Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

3 ώρες πριν, openminder777 said:

εάν εννοείς τον ήχο ομιλίας μου που ακούει ο άλλος...ΔΕΝ μου εχει ποτέ παραπονεθεί κάποιος...

μάλιστα σήμερα μιλούσα πάνω σε ποδήλατο και ακουγόμουν κανονικά στον συνομιλητή μου

οχι εννοω την ενταση που ΕΣΥ ακους τους αλλους σε θορυβωδες περιβαλλον.τους ακους καλα?την ενταση την εχεις στο max η αρκει και λιγοτερο?

Edited by ilka71

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

3 ώρες πριν, ilka71 said:

οχι εννοω την ενταση που ΕΣΥ ακους τους αλλους σε θορυβωδες περιβαλλον.τους ακους καλα?την ενταση την εχεις στο max η αρκει και λιγοτερο?

ΝΑΙ ανετα....και οι 3επιλογες για cancelling noise εκτιμω οτι ειναι πολυ τιμιες για τα ακουστικα!!!

2 ώρες πριν, s_nova said:

Οποιος θελει Galaxy Buds 3 Pro ασημι  χθεσινη αγορα στην τιμη των  buds 2 pro πληροφοριες με μηνυμα.

δεν σου άρεσαν; 

4 ώρες πριν, ilka71 said:

δεν σου άρεσαν; 

Πολυ δυνατα εχω γραψει  αναλυτικα εδω αλλα και το λογο που τα δινω.

https://myphone.gr/forum/topic/200889/page/50/?tab=comments#comment-7312456

On 1/10/2024 at 8:17 ΜΜ, ilka71 said:

Το έχω παρατηρήσει κι εγώ σε θορυβώδες περιβάλλον, φέρνει τόσο έντονα τους ήχους από έξω που μερικές φορές όντως δεν ακούς τον συνομιλητή. 

Όταν συμβαίνει αυτό ενεργοποιώ από το ακουστικό το ANC ώστε να ακούω μόνο τον συνομιλητή και όλα οκ.

On 10/10/2024 at 11:20 ΠΜ, ilka71 said:

ξέρει κανείς στα samsung Galaxy buds 3 pro ενεργοποιειται το noise cancelation οταν φοράς ΜΟΝΟ το ένα ακουστικό; 

Γίνεται ναι κανονικά.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σας .. ποια θεωρείτε καλύτερα Bluetooth για ακύρωση θορύβου.. με ενδιαφέρει στις κλήσεις ακόμα και αν βρίσκομαι σε κόσμο σε εξωτερικό χώρο να ακούγονται μόνο εγώ.. αυτή τη στιγμή έχω τα τα freebuds pro και αν και είναι ότι καλύτερο έχω πάρει θεωρώ πως στον τομέα noise cancelling είναι αρκετά πίσω.. με ενδιαφέρει λοιπόν ένα ζευγάρι ακουστικά που θα έχουν θήκη και noise cancelling..

6 ώρες πριν, LELELO said:

Καλησπέρα σας .. ποια θεωρείτε καλύτερα Bluetooth για ακύρωση θορύβου.. με ενδιαφέρει στις κλήσεις ακόμα και αν βρίσκομαι σε κόσμο σε εξωτερικό χώρο να ακούγονται μόνο εγώ.. αυτή τη στιγμή έχω τα τα freebuds pro και αν και είναι ότι καλύτερο έχω πάρει θεωρώ πως στον τομέα noise cancelling είναι αρκετά πίσω.. με ενδιαφέρει λοιπόν ένα ζευγάρι ακουστικά που θα έχουν θήκη και noise cancelling..

Τα καλύτερα; Μάλλον τα freebuds 3 pro πρέπει να είναι αυτή την στιγμή, δεν νομίζω πως έχει βγει κάτι καλύτερο σε ακύρωση θορύβου στις κλήσεις κλπ.

Αν έχεις iPhone αναγκαστικά κοιτάς για airpods.

1 hour ago, Arinos said:

Τα καλύτερα; Μάλλον τα freebuds 3 pro πρέπει να είναι αυτή την στιγμή, δεν νομίζω πως έχει βγει κάτι καλύτερο σε ακύρωση θορύβου στις κλήσεις κλπ.

Αν έχεις iPhone αναγκαστικά κοιτάς για airpods.

S21 ultra έχω.. τα έχεις δοκιμάσει τα freebuds pro 3;; Κι εγώ αυτά πιστεύω αλλά αν δεν τα χρησιμοποιήσω επιφυλάσσομαι να πω με σιγουριά.. 

11 ώρες πριν, LELELO said:

S21 ultra έχω.. τα έχεις δοκιμάσει τα freebuds pro 3;; Κι εγώ αυτά πιστεύω αλλά αν δεν τα χρησιμοποιήσω επιφυλάσσομαι να πω με σιγουριά.. 

Ναι τα έχω δοκιμάσει όπως και τα galaxy buds 3 pro, σε κλήσεις είναι ισάξια.

Ειδικά τον αέρα τον εξαφανίζουν τελείως.

21 ώρες πριν, LELELO said:

το noise canceling εινια για να ακους εσύ.

Το αν θα ακούγεσαι καλά εσύ έχει σχέση με το πόσα ακουστικά έχουν μέσα οι ψείρες που θα αγοράσεις. Γενικά πάντως η σειρά pro ειναι η καλύτερη. Αν τα έχεις και δε σε ενοχλούν πολύ μη τα αλλάξεις. Εχω και εγω 3 διαφορετικά

τα pro τα 4 και τώρα τα 5. Με τα 5 (αυτά με το περίεργο σχήμα) είμαι σχετικά καλά.... αλλά όχι όμως τα προ σε καμία περίπτωση

Tα 5 βέβαια έχουν και λαστιχάκι αλλά και πάλι δε νομίζω να φτάσουν τα pro

Τώρα αν τα χαρίσεις τα pro σε καένενα παιδιάκι ανιψάκι .... πάρε πάλι pro

Αλλιως θα πληρώσεις πολλά λεφτά για apple 

ΥΓ. Δε πήρα πάλι προ γιατί με ενοχλούν τα λαστιχάκια

Edited by CoyoteD
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

12 ώρες πριν, CoyoteD said:

το noise canceling εινια για να ακους εσύ.

Το αν θα ακούγεσαι καλά εσύ έχει σχέση με το πόσα ακουστικά έχουν μέσα οι ψείρες που θα αγοράσεις. Γενικά πάντως η σειρά pro ειναι η καλύτερη. Αν τα έχεις και δε σε ενοχλούν πολύ μη τα αλλάξεις. Εχω και εγω 3 διαφορετικά

τα pro τα 4 και τώρα τα 5. Με τα 5 (αυτά με το περίεργο σχήμα) είμαι σχετικά καλά.... αλλά όχι όμως τα προ σε καμία περίπτωση

Tα 5 βέβαια έχουν και λαστιχάκι αλλά και πάλι δε νομίζω να φτάσουν τα pro

Τώρα αν τα χαρίσεις τα pro σε καένενα παιδιάκι ανιψάκι .... πάρε πάλι pro

Αλλιως θα πληρώσεις πολλά λεφτά για apple 

ΥΓ. Δε πήρα πάλι προ γιατί με ενοχλούν τα λαστιχάκια

Θεωρώ πως είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.. ακόμα και τώρα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.. ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι πως όταν είμαι στο γραφείο και μιλάω, μου παραπονιούνται πως ακούν σε έντονο βαθμό και τις 2 κοπέλες στα διπλά γραφεία όταν μιλούν στο τηλέφωνο.. επίσης αυτό γίνεται και όταν είναι στο αυτοκίνητο και έχω χαμηλά το ραδιόφωνο.. 

Σε συνάδερφο με airpods σε meeting που είναι σε χώρο με πολλά άτομα εκτός από αυτόν δεν ακούμε άλλον.. αυτό θέλω κι εγώ.. αλλά όχι airpods..

μου έχουν σπάσει τα νεύρα τα Galaxy buds 3 με το κινητό s21 fe. στο άσχετο(και χωρίς να πατήσω κάτι στα buds)  αρχίζει και παίζει η εφαρμογή vradio. είναι καμιά ρύθμιση;