vadergr Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Θα τα έχω μέσα στη βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Αν έχει κάποιος φίλος το Sony Ericsson MW600 που δεν του δουλεύει και μπορεί να μου το δώσει θα είμαι υπόχρεος, γιατί μου έχει σπάσει στο σημείο που κουμπώνει το μανταλάκι. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες του θέματος αλλά δεν έβγαλα κάποια άκρη! Ψάχνω ένα αξιοπρεπές BT με αξιοπρεπές ήχο για να ακούω και να ακούγομαι και χωρίς αποσυνδέσεις Ποιο είναι ποιο αξιόπιστο με τα λιγότερα τεκμηριωμένα έως καθόλου προβλήματα η είναι πολλά αυτά που ζητώ ? 1. Jabra Stealth 2. Plantronics M55 3. Plantronics M 70 4. Plantronics M 90 5. Plantronics M 165 Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Αν έχει κάποιος φίλος το Sony Ericsson MW600 που δεν του δουλεύει και μπορεί να μου το δώσει θα είμαι υπόχρεος, γιατί μου έχει σπάσει στο σημείο που κουμπώνει το μανταλάκι. και εγω το ιδιο προβλημα εχω:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες του θέματος αλλά δεν έβγαλα κάποια άκρη! Ψάχνω ένα αξιοπρεπές BT με αξιοπρεπές ήχο για να ακούω και να ακούγομαι και χωρίς αποσυνδέσεις Ποιο είναι ποιο αξιόπιστο με τα λιγότερα τεκμηριωμένα έως καθόλου προβλήματα η είναι πολλά αυτά που ζητώ ? 1. Jabra Stealth 2. Plantronics M55 3. Plantronics M 70 4. Plantronics M 90 5. Plantronics M 165 Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εγώ έχω το Jabra Stealth, εδώ και ενα χρόνο και δεν το αλλάζω με τίποτα. Με ακούν άψογα και το ίδιο τους ακούω και εγώ. Κάθεται τέλεια στο δικο μου αυτί, ενώ στα περισσότερα ειχα θέμα σταθερότητας. Για τα Plantronics δεν εχω να σου πω πολλα, εκτός του οτι και τα τρία που εχω, δεν κάθονται καλα στο αυτί και νιώθω οτι θα πέσουν συν του οτι συχνά πυκνά μου κάνουν παράπονα για την ποιότητα της συνομιλίας. Προσωπικά προτείνω το Stealth και εννοείται οτι θα παρω ενα ακόμα για spare. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εγώ έχω το Jabra Stealth, εδώ και ενα χρόνο και δεν το αλλάζω με τίποτα. Με ακούν άψογα και το ίδιο τους ακούω και εγώ. Κάθεται τέλεια στο δικο μου αυτί, ενώ στα περισσότερα ειχα θέμα σταθερότητας. Για τα Plantronics δεν εχω να σου πω πολλα, εκτός του οτι και τα τρία που εχω, δεν κάθονται καλα στο αυτί και νιώθω οτι θα πέσουν συν του οτι συχνά πυκνά μου κάνουν παράπονα για την ποιότητα της συνομιλίας. Προσωπικά προτείνω το Stealth και εννοείται οτι θα παρω ενα ακόμα για spare. Συμφωνώ απόλυτα. Μακράν το καλύτερο από άποψη ποιότητας από όσα έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εγώ έχω το Jabra Stealth, εδώ και ενα χρόνο και δεν το αλλάζω με τίποτα. Με ακούν άψογα και το ίδιο τους ακούω και εγώ. Κάθεται τέλεια στο δικο μου αυτί, ενώ στα περισσότερα ειχα θέμα σταθερότητας. Για τα Plantronics δεν εχω να σου πω πολλα, εκτός του οτι και τα τρία που εχω, δεν κάθονται καλα στο αυτί και νιώθω οτι θα πέσουν συν του οτι συχνά πυκνά μου κάνουν παράπονα για την ποιότητα της συνομιλίας. Προσωπικά προτείνω το Stealth και εννοείται οτι θα παρω ενα ακόμα για spare. φιλε μου ακους τον ηχο κλησης που εχεις βαλει αναλογα ποιον εχεις βαλει σε επαφη η ακους δικο του ηχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Νομίζω ισχύει το πρώτο που ανέφερες Edit: Σήμερα που το δοκίμασα άκουσα έναν δικό του είχα και όχι τον ήχο κλήσης που έχω. Δεν το είχα παρατηρήσει. Edited September 29, 2016 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Εγώ έχω το Jabra Stealth, εδώ και ενα χρόνο και δεν το αλλάζω με τίποτα. Με ακούν άψογα και το ίδιο τους ακούω και εγώ. Κάθεται τέλεια στο δικο μου αυτί, ενώ στα περισσότερα ειχα θέμα σταθερότητας. Για τα Plantronics δεν εχω να σου πω πολλα, εκτός του οτι και τα τρία που εχω, δεν κάθονται καλα στο αυτί και νιώθω οτι θα πέσουν συν του οτι συχνά πυκνά μου κάνουν παράπονα για την ποιότητα της συνομιλίας. Προσωπικά προτείνω το Stealth και εννοείται οτι θα παρω ενα ακόμα για spare. Συμφωνώ απόλυτα. Μακράν το καλύτερο από άποψη ποιότητας από όσα έχω δοκιμάσει. Είναι multipoint ? Εάν γίνει αντιστοίχιση σε 2 - 3 συσκευές και είναι ενεργές δουλεύει χωρίς πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Ναι είναι και δουλεύει άψογα. Ποτέ δεν έχει αποσυνδεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Έχω εδώ και 8 μήνες το Sony SBH50. To έχω σετάρει με το Samsung S5 mini. Δούλευε ρολόι μέχρι που έγινε η αναβάθμιση σε Android 5.1 πριν κανένα τρίμηνο. Από τότε οι αποσυνδέσεις είναι πολύ συχνές. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να μην αποσυνδέεται; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Έχω το I tech v, οκ λίγο παλιό... Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει και για εφαρμογές;;; πχ Skype, hangout... Κλπ... Γιατί μόνο για τις κλήσεις τηλεφώνου το έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 έχω το bt-020c :p εδώ και κάτι χρόνια. χρήση που το έχω κάνει μεχρι στιγμής είναι μηδενική. δε θυμαμαι σε ποια συσκευη μου το είχα κάνει pair. τώρα θέλω να το δει το desire z μου, αλλα ούτε καν... πως θα το κάνω unpair; εδώ υπάρχει το manual αλλα δε βρήκα κάτι εβγαλα μεγαλο φτυαρι :p ανακαλυψα το ακουστικακι! τοτε δε βρηκα λυση και το παράτησα. τωρα προσπάθω να το λειτουργησω. ματαια όμως. πεθανε η μπαταρια? στον φορτιστή δείχνει οτι φορτιζει. (θα το αφησω ωρες μπας και ξυπνήσει) αλλοως θελω ενα οικονομικο, για απλη χρηση, μόνο στο αμαξι. κινεζικο δε με χαλαει καθόλου. θα συνδεθεί στο xiaomi redmi note 2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 (edited) εβγαλα μεγαλο φτυαρι :p ανακαλυψα το ακουστικακι! τοτε δε βρηκα λυση και το παράτησα. τωρα προσπάθω να το λειτουργησω. ματαια όμως. πεθανε η μπαταρια? στον φορτιστή δείχνει οτι φορτιζει. (θα το αφησω ωρες μπας και ξυπνήσει) αλλοως θελω ενα οικονομικο, για απλη χρηση, μόνο στο αμαξι. κινεζικο δε με χαλαει καθόλου. θα συνδεθεί στο xiaomi redmi note 2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εγώ θα σου πρότεινα το Bluetooth της xiaomi, πολύ καλό design και οικονομικό. Το έχω ένα χρόνο περίπου και δουλέυει άψογα, η μπαταρία του είναι όπως όταν το πήρα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited October 2, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 το εχω σκεφτεί και αυτο, ομως επειδη η χρηση που θα κανω ισωε είναι μηδενικη, θα προτιμουσα ενα παρα πολυ απλο/φτηνο. για αυτο ψηνομαι για κινέζικο της κακιας ώρας. (σιγουρα οταν αποφασισω για κανονικη χρηση, θα πάρω ενα καλο) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Έχω εδώ και 8 μήνες το Sony SBH50. To έχω σετάρει με το Samsung S5 mini. Δούλευε ρολόι μέχρι που έγινε η αναβάθμιση σε Android 5.1 πριν κανένα τρίμηνο. Από τότε οι αποσυνδέσεις είναι πολύ συχνές. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να μην αποσυνδέεται; Anyone pls? Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Anyone pls? Μπα... Κλασικό πρόβλημα Sony Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το bluetooth το έχει πάρει κανείς; Να αξίζει; https://www.amazon.co.uk/dp/B017I9CBPC/ref=pe_385721_37986871_TE_item#nav-search-keywords Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Έχει πάρει κάποιος ανταλλακτικά ear gels για το jabra stealth ? πόσο και από πού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μπα... Κλασικό πρόβλημα Sony Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το bluetooth το έχει πάρει κανείς; Να αξίζει; https://www.amazon.co.uk/dp/B017I9CBPC/ref=pe_385721_37986871_TE_item#nav-search-keywords Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εξαιρετικό το bt που αναφέρεις στο τέλος. Και σαν ήχος και σαν κατασκευή και σαν συνδεσιμοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Έχει πάρει κάποιος ανταλλακτικά ear gels για το jabra stealth ? πόσο και από πού? Και μένα με ενδιαφέρει. Το ένα το έχασα ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) Έχει πάρει κάποιος ανταλλακτικά ear gels για το jabra stealth ? πόσο και από πού? Για όποιον ενδιαφέρετε Βρήκα αντιπρόσωπο στην Αθήνα και μου είπαν 15+φπα (accessory pack for Jabra Stealth. It contains 2 earhooks in 2 different sizes and 6 different eargels) Edited October 6, 2016 by tsiou55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Γεια σας παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ακουστικά wireless, είτε bluetooth για μουσική (για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι διαφορά έχουν οι δύο τεχνολογίες). Θέλω να είναι On ear, να κάνουνε για iphone 7 και ένα laptop που έχω lenovo (έχει bluetooth). Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Sony SBH 80. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 να χεθω μέσα! Και το jabra classic άρχισε τα κουλά! κάθε τρεις και λίγο πετάει το ακουστικό μήνυμα ξεσυνδεθηκε-συνδέθηκε! Και κάθε πέντε δευτερόλεπτα αναβοσβηνουν και τα δύο λαμπάκια που έχει.η εταιρεία με έχει γειωσει εδώ και ένα μήνα μετά από τρία εμεηλ! έλεος πια με τα Bluetooth! ένα, ΕΝΑ δεν έχει κρατήσει πάνω από 6-8 μήνες με πολύ προσεγμένη μεταχείριση! Έτσι μου έρχεται να το γυρίσω στα κλασικά γελοία(για ομιλία, μπλέκονται καλώδια κλπ) ακουστικά με καλώδιο! Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Παίδες που μπορώ να βρω eartips για plantronics m70; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts