evi32 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Εχει καλη ποιοτητα? Το βρηκα στο eshop αλλα ειναι εξαντλημενο. Καλα δεν υπαρχει κανενα bluetooth που να εχει κ οθονη και ραδιο κ 2 κινητα ταυτοχρονα? Και να φορτιζει οταν δουλευει? Και αυτο βασικο ειναι. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Εχει καλη ποιοτητα? Το βρηκα στο eshop αλλα ειναι εξαντλημενο. Καλα δεν υπαρχει κανενα bluetooth που να εχει κ οθονη και ραδιο κ 2 κινητα ταυτοχρονα? Και να φορτιζει οταν δουλευει? Και αυτο βασικο ειναι. Το είχα για 1 χρόνο και παραπάνω. Η ποιότητά του ήταν πολύ καλή. Κορυφαία πραγματικά. Και η ένταση πολύ δυνατή. Κοίτα, και να βρείςτο bt που ζητάς, μπορεί να μη συνεργάζεται σωστά με το κινητό σου, οπότε...:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Εχω καινουργια κινητα οποτε γιατι να μην συνεργαζεται? Δηλαδη αυτο πως θα το ξερω απο πριν? Πχ το se mw600 δεν συνεργαζεται με το κ750, αλλα με ποιο νεα κινητα συνεργαζεται. Προτεινετε παντως καποια bluetooth που να εχουν κ οθονη και ραδιο κ 2 κινητα ταυτοχρονα. Και να φορτιζουν οταν δουλευουν? Και αυτο βασικο ειναι. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Εχει καλη ποιοτητα? Το βρηκα στο eshop αλλα ειναι εξαντλημενο. Καλα δεν υπαρχει κανενα bluetooth που να εχει κ οθονη και ραδιο κ 2 κινητα ταυτοχρονα? Και να φορτιζει οταν δουλευει? Και αυτο βασικο ειναι. εγώ έχω itech πολλά χρόνια, (διάφορα μοντέλα) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. και ναι υποστηρίζουν 2 κινητά. (προσοχή όμως όχι όλα τα μοντάλα itech). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ποιο υποστηριζει 2 κινητα? Και να εχει κ οθονη αν γινεται Και να εχει κ καλωδιο. Και να φορτιζει οταν δουλευει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Εχω δοκιμασει skype,με το onboard bluetooth του λαπτοπ μου,με: i.tech i.voice pro,nokia bh-104 και plantronics m100,χωρις προβληματα. Σου εχουν παραπονεθει οτι σε ακουνε χαμηλα με το νοκια σε σχεση με τα αλλα 2 bluetooths που εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ποιο υποστηριζει 2 κινητα? Και να εχει κ οθονη αν γινεται Και να εχει κ καλωδιο. Και να φορτιζει οταν δουλευει. δεν θυμάμαι απ' 'εξω το μοντέλο. θα το τσεκάρω και θα σου πώ. Πάντως το δικό μου δεν έχει οθόνη αλλά θυμάμαι ότι έχουν βγάλει και με οθόνη που υποστηρίζει 2 κινιτά. θα το δω και επανέρχομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Το se mw600 ειναι φοβερο για ενα ενα κινητο, αλλα υποστηριζει μεχρι 3. Φοβερο. Ειναι ομως καλο να υποστηριζει και τα δυο ταυτοχρονα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Το se mw600 το έχει δοκιμάσει κανείς με iphone 4 να μας πει την γνώμη του; Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Με iphone μου ειπαν δεν παιζει καλα. Επισης και με τα παλια κινητα δεν παιζει. Αλλα το Alcatel ot-710d ειναι καινουργιο, γιατι αποσυνδεεται συνεχεια? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 δεν θυμάμαι απ' 'εξω το μοντέλο. θα το τσεκάρω και θα σου πώ. Πάντως το δικό μου δεν έχει οθόνη αλλά θυμάμαι ότι έχουν βγάλει και με οθόνη που υποστηρίζει 2 κινιτά. θα το δω και επανέρχομαι... το τσέκαρα evi32. είναι το clip 2 mini. χωρίς οθόνη είναι, αλλά δουλεύει άψογα. το συνδέω συνήθως με 2 κινητά και το ένα παλιά ήταν iphone και δεν είχε κάποιο πρόβλημα. ελπίζω να βοήθησα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ποιο απο ολα τα mini? Eχει διαφορα μοντελα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Και αυτο το εχω. Επισης εξαιρετικο σε ακουστικη. Δεν ειναι στερεο ομως.το τσέκαρα evi32. είναι το clip 2 mini. χωρίς οθόνη είναι, αλλά δουλεύει άψογα. το συνδέω συνήθως με 2 κινητά και το ένα παλιά ήταν iphone και δεν είχε κάποιο πρόβλημα. ελπίζω να βοήθησα. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael1924 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 ΟΚ φίλε μου με έπεισες και πήγα και το αγόρασα μόλις απ'το Πλαίσιο 59 ευρώ. Ελπίζω να μου βγει καλό, είναι το πρώτο μου Bluetooth Headset και γενικά το πρώτο μου Bluetooth Handsfree που χρησιμοποιώ ποτέ, ελπίζω να το βολευτώ :) Και γω το ίδιο πήρα! Έχω το i-phone 4 και τον τελευταίο καιρό είχα χτικιάσει αρκετά με τις αποσυνδέσεις του προηγούμενου Bluetooth Headset που είχα (Νομίζω Sony ericsson HBH-PV715), τόσο ώστε να γυρίσω στο καλώδιο! Ψάχνωντας κριτικές και γνώμες άρχισα να εκτιμώ τόσο τα plantronics όσο και τα Jawbone. Αμφότερα ακριβά, ειδικά αν η διαρκεια ζωής τους στα χέρια μου σπάνια ξεπερνάει τους 4 μήνες! Τελικά για λόγους βιασύνης αλλά και δυνατότητας άμεσης επιστροφής σε περίπτωση δυσλειτουργίας, κατέληξα να μην πάω σε λύση amazon, αλλά να πάω Πλαίσιο. Βρήκα ετοιμοπαράδοτα μόνο Plantronics, και μου έκανε κλικ το Μ100 (λόγω design και τιμής) . Είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ. Το διαφημίζει ως απόλυτα συμβατό με I-phone, έχει ένδειξη της μπαταρίας του στην οθόνη του i-phone. Έκανε pairing σε κλάσματα του δευτερολέπτου, ενώ μέχρι τώρα (9 ώρες σε λειτουργία) δεν έχει κάνει καμία αποσύνδεση. Όταν το απομακρύνω από το κινητό (πάνω από 10 μέτρα) και επιστρέψω το βρίσκω αυτόματα συνδεδεμένο. Επίσης ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι είχε στη συσκευασία και κορδονάκι λαιμού το οποίο θεωρώ απίστευτα πρακτικό, ειδικά τώρα καλοκαίρι που δεν φοράω πουκάμισα με τσέπη. Είχε ακόμη ανταλλακτικά σιλικόνης (3 μεγέθη) και γάντζο για το αυτί. Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά επειδή με αμέτρητα Hands free που είχα στο παρελθόν όλοι μου έλεγαν "βγάλε τη Μαλ..... να συνεννοηθούμε", σήμερα είμαι ενθουσιασμένος που όλοι με ακούν πεντακάθαρα. Αυτά! Αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα, θα επανέλθω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Υπαρχει καποιο βλuetooth εξαρτημα που περα απο ακουστικα σου επιτρεπει να κουμπωσεις και δικο σου εξωτερικο μικροφωνο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Και γω το ίδιο πήρα! Έχω το i-phone 4 και τον τελευταίο καιρό είχα χτικιάσει αρκετά με τις αποσυνδέσεις του προηγούμενου Bluetooth Headset που είχα (Νομίζω Sony ericsson HBH-PV715), τόσο ώστε να γυρίσω στο καλώδιο! Ψάχνωντας κριτικές και γνώμες άρχισα να εκτιμώ τόσο τα plantronics όσο και τα Jawbone. Αμφότερα ακριβά, ειδικά αν η διαρκεια ζωής τους στα χέρια μου σπάνια ξεπερνάει τους 4 μήνες! Τελικά για λόγους βιασύνης αλλά και δυνατότητας άμεσης επιστροφής σε περίπτωση δυσλειτουργίας, κατέληξα να μην πάω σε λύση amazon, αλλά να πάω Πλαίσιο. Βρήκα ετοιμοπαράδοτα μόνο Plantronics, και μου έκανε κλικ το Μ100 (λόγω design και τιμής) . Είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ. Το διαφημίζει ως απόλυτα συμβατό με I-phone, έχει ένδειξη της μπαταρίας του στην οθόνη του i-phone. Έκανε pairing σε κλάσματα του δευτερολέπτου, ενώ μέχρι τώρα (9 ώρες σε λειτουργία) δεν έχει κάνει καμία αποσύνδεση. Όταν το απομακρύνω από το κινητό (πάνω από 10 μέτρα) και επιστρέψω το βρίσκω αυτόματα συνδεδεμένο. Επίσης ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι είχε στη συσκευασία και κορδονάκι λαιμού το οποίο θεωρώ απίστευτα πρακτικό, ειδικά τώρα καλοκαίρι που δεν φοράω πουκάμισα με τσέπη. Είχε ακόμη ανταλλακτικά σιλικόνης (3 μεγέθη) και γάντζο για το αυτί. Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά επειδή με αμέτρητα Hands free που είχα στο παρελθόν όλοι μου έλεγαν "βγάλε τη Μαλ..... να συνεννοηθούμε", σήμερα είμαι ενθουσιασμένος που όλοι με ακούν πεντακάθαρα. Αυτά! Αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα, θα επανέλθω! Από ένταση ήχου σε περιβάλλον με θόρυβο πώς τα πάει; Ρωτάω διότι το 925 που κατά τα άλλα είναι άψογο με δυσκολεύει λιγάκι όταν έχει πολύ θόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Με iphone μου ειπαν δεν παιζει καλα. Επισης και με τα παλια κινητα δεν παιζει. Αλλα το Alcatel ot-710d ειναι καινουργιο, γιατι αποσυνδεεται συνεχεια? Δεν είναι θέμα καινούριου ή παλιού. Είναι θέμα χημείας:p Γι αυτό σου είπα, ακόμα και αν βρείς το ακουστικό που θέλεις, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα συνδυάζεται με το κινητό που θέλεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flysman Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Καλημέρα, Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάποια θεματάκια που έχω. Μετά από αρκετό καιρό χρήσης, αποφάσισα να αντικαταστήσω το singlepoint SE HBH-PV703 που είχα με κάποιο multipoint για 3 κυρίως λόγους: 1) Γιατί χρησιμοποιώ συνεχώς 2 συσκευές και κουράστηκα να έχω το handsfree στο ένα αυτί και την άλλη συσκευή στο άλλο. 2) Ηθελα να ακούω τον ήχο κλήσης στο handsfree, για να ξεχωρίζω ποιος με καλεί χωρίς να χρειάζεται να κοιτάω στην οθόνη του κινητού μου. 3) Έστω και με ελάχιστο αεράκι ήταν αδύνατο να με ακούσουν. Σαν χρόνια χρήστης SE προϊόντων, είχα αποφασίσει να πάρω το VH410, αλλά μόλις έμαθα ότι δεν έχει A2DP άλλαξα γνώμη. Ένας συνάδελφος μου σύστησε το I-tech voiceclip 609, το οποίο χρησιμοποιεί σε 2 nokia συσκευές και με "έψησε" να το πάρω. Μάλιστα ήμουν ιδιαίτερα αρνητικός μιας και δεν με βολεύουν τα handsfree με καλώδιο και buzzer, αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει A2DP σε over-the-ear handsfree, κάτι που είπε αργότερα και η ίδια η πωλήτρια στο Πλαίσιο. Εδώ ανακάλυψα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το voiceclip 609 το έχω εδώ και 2 μέρες και έχω απογοητευτεί πλήρως. Χρησιμοποιώ ένα HTC Wildfire και ενα SE Elm. Συγχρονίζεται κανονικά και με τα 2, αλλά στο Elm δεν ακούω κανένα ήχο κλήσης σε καμία επαφή, παρά μόνο έναν τόνο (τον ίδιο πάντα) και το buzzer. Στο Wildfire από την άλλη, δεν ακούγεται καν ο τόνος στο ακουστικό του handsfree και ακούγεται μόνο το buzzer. Στο wildfire επίσης, αποσυνδέεται κατά την διάρκεια της κλήσης ανά περίπου 30 δευτερόλεπτα. Τέλος, μπορεί να έχει noise reduction και να γλύτωσα από τον αέρα, αλλά επειδή έχει clip, η τριβή με τα ρούχα της δουλειάς μου καταστρέφει τα τύμπανα των συνομιλητών μου. Με λίγα λόγια πήρα ένα Handsfree για 3 μόνο λόγους και δεν λειτουργεί κανένας. 1)Ανύπαρκτο A2DP, μιας και τους ήχους κλήσης δεν τους ακούω, άρα πάλι δεν ξέρω ποιός με καλεί. 2)Πάλι καταλήγω με το handsfree στο ένα αυτί και το Wildfire στο άλλο, αφού αποσυνδέεται συνέχεια από το wildfire και 3)Πάλι δεν ακούγομαι, όχι λόγω αέρα αλλά λόγω του clip. Συν ότι τώρα προστέθηκαν 2 αρνητικά. Το buzzer και το καλώδιο. Θέλω λοιπόν την βοήθεια σας σε 2 πράγματα. Πρώτον αν ξέρει κάποιος να μου πει αν το voiceclip μου είναι ελαττωματικό ή απλά δεν είναι συμβατό με τις 2 συσκευές μου (στις 2 nokia του συναδέλφου μου λειτουργούν όλα κανονικά). Αν είναι, να το πάω για αντικατάσταση (μην πάνε και χαμένα τα 35 euro). Δεύτερον θα ήθελα να μου προτείνετε ενα over-the-ear handsfree, με A2DP (για να ακούω τους ήχους κλήσης κάθε επαφής), Multipoint, με wind protection και βέβαια να δουλέυει με Elm και Wildfire. Κοίταξα στο Πλαίσιο το Plantronics M100 αλλά η πωλήτρια μου είπε ότι είναι πολύ κατώτερο του voiceclip 609 και ότι δεν τα αξίζει τα λεφτά του και δεν έχει και A2DP. Μιας και αποδείχθηκε ψεύτρα για το voiceclip, μήπως να μην την πιστέψω και για το plantronics; Τι λέτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το τεράστιο Post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Κοίταξα στο Πλαίσιο το Plantronics M100 αλλά η πωλήτρια μου είπε ότι είναι πολύ κατώτερο του voiceclip 609 και ότι δεν τα αξίζει τα λεφτά του και δεν έχει και A2DP. Μιας και αποδείχθηκε ψεύτρα για το voiceclip, μήπως να μην την πιστέψω και για το plantronics; Τι λέτε; Δεν έχω χρησιμοποιήσει τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα, έχοντας όμως συνολικά εμπειρία από Plantronics και Itech θα έλεγα ότι αυτό που σου είπε η πωλήτρια ισχύει μόνο αν στο είπε ακριβώς δεκαεφτά μέρες πριν:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flysman Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 έχοντας όμως συνολικά εμπειρία από Plantronics και Itech θα έλεγα ότι αυτό που σου είπε η πωλήτρια ισχύει μόνο αν στο είπε ακριβώς δεκαεφτά μέρες πριν:) Χαχαχαχα έχεις δίκιο μάλλον νόμιζε ότι ήταν πρωταπριλιά! Διαβάζοντας όλο το thread κι εγώ κατάλαβα ότι τα plantronics είναι πολύ καλύτερα. Έχω κολλήσει με το Μ100 τώρα, αλλά φοβάμαι να το πάρω μήπως και βγει μη συμβατό και αυτό. Ήδη κλαίω τα λεφτά μου με το i-tech (που ακόμα δεν ξέρω αν είναι ελαττωματικό ή απλά "πατάτα"). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μα καλα τι γινεται με αυτα τα bluetooth? Πριν αγορασουμε καποιο δεν ξερουμε καν αν συνδεεται? Ελεος. Πρεπει δηλαδη να τα αγορασουμε ολα για να καταλαβουμε ποιες δουλειες κανουν? Ουτε καν τις βασικες δεν κανοουν πολλα απο αυτα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael1924 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Από ένταση ήχου σε περιβάλλον με θόρυβο πώς τα πάει; Ρωτάω διότι το 925 που κατά τα άλλα είναι άψογο με δυσκολεύει λιγάκι όταν έχει πολύ θόρυβο. Δεν το έχω δοκιμάσει σε ακραίες συνθήκες ακόμα, το συνέδεσα Παρασκευή πρωί, και ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν έκανα καθόλου χρήση, όταν μου τύχει θα σας πω! Εμένα πάντως στο πλαίσιο, η πωλήτρια προσπαθούσε να με πείσει να πάρω το turbo-x των 15 ή19€ (δεν θυμάμαι ακριβώς) ως αψογο και απόλυτα συμβατό με το i-phone. Μου έλεγε ότι δεν χρειαζόταν να δώσω τόσα χρήματα επιπλέον για το M-100. Τα συμπεράσματα δικά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ψάχνω να βρω ενα samsung wep 200 που θα το βρώ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 http://www.google.com/products/catalog?q=samsung+wep+200&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&cid=1455845479325868536&sa=X&ei=JfCrTfOzLM34sgbRm92JCA&ved=0CC0Q8wIwAg# Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ποιο απο ολα τα mini? Eχει διαφορα μοντελα τι να πω δεν ξέρω. αυτό γράφει η συσκευασία σαν μοντέλο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts