Sebastian13 Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Με το θεμα της εγγύησης τι κανετε ? H Ιnfoquest δεν αναγνωριζει συσκευες απο σκρουτζομαγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 (edited) Με το θεμα της εγγύησης τι κανετε ? H Ιnfoquest δεν αναγνωριζει συσκευες απο σκρουτζομαγαζα. Το πας στο μαγαζί που το πήρες, το οποίο σου παρέχει την εγγύηση (συνήθως 1 χρόνο). Αυτοί αναλαμβάνουν να το στείλουν στο service (το που, δεν ξέρω). Edited December 24, 2019 by gregpec2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Εμενα το σκρουτζομαγαζο μου εδωσε 2 χρονια εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Εμένα η Aod μένει μόνιμα ενεργή, αλλά οι ειδοποιήσεις είναι πραγματικά προβληματικες. Έρχονται μονο από μεσεντζερ, ενώ το viber ενεργοποιεί την οθόνη προσωρινά και δείχνει μια προεπισκοπηση του μηνύματος. Έχουν κάνει τις ειδοποιήσεις πολύ περίεργες και πολύπλοκες Ερώτηση: τι εννοείς μένει μόνιμα; Μετά από λίγη ώρα δεν κλείνει για εξοικονόμηση; Αν έχεις χαμηλό φωτισμό μένει αναμμένη συνέχεια; Μετά από κάποια ώρα απενεργοποιήται μόνη της... Δεν νομίζω ότι έχει επιλογή να είναι μόνιμα ανοιχτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Καλημερα και Χρονια Πολλα. Παιδια εαν μπορειτε να με βοηθησετε για το Mi 9T Pro. Εγω εχω το Mate 20 Pro και αποφασισα να το δωσω.Κλεινω μετα απο reviws στο συγκεκριμενο μιάς που είναι και σε νορμαλ τιμη. Με ενδιαφερει πρωτιστως η καμερα του σε φωτο και βιντεο καθαρο. Ειναι οντως πολυ καλο σε αυτα τα σημεία; Δε θελω παλι να δωσω παραπανω απο 300-350 ευρω για συσκευη. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Εγω εχω και το προβλημα του σβησιματος! Αποτι διάβασα, τελικά μόνο κάποιες ειδοποιήσεις εμφανίζονται στην AOD (κάπου υπάρχει και μια λίστα με αυτές τις εφαρμογές - κυρίως εφαρμογές xiaomi, δηλαδή τα SMS της xiaomi, τα email. Πάντως εμένα εμφανίζει messenger, WhatsApp, όχι viber) Επίσης το Aod σβήνει μόνο του αυτόματα αν μείνει σε σκοτεινό μέρος - για εξοικονόμηση μπαταρίας. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το θέμα σου ή απλά σβήνει τυχαία συνέχεια κατά τη διάρκεια της ημέρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους ! Χωρίς να έχω ενεργό το AOD και χωρίς να έχω ειδοποίηση έχω διαπιστώσει ότι ΄΄ξυπνάει΄΄ η οθόνη σε άσχετα χρονικά σημεία . Τι μπορεί να έχω ρυθμίσει λάθος ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Αποτι διάβασα, τελικά μόνο κάποιες ειδοποιήσεις εμφανίζονται στην AOD (κάπου υπάρχει και μια λίστα με αυτές τις εφαρμογές - κυρίως εφαρμογές xiaomi, δηλαδή τα SMS της xiaomi, τα email. Πάντως εμένα εμφανίζει messenger, WhatsApp, όχι viber) Επίσης το Aod σβήνει μόνο του αυτόματα αν μείνει σε σκοτεινό μέρος - για εξοικονόμηση μπαταρίας. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το θέμα σου ή απλά σβήνει τυχαία συνέχεια κατά τη διάρκεια της ημέρας Ναι,αυτο εννοω.Στα samsung που ειχα,δεν εσβηνε ποτε.Τωρα χανω ειδοποιησεις ετσι,γιατι τα εχω στο αθορυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Ναι,αυτο εννοω.Στα samsung που ειχα,δεν εσβηνε ποτε.Τωρα χανω ειδοποιησεις ετσι,γιατι τα εχω στο αθορυβο. Κατάλαβα. Στη θέση σου θα περίμενα μήπως το επόμενο update το φτιάξει ή αλλιώς factory reset. Κάτι παίζει με το λογισμικό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Καλημερα και Χρονια Πολλα. Παιδια εαν μπορειτε να με βοηθησετε για το Mi 9T Pro. Εγω εχω το Mate 20 Pro και αποφασισα να το δωσω.Κλεινω μετα απο reviws στο συγκεκριμενο μιάς που είναι και σε νορμαλ τιμη. Με ενδιαφερει πρωτιστως η καμερα του σε φωτο και βιντεο καθαρο. Ειναι οντως πολυ καλο σε αυτα τα σημεία; Δε θελω παλι να δωσω παραπανω απο 300-350 ευρω για συσκευη. Το mate δεν το είχα ποτέ αλλά στα χαρτιά φαίνεται να έχει καλύτερη κάμερα σε φώτο και βίντεο σύμφωνα με το dx0mark. Για 300-350 πιστεύω όμως ότι είναι πολύ καλή αγορά. Μπορείς να βρεις και σχεδόν καινούριο σε αυτά τα λεφτά με εγγύηση 2 χρόνων. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Το mate δεν το είχα ποτέ αλλά στα χαρτιά φαίνεται να έχει καλύτερη κάμερα σε φώτο και βίντεο σύμφωνα με το dx0mark. Για 300-350 πιστεύω όμως ότι είναι πολύ καλή αγορά. Μπορείς να βρεις και σχεδόν καινούριο σε αυτά τα λεφτά με εγγύηση 2 χρόνων. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ασε φιλε μου τι λενε στα χαρτιά.Στη πραξη το βιντεο του mate πρωτον δεν εχει σταθεροποιητη και δευτερον οι βραδυνες ληψεις ειναι για τα κλαματα. Την ημερα ενταξει ειναι. Συν το οτι το χρωμα,το δερμα το βγαζει παστέλ....Για αυτο ρωταω σε αυτο το νημα που το εχετε εσεις το MI 9T PRO, τι συμπεριφορα εχει σε ποιοτητα. Α να ρωτησω και ενα δευτερο πραγμα: εχει καταγραφή κλησεων η εαν υπαρχει εφαρμογη να δουλευει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Κατάλαβα. Στη θέση σου θα περίμενα μήπως το επόμενο update το φτιάξει ή αλλιώς factory reset. Κάτι παίζει με το λογισμικό σου Αν σβηνει σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου,τοτε ετσι ειναι σε ολους.Ελπιζω να το διορθωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Ασε φιλε μου τι λενε στα χαρτιά.Στη πραξη το βιντεο του mate πρωτον δεν εχει σταθεροποιητη και δευτερον οι βραδυνες ληψεις ειναι για τα κλαματα. Την ημερα ενταξει ειναι. Συν το οτι το χρωμα,το δερμα το βγαζει παστέλ....Για αυτο ρωταω σε αυτο το νημα που το εχετε εσεις το MI 9T PRO, τι συμπεριφορα εχει σε ποιοτητα. Α να ρωτησω και ενα δευτερο πραγμα: εχει καταγραφή κλησεων η εαν υπαρχει εφαρμογη να δουλευει; Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Για βραδινή φώτο βάζεις μια Gcam και βελτιώνετε και αλλο το κινητό. Καταγραφή κλήσεων νομίζω έχει μόνο στην eu rom(Dev rom) και όχι στην global ή στην eea. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Για βραδινή φώτο βάζεις μια Gcam και βελτιώνετε και αλλο το κινητό. Καταγραφή κλήσεων νομίζω έχει μόνο στην eu rom(Dev rom) και όχι στην global ή στην eea. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω για την απαντηση. Κατι αλλο που ισως ποναει η συγκεκριμενη συσκευη,εχει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Έχει μήπως κανείς βάλει το full face γυαλί προστασίας της sentio, έτσι ώστε να μας πει εντυπώσεις; Κάνει καλεί εφαρμογή, πως πάει με τις δαχτυλιές, επηρεάζει το δαχτυλικό αποτύπωμα; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Ευχαριστω για την απαντηση. Κατι αλλο που ισως ποναει η συγκεκριμενη συσκευη,εχει; Δύο βδομάδες το έχω το κινητό οπότε κάτι στραβό δεν έχω βρει. Είναι μια πολύ καλή αγορά σε αυτά τα λεφτά. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 (edited) Όσοι έχουν Google dialer δεν παίζει, απλά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited December 26, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι σαν αυτό Hydrogel Film Anti-Scratch Soft Clear Screen Protector ;;;; Hydrogel Film Anti-Scratch Soft Clear Screen Protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Πήρα πριν καιρό το Redmi Note 8 και διαπίστωσα ότι έχει πλέον αφαιρεθεί η ηχογράφηση κλήσεων που υπήρχε σε όλα τα Xiaomi. Σκέφτομαι να πάρω τώρα το mi 9T pro. Έχει ηχογράφηση κλήσεων τουλάχιστον η να δω κανένα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Δεν εχει το mi 9t pro ηχογραφηση... Σε μαμα κατάσταση μιλαμε παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Δεν εχει το mi 9t pro ηχογραφηση... Σε μαμα κατάσταση μιλαμε παντα Σοβαρά??? Πωπωωω.... κρίμα...θα πρέπει να καταλήξω σε redmi note 7 μου φαίνεται.... Κατάντια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Σοβαρά??? Πωπωωω.... κρίμα...θα πρέπει να καταλήξω σε redmi note 7 μου φαίνεται.... Κατάντια!Γιατί εκεί έχει? Βάλε την eu rom που έχει. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Γιατί εκεί έχει? Βάλε την eu rom που έχει. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι έχει και το ξέρω γιατί το είχα. Δεν αλλάζω γενικά ποτέ ρομ στα κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Το mi 9t πάντως έχει κανονικά ηχογράφηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Ποιους ηχογραφείτε ρε παιδιά; τη γυναίκα για να της λες "θυμάσαι τι έλεγες;" Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts