takisss Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπερα παιδια! Πηρα το mw600 σημερα απο public..Ολα καλα και ωραια..Μονο που τα ακουστικα του μου φαινονται περιεργα. 1) ενω ειχα δει αρκετα καλα σχολια στο ιντεερνετ γι αυτα , οταν τα εβαλα , ψιλο απογοητευτηκα.Ο ηχος ειναι πολυ μετριος , και το μπασο απλα δεν υπαρχει.. 2) Το σχημα των ακουστικων ειναι καπως "λοξο" για να μπαινει στο αυτι.Μονο που στο δικο μου πρεπει να ειναι αντιστροφα.. Για παραδειγμα ,το left εχει το σχήμα του right , και αντιστροφα... η ισως ετσι νομιζω? Δηλαδη το left πηγαινει προς τα δεξια , ενω δεν θα επρεπε προς τα αριστερα? Οποιος τα εχει ,ας μου εξηγησει λιγο..:) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Απλα βαλε αλλα απλα ακουστικα Και θα εισαι μια χαρα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Σηκωθηκα σήμερα το πρωί και ο σκυλακος μου ροκανιζε το plantronics m155,παραγγειλα λοιπόν το νέο μοντέλο m165 και θα το έχω αύριο,ειναι με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.παντως απο τα plantronics έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος,ότι καλύτερο πραγματικά και φυσικά σύνδεση και με 2 συσκευές Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 εγώ σήμερα "αγανάκτησα" το έκλεισα και το ξανάνοιξα 2-3 φορές για να δεχτεί να "πάρει" τον ήχο..ενώ και το κινητό το έκανα χθες hard reset και μίλησα σήμερα με amazon για αντικατάσταση..!!! :cry::cry: Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 εγώ σήμερα "αγανάκτησα" το έκλεισα και το ξανάνοιξα 2-3 φορές για να δεχτεί να "πάρει" τον ήχο..ενώ και το κινητό το έκανα χθες hard reset και μίλησα σήμερα με amazon για αντικατάσταση..!!! :cry::cry: Με plantronics το πρόβλημα? Τσεκάρετε την αγγελία μου,έχω βάλει κάποια πολυ καλά bt προς πώληση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4507384#post4507384 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Σηκωθηκα σήμερα το πρωί και ο σκυλακος μου ροκανιζε το plantronics m155,παραγγειλα λοιπόν το νέο μοντέλο m165 και θα το έχω αύριο,ειναι με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.παντως απο τα plantronics έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος,ότι καλύτερο πραγματικά και φυσικά σύνδεση και με 2 συσκευές τώρα βέβαια, το έχεις βάλει αγγελία, αλλά από αυτονομία το 975 πώς το βλέπεις? το δικό μου, μετά από λίγους μήνες χρήσης κρατάει μόνο μια μέρα και έστειλα στο σέρβις για αντικατάσταση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Έχω το Plantronics M50 (είχα γράψει και παλιότερα τις εντυπώσεις μου εδώ!).Μετά από 10 μήνες χρήση δεν έχουν αλλάξει οι εντυπώσεις μου γι'αυτό!Μπαταρία συνεχίζει με την ίδια χρήση στις 5 μέρες αυτονομία και όλα τα άλλα κομπλέ!Όμως έχω μια απορία....!Την Παρασκευή νόμισα πως το έχασα και άρχισα να το ψάχνω ξανά στο ίντερνετ!Στην Ελλάδα το έβρισκα γύρω στα 40-45€(περίπου σε αυτά τα λεφτά το είχαν και τότε)!Μέσω amazon και ebay το είχα πάρει περίπου 25€ και ΤΩΡΑ το έχουν.....ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40€ και αν υπολογίσω μεταφορικά πάμε στα 50€ σίγουρα!Τι έγινε ρε παιδιά;Αντί να κατεβαίνουν οι τιμές.....διπλασιάζονται;;;; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Με plantronics το πρόβλημα? Τσεκάρετε την αγγελία μου,έχω βάλει κάποια πολυ καλά bt προς πώληση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4507384#post4507384 όχι με το mw1 το πρόβλημα..ταξιδεύει για Γαλλία τώρα.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 τώρα βέβαια, το έχεις βάλει αγγελία, αλλά από αυτονομία το 975 πώς το βλέπεις? το δικό μου, μετά από λίγους μήνες χρήσης κρατάει μόνο μια μέρα και έστειλα στο σέρβις για αντικατάσταση. Να σου Πω την αλήθεια δεν το χω χρησιμοποιήσει και πολυ.απο αυτονομία πάντως ήταν αξιοπρεπεστατο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Έχω στην κατοχή μου εδώ και δυο ημέρες το Sony MW600. Το αγόρασα μετά από τα θετικά μηνύματα των περισσότερων εδώ μέσα. Μέχρι τωρα δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Μου αρέσει που μπορώ να έχω δυο διαφορετικές πηγές ήχου ταυτόχρονα. Έτσι έχω τη μουσική στο iPad και τις κλήσεις στο S3. Η ποιότητα των κλήσεων κυμαίνεται από καλή εώς, μερικές φορές μέτρια. Ακούω κάποια παράσιτα αρκετές φορές. Ελπίζω να διορθωθεί. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζεται το όνομα της επαφής στην οθόνη του; Με μια μικρή έρευνα που έκανα με google search διάβασα ότι δεν το υποστηρίζει το Android. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Παντως στο k750i δειχνει το ονομα Τωρα για android δεν ξερω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Παντως στο k750i δειχνει το ονομα Τωρα για android δεν ξερω Για Sony Ericsson dummy phones διάβασα και εγώ ότι δουλεύει, όπως και στο iOS. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μου έκαναν δώρο προχτές ένα Sony MW600. Από όσο ξέρω θεωρείται αξιόλογο. Το χρησιμοποιώ με το Htc One S περίπου μία μέρα....άλλα δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την ένταση του όταν μιλάω με κάποιον. Είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με άλλα bt που δούλευα με το ίδιο κινητό. Εννοείται ότι το έχω βάλει max vol. Το περίεργο είναι ότι όταν ακούω μουσική η ένταση του είναι πιο δυνατή. Φίλος που το έχει με ένα παλιό Htc είναι απόλυτα ευχαριστημένος... 'Εχετε κάποια άποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι για bluetooth ακουστικά και με μία έρευνα κατέληξα στο I - Tech VoiceClip 310Μ. Έχετε κάτι άλλο υπόψην σας σε αυτή την τιμή; Και κάτι ακόμα... το multipoint υποστηρίζει και τις 2 συσκευές ταυτόχρονα; Θα μπορώ δηλαδή να απαντάω κλήσεις και στα 2΄τηλέφωνα;; Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζεται το όνομα της επαφής στην οθόνη του; Με μια μικρή έρευνα που έκανα με google search διάβασα ότι δεν το υποστηρίζει το Android. Το όνομα εμφανίζεται στα dumb της SE, τα iphone (αν και όχι πάντα από όσο θυμάμαι από την αναφορά κάποιου παιδιού) και τα Xperia με ICS (ίσως και την 2.3.7). Για τα υπόλοιπα δεν έχει αναφερθεί κάτι οπότε μάλλον δύσκολο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Το όνομα εμφανίζεται στα dumb της SE, τα iphone (αν και όχι πάντα από όσο θυμάμαι από την αναφορά κάποιου παιδιού) και τα Xperia με ICS (ίσως και την 2.3.7). Για τα υπόλοιπα δεν έχει αναφερθεί κάτι οπότε μάλλον δύσκολο. Κρίμα, αν λειτουργούσε και αυτό σωστά θα ήμουν 100% ευχαριστημένος. Ευτυχώς γνωρίζω το 90% των αριθμών που με καλούν καθημερινά. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζεται το όνομα της επαφής στην οθόνη του; Με μια μικρή έρευνα που έκανα με google search διάβασα ότι δεν το υποστηρίζει το Android. Οχι δεν υπαρχει η δυνατοτητα στο ονομα παρα μονο τον αριθμο.(Το δοκιμασα με GS3-Xperia S-βεβαια περασε ενα διμηνο απο τοτε που τα χρησιμοποιησα με το πρωτο και αλλους 5 μηνες με το δευτερο κινητο-αρα μια μικρη πιθανοτητα να με ξεγελα η μνημη μου :O) Με το Sony Wireless Pro σου δινει και αυτη τη δυνατοτητα στανταρ παντως. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 καλησπερα με ενδιαφερει το Nokia luna:) το έχει κάνεις να μου πει την γνωμη του? Βασικά με ενδιαφερει αν μπορω να το δουλευω με κράνος γιατι οδηγω συνεχεια μηχανη:) ευχαριστω. Καλησπέρα. Κανείς δεν το έχει να με βοηθήσει ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 παιδες το 410 το εχει κανεις? http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Sony-Ericsson-Bluetooth-VH410-Black-1233-9373.htm θελω να παρω ενα ΒΤ που να εχει αρκετα δυνατο ηχειο γιατι δουλευω σε εργοταξια και η βαβουρα ειναι αρκετη. Εχω το κινητο του αβαταρ αν παιζει κανα ρολο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Με το Sony Wireless Pro σου δινει και αυτη τη δυνατοτητα στανταρ παντως. Είδα και τις εφαρμογές της Sony στο Play Store που δυστυχώς δε δουλεύουν με το MW600. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Είδα και τις εφαρμογές της Sony στο Play Store που δυστυχώς δε δουλεύουν με το MW600. Τι ακριβώς θα κερδίσεις από αυτές τις εφαρμογές, πέρα από το να σου τρώνε την Ram? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Τι ακριβώς θα κερδίσεις από αυτές τις εφαρμογές, πέρα από το να σου τρώνε την Ram? Θα με ενδιέφερε να δουλεύει η εμφάνιση της λίστας των επαφών και οι αναπάντητες στην οθόνη του bluetooth. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 παιδες το 410 το εχει κανεις? http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Sony-Ericsson-Bluetooth-VH410-Black-1233-9373.htm θελω να παρω ενα ΒΤ που να εχει αρκετα δυνατο ηχειο γιατι δουλευω σε εργοταξια και η βαβουρα ειναι αρκετη. Εχω το κινητο του αβαταρ αν παιζει κανα ρολο Αν εχεις θορυβο χρειαζεσαι ενα ΒΤ με ακυρωση θορυβου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Παιδιά, έχει κανείς το Plantronics 975? Αν ναι, πώς τα πάει από μπαταρία? γιατί εμένα το πρώτο χάλασε στους 10 μήνες, από μπαταρία όπως μου είπαν - δεν άνοιγε καθόλου (εντός εγγύησης και αλλάχτηκε με καινούριο)και το καινούριο που το έχω άλλους 9-10 μήνες τώρα, η μπαταρία πια κρατάει με το ζόρι μια μέρα, με περίπου 30-40 λεπτά ομιλίας. Κρίμα γιατί είναι ακριβό και έχει πολύ καλή απόδοση. Τελικά, όχι μόνο πέρασε στην εγγύηση (2 χρόνια έχουν) αλλά σε μια βδομάδα μου έστειλαν πίσω καινούριο, σφραγισμένο μέσα στο κουτί του. (παρότι εγώ τους είχα στείλει μόνο το ακουστικό, όχι όλη τη συσκευασία, φορτιστή, θήκη κλπ). Μόνο καλά λόγια έχω να πώ!!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Τελικά, όχι μόνο πέρασε στην εγγύηση (2 χρόνια έχουν) αλλά σε μια βδομάδα μου έστειλαν πίσω καινούριο, σφραγισμένο μέσα στο κουτί του. (παρότι εγώ τους είχα στείλει μόνο το ακουστικό, όχι όλη τη συσκευασία, φορτιστή, θήκη κλπ). Μόνο καλά λόγια έχω να πώ!!:) To είχες αγοράσει από ελληνικό κατάστημα ή εξωτερικό; Θέλω να πω ότι τη διαδικασία επιστροφής λόγω εγγύησης την έκανε το κατάστημα-πωλητής ή το έστειλες απευθείας σε plantronics store εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts