dkampi Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Αραγε γνωριζει κανεις για να μου απαντησει; Απ'όσο έχω ρίξει μια ματιά αυτές τις μέρες για καινούρια μοντέλα,δεν θυμάμαι ρε αγορίνα κανένα άλλο που να έχει αυτή την δυνατότητα... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Καλημερα.πηρα πριν καιρο ενα bluetrek G2 αλλα δεν το χρησιμοποιω μιασ κ ειναι αβολο στο αυτι μου κ θελω να το πουλησω.Μετα απο πολυ ψαξιμο κ σκεψη πηρα προχθες ενα μανταλακι Ιtech απο το e-shop http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003086 στην τιμη των 35.50 Εuros μιας κ μου φαινεται ποιο πρακτικο στην χρηση χωρια που δεν εχω συνεχομενα κατι στο αυτι μου. καλορίζικο! το έχει πατέρας μου κ κατα τα λεγόμενα του είναι ΤΕΛΕΙΟ! Βέβαια εμένα δεν με βόλεψε καθόλου γιατι ήθελα κάτι να κάθεται μόνιμα πάνω στο αυτί κ να μην μπλέκω πάλι με καλώδια Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Πέτυχα σε καλή τιμή (29 ευρώ) το Nokia HS-26W και είπα να το αγοράσω για χρήση με τα Κ700 και Κ750 που διαθέτω. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι ότι ενώ το BT είναι συνδεδεμένο και έχω ενεργοποιήσει την επιλογή να στέλνει την εισερχόμενη κλήση στο ακουστικό, το κάνει σπάνια και τις περισσότερες φορές τη στέλνει στο κινητό. Επίσης σε εξερχόμενη κλήση, ενώ στην προτροπή του τηλεφώνου «Retrieve call in phone» πατάω «No», το ΒΤ δε δέχεται την εξερχόμενη με αποτέλεσμα να πηγαίνει ο ήχος στο κινητό. Άλλο σημαντικό πρόβλημα είναι ότι ενώ είναι συνδεδεμένο με κάποιο εκ των δύο τηλεφώνων ξαφνικά αποσυνδέεται και δεν προσπαθεί να ξανασυνδεθεί με ένα εξ' αυτών. Εννοείται βέβαια ότι όταν ανοίγω το BT handsfree, έχω ανοιχτό το ΒΤ μόνο στο κινητό που θέλω να συνδεθεί. Θα μου επιτρέψετε να επιμείνω λίγο. Έχει αντιμετωπίσει κι άλλος τέτοια προβλήματα; Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Επανέρχομαι δριμύτερος οσο αφορά το plantronics 640.Το έχω παραλάβει και το χρησιμοποιώ εδώ και 3 μέρες και είναι πραγματικά με διαφορά το κορυφαίο bt που έχει περάσει απο τα χέρια μου!Άψογο ακούστικο και μικρόφωνο , πάρα πολύ καλή ποιότητα ομιλίας..Δεν έχει χάσει ποτέ την σύνδεση με το κινητό και έχει καλή ποιότητα κατασκευής και πάρα πολύ καλό "εξοπλισμό"..Το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν στέκεται πολύ καλά έαν είσαι σε κίνηση..Πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!Ευχαριστώ Δημήτρη;) ;) Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν στέκεται πολύ καλά έαν είσαι σε κίνηση.. Μήπως αυτό είναι αρκετά αρνητικό από μόνο του; Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Μήπως αυτό είναι αρκετά αρνητικό από μόνο του; Έαν απλώς περπατάς είναι οκ.Δεν στέκεται καλά σε περίπτωση έντονης κίνησης ,αν κάνεις κάποια δουλειά ή απότομες κινήσεις κλπ.Και βέβαια μιλάω με την χρήση μόνο του gel και όχι του άλλου εξαρτήματος που πιάνει πίσω απο το αφτί..Είναι μια χαρά,κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα..;) Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Επανέρχομαι δριμύτερος οσο αφορά το plantronics 640.Το έχω παραλάβει και το χρησιμοποιώ εδώ και 3 μέρες και είναι πραγματικά με διαφορά το κορυφαίο bt που έχει περάσει απο τα χέρια μου!Άψογο ακούστικο και μικρόφωνο , πάρα πολύ καλή ποιότητα ομιλίας..Δεν έχει χάσει ποτέ την σύνδεση με το κινητό και έχει καλή ποιότητα κατασκευής και πάρα πολύ καλό "εξοπλισμό"..Το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν στέκεται πολύ καλά έαν είσαι σε κίνηση..Πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!Ευχαριστώ Δημήτρη;) ;) Να'σαι καλά φίλε μου,δεν κάνει τίποτα....;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Μήπως αυτό είναι αρκετά αρνητικό από μόνο του; Περιέχει στην συσκευασία 3 διαφορετικά είδη gel(δηλαδή 3 διαφορετικούς τρόπους στήριξης)ανάλογα με την διάσταση του αυτιού του καθενός αλλά και για το πόσο καλή στήριξη χρειάζεται ο καθένας.Οπότε όπως καταλαβαίνεις φίλε μου δεν υπάρχει κανένα αρνητικό.Ξέχασα να συμπληρώσω πως η συσκευασία περιέχει και πρόσθετο γαντζάκι για κάποιον που χρειάζεται κάποιες φορές πλήρη σταθερότητα λόγω μηχανής ή οτιδήποτε άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ποιο προτεινεται ρε παιδια?Sonyericsson HBH-ΙV835 ή HBH-610a?φωνητικη κληση μπορεις να κανεις μεσω αυτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 To 835 είναι πολύ καλό αλλα΄μπορεί να μη σου στεκεται καλά στο αυτι και να μη σε βολέψει. Εγώ δεν είχα πρόβλημα αλλά το έδωσα σε έναν φίλο που με λιβάνιζε και βαριοταν να πάει να το αγοράσει και πήρα το samsung wep 200. Οτι καλύτερο εxω δοκιμάσει το samsung,ακόμα και απο το jabra jx10. Ο εισερχόμενος ήχος του είναι πολύ καθαρος,δυνατός και ισσοροπημένος Το 835 το είδα φτηνο στο mediamarkt φαλήρου,55 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 To 835 είναι πολύ καλό αλλα΄μπορεί να μη σου στεκεται καλά στο αυτι και να μη σε βολέψει. Εγώ δεν είχα πρόβλημα αλλά το έδωσα σε έναν φίλο που με λιβάνιζε και βαριοταν να πάει να το αγοράσει και πήρα το samsung wep 200. Οτι καλύτερο εxω δοκιμάσει το samsung,ακόμα και απο το jabra jx10. Ο εισερχόμενος ήχος του είναι πολύ καθαρος,δυνατός και ισσοροπημένος Το 835 το είδα φτηνο στο mediamarkt φαλήρου,55 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. ΤΟ 835 ουτε με το πιαστρακι δεν καθεται καλα?Το εχω δει το samsung.Ειναι πολυ μικρουλι ε?Και να σε ρωτησω,οταν χτυπαει το κινητο αυτο κανει καποιον ηχο?φωνητικη κληση μπορεις να κανεις?Παντως απο κατι review που διαβαζα δεν ελεγαν και τα καλυτερα λογια για το samsung...Εντω μεταξυ, δεν εχω καταλαβει ακομα αν τα δυο SE bluetooth που εχω αναφερει κανουν φωνητικη κληση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 thelo na rotiso το εξης... εχουν περασει απο τα χερια μου ενα νο ναιμ απο κορεα (το εχει το βονταφον ειδα τελευταια) που εσπασα το αυτακι. απιστευτη αυτονιμια.κακη ποιοτητα ομιλιας ενα νοκια με αθλια αυτονομια και ενα τσαμπρα βτ500 το οποιο εχασα... με το τσαμπρα οπως και με τα αλλα ειχα το ιδιο προβλημα. οταν ημουν σε ανοιχτο περιβαλλκον με φασαρια απλα δε με ακουγανε. ακουγοντουσαν εντονα ασχετοι θορυβοι.π,χ στο αμαξι ακουγοταν το τακτακ της ζωνης(υπενθυμιση για να τη βαλεις) ψαχνω ενα μπλουτουθ με α. αριστη ποιοτητα ομιλιας. με καιει γιατι ειμαι ολη μερα στο δρομο και καθε φορα τρεχω να βρω ησυχια για να μιλησω.. β. αυτονομια σα το τζαμπρα δηλαδη μεγαλη. γ. διακριτικο σε μεγεθος. δε μου αρεσει να με κοιτανε ολοι. ειδα το σιεμενσ ΗΗΒ-160 αλλα το εχει μονο το πλαισιο και το GV435 της σονυ το οποιο εχει dsp για τον ηχο... γνωμες για αυτα ή αλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 thelo na rotiso το εξης... εχουν περασει απο τα χερια μου ενα νο ναιμ απο κορεα (το εχει το βονταφον ειδα τελευταια) που εσπασα το αυτακι. απιστευτη αυτονιμια.κακη ποιοτητα ομιλιας ενα νοκια με αθλια αυτονομια και ενα τσαμπρα βτ500 το οποιο εχασα... με το τσαμπρα οπως και με τα αλλα ειχα το ιδιο προβλημα. οταν ημουν σε ανοιχτο περιβαλλκον με φασαρια απλα δε με ακουγανε. ακουγοντουσαν εντονα ασχετοι θορυβοι.π,χ στο αμαξι ακουγοταν το τακτακ της ζωνης(υπενθυμιση για να τη βαλεις) ψαχνω ενα μπλουτουθ με α. αριστη ποιοτητα ομιλιας. με καιει γιατι ειμαι ολη μερα στο δρομο και καθε φορα τρεχω να βρω ησυχια για να μιλησω.. β. αυτονομια σα το τζαμπρα δηλαδη μεγαλη. γ. διακριτικο σε μεγεθος. δε μου αρεσει να με κοιτανε ολοι. ειδα το σιεμενσ ΗΗΒ-160 αλλα το εχει μονο το πλαισιο και το GV435 της σονυ το οποιο εχει dsp για τον ηχο... γνωμες για αυτα ή αλλα? Η δικια μου η γνωμη ειναι το nokia BH-900.Το μονο που δεν εχει απο αυτα που ζητας ειναι μικρο μεγεθος.Ολα τα αλλα τα εχει.Μεχρι τωρα δεν εχω ακουσει παραπονα ακομα και οταν μιλαω σε μερη με πολυ θορυβο,αυτο το συρομενο μικροφωνο κανει πολυ καλη δουλεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 για δωστε κανενα Link για το plantronics. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 για δωστε κανενα Link για το plantronics. http://blueheadsets.zoovy.com/c=WpmNMxHmyhCPvZSXVcTXwK3n9/product/DISCOVERY640 http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat1150057/cat5420035/prod29780004 http://www.9volto.gr/menu/index.php?target=products&product_id=1899 Το 9volto έχει την καλύτερη τιμή απ'όσο έχω δει... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Το 835 δεν έχει πιαστράκι,μπαίνει μεσα στο αυτί. Διάβασα και γω ένα review που έθαβε το samsung αλλά εμένα δεν μου ,εχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Σημειωταίον οτι το καθε ακουστικο συμπεριφέρεται διαφορετικα σε συσκευη απο συσκευή. Εχω ένα siemens hhb600 που με όποια συσκευή το είχα ταιριάξει είχε απαράδεκτο εξερχόμενο ήχο,με το κ800 με ακούνε καμπάνα. επομένως η υπόθεση της απόδοσης όποιου ακουστικού είναι hit and miss. Φωνητικές κλήσεις όλα τα καινούργια υποστηρίζουν, και σίγουρα τα sonyericsson που αναφέρεται ο φίλος! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Παίδες το plantronics 655 discovery http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=139789 γνωρίζει κανείς αν συνδέεται ταυτόχρονα με δύο κινητά;Ψαχνω αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά πλήρη τα χαρακτηριστικά του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Παίδες το plantronics 655 discovery http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=139789 γνωρίζει κανείς αν συνδέεται ταυτόχρονα με δύο κινητά;Ψαχνω αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά πλήρη τα χαρακτηριστικά του... http://www.plantronics.com/media/media_resources/literature/cordless_mobile/discovery655_datasheet_en.pdf Τα χαρακτηριστικά του 655 σε .pdf απο την εταιρία..Τσέκαρε το..;) Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Thanks dkampi,απ'οτι βλεπω δεν αναγραφει κατι για συνδεση με δυο κινητα...Κριμα ρε γαμωτο γιατι φαινεται φοβερο το ακουστικακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Καλησπέρα παιδια.Θα θελα βοηθεια αν μπορει καποιος.Εχω το 36w της Νόκια και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.Θα θελα να μου προτινετε ποιο να παρω ανεξαρτητου τιμης που πρωτα απο ολα να εχει καλη ποιοτητα ηχου,να μη χανει ευκολα τη συνδεση με το κινητο και αν ειναι δυνατον να ειναι ταυτοχρονα συνδεδεμενο με 2 κινητα.Τι μου προτινετε??Περιμενω βοηθεια Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Bluetooth με καλώδιο και οθόνη υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Καλησπέρα παιδια.Θα θελα βοηθεια αν μπορει καποιος.Εχω το 36w της Νόκια και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.Θα θελα να μου προτινετε ποιο να παρω ανεξαρτητου τιμης που πρωτα απο ολα να εχει καλη ποιοτητα ηχου,να μη χανει ευκολα τη συνδεση με το κινητο και αν ειναι δυνατον να ειναι ταυτοχρονα συνδεδεμενο με 2 κινητα.Τι μου προτινετε??Περιμενω βοηθεια Ευχαριστω πολυ! http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat1150057/cat5420035/prod29780004 Τσεκαρε το...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Bluetooth με καλώδιο και οθόνη υπάρχει ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=851086 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=832634 Αυτά προς το παρόν,υπάρχουνε και άλλα αν ψάξεις...:blink: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=851086 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=832634 Αυτά προς το παρόν,υπάρχουνε και άλλα αν ψάξεις...:blink: ;) Θέλω να έχει μόνο ένα ακουστικό γιατί μπλέκεται διαφορετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Bluetooth με καλώδιο και οθόνη υπάρχει ? Nokia hs-12w...πουλάω ενα μεταχειρισμένο αν σ'ενδιαφέρει...:p :p Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts