tommycr Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Κατ' αρχην ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις. Εχω γνωστο στιν Αμερικη, πιστευετε οτι αξιζει τον κοπο να τον βαλω να κουβαλησει το JayBird JB200, ως προς τη διαφορα ποιοτητας; Βγαζει και μια ωραια προσφορα με bluetooth transmitter για mp3 player. Και με το δολλαριο τοσο χαμηλα αντεχω το κοστος. Το SONY ERICSSON HBH-DS200 πως σας φαινεται, δειχνει πιο ευχρηστο απο το HBH-DS980. Αν υπαρχει καμμια ακομη ιδεα ευπροσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Θα σου πρότεινα το SONY ERICSSON HBH-DS200 που γράφεις γιατί μπορείς να του βάλεις οτι ακουστικά θέλεις. Της sonyericsson τ'ακουστικά κατα την αποψή μου είναι μέτρια και με χαμηλή ευαισθησία. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Καλησπέρα! Ψάχνω για κάποιο bluetooth ακουστικό για το κ800 μου, και απότι βλέπω υπάρχουν μόνο τα i.Tech Clip Radio και τα Nokia HS-12W στην Ελλάδα. Γνωρίζετε κάποιο άλλο, είτε από Ελλάδα είτε από ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Καλησπέρα! Ψάχνω για κάποιο bluetooth ακουστικό για το κ800 μου, και απότι βλέπω υπάρχουν μόνο τα i.Tech Clip Radio και τα Nokia HS-12W στην Ελλάδα. Γνωρίζετε κάποιο άλλο, είτε από Ελλάδα είτε από ebay? To HS-12W είναι παλιό, τώρα βγήκε το ΝΟΚΙΑ ΒΗ-903 υπάρχει και το ΜΟΤΟRΟLΑ S705 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 παντως μακρια απο τα itech,δεν λενε μια. υπαρχει καποιο bt Motorola που να συνδεεται με 2 κινητα?διχως καλωδια φυσικα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 παντως μακρια απο τα itech,δεν λενε μια. υπαρχει καποιο bt Motorola που να συνδεεται με 2 κινητα?διχως καλωδια φυσικα. Καλημερα φιλε ταξιδιωτη εγω εχω αυτο και ειναι τελειο.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρεις οτι τα itech δεν ειναι καλα.Και το συγκεκριμενο κανει αυτο που θελεις;) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=1057979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommycr Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Αναζητησης συνεχεια. Σερφαροντας στο δικτυο βρηκα αυτο απο τη Sony, το DRC-BT15 Bluetooth Receiver. Μου φαινεται καλη ιδεα γιατι μπορω να συνδεσω οχι μονο οποια ακουστικα θελω αλλα και ενα φορητο ηχειο JBl On Tour που εχω για τα ταξιδια μεσω mini jack (ακομη και το συστημα στο σπιτι που λεει ο λογος). Βεβαια χρηστες αντιστοιχων προιοντων στο παρελθον οπως SE MBR 100 παραπονεθηκαν για μετρια αποδοση στον ηχο. Μαλιστα διαβασα σ' ενα review οτι το συγκεκριμενο δεν δεχονταν streaming απο mp3 με bitrate μεγαλυτερο απο 192 kbps και το μετετρεπε σε αλλη μορφη. Το DRC-BT15 λεει οτι εχει Bluetooth specification Version2.0+EDR . Μπορει να εχει βελτιωθει η αποδοση; Τι λετε αξιζει σαν ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 παντως μακρια απο τα itech,δεν λενε μια. υπαρχει καποιο bt Motorola που να συνδεεται με 2 κινητα?διχως καλωδια φυσικα. Αυτό τους λέω και εγώ αλλά δεν ακούν:rolleyes: Γιάννη κοίτα κάτι σε Plantronics π.χ 650,μακράν ότι πιο κορυφαίο κυκλοφορεί;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Μπορεί να μου κάποιος από αυτούς που θεωρούν τα iTech σκάρτα και να μείνουμε μακριά, πώς θα βρω κάτι σαν αυτό σε Plantronics (εννοώ πέτου με καλώδιο, δε θέλω με τίποτα στερέωσης στο αυτί)??? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Μπορεί να μου κάποιος από αυτούς που θεωρούν τα iTech σκάρτα και να μείνουμε μακριά, πώς θα βρω κάτι σαν αυτό σε Plantronics (εννοώ πέτου με καλώδιο, δε θέλω με τίποτα στερέωσης στο αυτί)??? :confused: Υπάρχει το Pulsar 260 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Υπάρχει το Pulsar 260 Αυτο ειναι στερεο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Μπορεί να μου κάποιος από αυτούς που θεωρούν τα iTech σκάρτα και να μείνουμε μακριά, πώς θα βρω κάτι σαν αυτό σε Plantronics (εννοώ πέτου με καλώδιο, δε θέλω με τίποτα στερέωσης στο αυτί)??? :confused: Αν δεν είσαι είρωνας...μπορεί και να σου απαντήσουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Υπάρχει το Pulsar 260 Αυτο ειναι στερεο Αυτό ακριβώς λέω. Λέτε να μην έψαξα τι υπάρχει πριν πάρω το Clip Vibrate? Αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο σε Plantronics, εννοείται ότι θα το αγόραζα. ;) Αν δεν είσαι είρωνας...μπορεί και να σου απαντήσουμε Μπα, δεν παίζει, το ερώτημά μου ήταν κανονικό, γιατί να ειρωνευτώ οποιονδήποτε? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι στα ασυρματα ακουστικα bt μπορουμε να ακουσουμε μουσικη αποθηκευμενη στο κινητο μας και δεν μπορουμε να ακουσουμε ασυρματα ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ απο τον δεκτη του κινητου?και ακουγεται μονο μεσω των εργοστασιακων ΕΝΣΥΡΜΑΤΩΝ ακουστικων πχ της νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι στα ασυρματα ακουστικα bt μπορουμε να ακουσουμε μουσικη αποθηκευμενη στο κινητο μας και δεν μπορουμε να ακουσουμε ασυρματα ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ απο τον δεκτη του κινητου?και ακουγεται μονο μεσω των εργοστασιακων ΕΝΣΥΡΜΑΤΩΝ ακουστικων πχ της νοκια Από ότι ξέρω, τουλάχιστον στα Nokia τηλέφωνα, ακόμα και κανονικά ακουστικά να συνδέσεις (χωρίς μικρόφωνο), ραδιόφωνο θα ακούσεις κανονικά. Μέσω Bluetooth δε γίνεται να μεταφερθεί ο ήχος του ραδιοφώνου λόγω έλλειψης κεραίας, το ρόλο της οποίας στα ενσύρματα παίζει το καλώδιο που είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι στα ασυρματα ακουστικα bt μπορουμε να ακουσουμε μουσικη αποθηκευμενη στο κινητο μας και δεν μπορουμε να ακουσουμε ασυρματα ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ απο τον δεκτη του κινητου?και ακουγεται μονο μεσω των εργοστασιακων ΕΝΣΥΡΜΑΤΩΝ ακουστικων πχ της νοκια Υπάρχουν και bluetooth ακουστικά με ενσωματωμένο ραδιο. i.Tech Clip Radio Nokia HS-12W ~130€ ΝΟΚΙΑ ΒΗ-903 ~200€ ΜΟΤΟRΟLΑ S705 ~95€ Δεν νομίζω να ξέχασα κανένα άλλο. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Υπάρχουν και bluetooth ακουστικά με ενσωματωμένο ραδιο. i.Tech Clip Radio Nokia HS-12W ~130€ ΝΟΚΙΑ ΒΗ-903 ~200€ ΜΟΤΟRΟLΑ S705 ~95€ Δεν νομίζω να ξέχασα κανένα άλλο.μωρε το itech clip radio εχω αλλα θα προτιμουσα ενα χωρις καλωδιακι να μπαινει μονο στο αυτι αλλα να ακουω και ραδιο εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 To D? Ευχαριστημένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 μωρε το itech clip radio εχω αλλα θα προτιμουσα ενα χωρις καλωδιακι να μπαινει μονο στο αυτι αλλα να ακουω και ραδιο εκει! Δε νομίζω να βγεί τέτοιο ακουστικό. To D? Ευχαριστημένος? Τα μπέρδεψες. Αυτό είναι το i.Tech Clip D http://www.kjc-tech.com/product_images/clipd.jpg και αυτό το i.Tech Clip Radio http://www.glomarket.com/upload/2007-06-19/20070619032339_853.jpg Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 . ξέρει κανείς τι παίζει με τα mr Handsfree? Διάβασα κάπου πως το Blue Chameleon της συγκεκριμένης εταιρίας * έχει 8 ώρες χρόνο ομιλίας * υποστηρίζει pairing με 8 κινητά τηλέφωνα * έχει 50 ανταλακτικά καλλύματα * υποστηρίζει εκτροπή, αναμονή κτλ :thanks: . Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 . ξέρει κανείς τι παίζει με τα mr Handsfree? Διάβασα κάπου πως το Blue Chameleon της συγκεκριμένης εταιρίας * έχει 8 ώρες χρόνο ομιλίας * υποστηρίζει pairing με 8 κινητά τηλέφωνα * έχει 50 ανταλακτικά καλλύματα * υποστηρίζει εκτροπή, αναμονή κτλ :thanks: . Αυτά αναφέρονται και στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Πραγματικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, αν προσωπικά τα λοιπά πλην της αυτονομίας δεν με εντυπωσιάζουν...σύνδεση με μέχρι 2 συσκευές μου είναι αρκετή, και τα καλύμματα τα θεωρώ περιττά. Πάντως για €40 που κοστίζει πιστεύω πως προσφέρει αρκετά. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 . από ποιότητα ήχου και αποσυνδέσεις με νοιάζει περισσότερο. Για τα καλλύματα και μένα δεν με απασχολεί. :thanks: . Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Backwards compatibillity στα bluetooth υπαρχει?ΠΧ ενας 1.1-1.2 δεκστης/συσκευη να διαβαζει 2.0-2.1 headset? Καλα το αντιθεο λογικα θα γινεται.Ενας τελευτεος δεκτης (2.1) να διαβαζει ολες τις εκδοσεις των bluetooth. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Δε νομίζω να βγεί τέτοιο ακουστικό. Τα μπέρδεψες. Αυτό είναι το i.Tech Clip D http://www.kjc-tech.com/product_images/clipd.jpg και αυτό το i.Tech Clip Radio http://www.glomarket.com/upload/2007-06-19/20070619032339_853.jpg Νόμιζα ότι είχες αυτό http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=2&pid=02060 που είναι και D και Radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Υπαρχει καποιοα bluetooth συσκευη με υποδοχη για καρφακι για να βαλεις κανονικα ακουστικα της επιλογης σου? H jabra και η ΝΟΚΙΑ εχουν κατι σαν αυτο,αλλα το καρφακι πρεπει να ναι μονο για των δικο τουςς τυπο ακουστικων αν και δεν ειμαι σιγουρος. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003734 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003510 Επισης στον γερμανο ειδα κατι για boom και δεν ειμαι σιγουρος αν υπονουσε κανονικα ακουστικα.Τι λετε? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts