panosz75 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Είχα και εγώ το voyager edge και τώρα έχω το 5200. Εάν δεν σε ενοχλεί ο όγκος του είναι άριστο. Συνεργάζεται τέλεια χωρίς καμία διακοπή με το iPhone 6s και το galaxy S8 .Αυτονομία, ποιότητα ήχου όλα θετικά. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ξέρω ότι (τουλάχιστο στα χαρτιά) δίνει παραπάνω πλεονεκτήματα στην ποιότητα ήχου και την αποθορυβοποίηση. Αν μπορέσω να ξεπεράσω το αυξημένο μέγεθος και όγκο, μάλλον θα είναι το επόμενό μου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Οποτε πριν βγάλουμε ενα γενικο συμπέρασμα οτι κανει με ολα τα τηλέφωνα γενικα να ειμαστε πιο προσεκτικοι. Γιατι και εγω πηγα να το αγορασω και δεν το πηρα γιατι δεν το εβρισκαν στο Κοτσωβολο. Και το βασικο που θα ηθελα ηταν η σωστή αναγνωριση. Με το όνομα του καλουντος. Ανέφερα πως στο Ονορ μου έπαιζε, παραδέχομαι το λάθος μου που ανέφερα οτι δουλεύει σε όλα αλλά κατά γενικό κανόνα αφου παίζει σε ενα android λογικό να παίζει και σε άλλα. Εν πάσει περιπτώσει, δεν υπήρχε λόγος για επιπλήξεις... Επειδή και εγώ περιμένω τα xiaomi να μου έρθουν, κάνε ένα κόπο και δες αν στην ευρωπαϊκή σελίδα της xiaomi έχουν δώσει κάποιο update στο firmware του Bluetooth. Μόνον έτσι πιστεύω να αλλάζει η γλώσσα. Βρήκα manual στα αγγλικά πάντως αν θέλεις: https://fccid.io/pdf.php?id=2941125 Αν τα συνδέσεις στον υπολογιστή, σου δίνει τη δυνατότητα για να αναζητήσεις update? Αν δεν βαριέσαι κάνε και μια ερώτηση στο φόρουμ της xiaomi ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ανέφερα πως στο Ονορ μου έπαιζε, παραδέχομαι το λάθος μου που ανέφερα οτι δουλεύει σε όλα αλλά κατά γενικό κανόνα αφου παίζει σε ενα android λογικό να παίζει και σε άλλα. Εν πάσει περιπτώσει, δεν υπήρχε λόγος για επιπλήξεις... Αν δεν βαριέσαι κάνε και μια ερώτηση στο φόρουμ της xiaomi ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω... Συγγνώμη αν το πηρες σαν επίπληξη.... Εγω ανεφερα γενικα οτι θα πρεπει να ειμαστε ποιο προσεκτικοί ωστε να μην παρασυρομαστε... Συγγνώμη και παλι. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Συγγνώμη αν το πηρες σαν επίπληξη.... Εγω ανεφερα γενικα οτι θα πρεπει να ειμαστε ποιο προσεκτικοί ωστε να μην παρασυρομαστε... Συγγνώμη και παλι. Προς Θεού... Απλά ήδη νιώθω άσχημα που έβαλα το φίλο σε διαδικασίες επειδή παρασύρθηκα απ τον αυθορμητισμό μου. Εγώ συγγνώμη...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Μου ήρθαν σήμερα τα παρακάτω ακουστικά από banggood Τα ακουστικά είναι εξαιρετικα. Πανεμορφα πολύ καλός ήχος το Bluetooth λειτουργεί υποδειγματικα συνδέθηκε αμέσως με κινητό και laptop. Κάθονται πολύ καλά στο κεφάλι και γενικά μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Η δε τιμη του με βγήκε 10.76 με ένα κουπόνι που μιλάμε για τιμή κλέψιμο για τέτοιο ακουστικό. Τέρμα τα καλώδια. Α πέρνει και κάρτα μνήμης με τραγούδια και τα παίζει κανονικοτατα. Αν είχατε στο μυαλό σας να πάρετε τέτοια ακουστικά στην τιμή τους είναι μονόδρομος. Ήρθαν σε 17 μέρες από banggood. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Να συμπληρώσω μιας που τα είχα και γω και τα έδωσα στον ανιψιό μου πως είναι BT 4.1 έχουν μικρόφωνο (ακούγονται πολύ οι θόρυβοι του περιβάλλοντος) και δυνατότητα wired (συνδεδεμένο με BT δίνει την επιλογή από το jack του να μεταφέρει τον ήχο σε άλλα ακουστικά, χρήσιμα όταν βλέπεις ταινία και ταξιδεύεις.) Το κακό είναι (γι αυτό και τα δωσα) ότι κρατάει η μπαταρία του κάπου στις 6 ώρες. Πλέον έχω τα bluedio με 35 ώρες ασταμάτητης μουσικής με όλα τα ψιψιψινια του Bakeey και έξτρα κερασάκι το ραδιόφωνο που έχει καλή λήψη. Ο ήχος είναι ίδιος και στα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Να συμπληρώσω μιας που τα είχα και γω και τα έδωσα στον ανιψιό μου πως είναι BT 4.1 έχουν μικρόφωνο (ακούγονται πολύ οι θόρυβοι του περιβάλλοντος) και δυνατότητα wired (συνδεδεμένο με BT δίνει την επιλογή από το jack του να μεταφέρει τον ήχο σε άλλα ακουστικά, χρήσιμα όταν βλέπεις ταινία και ταξιδεύεις.) Το κακό είναι (γι αυτό και τα δωσα) ότι κρατάει η μπαταρία του κάπου στις 6 ώρες. Πλέον έχω τα bluedio με 35 ώρες ασταμάτητης μουσικής με όλα τα ψιψιψινια του Bakeey και έξτρα κερασάκι το ραδιόφωνο που έχει καλή λήψη. Ο ήχος είναι ίδιος και στα δυο. Είναι πιο βαριά αυτά που βγάζουν τόσες ώρες? Τα είδα τα bluedio πολύ καλά δείχνουν αυτά με fm έχουν 40 και αυτά χωρίς fm sd έχουν 20. Αλλά ναι η μπαταρία τους δείχνει εξαιρετικη. Πάντως μετά από 16 μέρες που ήρθαν τα ακουστικά τα δούλεψα καμία ώρα σε μουσική και 1.30 ώρα ακόμα σε μια ταινία που είδα και η μπαταρία πάει ακόμα. Μου φάνηκε παράξενο μιας και συνήθως μετά από τόσες μέρες αδράνειας πίστευα ότι θα είχε ξεφορτιστει. Κατά τα άλλα πολύ ξεκούραστα ακουστικά για πολύωρη χρήση. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ένα link και για τα δύο; Μιας και τα θέλω για δωράκι. Στάλθηκε από το F3111 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ένα link και για τα δύο; Μιας και τα θέλω για δωράκι. Στάλθηκε από το F3111 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για το πρώτο που πρότεινα Bakeey™ B3 Lightweight HIFI Powerful Bass Bluetooth Wireless Over-Ear Headphones with Mic https://banggood.app.link/Vu0YQpDJBE Είμαι από κινητό για αυτό είναι έτσι το λινκ. Και για αυτό που λέει ο φίλος Bluedio HT Wireless Bluetooth 4.1 Stereo Headset Earphone Headphone https://banggood.app.link/XuMTgGHJBE Bluedio T2 Plus Foldable Bluetooth Headphone BT 4.1 Support FM Radio Micro SD Card Music Phone Calls https://banggood.app.link/eT3ehsKJBE Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 (edited) Είναι πιο βαριά αυτά που βγάζουν τόσες ώρες? Τα είδα τα bluedio πολύ καλά δείχνουν αυτά με fm έχουν 40 και αυτά χωρίς fm sd έχουν 20. Αλλά ναι η μπαταρία τους δείχνει εξαιρετικη. Πάντως μετά από 16 μέρες που ήρθαν τα ακουστικά τα δούλεψα καμία ώρα σε μουσική και 1.30 ώρα ακόμα σε μια ταινία που είδα και η μπαταρία πάει ακόμα. Μου φάνηκε παράξενο μιας και συνήθως μετά από τόσες μέρες αδράνειας πίστευα ότι θα είχε ξεφορτιστει. Κατά τα άλλα πολύ ξεκούραστα ακουστικά για πολύωρη χρήση. Send From Note 3 With S8 Port Rom Οχι το βάρος είναι ίδιο, τα bakeey έχουν 6-7 ώρες μουσική και καλή αδράνεια. Τα bluedio έχουν 40 (καθαρή 35 σε φουλ ένταση) και καπου στις 1625 ώρες αναμονή απέναντι στις 120 ώρες του bakeey. Οι συγκρίσεις γίνονται πάντα με τέρμα ένταση. Η τιμή είναι ίδια του bluedio. Ένα link και για τα δύο; Μιας και τα θέλω για δωράκι. Στάλθηκε από το F3111 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.gearbest.com/headsets/pp_103028.html?wid=21 Αυτά να επιλέξεις τα προηγούμενα που σου έδειξε ο φίλος δεν παίρνουν SD. Διαφορετικά αν σε ενδιαφέρει και ο όγκος αποθήκευσης πάρε αυτά που έχει στο τρίτο link που διπλωνουν. Και απο GB http://www.gearbest.com/headsets/pp_182201.html Edit: Το μόνο κακό στα H+ είναι οτι δεν κλείνουν οι στεκες για λιγότερο όγκο μεταφοράς αν και γω τα χω σε ειδική θήκη οπότε δε με νοιάζει... Με τα Τ2+ δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στον όγκο. Edited July 8, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Σας ευχαριστώ και τους δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Θέλω ένα φθηνό το κατά το δυνατόν και αξιόπιστο bluetooth χωρίς πολλά πολλά. Ας πούμε κάτω από 30 ευρώ. Έχετε να προτείνετε κάτι; Το θέλω για ΧΙΑΟΜΙ redmi note 4. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Τι εννοείς αξιόπιστο; καλό ήχο; καλό σήμα; να μην ακούγονται οι εξωτερικοί ήχοι; καλή αυτονομία; με γάντζο; χωρίς; Βοηθά λίγο και συ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Τι εννοείς αξιόπιστο; καλό ήχο; καλό σήμα; να μην ακούγονται οι εξωτερικοί ήχοι; καλή αυτονομία; με γάντζο; χωρίς; Βοηθά λίγο και συ. Σωστά!:O Καλό ήχο-σήμα, αξιοπρεπή αυτονομία-ακουστική. Θα προτιμούσα με γάντζο και καλώδιο προφανώς. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Όταν λες γάντζο και καλώδιο εννοείς τύπου πετου ε; να πιάνει στο πουκάμισο δλδ. Λοιπόν μέχρι τα 30 παίζουν ή τα iXchange ή τα I.tech https://www.mediamarkt.gr/el/product/_ixchange-στερεοφωνικό-ακουστικό-bluetooth-retractable-με-δόνηση-μαύρο-ua28sev-1183572.html ή αυτό ΑΛΛΑ δεν έχει δόνηση είναι version 4 το Bluetooth https://www.skroutz.gr/s/7970029/i-Tech-Voice-Clip-B3100.html Το I.tech έχει καλές κριτικές αλλά προσωπικά δεν το έχω δουλέψει. Υπάρχουν άλλες 2 επιλογές σε I.tech ή iXchange αλλά είναι version 3 το Bluetooth είναι όμως φθηνότερο, αν σε καλύπτει κάνε ενα search... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Όταν λες γάντζο και καλώδιο εννοείς τύπου πετου ε; να πιάνει στο πουκάμισο δλδ. Λοιπόν μέχρι τα 30 παίζουν ή τα iXchange ή τα I.tech https://www.mediamarkt.gr/el/product/_ixchange-στερεοφωνικό-ακουστικό-bluetooth-retractable-με-δόνηση-μαύρο-ua28sev-1183572.html ή αυτό ΑΛΛΑ δεν έχει δόνηση είναι version 4 το Bluetooth https://www.skroutz.gr/s/7970029/i-Tech-Voice-Clip-B3100.html Το I.tech έχει καλές κριτικές αλλά προσωπικά δεν το έχω δουλέψει. Υπάρχουν άλλες 2 επιλογές σε I.tech ή iXchange αλλά είναι version 3 το Bluetooth είναι όμως φθηνότερο, αν σε καλύπτει κάνε ενα search... Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι κάτι τέτοιο θέλω και φαίνονται μια χαρά! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ανακοινώθηκε το νέο Bluetooth ακουστικό της σειράς Voyager, η σειρά 3200 (3200 και 3240) Περισσότερο για το Edge σε νέο περιτύλιγμα μου κάνει, παρά για καινούργιο ακουστικό. Τεχνικά χαρακτηριστικά παρόμοια με του Edge, σχεδιασμός σχεδόν ίδιος, το μόνο που διαφέρει είναι η βάση φόρτισης, η οποία κατά την πρόσφατη πολιτική της, προαιρετική, και ως εκ τούτου αγοράζεται ξεχωριστά. Κοντά στις 89 λίρες μόνο το ακουστικό, στις 130 λίρες η έκδοση Voyager 3240 που περιέχει και τη βάση φόρτισης. https://www.plantronics.com/uk/product/voyager-3200?skuId=sku29620188#fndtn-overview Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Γελάει ο κόσμος με αυτές τις τιμές Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Γελάει ο κόσμος με αυτές τις τιμές Και λίγο λες, κλαυσίγελος θα πω εγώ... S7 Edge Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Και μετα εχεις αυτο, μονο που ειναι σε preorder Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Παρελήφθησαν σήμερα εις διπλούν! Anker soundbuds slim. Πολύ καλός ήχος, αρκετή ένταση και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και όλα αυτά με 20€. Δεν δοκίμασα ακόμη πόσες ώρες βγάζουν αν και δεν θα έχω πρόβλημα έτσι και αλλιώς μιας και δεν ακούω μουσική πάνω από 2-3 ώρες την ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) Γελάει ο κόσμος με αυτές τις τιμές Και λίγο λες, κλαυσίγελος θα πω εγώ... S7 Edge Αν αυτή ήταν η RRP (recommended retail price) έξω στη αγορά, σαφώς θα ήταν για γέλια και για κλάματα. Ευτυχώς τα ακουστικά της Plantronics τα βρίσκεις σε πολύ χαμηλότερες τιμές από την επίσημη του κατασκευαστή. Και το Edge αυτή τη στιγμή, στις μεγάλες αλυσίδες, το βρίσκεις ακόμα και στη υψηλή τιμή που ζητούσε πριν τρία χρόνια που πρωτοβγήκε, δηλαδή στα 140€. Ευτυχώς υπάρχουν τα σκρουτζομάγαζα και το eBay. ;) Το άσχημο με το εν λόγω ακουστικό δεν είναι η τιμή του, αλλά το ότι πρόκειται για ένα ξαναζεσταμένο φαγητό, πρακτικά ένα Edge σε νέο πακέτο, ενώ θα μπορούσαν να έχουν βγάλει έναν πραγματικό διάδοχο του πολύ πετυχημένου Edge, βελτιωμένο στην τεχνολογία αποθορυβοποίησης και ποιότητας/ποσότητας μικροφώνων. Αυτό που χρειάζεται η αγορά είναι ένα Voyager 5200 με σχεδιασμό Edge. Edited July 12, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Πάντως εμένα μου έχουν λείψει οι ευκολίες του Voyager Edge... Δεν τις αξιολογώ όσο το κοστολογούν (διαφορετικά θα το είχα ξαναπάρει) αλλά είναι πολύ χρηστικό ΒΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Πάντως εμένα μου έχουν λείψει οι ευκολίες του Voyager Edge... Δεν τις αξιολογώ όσο το κοστολογούν (διαφορετικά θα το είχα ξαναπάρει) αλλά είναι πολύ χρηστικό ΒΤ. Εμένα πάντως, απ' όσα ακουστικά υπάρχουν στην αγορά, μόνο το Edge με βολεύει γι' αυτά που θέλω. Και όσο για την τιμή, το βρίσκεις στο eBay αρκετά πιο φτηνά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 http://www.gearbest.com/headsets/pp_182198.html Ρε παιδιά τι παίζουν αυτά εδώ; πολύ καλά χαρακτηριστικά έχουν σε πολύ χαμηλή. Είναι καλά ή μουφα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts