πάντα έχω android και ios) Edited September 15, 2019 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Τώρα δεν έχω αυτό έχω note 10+ που μάλλον θα γίνει και μόνημη μου συσκευή μόλις πάει 10% μπαταρία θα σας το ανεβάσω (φαντάσου σήμερα δεύτερη φορά το φόρτισα) Συνήθος έχω στο υλικό οθόνη 65 70% μετά πάει Firefox στο λογισμικό (η chrome ανάλογα με την συσκευή) ένα 12 με 15 % και μετά κάτι που ονομάζεται ετοιμότητα κυψέλης κάπου στα 5 με 6 % και μετά ότι άλλο έχει είναι 1 με 1.5% Πάνω κάτω την ίδια αυτονομία έχω με το xs max (πάντα έχω android και ios) Ποτε μην αφηνεις την μπαταρια στο 10%.ταλαίπωρης την συσκευη σου ασκοπα,και την βαζεις σε mode αναγκης που δεν ειναι καλο για την μπαταρια. Το 10ρι με το μηλο στην πλατη της κυριας μου το περιμενα καλυτερο να πω την αληθεια. Τελος παντων ειμαι και εκτος θεματος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Ποτε μην αφηνεις την μπαταρια στο 10%.ταλαίπωρης την συσκευη σου ασκοπα,και την βαζεις σε mode αναγκης που δεν ειναι καλο για την μπαταρια. Το 10ρι με το μηλο στην πλατη της κυριας μου το περιμενα καλυτερο να πω την αληθεια. Τελος παντων ειμαι και εκτος θεματος.Το ξέρω (αυτή είναι η δουλειά μου) αλλα αδιάφορο καθος κάθε 12 μήνες αλλάζω το κινιτο και το παλιό πάει δώρο Και το ποιο συμαντικο και να θέλω να μην την φτάσω δεν γίνεται ειδικά όταν μπαίνει Hotspot για laptop και φάω 2 3 gb data χρειάζομαι έως και 3 φορές πρίζα και πολλές φορές δεν μπορώ να την βρω Δεν είναι θέμα του max η χρήση μου φτάει με ίδια συσκευή συνάδελφος βγάζει δύο μέρες και κάτι λίγο (άλλη χρήση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Το ξέρω (αυτή είναι η δουλειά μου) αλλα αδιάφορο καθος κάθε 12 μήνες αλλάζω το κινιτο και το παλιό πάει δώρο Και το ποιο συμαντικο και να θέλω να μην την φτάσω δεν γίνεται ειδικά όταν μπαίνει Hotspot για laptop και φάω 2 3 gb data χρειάζομαι έως και 3 φορές πρίζα και πολλές φορές δεν μπορώ να την βρω Δεν είναι θέμα του max η χρήση μου φτάει με ίδια συσκευή συνάδελφος βγάζει δύο μέρες και κάτι λίγο (άλλη χρήση) Φιλε με αυτα που γραφεις ειναι λογικα τα νουμερα που βλεπεις,τι γραφουμε τωρα....:blink: To καλυτερο κινητο,με την καλυτερη μπαταρια,με την καλυτερη διαχείριση να εχεις τα ιδια αποτελεσμα θα εχεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Φιλε με αυτα που γραφεις ειναι λογικα τα νουμερα που βλεπεις,τι γραφουμε τωρα....:blink: To καλυτερο κινητο,με την καλυτερη μπαταρια,με την καλυτερη διαχείριση να εχεις τα ιδια αποτελεσμα θα εχεις.Το ξέρω δεν παραπονιέμαι απλά σας ζηλεύω που δεν κινηγατε την Μπριζα όλη την μέρα τπτ περρισωτερο τπτ λιγότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Το ξέρω δεν παραπονιέμαι απλά σας ζηλεύω που δεν κινηγατε την Μπριζα όλη την μέρα τπτ περρισωτερο τπτ λιγότερο Νομίζω ότι με ένα powerbank θα βγάζεις άνετα την ημέρα σου χωρίς άγχος αν θα βρεις πρίζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Νομίζω ότι με ένα powerbank θα βγάζεις άνετα την ημέρα σου χωρίς άγχος αν θα βρεις πρίζα... δεν παιζει δυο κινητά ξαποστειλα ετσι... χρήση και φόρτιση μου ξέκαναν δυο συσκευές λόγο υπερθέρμανσης για την ωρα τα βγαζω με δυο συσκευές μαζι μου και μάλλον για πολλά χρόνια ακόμη ετσι θα ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Για κάποιον λόγο μου έχει εξαφανιστεί το γραφικό με το δακτυλικό όταν είναι κλειστή η οθόνη, τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Για κάποιον λόγο μου έχει εξαφανιστεί το γραφικό με το δακτυλικό όταν είναι κλειστή η οθόνη, τι παίζει; Μετα απο καποια δευτερα χάνετε και μολις ακουμπησεις την οθονη ξανα,η κουνήσεις την συσκευη,εμφανιζεται. Αυτο δεν σου κανει? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Μετα απο καποια δευτερα χάνετε και μολις ακουμπησεις την οθονη ξανα,η κουνήσεις την συσκευη,εμφανιζεται. Αυτο δεν σου κανει? Μου το έκανε αλλά τώρα ούτε έτσι μου το εμφανίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Χρησιμοποιεί κανένας Nova launcher; Δεν λειτουργεί η εμφάνιση δακτυλικου αποτυπώματος με το που σηκώνεται το κινητό,πρέπει να πατήσω δύο φορές την οθόνη για να εμφανιστεί.ενώ είναι επιλεγμένη η ρύθμιση. Μήπως χάνεται αυτή η δυνατότητα άμα μπει άλλος launcher. Στάλθηκε από το Redmi K20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Να κάνω μια ερώτηση που πιθανόν να έχει απαντηθεί . Επίσημα από την ινφο θα ρθει στην Ελλάδα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Δεν νομίζω αν ήταν θα είχε έρθει Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 (edited) Έχει έρθει μόνο το PRO στα 498,89, τιμή από το you.gr. Στο E-shop έχει το απλό στα 349 με 2 χρόνια εγγύηση. Edited September 16, 2019 by ippotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Έχει έρθει μόνο το PRO στα 498,89, τιμή από το you.gr. Στο E-shop έχει το απλό στα 349 με 2 χρόνια εγγύηση.Και σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες στην ίδια τιμή. Φυσικά αν θες μπλε θα περιμένεις έχουν εξαφανιστεί.... Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Χρησιμοποιεί κανένας Nova launcher; Δεν λειτουργεί η εμφάνιση δακτυλικου αποτυπώματος με το που σηκώνεται το κινητό,πρέπει να πατήσω δύο φορές την οθόνη για να εμφανιστεί.ενώ είναι επιλεγμένη η ρύθμιση. Μήπως χάνεται αυτή η δυνατότητα άμα μπει άλλος launcher. Στάλθηκε από το Redmi K20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ θα ήθελα να μάθω αν ο Nova "κάθεται" καλά στο τηλέφωνο ή αν κάνει νούμερα. Σε όλα τα Xiaomi μέχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα. Θα έχω εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Κι εγώ θα ήθελα να μάθω αν ο Nova "κάθεται" καλά στο τηλέφωνο ή αν κάνει νούμερα. Σε όλα τα Xiaomi μέχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα. Θα έχω εδώ; Μια χαρά μέχρι τώρα, δαχτυλικό λειτουργεί άψογα και γενικά κάθεται καλά, πολύ ελαφρύς. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aida64 > Thermal: nvm-therm-adc, pm6150-ibat-lvl0, pm6150-ibat-lvl1, lmh-dcvs-00, lmh-dcvs-01 ...τί θερμοκρασίες σάς δείχνουν; Βρήκα κι ένα σχετικο νήμα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts