gsa1967 Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Καλημέρα, μπράβο φίλε μου καλορίζικα. Έχω 229 ευρώ επιστροφή και σκέφτομαι να τα αγοράσω. Το πρόβλημα μου είναι ότι το κινητό είναι samsung και όχι hauwei . S21 ultra έχω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 S21 ultra έχω και εγω Φίλε μου με έπεισες. Μόνο που δεν έχουν τα public το ασημί Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Παίδες μήπως έχει βγει κανά καινούριο bluetooth handsfree In-Ear (κάτι σαν το Plantronics M55 ή το Plantronics Explorer 500 Earbud ας πούμε) ή έχουν σταματήσει να βγαίνουν hands free τέτοιου τύπου ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Παίδες μήπως έχει βγει κανά καινούριο bluetooth handsfree In-Ear (κάτι σαν το Plantronics M55 ή το Plantronics Explorer 500 Earbud ας πούμε) ή έχουν σταματήσει να βγαίνουν hands free τέτοιου τύπου ? :) Δυστυχώς βγαίνουν πια ελάχιστα και αυτά που βρίσκονται στα καταστήματα είναι από στοκ από ό, τι καταλαβαίνω. Κάτοχος πολλών plantronics ακουστικών, με κορυφαίο για εμένα το edge, αναρωτιέμαι γιατί δεν βγαίνουν πλέον... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Αγόρασα σήμερα τα freebuds 4 από το πλαίσιο στην Μάγουλα. Για όσους ενδιαφέρονται έχει 20 ευρώ έκπτωση στα129 ευρώ. Τα ακουστικά τα σπάνε πολύ ωραίος ήχος από. spotify δεν σε ξεξουφαι ει μετις υψηλές συχνότητες σε σχέση με κάτι μετά bitzwolf FYE 8 που απλά δεν εχει ποιότητα ήχου αλλά είναι πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Τα freepuds 4 πιστευω .ότι αδικούνται από τις φωτογραφίες γιατί είναι ποιο μικρά από ότι φαίνονται και ειδικά τα silver frost μου αρέσει πολύ,. Εγώ βέβαια δεινοπαθησα να τα προσαρμοσω στα αυτιά μου ένα πράγμα που δεν το περίμενα γιατί έχω και τα baseus με παρόμοιο σχήμα και κάθονται καλά . Με το που τα άνοιξα μου ζήτησαν δύο ενημερώσεις έκανα την μια και να τα απολαύσω λίγο και θα κάνω την δεύτερη. Εγκατέστησαν εφαρμογή της Ai LIFE από την huawei και όχι από το play store . Αυτά τα ολίγα :) Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Εμένα μου αρέσουν τα μαλακά λάστιχακια που έχουν. Απλά βάζω τα πιο μεγάλα στα pro Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Όλα έχουν λαστιχάκια μέσα ή υπάρχει περίπτωση να τα αγοράσεις και έξτρα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Έχουν 3 ζευγάρια Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Πολύ καλά, σούπερ ήχος, κρατάει η μπαταρία εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. να κανω μια χαζή ερωτηση, αυτα συνδεονται ταυτοχρονα με 2 κινητά ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 https://consumer.huawei.com/gr/audio/freebuds4/?gclid=CjwKCAjwmK6IBhBqEiwAocMc8oQWb3o5zl-GOiy1USnfznGV5AJ5D4mNA0RPjrqpYdtUPlZ8OcviahoC_AAQAvD_BwE ναι το λεει Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Καλησπέρα σε όλους σας! έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση σε ακουστικά που να έχουν απομόνωση θορύβου και να μην ακούει ο συνομιλητής μου τον περιβάλλοντα θόρυβο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Πήρα αυτά Tronsmart Onyx Free και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σχέση ποιότητα και οικονομικό https://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Onyx-Free-TWS--Earbuds-UV-Sterilization-Qualcomm-aptX-425897.html Και εδώ μια περιγραφή κριτική για τα συγκεκριμένα https://www.scarbir.com/tws/tronsmart-onyx-free-review Η περιγραφή και η κριτική του site θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα Γι' αυτό το εύρος τιμής τα συνιστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 τα είχα πάρει κι ένας φίλος μου και του άρεσαν Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Εδώ και 1,5 χρόνο περιμένω να δω ακουστικά τέτοια να συνδέονται απροβληματιστα με 2 συσκευές. Πχ laptop κινητό. Εκτός τα freebuds pro της Huawei και τα Jabra active όλα τα άλλα είναι μουφα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 5 hours ago, perdikos2000 said: Εδώ και 1,5 χρόνο περιμένω να δω ακουστικά τέτοια να συνδέονται απροβληματιστα με 2 συσκευές. Πχ laptop κινητό. Εκτός τα freebuds pro της Huawei και τα Jabra active όλα τα άλλα είναι μουφα Εγώ πάντως τα έχω συνδέσει και με το κινητό και με το λαπτοπ και λειτουργούν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα Βέβαια δεν έχω γνώση ακριβότερων μοντέλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 Kαλησπερα εχω τα Platronics Explorer 55 αλλα δεν υπαρχουν Πλεον, Ξερει κανεις κατι Αντιστηχο με Αυτα τα Ακουστικα να μου προτινει σε Αυτο Το στυλ και να εχουν δυνατο Ηχο και Καθαρο. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 15 hours ago, Bardar1s said: Εγώ πάντως τα έχω συνδέσει και με το κινητό και με το λαπτοπ και λειτουργούν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα Βέβαια δεν έχω γνώση ακριβότερων μοντέλων ταυτόχρονα εννοεί 1 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 4 hours ago, CoyoteD said: ταυτόχρονα εννοεί Έτσι να μπορείς να σταματήσεις πχ τη μουσική που ακούς στο laptop και να μιλήσεις στο κινητό και να επανέλθεις αυτόματα κλπ κλπ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 Ναι ένα από τα δύο μιλάς και τα δύο χτυπούν αν σε καλέσουν... Πχ skype στο λάπτοπ ομιλία στο κινητό Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 10 hours ago, CoyoteD said: ταυτόχρονα εννοεί 6 hours ago, perdikos2000 said: Έτσι να μπορείς να σταματήσεις πχ τη μουσική που ακούς στο laptop και να μιλήσεις στο κινητό και να επανέλθεις αυτόματα κλπ κλπ. οκ δεν το αντιλήφθηκα Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λέτε και δεν χρειάζομαι αυτή την χρήση Εγώ απλά ανέφερα την ξεχωριστή σύνδεση αυτών (κινητού και λαπτοπ) και την σωστή λειτουργία τους Και στο φινάλε με 35 ευρώ κόστος, δεν ξέρω πόσα θα έχουν μια τέτοια δυνατότητα, σε αυτό το εύρος τιμής. Φυσιολογικό είναι ότι πληρώνεις παίρνεις, οπότε ακριβότερα μοντέλα θα έχουν και καλύτερες δυνατότητες. Πάντως για απλή χρήση και ειδικά για εμένα τα θεωρώ πολύ καλή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 τα περισσότερα με καλώδιο το κάνουν πχ με 25 ευρω τα ΑΜ61 χωρίς καλώδιο είναι λίγα με καλύτερα τα huawei τα pro Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2021 Μέχρι τώρα εχω το Plantronics edge...εψαξα να δω αν εχουν βγάλει καινούριο ακουστικό με την ίδια φιλοσοφία αλλα δεν εχουν βγάλει κάποιο καινούριο, σταμάτησαν αυτη την σειρά;ξερω οτι υπ;ρχει το 3200 αλλα ειναι χρόνια και αυτό!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2021 1 hour ago, arxontas2323 said: Μέχρι τώρα εχω το Plantronics edge...εψαξα να δω αν εχουν βγάλει καινούριο ακουστικό με την ίδια φιλοσοφία αλλα δεν εχουν βγάλει κάποιο καινούριο, σταμάτησαν αυτη την σειρά;ξερω οτι υπ;ρχει το 3200 αλλα ειναι χρόνια και αυτό!! Είχα Edge, έχω 3200. Δεν έχω βρει άλλο που να με ικανοποιεί εξίσου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 15 hours ago, minast said: Είχα Edge, έχω 3200. Δεν έχω βρει άλλο που να με ικανοποιεί εξίσου. Και για μένα το καλύτερό. 1 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Καλησπέρα σας... Μια ερώτηση.. Αγόρασα χθες τα haylou gt3 αλλά έχω ένα θέμα με το pairing.. Βασικά γίνονται κατά κάποιο τρόπο pair με το κινητό αλλά δεν λειτουργει το touch στο δεξί ακουστικό... Ενώ όταν πχ πατάω ταυτόχρονα και τα δυο τότε σβήνει πχ το δεξί... Νομίζω ότι είναι κάποιο θέμα με το Master κ slave αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη!!! Επίσης από διάφορα βίντεο που είδα στο yt για factory reset δεν μπορώ να το κάνω γιατί το touch στο δεξί μόνο ακουστικό δείχνει να μην ανταποκρίνεται... Καμία ιδέα κάποιος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts