George6633 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Καλά άμα πληρώνεις όσο 4 mi9t για ένα κινητό ε λογικά κάπου θα είναι καλύτερο δεν μπορεί! Τι συγκρίνουμε ; Ένα κινητό των 300 με ένα των 1200? Αν μπορείς και θες να κάνεις τέτοια σπατάλη χρήματος γιατί όχι Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά δεν συγκρινα κάτι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Καλά άμα πληρώνεις όσο 4 mi9t για ένα κινητό ε λογικά κάπου θα είναι καλύτερο δεν μπορεί! Τι συγκρίνουμε ; Ένα κινητό των 300 με ένα των 1200? Αν μπορείς και θες να κάνεις τέτοια σπατάλη χρήματος γιατί όχι Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλύτερο ένα κινητό δεν το κάνουν τα χρήματα που έχει αλλά να καλύπτει τις ανάγκες που θέλεις, και μόνο που το note 10 δεν έχει audio jack, radio για μένα καλύτερο είναι το mi9t, πάντα όταν αγοράζω κάτι κοιτάω να έχει αυτά που θέλω. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Παιδιά δεν συγκρινα κάτι :)Ε πως είπες έχεις παραγγείλει κάτι καλύτερο! Δεν είναι κακό .... Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Ναι ισχύει αυτό που είπα... Όταν αγοράζουμε νέο κινητό συνήθως κάνουμε αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο.Δεν ήρθα να κάνω VS,εδώ το νήμα αφορά το mi9t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geagelak Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Παιδιά φαντάζομαι υποστηρίζει Nfc, χρησιμοποιεί κάποιος κάτοχος το my alpha wallet να μου πει αν δουλεύει σωστά? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Παιδιά φαντάζομαι υποστηρίζει Nfc, χρησιμοποιεί κάποιος κάτοχος το my alpha wallet να μου πει αν δουλεύει σωστά? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει NFC ναι αλλά δυστυχώς δεν το έχω δουλέψει να σου πω ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Υποστηρίζει. Γιατί να έχει πρόβλημα με την εφαρμογή που λες; Την έχω στο mi note 3 χωρίς πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Παιδιά φαντάζομαι υποστηρίζει Nfc, χρησιμοποιεί κάποιος κάτοχος το my alpha wallet να μου πει αν δουλεύει σωστά? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔουλεύει άψογα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geagelak Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Ok παιδιά, thnx Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Καλησπέρα... Συγνώμη για το off topic, αλλά σto σχετικό thread δεν έχω πάρει τόσο καιρό απάντηση Επειδή δεν το έχω τολμήσει ξανά από Κίνα θέλω λίγο τα φώτα σας. Στη μέθοδο αποστολής το gearbest εκτός από το PDM βγάζει και ένα EU fast line. Αντίστοιχα και στο banggood βγαίνει ένα Air parcel register. Και τα δύο είναι ακριβότερα, αλλά με τις ίδιες ή και περισσότερες μέρες αποστολής. Ξέρει κανείς ποιες είναι οι διαφορές; Επίσης στη gearbest αναφέρει κάτι για dropshipping. Αυτό το επιλέγουμε; Τέλος, το shipping insurance μας διασφαλίζει ουσιαστικά ή είναι για τα μάτια του κόσμου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Δουλεύει άψογα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Nfc δουλεύει μόνο με alpha bank ή έχουν και οι άλλες ελληνικές τράπεζες αντίστοιχη υπηρεσία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Καλησπέρα... Συγνώμη για το off topic, αλλά σto σχετικό thread δεν έχω πάρει τόσο καιρό απάντηση Επειδή δεν το έχω τολμήσει ξανά από Κίνα θέλω λίγο τα φώτα σας. Στη μέθοδο αποστολής το gearbest εκτός από το PDM βγάζει και ένα EU fast line. Αντίστοιχα και στο banggood βγαίνει ένα Air parcel register. Και τα δύο είναι ακριβότερα, αλλά με τις ίδιες ή και περισσότερες μέρες αποστολής. Ξέρει κανείς ποιες είναι οι διαφορές; Επίσης στη gearbest αναφέρει κάτι για dropshipping. Αυτό το επιλέγουμε; Τέλος, το shipping insurance μας διασφαλίζει ουσιαστικά ή είναι για τα μάτια του κόσμου; Σου απάντησα μόλις στο άλλο θέμα, για να μην επιβαρύνουμε αυτό εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geagelak Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Το Nfc δουλεύει μόνο με alpha bank ή έχουν και οι άλλες ελληνικές τράπεζες αντίστοιχη υπηρεσία;Προς το παρόν μόνο Alpha bank από ελληνικές, αν και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσουν και οι άλλες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Η Εθνική επίσης έχει υπηρεσια/εφαρμογη πληρωμης με NFC, τουλαχιστον εδω και κανα χρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Η Εθνική επίσης έχει υπηρεσια/εφαρμογη πληρωμης με NFC, τουλαχιστον εδω και κανα χρονο Κατεβάζεις κάποια εφαρμογή από play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Παιδιά δεν βρίσκω καθόλου κουπόνι ουτε για μπλε 64αρι ούτε για 128αρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Παιδιά δεν βρίσκω καθόλου κουπόνι ουτε για μπλε 64αρι ούτε για 128αρι! Το μπλεδακι κουκλι ειναι.....ηρθε και θηκουλα διαφανη και ειναι κομπλε. Θηκουλα,τζαμπα πραμα,σε 1 εβδομαδα εφτασε. https://www.ebay.com/itm/Funda-Silicona-Transparente-para-XIAOMI-Mi-9T-Gel-TPU-Case-Clear-Redmi-K20-PRO/383097061192?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=651679354338&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Παιδιά δεν βρίσκω καθόλου κουπόνι ουτε για μπλε 64αρι ούτε για 128αρι! εδώ είσαι: Banggood Xiaomi Mi9T Mi 9T Global Version 6GB 64GB Κουπόνι: BG8M9TCC (μπλε 257,80€) Xiaomi Mi9T Mi 9T Global Version 6GB 128GB Κουπόνι: BG89T6C (μπλε 270,97€) Τα λίνκ δεν είναι affiliate δεν ειμαι κουπονάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Τελικά και εγώ το μπλε παρήγγειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 (edited) σας παρουσιάζει καποιο θέμα η οθόνη στην αυτόματη φωτεινότητα?βλεπω οτι δεν ειναι καλα ρυθμισμενος ο σενσορας ,ανοιγει την φωτεινότητα αλλα δεν την χαμηλώνει αμεσα π.χ εαν απο φως πας σε σκοτεινά σημεία Edited August 20, 2019 by stavag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 αληθεύει ότι το led είναι στην pop up selfie camera οπότε δεν φαίνεται; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Οχι μονο εκει, εχει και απο πανω νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 αληθεύει ότι το led είναι στην pop up selfie camera οπότε δεν φαίνεται; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι δυστυχώς.εγω το έχω απενεργοποίηση τελείως. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsifaros Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Αυτος ο Ινδος εχει κανει πολυ καλο review για τις θηκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 € 6,40 41%OFF | XUNDD Shockproof Phone case For XiaoMi Redmi K20Pro Mi 9T Pro Ring Protective Case For Redmi K20 Mi 9T Pro Note 7 With Bumper https://s.click.aliexpress.com/e/dMv2btJS Εγώ έχω πάρει αυτή τη θήκη. Προσθέτει λίγο όγκο αλλά προστατεύει καλά και τις κάμερες και την οθόνη αν αφήσεις το κινητό ανάποδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts