Feregorn Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καλησπέρα, έχει κανείς άποψη για τα Parrot Zik 2.0; Φαίνονται κορυφαία, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πράγματα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 δεν εχω κάτι να προσθέσω, είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του. ο μόνος λόγος που σκέφτηκα να πάρω άλλο ήταν για την «αλλαγή» αλλά μάλλον θα πάω στην πεπατημένη. Tελικά αγόρασα το Plantronics m70 από εδώ http://www.skroutz.gr/products/show/21034388. To έχω ήδη 3 μέρες και έχει πολλά + αλλά και ένα - Τα + ελαφρύ, καλή και καθαρή ακουστική, σου δείχνει υπόλοιπο μπαταρίας που έχει μπόλικη αυτονομία ( το xiaomi που είχα είχε χειρότερη ακουστική και έπρεπε να το φορτίζω μέρα παρά μέρα ενώ σε αυτό είμαι ήδη στην 3η μέρα και έχει ακόμα αρκετή μπαταρία ) Το - είναι ότι ότι επειδή δεν φοράω ποτέ το γαντζάκι δεν μου κάθετε καλά στο αυτί και κάποιες φορές μου φεύγει... Γενικά όμως και για τα λεφτά του ( 21,28€ ) είναι vfm και ευχαριστώ τα παιδιά εδώ μέσα για τις συμβουλές τους:) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thursday6 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ενδιαφερομαι για ακουστικα με ραδιοφωνο λογω note3. Ειδα τα sbh52 απο aliexpress στα 36 δολαρια με δωρεαν αποστολη. Καποιος με σχετικη εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Ενδιαφερομαι για ακουστικα με ραδιοφωνο λογω note3. Ειδα τα sbh52 απο aliexpress στα 36 δολαρια με δωρεαν αποστολη. Καποιος με σχετικη εμπειρια? Για το alienexpress ή το 52; Δεν είναι το sbh52 αλλά το instarerra που είναι κινέζικη απομίμηση. Edited December 11, 2015 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Εχω και χρησιμοποιω με καμια απολυτως αποσυνδεση απο την συσκευη μου - HYC One M9 - εδω και 3 μηνες δεν εχει αποσυνδεθει καθολου το Cannice Muses2 Y2 Binaural Bluetooth 4.0 APT-X NFC !!! Ειναι και στυλατο και αδιαβροχο και stereo !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Απο που το πήρες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Απο ebay.co.uk γυρω στα 42 κατι ευρο αλλα το καλο ειναι οτι ειναι και αδιαβροχο αρα το χρησιμοποιω παντου και παντα.......Εκτος απο οταν κοιμαμαι.....:lol::lol::lol: Να τονισω οτι δεν εχει αποσυνδεθει απο τον Οκτωμβριο που εχω αγορασει το Μ9 και οτι εχει χρονο αναμονης τρελο !!! Γυρω στις 2 βδομαδες αναλογα με το ποδο το χρησιμοποιεις.......Με 2 τηλεφωνηματα καθε μερα γυρω στα 10 λεπτα το καθενα μου παει περιπου κοντα 2 βδομαδες !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το nfc το χρησιμοποιεις για φορτιση; Εγω που δεν εχω NFC τι επιλογες δινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Το nfc ειναι για σύνδεση με το κινητό.με usb φορτίζουν αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Φανταζομαι συνδεεται και με bluetooth ομως. Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Εννοείται......... Φανταζομαι συνδεεται και με bluetooth ομως. Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ωραια ειναι αλλα οχι τοσο πρακτικά. Αναγκάζεσαι να τα φοράς συνεχεια. Για τρεξιμο ειναι σουπερ ομως. Πιστευω κατι πιο διακριτικο θα ηταν ιδανικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Τα QY8 ζαχαρώνω! Θα βοηθούσε αν τα έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις!! Ωραια ειναι αλλα οχι τοσο πρακτικά. Αναγκάζεσαι να τα φοράς συνεχεια. Για τρεξιμο ειναι σουπερ ομως. Πιστευω κατι πιο διακριτικο θα ηταν ιδανικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Φανταζομαι συνδεεται και με bluetooth ομως. Σωστα; Μόνο με bluetooth συνδέεται. Το NFC χρησιμοποιείται μόνο για το pairing (μιλάει αυτόματα μέσω NFC για να μη χρειάζεται να ψάχνεις τα μενού για να κάνεις τη σύνδεση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Το σχετικο bluetooth hands free μου ειχει και NFC ειναι και mp3......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ξερει κάνεις τα Bluetooth της Sony αν έχουν μόνοετη ή διετη εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 1 έτος. 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Περίμενα να χει 2! Ευχαριστώ πολύ πάντως για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδια κανενα λινκ απο εξωτερικο για καλυτερη τιμη στο sbh52? Επισης αν το δινει καποιος πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδια κανενα λινκ απο εξωτερικο για καλυτερη τιμη στο sbh52? Επισης αν το δινει καποιος πμ. Εγώ δεν άντεξα να περιμένω από Ελλάδα μιας και είχε φτάσει το επόμενο διαθέσιμο κομμάτι να είναι σε μαγαζί που το δίνει ~75 ευρώ! Το παρήγγειλα από amazon.de να ξεμπερδεύω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Θα παραγγειλω κι εγω απο αμαζονα.Να σαι καλα φιλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Για να καταλαβω με αυτο βλεπεις ταινιες και το χρησιμοποιεις σαν bluetooth? Πολυ καλη ιδεα. Αλλα θα ηθελα να εχει και ραδιο μιας και το letv μου δεν θα εχει. Εχετε καμια καλη προταση; edit Μολις ειδα οτι εχει αρδιοφωνο. Κατι τετοιο ηθελα. Ψηθηκα ασχημα. Υπαρχει αλλη προταση αξιολογη για να ξερω; Edited December 16, 2015 by stylish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 πηρα ενα bt sony,υπαρχει εφαρμογη που να δειχνει την μπαταρια στο κινητο μου......??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Το SBH 52 συνεργάζεται σωστά με το Note 4 έκδοση 5.1.1 παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Το SBH 52 συνεργάζεται σωστά με το Note 4 έκδοση 5.1.1 παιδιά; Τέλεια. Και αν κατεβάσεις και τις κατάλληλες εφαρμογές θα έχεις και ειδοποιήσεις για διάφορα γεγονότα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts