Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Φαρμάκι η Sony με το νέο Bluetooth 2 σε 1.:blink::X:wacko:

https://www.amazon.co.uk/Sony-SBH90C-2-Way-Bluetooth-Headset/dp/B07B9Q4LM6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1521115945&sr=8-1&keywords=Sbh90c

Ελπιζω η υλοποίηση σε top επίπεδο να είναι είτε σε Bluetooth λειτουργία είτε σε ενσύρματη.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να ρωτήσω λίγο το εξής για τα ακουστικά neck bluetooth. Επειδή τα θέλω κατά βάση για ομιλία και όχι τόσο για μουσική, για να μιλήσω θα βάζω μόνο το ένα ακουστικό πχ. το δεξί, άρα το αριστερό θα ειναι ελεύθερο δηλαδή όχι στο αυτί μου κατά πόσο θα ακούγεται ο συνομιλητής μου το τι λέει σε αυτούς που τυγχάνει να είναι κοντά μου;

Παιδιά κάποιος να με βοηθήσει στο ερώτημά μου;

Ποια η διαφορά τους με τα απλά anker slim?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τα κοιτούσα και εγώ πριν πάρω τα nuforce αλλά με χαλούσε κυρίως η έλλειψη multi pairing και atp HD... Το πρώτο ήταν το κυρίως πρόβλημα αλλά για τα λεφτά τους φαίνονται καλά...
Υποστηρίζουν aptX HD τα slim+

Έχει ένας φίλος τα απλα τα slim και τον ακούω πεντακάθαρα στο τηλέφωνο.

Ειδομεν!! :)

Τα Sony τα έβγαλε πάλι σε προσφορά ο Κωτσόβολος σε ακόμα καλύτερη τιμή.

Ευκαιρία πραγματικά

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/169417-sony-mdrxb50bsb-black-bluetooth?cmicc=skroutz

Ευκαιρία πραγματικά

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/169417-sony-mdrxb50bsb-black-bluetooth?cmicc=skroutz

Η ομιλία σε περιβάλον με θόρυβο πως είναι;

Η ομιλία σε περιβάλον με θόρυβο πως είναι;
Τα χρησιμοποιώ μόνο για μουσική. Για ομιλία χρησιμοποιώ κλασικό μονό ακουστικό. Έχουν πολύ καλό μπάσο

Τα χρησιμοποιώ μόνο για μουσική. Για ομιλία χρησιμοποιώ κλασικό μονό ακουστικό. Έχουν πολύ καλό μπάσο

Το είδα και στις αξιολογήσεις ότι εξαιρετικά για μουσική αλλά για ομιλία σε περιβάλλον με θόρυβο δεν ενδείκνυνται.

Δεν είναι ότι δουλεύω σε μηχανουργεία αλλά ακόμη και σε περιβάλλον γραφείου έχω θέμα με κάτι αλλά ακουστικά που έχω. Δεν ξέρω αν φταίνε αυτά, αν φταίει η διάταξη που δεν κρέμεται το μικρόφωνο και έχω θέμα.

Thnx πάντως!

Edited by enigma84

Παιδιά κάποιος να με βοηθήσει στο ερώτημά μου;

Από οποίο ακουστικό θες την ίδια απόδοση θα έχεις.

Και επιλέγεις οτι θες είτε το αριστερο η το δεξι η και τα 2 μαζί.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν κατάλαβα καλά για την ομιλία και μόνο αν δουλεύω το δεξί ακουστικό το αριστερό δεν βγάζει τον ήχο της ομιλίας σωστά; αυτό ρυθμίζεται αυτόματα ας πούμε ή είναι ρύθμιση στο Bluetooth χειροκίνητη. Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν κατάλαβα καλά για την ομιλία και μόνο αν δουλεύω το δεξί ακουστικό το αριστερό δεν βγάζει τον ήχο της ομιλίας σωστά; αυτό ρυθμίζεται αυτόματα ας πούμε ή είναι ρύθμιση στο Bluetooth χειροκίνητη. Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.

Όχι ο ήχος βγαίνει και στα 2 και απλά εσυ κάνεις την όποια επιλογή από τις διαθέσιμες που ανέφερα.

Αυτόματα όλα τα neckband Bluetooth δουλεύουν έτσι εξ αρχής.

Αν η έννοια σου είναι ότι θα ενοχλείς τους άλλους ακούγοντας το ακουστικό που κρέμεται στην συνομιλια σου,μην φοβάσαι καθόλου διότι μόνο στο αυτί αν φορεθεί θα ακούγονται συνομιλίες.

Εκτός αν τσιρίζει ο άλλος και είσαι σε απόλυτο ήσυχο περιβάλλον.:p

Edited by alextrela

Ευκαιρία πραγματικά

Καταπληκτικά. Τα τσίμπησα σήμερα, είχε ένα τελευταίο κομμάτι σε μαύρο εδώ στον Κωτσοβολο του Βόλου.

Πολύ καλός ήχος, πολύ ποιοτικό μπάσο. Ιδιαίτερα υψηλή ένταση, πολύ ευχάριστο αυτό.

Η εφαρμογή με τα γατζάκια που έχει δε με βολεύει προσωπικά, τα έβγαλα και τα φοράω κατευθείαν μόνο με το κλασικό λαστιχάκι σιλικόνης.

Ο ήχος τους είναι παρόμοιος με αυτόν που δίνουν τα SBH50-54 κα με τα ακουστικά της συσκευασίας. Στα 40€ της προσφοράς είναι πολύ καλή αγορά. Στα 70€ που είναι η αρχική τιμή, δε νομίζω να τα έπαιρνα, ίσως πήγαινα σε κάτι άλλο.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καταπληκτικά. Τα τσίμπησα σήμερα, είχε ένα τελευταίο κομμάτι σε μαύρο εδώ στον Κωτσοβολο του Βόλου.

Πολύ καλός ήχος, πολύ ποιοτικό μπάσο. Ιδιαίτερα υψηλή ένταση, πολύ ευχάριστο αυτό.

Η εφαρμογή με τα γατζάκια που έχει δε με βολεύει προσωπικά, τα έβγαλα και τα φοράω κατευθείαν μόνο με το κλασικό λαστιχάκι σιλικόνης.

Ο ήχος τους είναι παρόμοιος με αυτόν που δίνουν τα SBH50-54 κα με τα ακουστικά της συσκευασίας. Στα 40€ της προσφοράς είναι πολύ καλή αγορά. Στα 70€ που είναι η αρχική τιμή, δε νομίζω να τα έπαιρνα, ίσως πήγαινα σε κάτι άλλο.

Και εγω τα παρήγγειλα εχθές και περιμένω να μου ερθουν... ελπίζω στα 40 ευρω να αξιζουν τα λεφτα τους!!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Και εγω τα παρήγγειλα εχθές και περιμένω να μου ερθουν... ελπίζω στα 40 ευρω να αξιζουν τα λεφτα τους!!!

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχουν πολύ μεγάλη ένταση και ότι η εφαρμογή τους είναι πολύ καλύτερη από τα Plantronics BackBeat Go2 που έχω. Επίσης η σύνδεση είναι ακαριαία, έχει και NFC. Θα ήθελα βέβαια να έχει επιπλέον χειριστήρια π.χ. ξεχωριστά για ένταση +/- κι όχι μοιρασμένα με το << / >>, γιατί έτσι δεν έχεις δυνατότητα για μετακίνηση μπρος-πίσω μέσα στο track.

Κατά τα άλλα πολύ καλή η ποιότητα του ήχου, μένει να τεστάρω την αυτονομία τους το επόμενο διάστημα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παρήγγειλα σε γαλάζιο χρωμα τα Meizu ep51 από το GearBest στα 16 ευρώ. Για να δούμε...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχει δοκιμάσει κανείς τα honor AM61;

Τελικά τα πήρα. Άψογη εφαρμογή, αυτονομία αρκετά καλή, ήχος άνω του μετρίου.

Σε ομιλία είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από τα παλαιότερα αν και ολοκληρωμένη άποψη θα έχω πιο μετά.

Γεια σας,

εχω το Sony MW600 αλλα δε συνδεεται με το HUAWEI P8 Lite που εχω, μπορει καποιος να βοηθησει?

Ευχαριστω

Χριστόφορος

Γεια σας,

εχω το Sony MW600 αλλα δε συνδεεται με το HUAWEI P8 Lite που εχω, μπορει καποιος να βοηθησει?

Ευχαριστω

Exεις κατεβάσει τις εφαρμογές της ΣΟΝΥ,smart connect κατ' αρχάς;Κατέβασε πρώτα αυτήν και άμα βρεις και καμιά άλλη που αρχίζει από smart και έχει να κάνει με ΣΟΝΥ κατέβασε κι αυτήν.Μετά βλέπουμε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Το

SONY Smart Connect το εχω δοκιμασει αλλα δε μπορεσα να κανω κατι, καποιες αλλες εφαρμογεςπου ονομαζονται "Smart Connect" που βρηκα, ειναι για τη δικτυακη συνδεση μονο!

Χριστόφορος

Ημέρα παραλαβής και unboxing του παρακάτω Bluetooth της Sony :p

Ελπιζω να αποδειχθεί άψογο σε όλα και όχι όπως το μικρο αδερφάκι του που ήταν απογοήτευση σε αυτονομία και πήρε πόδι.

8e320426b245b13987ef6999842ee625.jpg

7c5b60065960f92d6e0a487dc6566ec2.jpg

Ημέρα παραλαβής και unboxing του παρακάτω Bluetooth της Sony :p

Ελπιζω να αποδειχθεί άψογο σε όλα και όχι όπως το μικρο αδερφάκι του που ήταν απογοήτευση σε αυτονομία και πήρε πόδι.

8e320426b245b13987ef6999842ee625.jpg

7c5b60065960f92d6e0a487dc6566ec2.jpg

Φαίνονται κορυφαία, πολλή τεχνολογία/ρυθμίσεις. Εμπειρία χρήσης, βάρος/άνεση; Σημαντικό η μπαταρία να είναι στις 10 ώρες που λένε.