Jump to content

flysman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

flysman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορεί κάποιος από εσάς που το έχει περάσει και άλλη συσκευή, εκτός της πρώτης, να μου πει πώς το έκανε; Βλέπω ότι το θέμα έχει να κάνει με το ότι δεν σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις το λογισμικό σε πάνω από 5 διαφορετικές συσκευές. Έλα όμως που εμένα δεν με αφήνει να το περάσω ούτε στην δεύτερη!
  2. Χαχαχαχα έχεις δίκιο μάλλον νόμιζε ότι ήταν πρωταπριλιά! Διαβάζοντας όλο το thread κι εγώ κατάλαβα ότι τα plantronics είναι πολύ καλύτερα. Έχω κολλήσει με το Μ100 τώρα, αλλά φοβάμαι να το πάρω μήπως και βγει μη συμβατό και αυτό. Ήδη κλαίω τα λεφτά μου με το i-tech (που ακόμα δεν ξέρω αν είναι ελαττωματικό ή απλά "πατάτα").
  3. Καλημέρα, Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάποια θεματάκια που έχω. Μετά από αρκετό καιρό χρήσης, αποφάσισα να αντικαταστήσω το singlepoint SE HBH-PV703 που είχα με κάποιο multipoint για 3 κυρίως λόγους: 1) Γιατί χρησιμοποιώ συνεχώς 2 συσκευές και κουράστηκα να έχω το handsfree στο ένα αυτί και την άλλη συσκευή στο άλλο. 2) Ηθελα να ακούω τον ήχο κλήσης στο handsfree, για να ξεχωρίζω ποιος με καλεί χωρίς να χρειάζεται να κοιτάω στην οθόνη του κινητού μου. 3) Έστω και με ελάχιστο αεράκι ήταν αδύνατο να με ακούσουν. Σαν χρόνια χρήστης SE προϊόντων, είχα αποφασίσει να πάρω το VH410, αλλά μόλις έμαθα ότι δεν έχει A2DP άλλαξα γνώμη. Ένας συνάδελφος μου σύστησε το I-tech voiceclip 609, το οποίο χρησιμοποιεί σε 2 nokia συσκευές και με "έψησε" να το πάρω. Μάλιστα ήμουν ιδιαίτερα αρνητικός μιας και δεν με βολεύουν τα handsfree με καλώδιο και buzzer, αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει A2DP σε over-the-ear handsfree, κάτι που είπε αργότερα και η ίδια η πωλήτρια στο Πλαίσιο. Εδώ ανακάλυψα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το voiceclip 609 το έχω εδώ και 2 μέρες και έχω απογοητευτεί πλήρως. Χρησιμοποιώ ένα HTC Wildfire και ενα SE Elm. Συγχρονίζεται κανονικά και με τα 2, αλλά στο Elm δεν ακούω κανένα ήχο κλήσης σε καμία επαφή, παρά μόνο έναν τόνο (τον ίδιο πάντα) και το buzzer. Στο Wildfire από την άλλη, δεν ακούγεται καν ο τόνος στο ακουστικό του handsfree και ακούγεται μόνο το buzzer. Στο wildfire επίσης, αποσυνδέεται κατά την διάρκεια της κλήσης ανά περίπου 30 δευτερόλεπτα. Τέλος, μπορεί να έχει noise reduction και να γλύτωσα από τον αέρα, αλλά επειδή έχει clip, η τριβή με τα ρούχα της δουλειάς μου καταστρέφει τα τύμπανα των συνομιλητών μου. Με λίγα λόγια πήρα ένα Handsfree για 3 μόνο λόγους και δεν λειτουργεί κανένας. 1)Ανύπαρκτο A2DP, μιας και τους ήχους κλήσης δεν τους ακούω, άρα πάλι δεν ξέρω ποιός με καλεί. 2)Πάλι καταλήγω με το handsfree στο ένα αυτί και το Wildfire στο άλλο, αφού αποσυνδέεται συνέχεια από το wildfire και 3)Πάλι δεν ακούγομαι, όχι λόγω αέρα αλλά λόγω του clip. Συν ότι τώρα προστέθηκαν 2 αρνητικά. Το buzzer και το καλώδιο. Θέλω λοιπόν την βοήθεια σας σε 2 πράγματα. Πρώτον αν ξέρει κάποιος να μου πει αν το voiceclip μου είναι ελαττωματικό ή απλά δεν είναι συμβατό με τις 2 συσκευές μου (στις 2 nokia του συναδέλφου μου λειτουργούν όλα κανονικά). Αν είναι, να το πάω για αντικατάσταση (μην πάνε και χαμένα τα 35 euro). Δεύτερον θα ήθελα να μου προτείνετε ενα over-the-ear handsfree, με A2DP (για να ακούω τους ήχους κλήσης κάθε επαφής), Multipoint, με wind protection και βέβαια να δουλέυει με Elm και Wildfire. Κοίταξα στο Πλαίσιο το Plantronics M100 αλλά η πωλήτρια μου είπε ότι είναι πολύ κατώτερο του voiceclip 609 και ότι δεν τα αξίζει τα λεφτά του και δεν έχει και A2DP. Μιας και αποδείχθηκε ψεύτρα για το voiceclip, μήπως να μην την πιστέψω και για το plantronics; Τι λέτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το τεράστιο Post.
×
×
  • Create New...