Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Μετά και μία τελευταία αναβάθμιση γύρω στα 100 κάτι mb που μου έβγαλε το edge πάπαλα τα πέντε εικονίδια και μάλιστα μου κράσαρε και πολύ συχνά η έξυπνη επέκταση email. Επειδή όμως συνέπεσε με το πάτημα του mw1 από το αξιολάτρευτο κατά τα άλλα ποδαράκι της κόρης μου lol δε το παίδεψα περισσότερο για να δω μήπως είχα κάνει εγώ και δεν ήταν τελικά η αναβάθμιση.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μετά και μία τελευταία αναβάθμιση γύρω στα 100 κάτι mb που μου έβγαλε το edge πάπαλα τα πέντε εικονίδια και μάλιστα μου κράσαρε και πολύ συχνά η έξυπνη επέκταση email. Επειδή όμως συνέπεσε με το πάτημα του mw1 από το αξιολάτρευτο κατά τα άλλα ποδαράκι της κόρης μου lol δε το παίδεψα περισσότερο για να δω μήπως είχα κάνει εγώ και δεν ήταν τελικά η αναβάθμιση.

Μπα,απλώς η ΣΟΝΥ το έχει παρατήσει από την αρχή και δεν του έκανε αναβαθμίσεις,αν και ήταν το καλύτερο της σειράς.

Ετσι,με την αλλαγή του android,δεν μπορούσε να ακολουθήσει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλή χρονιά σε όλους!

Έχω να κάνω μια πρόταση. Καθώς πιστευω οτι αρκετοί θα παραμείνουν στο sbh52 (εγώ σίγουρα, το μεγάφωνο είναι must) και καθώς αυτή η ριμαδα εταιρεία πουλάει ακόμα το προϊόν, αλλά έχει εγκαταλείψει το συνοδευτικό του software, προτείνω σε όσους έχουν την διάθεση να καλέσουν την εξυπηρέτηση πελατών της Sony και να αναφέρουν την ελειψη αυτή. Όπως μου είπαν καταγράφουν όλα τα αιτήματα. Και τι φοβερο αίτημα ε? Να βάλουν έναν developer να κάνει ένα update στο ριμαδι το sbh52 app. Προφανώς και η εταιρεία θέλει να πάρουμε το καινούργιο της προϊόν και πιθανότατα μάταιος κόπος, αλλά δεν είναι και μεγάλος μπελάς ένα τηλεφώνημα. Εγώ το έκανα ήδη.

Αν και δεν έχω το συγκεκριμένο ακουστικό συμφωνώ απόλυτα.Το ίδιο θα έλεγα και εγώ.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλή χρονιά να έχεις φίλε μου.

Από τις λίγες ημέρες που το έχω θα πω ότι πρόκειται για μία ποιοτική στιβαρή και όμορφη συσκευή, αρκετά πιο μικρή και με οβαλ σχήμα σε αντίθεση με το 52 ,έχει κάπως σκληρά πλήκτρα ίσως και λόγω ότι είναι ακόμα καινούργιο, και το μανταλακι του δυνατό, επίσης στα θετικά και η έλλειψη θύρας για την φόρτιση, σίγουρα απουσία μεγάφωνου είναι ένα μεγάλο μείον αλλά η ακουστική δυνατότητα με καλώδιο σε κλήσεις, ραδιόφωνο και μουσική εξαιρετική, και σαν χρήση τηλεφώνου έχει δυνατό ήχο, έχει δική του εφαρμογή στο μάρκετ με ρυθμίσεις και ένδειξη ποσοστού μπαταρίας,

Καμία αποσύνδεση ή κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, στο 52 είχε κάποια θέματα και με το ultra και άλλες συσκευές , για την τιμή είναι στα επίπεδα του 52 όταν είχε βγει και φυσικά στις δυνατότητες και ανάγκες του καθένα, πιστεύω ότι αξίζει η αγορά του. :)

Ευχαριστώ φίλε μου.

2 ερωτήσεις ακόμη γιατί θέλω να αντικαταστήσω κάποια στιγμή το MW600.

Στο ράδιο αποθηκεύει σταθμούς ή πάλι μόνο αυτός που παίζει τελευταία;

Αν κατάλαβα καλά έχει δικό του ήχο κλήσης σε εισερχόμενες και δόνηση το ακουστικό;

Φίλε rush2 :) για ραδιόφωνο προσωπικά ακούω συγκεκριμένο σταθμό που έχω περάσει και τον έχει αποθηκευμένο, για δεύτερο η παραπάνω δεν το έχω δοκιμάσει, πάντως έχει δική του ρύθμιση και μέσω της εφαρμογής του για το ραδιόφωνο, για ήχο κλήσης και δόνηση ρυθμίζονται και αυτά μέσω εφαρμογής, με μία μικρή εκτίμηση πάντως πιστεύω ότι έχει γίνει καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία του καθώς το έχω αρκετές ώρες σε χρήση και ανταποκρινεται εξαιρετικά, σε μουσική μέσω poweramp έχει κρυστάλλινη ακουστική με έμφαση στο μπάσο :(

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλημερα εχω ενα plantronics m10, και θυμαμαι στην αρχη οταν το ανοιγα η το εκλεινα μου ελεγε ποσες ωρες ομιλιας εχω ακομα για την μπαταρια. Τωρα κατι εχω κανει και δεν....

Υπαρχει τροπος να το ξανά ενεργοποιήσω.

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Quick question, σε χρυσό η σε γκρι το 54 λέτε? Οι έχοντες σε τι το έχετε?

Καλησπέρα, προσωπικά γούστα είναι αυτά makis_m :) βλέπω ότι έχει και χρυσό και μαύρο στο σκτρουτζ, το δικό μου είναι σε μια μολυβι με χρυσή απόχρωση κάπως, πιστεύω πάντως ότι λόγω ότι είναι μικρό στα φωτεινά χρώματα θα δείχνει πιο ωραίο :happy:

hqdefault.jpg

Ποιες είναι οι διαφορές των plantronics m55 και m70?

Ποιες είναι οι διαφορές των plantronics m55 και m70?

Καλή ερώτηση, ειδικά με δεδομένο ότι το m55 το βρίσκεις ακριβότερο...

Θα σου απαντήσω όσα ανακάλυψα - εδώ δυστυχώς δεν υπήρχαν αρκετοί με εμπειρία και από τα δύο. Το m55 φαίνεται από τα reviews να έχει λίγο καλύτερο ήχο (εισερχόμενο και εξερχόμενο). Έχει μόνο ένα πλήκτρο έντασης που κάνει κύκλο από χαμηλή σε μεγαλύτερη και ξαναξεκινάει από χαμηλή. Το πλήκτρο απάντησης είναι ενσωματωμένο στο σώμα και πατιέται αρκετά εύκολα, ειδικά εάν το έχεις με άλλα πράγματα σε τσέπες κλπ.

Το m70 έχει δύο πλήκτρα έντασης (+/-) και το πλήκτρο απάντησης είναι σε δικιά του εσοχή, οπότε είναι πιο δύσκολο να το πατήσεις κατά λάθος. Έχω διαβάσει περισσότερες γκρίνιες για την ποιότητα του ήχου του, σε σχέση με το m55.

Απο το ταπεινό καιμιο m10 θα διαφορες?

Ως προς την ποιότητα ηχου περισσότερο.

Παντως δεν εχω κανένα παράπονο. .. εκτος οτι συνδέεται με μια μονο συσκευή.

Απο το ταπεινό καιμιο m10 θα διαφορες?

Ως προς την ποιότητα ηχου περισσότερο.

Παντως δεν εχω κανένα παράπονο. .. εκτος οτι συνδέεται με μια μονο συσκευή.

Το μόνο ακουστικό που μου έκανε διαφορά στην ποιότητα, μετά το φοβερό Plantronics 975 , ήταν το Μ90.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλησπερα.

Χρονια πολλα και καλη χρονια

Ψαχνω να βρω το samsung hm 1500 και αποτι καταλαβα πρεπει να εχει καταργηθει. Για απεξω αγορα δεν θελω να ασχοληθω. Εχετε κατι παρομοιο να προτείνετε? Μονό ακουστικο με in-ear?

Πηρα το sbs απο public (το μονο παρομοιο που βρηκα)και το γυρισα πισω γιατι η συγκεκριμενη σειρα ηταν ελλατωματικη στο κλιπ.

Χρονια Πολλα.

Θα ηθελα να ρωτησω:

1) αν εχεις καποιος εμπειρια απο το plantronics 500

2) περα απο το m165 με το οποιο δεν εμεινα και τοσο ευχαριστημενος,ποιο plantronics ειναι αξιοπιστο σε ακουστικη σε εξωτερικους χωρους,αερα,ομιλια σε δρομο.

Παίδες σκέφτομαι να αγοράσω το Sony sbh54. Έχω το sbh52 είχα κάποια θέματα με αποσυνδέσεις με το LG g2. Το έχει αγοράσει κανείς; έχει θέμα με αποσυνδέσεις; Γενικά που υπερτερεί σε σχέση με το sbh52;

Χρονια Πολλα.

Θα ηθελα να ρωτησω:

1) αν εχεις καποιος εμπειρια απο το plantronics 500

2) περα απο το m165 με το οποιο δεν εμεινα και τοσο ευχαριστημενος,ποιο plantronics ειναι αξιοπιστο σε ακουστικη σε εξωτερικους χωρους,αερα,ομιλια σε δρομο.

M70..μουσικη δεν ακουω αλλα 3-4 φορες που τονχρησιμοποιησα ηταν απλα καλο..δεν ξερω απο αλλα..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Παίδες σκέφτομαι να αγοράσω το Sony sbh54. Έχω το sbh52 είχα κάποια θέματα με αποσυνδέσεις με το LG g2. Το έχει αγοράσει κανείς; έχει θέμα με αποσυνδέσεις; Γενικά που υπερτερεί σε σχέση με το sbh52;

Φίλε μου :) είχα αρκετό καιρό το 52 και η αλήθεια είναι ότι είχε τα θεματακια του :( και με g2 το είχα δοκιμάσει, στο 54 έχουμε το μειονέκτημα της απουσίας μεγάφωνου, δεν είδα κάτι αντίστοιχο παρά μια φορά δεν συνδέθηκε στα πολυμέσα και του έκανα επαναφορά, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, δυνατό μανταλακι και εξαιρετικός ήχος, στα συν και η δική του εφαρμογή στο μάρκετ :happy:

hqdefault.jpg

Οι αμεσα ενδιαφερόμενοι για το 54 να το δουν απο e-shop. Το εχει σε τιμη σκρουτζ.

στα 99 ευρω? δεν το λες και πιο φθηνο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγώ που έχω το 52 τελικά αξίζει να πάρω και το 54?

Αν δεν έχεις θέματα με το 52αρι γιατί να το αλλάξεις; Εγώ το θεωρώ σαν αναβάθμιση του 50, όχι του 52.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα να απαντήσει κάποιος που έχει και τα δύο.

OK. Πήγα και το πήρα. Απογοήτευση. Κυρίως το app. Μόλις κάνεις close all στον task manager δεν δουλεύει (το λέω γιατί το αντίστοιχο στο sbh 52 δουλεύει) . Επίσης ο ήχος από 3rd part ακουστικό δεν είναι καλός. Δηλαδή το ίδιο μονό ακουστικό που έχω με το Samsung link παίζει πολύ καλύτερα. Επίσης η αποθορυβοποιηση που έχει είναι για γέλια όπως και του 52. Έβαλα μουσική και πήγα να μιλήσω και ο άλλος στην γραμμή άκουγε τα πάντα μαζί με εμένα. Τι να πω. Τσάμπα τα 85. Το βλέπω αγγελία.

Edited by skoj