Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Απλα να αναφερω οτι η τιμη του εχει διπλασιαστει πλεον. Που το πηρες αν επιτρεπεται με 18 ευρω??

Ναι την είδα την τωρινή τιμή του και γι αυτό το ανέφερα!

Δε θυμάμαι ακριβώς από που αλλά σίγουρα από σκρουτζομαγαζο. Θα κοιτάξω μήπως βρω την απόδειξη.

Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα!

LG V10

Galaxy S4

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Οποιος θέλει ακουστικά Xiaomi 3,σε φτηνή τιμή,να πάει εδώ,https://m4dm4x.com/page/9/,να τα βρει,και να μπει να τα αγοράσει με 12$.Οταν θα αρχίσει να συμπληρώνει την παραγγελία,θα πάει δεξιά στο κουτάκι,και θα βάλει τον κωδικό που γράφει δίπλα,για να αφαιρεθεί η έκπτωση.

Εκεί θα βρείτε και άλλα είδη με κωδικούς που αφορούν εκπτώσεις,ειδικά φακούς,flashlights δηλαδή.Νομίζω δηλαδή ότι παραπέμπει στον Bang good στο ΗΚ,από τον οποίο έχω πάρει άπειρα πράγματα τους τελευταίους 2 μήνες.

Οι κάρτες περνάνε,το PayPal νομίζω όχι.

Δεν είναι Bluetooth σωστά?

Vamos Aris

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά :D

Έχω το sbh 50 κ μου κόπηκε αυτό που κουμπώνει στην θύρα usb που φορτίζει! !

Έχω εγγύηση ακόμα κ έλεγα μήπως το πήγαινα στη Sony να μου το φτιάξουν!

Δεν έχω καταλάβει πως κόπηκε γιατί το πρόσεχα!!

Το 52 ειναι πιο στιβαρό! !

To λαστιχάκι λες?

Σιγά, εγώ δεν θα έδινα σημασία...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ρε παίδες ποιος έχει το sbh54? Πόσο σας βγάζει χρήση σε ομιλία? Το χθες το φόρτισα κι μέχρι το βράδυ ήταν στο 50% με 2 ώρες ομιλία. Σήμερα έχει ήδη πάει στο 20 με κάνα μισάωρο.. μου φαίνεται λίγο σχετικά.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Κάπου εκεί βγάζει Nίκο.

Έχω την εντύπωση ότι τρώει πολύ σε αναμονή, όπως και στο άνοιξε/κλείσε.

Αν το χες πάει μέχρι το βράδυ, και όχι μέχρι το άλλο πρωί, θα χες ~4h ώρες κλήσεις με το ίδιο υπόλοιπο.

Μέρα βγάζει σχετικά άνετα, αλλά είναι ξεκάθαρα χειρότερο από το sbh50 που έβγαζε 2ήμερο.

Κάπου εκεί βγάζει Nίκο.

Έχω την εντύπωση ότι τρώει πολύ σε αναμονή, όπως και στο άνοιξε/κλείσε.

Αν το χες πάει μέχρι το βράδυ, και όχι μέχρι το άλλο πρωί, θα χες ~4h ώρες κλήσεις με το ίδιο υπόλοιπο.

Μέρα βγάζει σχετικά άνετα, αλλά είναι ξεκάθαρα χειρότερο από το sbh50 που έβγαζε 2ήμερο.

καταλαβα. Εν τω μεταξυ το ειχα κανα 20ημερο κλειστο και το βρηκα με 5% μπαταρια, αλλα δε θυμαμαι αν το ειχα αφησει στο 100% ή στο 50%, και δε μαρεσε, γιατι οταν βλεπεις τοσο πεσμενη μπαταρια σημαινει προβλημα..ΘΑ το τεσταρω αλλιως θα φυγει πισω..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Έκανε και την εμφάνιση και εδω το νέο LG stereo Bluetooth προς προ παραγγελία.

http://www.plaisio.gr/tilefona/akoustika/headphones/LG-Tone-PlatinumTM-Bluet-HBS-1100-HBS-1100-AGEUGR.htm

Βέβαια εντύπωση μου κάνει η αναφορά περί εξαμήνου εγγύηση.

Κανονικά δεν ειναι 1 χρόνο εγγύηση τα Bluetooth;;

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έκανε και την εμφάνιση και εδω το νέο LG stereo Bluetooth προς προ παραγγελία.

http://www.plaisio.gr/tilefona/akoustika/headphones/LG-Tone-PlatinumTM-Bluet-HBS-1100-HBS-1100-AGEUGR.htm

Βέβαια εντύπωση μου κάνει η αναφορά περί εξαμήνου εγγύηση.

Κανονικά δεν ειναι 1 χρόνο εγγύηση τα Bluetooth;;

Sent from my iPad Air 2

6μηνο ειναι το ελαχιστο υποχρεωτικο και απο εκει και περα, < οτι προαιρεισθαι> :p

Συνηθως 1 χρονο δινουν βεβαια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

6μηνο ειναι το ελαχιστο υποχρεωτικο και απο εκει και περα, < οτι προαιρεισθαι> :p

Συνηθως 1 χρονο δινουν βεβαια.

Για να δούμε και αλλα κατάστημα πχ Public η παροχων κινητής και βλέπουμε.

Οπως και ποτε θα εμφανιστεί σε ευρωπαϊκό Amazon.

To Sony SBH54 δεν συνδέεται με κινητά χωρίς android. Στο manual στις οδηγίες μιλάει μόνο για android συσκευές...

Το έχω συνδέσει με ένα Sony Z1 compact αλλά δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα σε ένα Nokia 225. Δεν το ανιχνεύει καν.

To Sony SBH54 δεν συνδέεται με κινητά χωρίς android. Στο manual στις οδηγίες μιλάει μόνο για android συσκευές...

Το έχω συνδέσει με ένα Sony Z1 compact αλλά δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα σε ένα Nokia 225. Δεν το ανιχνεύει καν.

Πάντως με iOS συσκευές συνδέονται άψογα όλα τα Sony που εχω δουλέψει τελευταία ετη.

Οπως και Symbian μια συσκευη που πέρασε απο τα χέρια μου.

Edited by alextrela

το 225 ειναι smartphone? γενικα για να λειτουργησει το ΒΤ θελει την εφαρμογη, αλλιως δεν κανει τιποτα, οποτε λογικο να μην το βλεπεις καθολου, αφου δεν εχει νοημα απλα να συνδεθει με αυτο το κινητο.

Παντως το 54αρι με εχει ξενερωσει με αυτονομια, το ειχα για καλυτερο.

το 225 ειναι smartphone? γενικα για να λειτουργησει το ΒΤ θελει την εφαρμογη, αλλιως δεν κανει τιποτα, οποτε λογικο να μην το βλεπεις καθολου, αφου δεν εχει νοημα απλα να συνδεθει με αυτο το κινητο.

Παντως το 54αρι με εχει ξενερωσει με αυτονομια, το ειχα για καλυτερο.

Οι εφαρμογη βασικά ειναι για τις πρόσθετες λειτουργίες.

Δεν ειναι απαραίτητο να υπάρχει για να λειτουργεί το BT αρκεί το OS να το υποστηρίζει.

Το 225 απλα δεν υποστηρίζει διότι δεν ειναι στα σύγχρονα OS.

Για την αυτονομία όσες περισσότερες λειτουργίες εχει τόσο τα πράγματα ειναι χειρότερα.

Πάντως μην βγάζοντας για το 16 νέο BT η Sony ειναι μάλλον σημάδι οτι πιθανότητα να αποστασιοποιηθεί απο αυτη τη κατηγορία προϊόντων είτε με περιορισμό στο ελάχιστο το μοντέλα που βγάζει και ανανεώνει( το πιθανότερο σενάριο) είτε πλήρη εγκαταληψει της αγοράς(το λιγότερο πιθανό,αλλα οχι απίθανο)

Edited by alextrela

Για την αυτονομία όσες περισσότερες λειτουργίες εχει τόσο τα πράγματα ειναι χειρότερα.

Άλεξ, σε σχέση με το 50άρι, 1-2λειτουργίες έχει παραπάνω το 54, και είναι ~30-40% κάτω. Έχει κάνει γκέλα εν προκειμένω η sony.

@Νίκο, από το Σάββατο το πρωί, μπήκε στη φόρτιση Κυριακή μεσημέρι, μόλις μου έδειξε 20%, 1.30 περίπου κλήσεις, καμία άλλη χρήση & το βράδυ(~8h) το κλείσα. Επίσης, τραγικός ο τρόπος που μετράει τη μπαταρία η εφαρμογή. (Από το τίποτα βέβαια)

Άλεξ, σε σχέση με το 50άρι, 1-2λειτουργίες έχει παραπάνω το 54, και είναι ~30-40% κάτω. Έχει κάνει γκέλα εν προκειμένω η sony.

@Νίκο, από το Σάββατο το πρωί, μπήκε στη φόρτιση Κυριακή μεσημέρι, μόλις μου έδειξε 20%, 1.30 περίπου κλήσεις, καμία άλλη χρήση & το βράδυ(~8h) το κλείσα. Επίσης, τραγικός ο τρόπος που μετράει τη μπαταρία η εφαρμογή. (Από το τίποτα βέβαια)

Ναι μάλλον κάποια πατάτα εχει κάνει.

Πάντως οι χρόνοι που έβαλες ειναι τραγικοί για BT handsfree

αρα τοσο βγαζει, μαρεσει που εχει και ραδιοφωνο...για κανα 10λεπτο..

Είμαι περίεργος τι θα λέει η αυτονομία του νεου lg.

Απο όσα διαβάζω μάλλον την διπλάσια θα εχει απο την ήδη ικανοποιητική του sbh 80.

Ελπίζω μην εχει κάνει κάποια πατάτα διότι οι Κορεάτες δεν ειναι και τέρας αξιοπιστίας εδω που τα λέμε :lol:

Sent from my iPad Air 2

Καλησπέρα, ψάχνω bluethooth να με συντροφεύει στις ποδηλατικές και λοιπές αθλητικές μου δραστηριότητες. Θέλω να είναι σταθερό στο αυτί, με καλή ακουστική στη μουσική αλλά και στη χρήση με το τηλέφωνο, να υποστηρίζει το πρωτόκολλο APT-X και η τιμή να είναι έως τα 25€-30€ max.

Ο τύπος που μου αρέσουν είναι σαν αυτά, ή αυτά με άγκιστρα δηλαδή ΑΛΛΑ...και εδώ έχω το μεγάλο θέμα και ζητάω την βοήθειά σας, ΔΕΝ θέλω να έχουν ακουστικά σαν αυτό διότι αυτό για να λειτουργήσει-αποδώσει χρειάζεται να βεντουζάρει στο αυτί και άρα να σε απομονώσει από τους θορύβους του περιβάλλοντος, πράγμα επικίνδυνο για ποδηλάτες.

Επιθυμώ να βρω ένα αξιοπρεπές bluethooth με τα χαρακτηριστικά που αναφέρω αλλά με αυτού ή αυτού του τύπου ακουστικά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες προτάσεις.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Από χθες το μεσημέρι, το sbh54, μπήκε πάλι στη φόρτιση με 20% σήμερα το μεσημέρι.

16h ώρες αναμονής με 2h κλήσεις.

Αφού το έβγαλα, χρειάστηκα ράδιο, στο 50% έφτασε μετά από 3h συνεχούς αναπαραγωγής.

την βοηθεια σας θα ηθελα.

μεχρι προτεινος χρησιμοποιούσα το bluetooth MW600 σε συσκευη Huawei P8. εσπασε το μανταλάκι και ψαχνω να αγορασω κατι αντιστοιχο.

εχετε να μου προτεινετε αντιστοιχο bluetooth;

ευχαριστώ

Απλα να αναφερω οτι η τιμη του εχει διπλασιαστει πλεον. Που το πηρες αν επιτρεπεται με 18 ευρω??

Αν και πέρασαν μέρες και ίσως είναι λίγο άκυρο αλλά βρήκα την απόδειξη.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160517/2445dd9be273ef99d1b87a25ad34139e.jpg

Το περίεργο είναι ότι τώρα το ίδιο μαγαζί έχει το ένα όσο πήρα εγώ τα 3!! :eek:

http://www.electroholic.gr/gr/tilefonia/axesouar/akoustika-bluetooth/acsnok00057/bluetooth-nokia-bh-118--doro-fortistis-nokia-ac-3e-black-bulk

Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα!

LG V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Πάντως σε Γερμανία ειναι στα 149 ευρω σε γνωστό κατάστημα το νέο LG.

Ενα 50ευρω κατω απο Πλαίσιο.

http://www.notebooksbilliger.de/lg+friends+tone+platinum+bluetooth+stereo+headset+hbs+1100?nbb=45c48c

Και 10 ευρω πάνω σε αντίστοιχο της Αυστρίας

http://www.comstern.at/product-5a19691399.htm?parnr=12833223

Φαντάζομαι και σε Amazon de σε αυτά τα πλαίσια θα ειναι η τιμή του λογικά.

την βοηθεια σας θα ηθελα.

μεχρι προτεινος χρησιμοποιούσα το bluetooth MW600 σε συσκευη Huawei P8. εσπασε το μανταλάκι και ψαχνω να αγορασω κατι αντιστοιχο.

εχετε να μου προτεινετε αντιστοιχο bluetooth;

ευχαριστώ

Τα Sony SBH 52/54 εκτος αν βρεις το 50αρι εφόσον θες παρόμοια λειτουργία με led οθόνη κλπ feature που το συνοδεύουν.

Η αλλιώς το SBH20 αν θες απλή λειτουργία για μουσική η κλήσεις χωρίς οθόνη.

http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

Από χθες το μεσημέρι, το sbh54, μπήκε πάλι στη φόρτιση με 20% σήμερα το μεσημέρι.

16h ώρες αναμονής με 2h κλήσεις.

Αφού το έβγαλα, χρειάστηκα ράδιο, στο 50% έφτασε μετά από 3h συνεχούς αναπαραγωγής.

Εγώ που μιλαω και 4 ώρες σε μια μέρα δεν είναι. Αφού το έχω παρατήσει και είμαι με καλώδιο

Edited by Nikos_Mpl