Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Το NOKIA BH-310 είναι εξαιρετικό ακουστικό.

Κουμπώνει με μαγνήτη σε βάση με κλιπάκι που πιάνεται πάνω στα ρούχα σου.

Όταν κουμπώνει αποσυνδέεται από το κινητό.

Όταν το βγάζεις από την βάση συνδέεται αυτόματα.

Αποτέλεσμα? Χρόνος αναμονής 2160 ώρες!!!

Ακούς τέλεια, σε ακούνε τέλεια.

Έχει και 2η βάση (με μαγνήτη πάλι), η οποία "κολλάει" στο αυτοκίνητο και λειτουργεί όπως η βάση για τα ρούχα.

Το καλύτερο δε σας το πα....με 24,28 ευρώ σε κανα δυο μέρες, με κούριερ, σπίτι σας...;)

Επειδή το έχω και το Nokia και το plantronics m70, που είναι στα ίδια χρήματα, μπορώ να πω ότι το plantronics είναι τουλάχιστον μια κλάση πάνω σε ποιότητα ήχου. Το μόνο θετικό με το Nokia είναι ότι αποσυνδέεται όταν το βάζεις στη θήκη και γλιτώνεις μπαταρία, αλλά σε χρήση η μπαταρία του plantronics μπορεί να είναι και διπλάσια

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πλησιάζει η έκθεση της Βαρκελωνης να δούμε αν θα ανακοινώσει διάδοχο του sbh80 η Sony η θα μπούμε στον τρίτο χρόνο ακάθεκτοι με το sbh80 και συνεχίζουμε non stop:lol:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ευχαριστώ για την απάντηση, το είχα διαβάσει κι εγώ κάπου αυτό για την κινεζούλα :p

Να ρωτήσω, την καινούρια έκδοση πως την ξεχωρίζουμε;

Δεν ήξερα καν ότι έχει βγει και καινούρια

Έχει κάποιος link ή από κινεζομάγαζο; Μην πάρω την παλιά έκδοση αν υπάρχει νέα

demakhs φαίνεται καλή περίπτωση και το Nokia έτσι όπως το περιγράφεις

Δεν το είχα υπόψη μου, ευχαριστώ :)

Από ποιότητα συνομιλίας; Ακούς καλά; Σε ακούνε καλά;

Για τη νέα έκδοση, αν έχω καταλάβει σωστά ότι όντως υπάρχει, δες και ρώτα στο Banggood. Εκεί αναφέρει στα χαρακτηριστικα για αγγλική γλώσσα και κουμπί έντασης.

The day is my enemy, the night my friend

Επειδή το έχω και το Nokia και το plantronics m70, που είναι στα ίδια χρήματα, μπορώ να πω ότι το plantronics είναι τουλάχιστον μια κλάση πάνω σε ποιότητα ήχου. Το μόνο θετικό με το Nokia είναι ότι αποσυνδέεται όταν το βάζεις στη θήκη και γλιτώνεις μπαταρία, αλλά σε χρήση η μπαταρία του plantronics μπορεί να είναι και διπλάσια

Κλιπάκι όμως δε βλέπω να χει...;)

Για μένα είναι σημαντικό.

Τότε πάω πάσο. Πάντως είναι πολύ πιο μαζεμένο σε μέγεθος από το Nokia. Το βάζεις άνετα σε τσέπη δηλαδή χωρίς να σε ενοχλεί.

Επίσης υπερτερεί το plantronics και στο ότι έχει κουμπιά ρύθμισης ήχου που το Nokia δεν έχει. Τέλος επίσης σημαντικό, μέσω του Nokia δεν μπορείς να ακούς ήχους του κινητού, πχ μουσική, ραδιόφωνο κλπ.

Edited by pektis7

Χαιρετώ.

Τον τελευταίο καιρό έχει παρουσιαστεί το εξής, σε ένα ΒΤ της ΣΟΝΥ,το SBH50.

Το έχω σε συνδυασμό με ένα S4 950C,και ενώ επί πολλούς μήνες δούλευε άψογα,τον τελευταίο καιρό κάθε δύο,ή το πολύ τρεις ημέρες,για να δουλέψει, πρέπει να κάνω πρώτα απεγκατάσταση του smart connect,και μετά επανεγκατάσταση.Τότε,δουλεύει άψογα άλλες 2-3 μέρες,και φτου κι απ' την αρχή.

Μπορεί κανείς να κάνει κάποια μαντεψιά για το τι προκαλεί αυτή την ανωμαλία;

Το τηλέφωνο δεν έχει αλλάξει καθόλου,κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει το ΒΤ.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετώ.

Τον τελευταίο καιρό έχει παρουσιαστεί το εξής, σε ένα ΒΤ της ΣΟΝΥ,το SBH50.

Το έχω σε συνδυασμό με ένα S4 950C,και ενώ επί πολλούς μήνες δούλευε άψογα,τον τελευταίο καιρό κάθε δύο,ή το πολύ τρεις ημέρες,για να δουλέψει, πρέπει να κάνω πρώτα απεγκατάσταση του smart connect,και μετά επανεγκατάσταση.Τότε,δουλεύει άψογα άλλες 2-3 μέρες,και φτου κι απ' την αρχή.

Μπορεί κανείς να κάνει κάποια μαντεψιά για το τι προκαλεί αυτή την ανωμαλία;

Το τηλέφωνο δεν έχει αλλάξει καθόλου,κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει το ΒΤ.:confused:

Έκανες την τελευταία αναβάθμιση του Smart Connect;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανες την τελευταία αναβάθμιση του Smart Connect;

Οχι,πως να την κάνω;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Εννοώ πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα είχες κάνει την αναβάθμιση από το market του smart connect. Γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση πολλοί διαμαρτύρονται για αποσυνδέσεις και προβλήματα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλή πρόταση φαίνεται και αυτή, ευχαριστώ pektis :)

Όταν λες μια κλάση παραπάνω σε ποιότητα ήχου, εννοείς που ακούς εσύ τους άλλους;

Ρωτάω γιατί το κλασσικό πρόβλημα που είχα στο παρελθόν με bluetooth αλλά και γενικά με hands-free είναι ότι δεν με ακούγανε καλά, ακόμα και σε σημείο που να αναγκάζομαι να βγάλω το hands-free και να μιλήσω κανονικά από το τηλέφωνο για να συνενοηθώ

Κι εγώ μπορεί να τους άκουγα τέλεια στο μεταξύ, αρκετά εκνευριστικό

Σε αυτό τον τομέα, πως τα πάει το M70 συγκριτικά με το BH-310 αλλά και "γενικότερα"; :P

Αυτό με ενδιαφέρει αρκετά

Για τη νέα έκδοση, αν έχω καταλάβει σωστά ότι όντως υπάρχει, δες και ρώτα στο Banggood. Εκεί αναφέρει στα χαρακτηριστικα για αγγλική γλώσσα και κουμπί έντασης.

Ευχαριστώ, έψαξα και banggood και αλλού αλλά δεν βρήκα κάτi για νέα έκδοση

Μάλλον θα πάω για αγορά από Ελλάδα και για κάποιο από τα δύο που αναφέρθηκαν παραπάνω

Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες :)

Το κλιπάκι, εδώ που το λέμε, δίνει άλλη χρηστικότητα στο bluetooth και πρέπει να είναι πολύ πρακτικό για κάποιον που μιλάει πολύ στο κινητό

αλλά μου φαίνεται θα προτιμήσω την ποιότητα στην συνομιλία, αν υπάρχει τελικά διαφορά σημαντική

Εννοώ πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα είχες κάνει την αναβάθμιση από το market του smart connect. Γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση πολλοί διαμαρτύρονται για αποσυνδέσεις και προβλήματα.

Δεν έχω πειράξει τίποτα,ούτε πριν,ούτε μετά,γιατί δεν ήξερα κι όλας να το κάνω.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

@rickdangerous με το m70 δεν είχα ποτέ παράπονο από τους άλλους. Ούτε και με το Nokia βέβαια, στον λίγο καιρό που το χρησιμοποίησα. Το θέμα είναι όμως ότι με το m70 ακούς εσύ πολύ πιο καθαρά τον άλλο. Επίσης να πω ότι το Nokia δεν κουμπώνει πολύ γερά στο κλιπσακι και μπορεί να το χάσεις αν δεν προσέξεις. Μου είχε πέσει αρκετές φορές

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες κ εγώ έχω θέματα με το bt :mad:

Πρέπει να έχει γίνει η αναβάθμιση σε μένα

Δεν έχω πειράξει τίποτα,ούτε πριν,ούτε μετά,γιατί δεν ήξερα κι όλας να το κάνω.:)

Μπορεί να έχει γίνει αυτόματα χωρίς να έχεις κάνει κατι εσύ :)

Εγώ σχεδόν όλες τις εφαρμογές τις έχω ρυθμίσει να κάνουν αυτόματα τις αναβαθμίσεις :)

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Εγώ μόλις διάβασα τα σχόλια από κάτω σταμάτησα την αναβάθμιση.
[sIGPIC][/sIGPIC]

@rickdangerous με το m70 δεν είχα ποτέ παράπονο από τους άλλους. Ούτε και με το Nokia βέβαια, στον λίγο καιρό που το χρησιμοποίησα. Το θέμα είναι όμως ότι με το m70 ακούς εσύ πολύ πιο καθαρά τον άλλο. Επίσης να πω ότι το Nokia δεν κουμπώνει πολύ γερά στο κλιπσακι και μπορεί να το χάσεις αν δεν προσέξεις. Μου είχε πέσει αρκετές φορές

ok pektis ευχαριστώ :)

μάλλον θα πάω προς το Plantronics κι η παναγιά μαζί μας :p

Εγώ διαφωνώ. Έχω το plantronics Marque 2 και το edge. Φίλος έχει το 70 και έχω μιλήσει από αυτό. Σήμερα πήρα το Nokia. Δεν ξέρω για το πως με ακούν αλλά για το πως ακούω εγώ το Nokia είναι πιο δυνατό και πιο καθαρό. Η plantronics δεν φημίζεται για τα ακουστικά. Δεν είναι jawbone πχ. Τώρα τι να σου πω? Ότι νομίζεις.

Εγώ διαφωνώ. Έχω το plantronics Marque 2 και το edge. Φίλος έχει το 70 και έχω μιλήσει από αυτό. Σήμερα πήρα το Nokia. Δεν ξέρω για το πως με ακούν αλλά για το πως ακούω εγώ το Nokia είναι πιο δυνατό και πιο καθαρό. Η plantronics δεν φημίζεται για τα ακουστικά. Δεν είναι jawbone πχ. Τώρα τι να σου πω? Ότι νομίζεις.

Δεν φημίζεται η plantronics για τα ακουστικά και φημίζεται η Nokia; Γελάνε και οι πέτρες φίλε. Όσο για το ποιο είναι πιο δυνατό σε ήχο, δεν υπάρχει σύγκριση. Στο Nokia θα ακούς όσο δυνατά γουστάρει να παίζει αυτό, γιατί η ένταση ρυθμίζεται αυτόματα, ενώ στο plantronics την ένταση τη ρυθμίζεις όσο θέλεις εσύ. Και πίστεψε με αν σου φαίνεται χαμηλή η τέρμα ένταση στο plantronics, τότε έχεις πρόβλημα με τα αυτιά σου

skoj το M70 το έχεις χρησιμοποιήσει όμως από την ίδια συσκευή που χρησιμοποιείς τώρα και το BH-310 και τα συγκρίνεις;

ο pektis φαντάζομαι από την ίδια και μπορεί να κάνει τη σύγκριση

Όσο για τις γενικεύσεις, προσωπικά δε μου λένε κάτι πέρι ποιότητας, π.χ. τα plantronics δεν έχουν καλό ακουστικό, τα jawbone είναι φοβερά π.χ. κτλ

Φιλος μου με jawbone δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος

Τα συγκεκριμένα αυτά μοντέλα είναι το θέμα πως τα πάνε και όχι τα nokia ή τα plantronics γενικά ή τα jawbone ξέρω γω

έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον

Λοιπόν. Δεν θέλω να επηρεασω κανέναν για τίποτα. Τα bluetooth που έχω είναι jabra stealth, plantronics edge, Plantronics Marque 2,jawbone icon hd, jawbone Era 2015, Nokia bh 806, Nokia bh 310, Motorola hint, Samsung level, Samsung 1500,sony sbh 52 και πρόσφατα πούλησα το 54. Τα χρησιμοποιώ όλα ανάλογα την διάθεση (μπορώ να τα βγάλω και φωτογραφία εάν θέλει κάποιος) . Οπότε είπα την γνώμη μου σύμφωνα με την εμπειρία μου. Ας γελάνε και οι πέτρες λοιπόν. No prob. Στο τέλος της ημέρας εγώ τα χρησιμοποιώ και κάποιος γράφει για αυτά χωρίς να τα έχει. Ότι νομίζετε. Edited by skoj

Χαχαχαχα!Λίγα έχεις Δημήτρη!Δεν τα μπερδεύεις???Που τα θυμάσαι όλα??

Λοιπόν. Δεν θέλω να επηρεασω κανέναν για τίποτα. Τα bluetooth που έχω είναι jabra stealth, plantronics edge, Plantronics Marque 2,jawbone icon hd, jawbone Era 2015, Nokia bh 806, Nokia bh 310, Motorola hint, Samsung level, Samsung 1500,sony sbh 52 και πρόσφατα πούλησα το 54. Τα χρησιμοποιώ όλα ανάλογα την διάθεση (μπορώ να τα βγάλω και φωτογραφία εάν θέλει κάποιος) . Οπότε είπα την γνώμη μου σύμφωνα με την εμπειρία μου. Ας γελάνε και οι πέτρες λοιπόν. No prob. Στο τέλος της ημέρας εγώ τα χρησιμοποιώ και κάποιος γράφει για αυτά χωρίς να τα έχει. Ότι νομίζετε.

επειδή η αδελφή μου πήρε το sbh 20 Sony αλλά δεν έχει redial υπάρχει αν θυμάμαι καλά εφαρμογή για remapping του κουμπιού που έχει;

Λοιπόν. Δεν θέλω να επηρεασω κανέναν για τίποτα. Τα bluetooth που έχω είναι jabra stealth, plantronics edge, Plantronics Marque 2,jawbone icon hd, jawbone Era 2015, Nokia bh 806, Nokia bh 310, Motorola hint, Samsung level, Samsung 1500,sony sbh 52 και πρόσφατα πούλησα το 54. Τα χρησιμοποιώ όλα ανάλογα την διάθεση (μπορώ να τα βγάλω και φωτογραφία εάν θέλει κάποιος) . Οπότε είπα την γνώμη μου σύμφωνα με την εμπειρία μου. Ας γελάνε και οι πέτρες λοιπόν. No prob. Στο τέλος της ημέρας εγώ τα χρησιμοποιώ και κάποιος γράφει για αυτά χωρίς να τα έχει. Ότι νομίζετε.

Φίλε ας έχεις όσα bluetooth θέλεις και να τα χαίρεσαι. Δεν μπορείς να λες όμως πως η plantronics δεν φημίζεται για ακουστικά. Δεν στέκει αυτό που λες

Έχω διαπιστώσει πως και τα ακουστικά έχουν ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις.

Χρησιμοποιώ 2 plantronics το Μ55 και το Μ165 Marquee2, με το Huawei P8 lite, Sony Z3 tablet compact και το LG G3 της γυναίκας μου.

Σε κάθε συσκευή έχουν άλλη συμπεριφορά το καθένα.

Το 55 δουλεύει καλύτερα με το Ρ8, το 165 με το G3. Το περίεργο είναι πως με το Sony συνεργάζονται παρόμοια... Τι να υποθέσω δεν ξέρω.

Γιαυτό πιστεύω όλα όσα λέγονται από όλους χωρίς να αποκλείω τίποτα.

Edited by stoum
"Ταν ή επί τας"

Τα τρία πρώτα (stealth, edge και marque 2) πώς συγκρίνονται μεταξύ τους?

Φίλε ας έχεις όσα bluetooth θέλεις και να τα χαίρεσαι. Δεν μπορείς να λες όμως πως η plantronics δεν φημίζεται για ακουστικά. Δεν στέκει αυτό που λες

Πήγα και πήρα από κωτσοβολο σήμερα και το plantronics Explorer 500. Το καλώδιο που έχει μαζί είναι πολύ βολικό αλλά το ακουστικό δεν ακούγεται. Με ακούνε καλά αλλά ιδρώνει το αυτί μου για να ακούσω. Είναι χαμηλή η ένταση. Θα το πάω πίσω την δευτέρα μια και ο κωτσοβολος έχει υπαναχωρηση αγοράς εντός 10 ημερών. .... Jabra stealth πχ σούπερ ακουστικό. Δυνατό και καθαρό. Το jawbone Era επίσης. Nokia bh 806 super ακούς αλλά έχει θέμα με τον θόρυβο(ακούνε τα πάντα) . Plantronics edge με ακούνε σούπερ και μέσα σε θορυβοδες περιβάλλον αλλά ακουστικό απλά καλό. Αυτό λέω. Η plantronics είναι μια χαρά εταιρεία απλά τα ακουστικά της θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο δυνατά και καθαρά.

Επίσης φίλε που ρώτησες για τα τρία handsfree. Εάν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στα τρία θα επέλεγα το edge λόγω του ότι σε ακούνε καμπάνα όπου και να είσαι. Στο stealth ακούς καλύτερα, το μικρόφωνο είναι μια χαρά αλλά όταν αυξάνεται πολύ ο θόρυβος η η μουσικη δυσκολεύεται. Το μόνο που κοντράρει το edge σε περιβάλλον με πολύ θόρυβο είναι το ERA. Και μάλιστα παίζει να είναι λίγο καλύτερο. Αλλά μικρές διαφορές. Σε μπαταρία καλύτερο από τα τρία είναι το stealth νομίζω. Το Marque 2 εκτός ανταγωνισμού. Πολύ πίσω.

Edited by skoj