xostel77 Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Γνωρίζεις αν ο poco launcher που έχεις στις ρυθμίσεις είναι ο ίδιος με αυτόν του playstore; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου φαίνεται οτι ειναι ο ιδιος. Δεν τον δουλεύω γιατι μου αρέσει ο στοκ. Πάντως του poco για μενα ειναι καλύτερος απο το nova. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Να ανοίξει το mi video Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΩραίος! Σε ευχαριστώ πολύ! Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Η ελληνική ΡΟΜ όσοι την έχουν δοκιμάσει είναι σταθερή; έχει bugs σε σχέση με την official; αναφέρομαι στην stable xtrv Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Σε εμένα δεν υπάρχει ο Poco launcher στις ρυθμίσεις. Μήπως λόγω επιλογής Ελβετίας ως χώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Σε εμένα δεν υπάρχει ο Poco launcher στις ρυθμίσεις. Μήπως λόγω επιλογής Ελβετίας ως χώρα; πρεπει να τον κατεβασεις απο play store Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Πήρε ο πεθερός ένα mi 9t pro. Καθώς το κινητό δεν είναι δικό μου και δεν μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος μπορείτε να προτείνετε μια gcam που να δουλεύει σωστά? Είναι σε Android 9, αν και σημερα θα του το γυρίσω σε Ελβετία μήπως πάρει το update. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Πήρε ο πεθερός ένα mi 9t pro. Καθώς το κινητό δεν είναι δικό μου και δεν μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος μπορείτε να προτείνετε μια gcam που να δουλεύει σωστά? Είναι σε Android 9, αν και σημερα θα του το γυρίσω σε Ελβετία μήπως πάρει το update. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλή μέρα και καλή χρονιά. Εδώ, εδώ και εδώ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Με γειες. Πολύ ωραίο και το κόκκινο. Εμένα μου αρέσει το os χωρίς συρτάρι, οπότε το mui με καλύπτει. Μιας και έχεις σε χώρα την Ελβετία, τσέκαρε και τα θέματα που έχει, είναι πολλά. Την χώρα πως την αλλάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, περιοχή. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Την χώρα πως την αλλάζουμε; ρυθμίσεις -> πρόσθετες ρυθμίσεις -> περιοχή Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 (edited) Ρυθμίσεις - - > η συσκευή - - > αντίγραφο ασφαλείας & επαναφορά - - > διαγραφή δεδομένων, επαναφορά. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μαλλον δεν ρωτησα σωστα, θελω να πω, αν κολλησει εντελως το κινητο, πως μπαινω σε κατασταση να ξεκινησει παλι απο την αρχη ? Edited January 1, 2020 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Δεν το εχω δοκιμασει αλλα λογικα δουλευει κανονικα και για το κινητο μας για να αφαιρεσεις εφαρμογες που δεν θες. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32289-%CE%91%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bloatware-Removal-Tool/ (Aν το λινκ δεν επιτρεπεται, παρακαλω να αφαιρεθει) στα του AOD, ολοι εχουμε θεμα.. πολυ κακή υλοποιηση.. ξεφορτώθηκα μπόλικες... ευχαριστώ... ίσως δοκιμάσω και την άλλη από το XDA που ανέβασε ο άλλος φίλος πιο πάνω για ακόμα κάποιες που δεν τις βλέπω εδώ διαθέσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Μαλλον δεν ρωτησα σωστα, θελω να πω, αν κολλησει εντελως το κινητο, πως μπαινω σε κατασταση να ξεκινησει παλι απο την αρχη ? Εννοείς όπως παλιότερα βγάζαμε την μπαταρία? Παρατεταμένο πάτημα του power button μέχρι να κάνει επανεκκίνηση. Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Έχοντας πλέον κινητό Xiaomi λέτε πως έχει νόημα να αντικαταστήσω το fitness tracker Honor band 4 που έχω με το mi band 4 της Xiaomi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 ξεφορτώθηκα μπόλικες... ευχαριστώ... ίσως δοκιμάσω και την άλλη από το XDA που ανέβασε ο άλλος φίλος πιο πάνω για ακόμα κάποιες που δεν τις βλέπω εδώ διαθέσιμες. Ποιες εφαρμογές αφαίρεσες ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Ποιες εφαρμογές αφαίρεσες ? Mi browser, mi calendar, yellow pages, mi music, mi video, και ίσως ακόμα καμία που τώρα δεν θυμάμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Mi browser, mi calendar, yellow pages, mi music, mi video, και ίσως ακόμα καμία που τώρα δεν θυμάμαι! App vault, share me Αυτές νομίζω ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να δω την sot? Δεν το βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Ρυθμίσεις, μπαταρία, στατιστικά χρήσης, οθόνη και βλέπεις τον ενεργό χρόνο. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Ρυθμίσεις, μπαταρία, στατιστικά χρήσης, οθόνη και βλέπεις τον ενεργό χρόνο. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α δεν είχα καταλάβει πως μπορείς να πατήσεις πάνω στο εικονίδιο. Στο προηγούμενο κινητό μου ήταν αλλιώς. Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Ευχαριστώ πολύ! Θα τα δω και τα θέματα.. Να ρωτήσω.. δεν έχω κάνει εγγραφή σε mi account. Θα πρέπει να γίνει λέτε; Εκτός από ένα έξτρα φακέλωμα τι παρέχει; :) Αυτά τώρα περί global rom, beta, rom από ελληνική κοινότητα κλπ πολύ μου αρέσουν αλλά θα περιμένω λίγο πριν αρχίσω να πειραματίζομαι! Μάλλον υπάρχει κάποιο bug στο update του fbook Ε; Συνέχεια βγάζει ότι θέλει 1,5mb update που προφανώς δεν ισχύει. Ειχα φτιαξει σε παλιοτερο κινητο, σε αυτό δεν εκανα καν login το mi account. μονο τα google account εχω συγχρονισει για να συγχρονιστουν επαφες/φωτο/σημειωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Καλημέρα και καλή χρονιά. Μιας και έχω απογοητευτεί από την μπαταρία, ψάχνω για καμιά rom με καλή μπαταρία. Έχει κανένας να προτείνει καμια Dev ή custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 καλήμερα και χρονιά πολλά...να ρωτήσω θέλω κάτι αν αξίζει η αγορά από σκρουτζ με global και πια η διάφορα με τα επώνυμα μαγαζιά που το πουλάνε σε άλλη τιμή . ευχαριστώ(αν έχετε να προτείνετε μαγαζί πολύ ευχαρίστως σε pm φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 καλήμερα και χρονιά πολλά...να ρωτήσω θέλω κάτι αν αξίζει η αγορά από σκρουτζ με global και πια η διάφορα με τα επώνυμα μαγαζιά που το πουλάνε σε άλλη τιμή . ευχαριστώ(αν έχετε να προτείνετε μαγαζί πολύ ευχαρίστως σε pm φυσικά) Τα επώνυμα μαγαζιά πουλάνε το κινητό από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπία γι αυτό και είναι ακριβότερα και έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Τα skroutzομάγαζα κάνουν παρα-εισαγωγή και έρχονται συνήθως (όχι πάντα) με 1 χρόνο εγγύηση του μαγαζιού. Όσο για τις rom, άλλα έχουνε global, άλλα global eu. Οι διαφορές έχουν να κάνουν με την ευρωπαϊκή νομοθεσία (π.χ. ο dialer είναι της google, και όχι της xiaomi που έχει ηχογράφηση κλήσεων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Τα επώνυμα μαγαζιά πουλάνε το κινητό από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπία γι αυτό και είναι ακριβότερα και έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Τα skroutzομάγαζα κάνουν παρα-εισαγωγή και έρχονται συνήθως (όχι πάντα) με 1 χρόνο εγγύηση του μαγαζιού. Όσο για τις rom, άλλα έχουνε global, άλλα global eu. Οι διαφορές έχουν να κάνουν με την ευρωπαϊκή νομοθεσία (π.χ. ο dialer είναι της google, και όχι της xiaomi που έχει ηχογράφηση κλήσεων). και ποιο να πάρω φίλε μου? πρότεινε μου από που.σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 και ποιο να πάρω φίλε μου? πρότεινε μου από που.σε ευχαριστώ Με όποια rom από τις 2 και να το πάρεις, εγώ θεωρώ οτι δεν θα βγεις χαμένος. Όσον αφορά από ποιο skroutzoμάγαζο, το πρώτο που θα κοιτάξεις πέρα από την τιμή, είναι να έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις, και κατόπιν την εγγύηση. (Αν βρείς με 2 χρόνια και καλή τιμή είναι το ιδανικό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts