Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Ήταν θέμα εξουσιοδότησης τελικα! Σε ευχαριστώ πολύ!:)

Να 'σαι καλά. Χαίρομαι που τελικά ήταν τόσο απλή η λύση. :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εμενα σηνερα μετα απο ενα χρονο μου εσπασε το κλιψακι απο το MW600 τι να κανω το πεταω? υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα?

εαν σε ενδιαφερει ο χειρισμος κλησεων (πχ να παρεις καποιον απο τη λιστα των τελευταιων κλησεων εφοσον εχεις ανδροιδ κινητο) τοτε το sbh50 ειναι το απολυτο ΒΤ.. αλλα η μπαταρια του κραταει το μισο απο το αλλο..εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ γιατι δεν μιλαω τοσο ωστε να μην βγαζει τη μερα, μια φορα στις 10 μερες το φορτιζω αλλα μιλαω μιση ωρα τη μερα συνηθως.

σου δειχνει και ενημερωσει απο fb και ημερολογια, υπενθυμισεις κτλ, αλλα το βασικο για μενα ειναι οτι μπορεις να καλεσεις καποιον απο το ΒΤ χωρις να βγαλεις το κινητο εξω και χωρις φωνητικη κληση..

αλλιως το mw600 ειναι μια χαρα. 45 ευρω κανει στο σκρουτζ το sbh50

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ποια η γνωμη σας για αυτο εδω Sony Smart Wireless Headset Pro MW1 το βρισκω 65 ευρω στο ebay
υπογραφή εκτός ορίων

ποια η γνωμη σας για αυτο εδω Sony Smart Wireless Headset Pro MW1 το βρισκω 65 ευρω στο ebay

Εγώ πάντως δεν το αγόραζα πάλι.

Λοιπον, οσο καλα και σωστα δουλευε το sbh50,τοσο χαλια εχει γινει τον τελευταιο καιρο σε σημειο του να θελω να το πεταξω.Αποσυνδεσεις, κολληματα και παει λεγοντας.Το τι εχω κανει δεν περιγραφεται, μεχρι που εφτασα στο σημειο να ξαναφλασαρω το note μπας και κατι ειχε στραβωσει αλλα χωρις αποτελεσμα.Τι ονειρο εχει δει τελευταια μονο αυτο το ξερει.

Κάνε επαναφορά στο bt. Αποσύνδεση από τη συσκευή και βγάλε και τις εφαρμογές. Σβήσε οτιδήποτε υπάρχει και ξανά πέρασε τα από την αρχή. Το έκανα πριν μια εβδομάδα γιατί μου απέρριπτε τις κλήσεις μόνο του.

Κάνε επαναφορά στο bt. Αποσύνδεση από τη συσκευή και βγάλε και τις εφαρμογές. Σβήσε οτιδήποτε υπάρχει και ξανά πέρασε τα από την αρχή. Το έκανα πριν μια εβδομάδα γιατί μου απέρριπτε τις κλήσεις μόνο του.

Βρε συ xapos,αφου εγω σας ελεγα πως να φιαξετε τα προβληματα που αντιμετωπισατε στην αρχη, εχω κανει οτι μπορεις να φανταστεις κι οχι μια ουτε δυο φορες.Τα εχει παρει στο κρανιο κι οχι τιποτα αλλο, αλλα αν το στειλω στο servis με το reset που θα του κανουν θα το δουν να δουλευει καλα και θα μου το γυρισουν πισω.Αυτο την ψωνιζει οποτε του ερθει.Αντε μωρε με τις βλακειες που φιαχνουν

Παρε MW600 να σωθεις.

Το θεμα ειναι οτι θελω αναγνωριση κλησης πραγμα που δεν κανει το συγκεκριμενο που λες, τουλαχιστον στο note 2 (και γενικα στα samsung).Εκτος αυτου ειναι πλεον παλιο μοντελο και δεν μου αρεσουν αρκετα πραγματα σε αυτο.Θα δω το nokia bh-50 και βλεπουμε

Ναι ρε συ. Δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Πήγαινε το έτσι τότε να περάσει εγγύηση. Να δουν ότι κάνει ότι θέλει.

Εύη, το κλιπ από το 600 είναι για κλάματα όμως. Και δεν έχει τόσες δυνατότητες.

μακρια απο MW600 για το κλιπ του ειναι χαλια εμενα εσπασε πανω στον χρονο και το bluetooth αχρηστευτηκε δεν ξερω αν το βελτιωσαν στο MW600S

Εγώ πάντως δεν το αγόραζα πάλι.
γιατι δεν θα το αγοραζες? Edited by navi55
συνεχόμενα posts
υπογραφή εκτός ορίων

μακρια απο MW600 για το κλιπ του ειναι χαλια εμενα εσπασε πανω στον χρονο και το bluetooth αχρηστευτηκε δεν ξερω αν το βελτιωσαν στο MW600S

Εμένα που έσπασε πάνω στο μήνα τι να πω?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ρε παιδια εγω ακομη δεν εχω καταφερει να συνδεσω το sbh50 με δυο συσκευες ταυτοχρονα,δεν υπαρχει καν επιλογη ατο μενου,μια μια ξεχωριστα ολα καλα...μηπως να το παω πισω τωρα που ειναι νωρις?

Ρε παιδια εγω ακομη δεν εχω καταφερει να συνδεσω το sbh50 με δυο συσκευες ταυτοχρονα,δεν υπαρχει καν επιλογη ατο μενου,μια μια ξεχωριστα ολα καλα...μηπως να το παω πισω τωρα που ειναι νωρις?

τι συσκευες εχεις? το μενου του ΒΤ αυτου γεμιζει καθως συνδεεις ή κατεβαζεις εφαρμογες στο κινητο. δεν τα εχει απο πριν.

εγω το ακουμπησα στο Ζ, μετα στο Τ, τα πηρε και τα 2 και μετα στο μενου σου εχει επιλογη αν θες μονο το ενα, μονο το αλλο ή και τα 2 με πρωτευον το ενα ή πρωτευον το αλλο!

αλλα ειναι σε ανδροιδ σονυ κινητα! με το Ν8 δεν επαιζε dual

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγω αγορασα τελικα το Plantronics M25 απο e-shop στα 25€. Θεωρω οτι δεν τα αξιζει τα λεφτα του, χωρις να ξερω τι γινεται με τα πιο φθηνα... Παντως το περιμενα πολυ καλυτερο και απο αποψη ηχου αλλα και απο αποψη απομονωσης ηχου!! (Περνανε ολα μεσα!!)

Τι λετε και εσεις??

Δυστυχώς δεν διάβασες μια σελίδα πίσω, ανάρτηση #5264 19/9/2013 που τα είχα πει! Τα φθηνά plantronics δεν αξίζουν, τα ακριβά όμως είναι τέλεια!

Έχω συνδέσει το note ii με ένα plantronics m155 και κάποιες φορές η φωνή μου έρχεται κυματιστα και άλλες χάνω τον ήχο στο bluetooth ενώ ο συνομιλητής συνεχίζει και μιλάει.

Πως μπορώ να τσεκάρω αν φταίει το bluetooth του note και όχι το plantronics??

Για να σας προλάβω δεν έχω άλλο bluetooth να δοκιμάσω. Υπάρχει software για να τσεκάρω?

Φιλικά

Δημήτρης

Έχω συνδέσει το note ii με ένα plantronics m155 και κάποιες φορές η φωνή μου έρχεται κυματιστα και άλλες χάνω τον ήχο στο bluetooth ενώ ο συνομιλητής συνεχίζει και μιλάει.

Πως μπορώ να τσεκάρω αν φταίει το bluetooth του note και όχι το plantronics??

Για να σας προλάβω δεν έχω άλλο bluetooth να δοκιμάσω. Υπάρχει software για να τσεκάρω?

Φιλικά

Δημήτρης

Έχω και γω το ίδιο τηλέφωνο με Μ165. Κάπου αναφέρεται σαν πρόβλημα και ψάχνω να βρω λύση. Ίσως με κάποια αλλαγή ΡΟΜ?

ποια η διαφορα του SBH52 με το MW1?

Από όσα έχω διαβάσει (δεν έχω κανένα από τα δύο, ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος):

1. Το MW1 παίρνει κάρτα μνήμης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ανεξάρτητο mp3 player.

Και τα δύο μπορούν να παίξουν ραδιόφωνο χωρίς την παρουσία κινητού.

2. Το SBH52 έχει αδιαβροχοποίηση.

Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου επειδη δεν βρηκα απαντηση οσο εψαξα , εμαθες κανεις τον λογο που το mw1 δεν αναγνωριζει ολα τα κομματια mp3 που εχεις την καρτα και παιζει μονο αυτα που θελει εκεινο :mad:

Αν θυμαμαι καλα καποιος φιλος το ειχε αναφερει και εδω αλλα δεν μπορω να βρω αν ειχε λαβει καποια απαντηση ..pls help γιατι ειμαι ετοιμος να το πεταξω στον τοιχο ... εχω δοκιμασει οτι γνωριζω και δεν εχω βρει λυση .

Οποιος εχει καμια ιδεα ας την γραψει

Έχω και γω το ίδιο τηλέφωνο με Μ165. Κάπου αναφέρεται σαν πρόβλημα και ψάχνω να βρω λύση. Ίσως με κάποια αλλαγή ΡΟΜ?

Το θέμα είναι τελικά ότι υπάρχει πρόβλημα στην συνεργασία note ii με bluetooth!!!! Ασχέτως μάρκας.

Ποιος μπορεί να μας προτείνει μια σωστή rom?

Μήπως η official rom θα λύσει το πρόβλημα?

Βοήθεια παιδιά!!!!!!!!

Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου επειδη δεν βρηκα απαντηση οσο εψαξα , εμαθες κανεις τον λογο που το mw1 δεν αναγνωριζει ολα τα κομματια mp3 που εχεις την καρτα και παιζει μονο αυτα που θελει εκεινο :mad:

Αν θυμαμαι καλα καποιος φιλος το ειχε αναφερει και εδω αλλα δεν μπορω να βρω αν ειχε λαβει καποια απαντηση ..pls help γιατι ειμαι ετοιμος να το πεταξω στον τοιχο ... εχω δοκιμασει οτι γνωριζω και δεν εχω βρει λυση .

Οποιος εχει καμια ιδεα ας την γραψει

Τα mp3 που δεν βλεπει, μηπως εινσι κατεβασμενα με tubemate η κάτι παρομοιο?Για κατεβασε αυτη την εφαρμογη απο το store και δοκιμασε να μετατρεψεις παλι σε mp3 καποιο απο αυτα που δεν βλεπει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AndroidA.MediaConverter

Τα mp3 που δεν βλεπει, μηπως εινσι κατεβασμενα με tubemate η κάτι παρομοιο?Για κατεβασε αυτη την εφαρμογη απο το store και δοκιμασε να μετατρεψεις παλι σε mp3 καποιο απο αυτα που δεν βλεπει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AndroidA.MediaConverter

Οχι δεν ειναι κατεβασμενα απο τιποτα , απλα mp3 ειναι που τα εκανα μονος μου με διαφορα προγραμματα κατα καιρους , βασικα καποια σιντακια ειναι που εχω σαν αγαπημενα και τα εχω κανεις mp3 για να τα ακουω παντου...τα περισσοτερα ειναι απο real player και windows media player , και το θεμα ειναι οτι απο ενα cd που εχω κανει ολοκληρο mp3 με το ιδιο προγραμμα καποια τα αναγνωριζει και καποια οχι ...κατι αλλο πρεπει να παιζει ...

Παντως απαραδεκτο , οτι και mp3 να παρεις παιζει τα παντα ,και αυτο μονο οσα του γουσταρουν , και αν και εχει αναφερθει απο πολλους δεν εχει βρεθει λυση , τουλαχιστον δεν την εχω βρει εγω οσο και αν εχω ψαξει

Οχι δεν ειναι κατεβασμενα απο τιποτα , απλα mp3 ειναι που τα εκανα μονος μου με διαφορα προγραμματα κατα καιρους , βασικα καποια σιντακια ειναι που εχω σαν αγαπημενα και τα εχω κανεις mp3 για να τα ακουω παντου...τα περισσοτερα ειναι απο real player και windows media player , και το θεμα ειναι οτι απο ενα cd που εχω κανει ολοκληρο mp3 με το ιδιο προγραμμα καποια τα αναγνωριζει και καποια οχι ...κατι αλλο πρεπει να παιζει ...

Παντως απαραδεκτο , οτι και mp3 να παρεις παιζει τα παντα ,και αυτο μονο οσα του γουσταρουν , και αν και εχει αναφερθει απο πολλους δεν εχει βρεθει λυση , τουλαχιστον δεν την εχω βρει εγω οσο και αν εχω ψαξει

Ούτε εγώ είχα βρει άκρη όταν είχα ασχοληθεί πριν μερικούς μήνες με αποτέλεσμα να παρατήσω την προσπάθεια. Τώρα μόνο μουσική από το κινητό και ίσως ραδιόφωνο. :O

Είναι πολύ απογοητευτικό, γιατί πρώτον δε μιλάμε για μια εταιρία μικρομάγαζο, και επίσης δεν μπλέκεται ενδιάμεσα το "ασταθές" πρωτόκολλο -ίσως όπως θα έλεγε κανείς- bluetooth, αλλά η ίδια συσκευή δεν είναι ικανή να παίξει τραγούδια που βρίσκονται πάνω της.

Στην αρχή όταν είχε κυκλοφορήσει μάλιστα αν θυμάσαι είχαν κάνει κάτι λάθος και η συσκευή δεν αναγνώριζε κάρτες μνήμης με πάνω από 2 γίγα αρχεία αν θυμάμαι καλά! Ότι να ναι δηλαδή:lol: