jimmys Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Σ' αυτή την περίπτωση, υπάρχει το κλασσικό Nokia BH-218. ;) Στο συγκεκριμένο πατιέται πολύ εύκολα η κλήση και η μπαταρία είναι για κλάματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Και εγώ ρε παιδιά ψάχνω ένα stereo Bluetooth handsfree κυρίως για μουσική αλλά και κλήσεις, αλλά δε ξέρω πιο, έχω μπερδευτεί. Θέλω καλή μπαταρία, nfc, δόνηση και ράδιο συμβατό με nexus4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Στο συγκεκριμένο πατιέται πολύ εύκολα η κλήση και η μπαταρία είναι για κλάματα. Το ξέρω, το έχει ο αδερφός μου και βλέπω ότι δεν έχει και πολύ καλή αυτονομία. Επίσης το ακουστικό δεν είναι in-ear, αλλά απλή ψείρα, που δίνει ασταθή πρόσφυση στο αυτί. Έτσι κι αλλιώς εμένα ο συγκεκριμένος τύπος ΒΤ δε μου αρέσει. Είχα παλιότερα ένα iTech τέτοιου τύπου και δε με βόλευε. Έχει κι ένα άλλο η Nokia, νομίζω το ΒΗ-106. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ε, καπως πρεπει να σε ειδοποιησει για την δευτερη γραμμη. Για να εχεις θεμα με τον ηχο, μηπως εχεις-ειχες και αλλο bt pair με το κινητο σου και καπου εχουν μπερδευτει? Δουλευει υποδειγματικα ;) Μα γιατί βρε truckman, χρειάζεται η ειδοποίηση να απομονώνει το ηχείο και να χάνεις 2 δευτερόλεπτα συνομιλίας; Π.χ. το mw600 έχει σχεδόν τον ίδιο ήχο ειδοποίησης αλλά εκεί τα μπιπ μπιπ ακούγονται ταυτόχρονα με το συνομιλητή και δεν χάνεις το τι σου λέει. Αντίθετα τόσο το sbh50 όσο και το smart wireless pro έχουν αυτή τη βλακεία και η ειδοποίηση απομονώνει τον ήχο της συνομιλίας. Πολύ ενοχλητικό αφού κάθε φορά πρέπει να λέω στο συνομιλητή να επαναλάβει τι έλεγε τα 2 τελευταία δευτερόλεπτα... Όσοι χρησιμοποιείτε το sbh50 για να ακούσετε μουσική, σαν κάνει καθόλου διακοπές? Μου έκανε και το Μ1100 αλλά το χρησιμοποιούσα σπάνια για μουσική, σε περίπτωση που το είχα συνδεδεμένο και χρειαζόταν να ακούσω κάτι, οπότε δεν είχα ασχοληθεί. Τώρα βλέπω το κάνει και το sbh50. Όχι σε κλήσεις, στη μουσική. Μικροδιακοπές. Πότε πότε μου το κάνει, δεν είμαι βέβαιος σε τι οφείλεται. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Δεν νομίζω να ισχυει κάτι τέτοιο.Οι διαφορετικοί ήχοι σε κάποιες επαφές είναι αποκλειστικά λειτουργία του τηλεφώνου,το bt είναι ξεχωριστή αυτόνομη συσκευή.Όταν γίνεται εισερχόμενη κλήση το κινητό στέλνει εντολή στο bt και αυτό αναπαράγει τον δικό του προγραμματισμένο ήχο ειδοποίησης, πράγμα που δεν αλλάζει. Έχω τον ίδιο συνδυασμό. Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου. Παιδια λυπαμαι ( η μαλλον χαιρομαι για μενα), αλλα αυτο που σας εγραψα ισχυει απολυτα. Το ξανατσεκαρισα πριν γραψω αυτες τις γραμμες. Το sbh50 συνδεδεμενο με το iphone 5, οταν σε καλουν "κουδουνιζει" η συσκευη αλλα και το ακουστικο. Και απο τα δυο ακουγεται ο ιδιος ηχος, ειτε ο γενικα προεπιλεγμενος για ολες τις κλησεις ειτε ο ειδικα προγραμματισμενος για συγκεκριμενες επαφες οταν αυτες με καλουν !!! Παιδια μην ειστε πλεονεκτες .....:lol::p:lol::p Εγω στερουμαι τοσες απο τις δυνατοτητες του ακουστικου που δεν εχω android συσκευη, ας εχω και εγω κατι επιπλεον απο εσας για αντισταθμισμα !!! Περα απο πλακα τα παραπανω ισχυουν οπως τα γραφω και το ακουστικο ειναι συνδεδεμενο σε μια μονο συσκευη. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Πότε πότε μου το κάνει, δεν είμαι βέβαιος σε τι οφείλεται. Νομίζω πως μας έχω την απάντηση, τελικά. Πάντα με επιφύλαξη σε αυτά τα πράγματα γιατί είμαι μόλις στην 1η ώρα testing. Multipoint. Τελικά και την προηγούμενη φορά, αν και στην αρχή πήγε καλύτερα για 3-4 τραγούδια, μετά έκανε πάλι διακοπές. Το συνηθισμένο σε μένα είναι 1 και κάπου κάπου 2 φορές ανά τραγούδι. Σήμερα αποφάσισα να δοκιμάσω την τελευταία λογική πιθανότητα: Να το γυρίσω πάλι σε Singlepoint. Πήγα στις ρυθμίσεις από το τηλέφωνο, το γύρισα σε Singlepoint (χωρίς να έχω καταργήσει το pairing με τη δεύτερη συσκευή, τίποτα, απλώς πήγα και επέλεξα Singlepoint) και από τότε δεν έχω διακοπή ούτε για δείγμα. Κρατάω, όπως είπα, μια επιφύλαξη γιατί η ιστορία αυτό με έχει μάθει αλλά πιστεύω πως αυτό είναι το πρόβλημα γιατί μέχρι τώρα στην καλύτερη να είχε αντέξει 3-4 τραγούδια με οποιαδήποτε άλλη δοκιμή. Αν το έχεις ενεργοποιημένο δοκίμασέ το. Edited July 29, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καλημέρα παιδιά. Έχω το Mw1 και θέλω να πάρω ένα BT adapter για το laptop ώστε να το συνδέω και αν ακούω από αυτό. Το έχει δοκιμάσει κανείς να πει αν λειτουργεί καλά; δε με ενδιαφέρει αν θα είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο και με το κινητό. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καλημέρα παιδιά. Έχω το Mw1 και θέλω να πάρω ένα BT adapter για το laptop ώστε να το συνδέω και αν ακούω από αυτό. Το έχει δοκιμάσει κανείς να πει αν λειτουργεί καλά; δε με ενδιαφέρει αν θα είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο και με το κινητό. Τι να ακους δηλαδη;:blink: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Τι να ακους δηλαδη;:blink: Να μεταφέρω τον ήχο του pc στο BT, που είναι το περίεργο; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Να μεταφέρω τον ήχο του pc στο BT, που είναι το περίεργο; Με το συμπαθειο δηλαδη,αλλα αμα θες να ακους ηχο pc,τι το θες το ΒΤ,δε σου φτανουν τα ακουστικα του μονον,απο τη στιγμη που βγαινουν απ'αυτο; Εγω αυτο κανω,αμα εχω μαζι το iPad.Βγαζω τα ακουστικα απο το ΒΤ και το βαζω στο iPad,ακουγοντας μουσικη απο το Ιντερνετ. Προφανως ετσι,δεν εχω κανονικα BT,αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου.:) Καμια φορα βεβαια,αμα δε βαριεμαι,με το που χτυπαει το τηλεφωνο,βγαζω τα ακουστικα απο το iPad,και τα βαζω στο ΒΤ,οποτε ξαναεχω την ευκολια μου. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Με το συμπαθειο δηλαδη,αλλα αμα θες να ακους ηχο pc,τι το θες το ΒΤ,δε σου φτανουν τα ακουστικα του μονον,απο τη στιγμη που βγαινουν απ'αυτο; Εγω αυτο κανω,αμα εχω μαζι το iPad.Βγαζω τα ακουστικα απο το ΒΤ και το βαζω στο iPad,ακουγοντας μουσικη απο το Ιντερνετ. Προφανως ετσι,δεν εχω κανονικα BT,αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου.:) Καμια φορα βεβαια,αμα δε βαριεμαι,με το που χτυπαει το τηλεφωνο,βγαζω τα ακουστικα απο το iPad,και τα βαζω στο ΒΤ,οποτε ξαναεχω την ευκολια μου. Με το BT δε δεσμεύεσαι από καλώδιο. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Με το BT δε δεσμεύεσαι από καλώδιο. Μηπως δε μιλαμε για το ιδιο ΒΤ; Οπως βλεπεις,το καλωδιο των ακουστικων,βγαινει απο το σωμα της συσκευης,οποτε και μπορει να μπει μετά,κατ'ευθειαν στο πισι για να ακους. http://store.sony.com/p/Sony-Android-Mobile-Phone-Media-Player-MP3-Portable-Headset-Headset-Earphones-Earpieces-Wireless/en/p/MW1 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Μηπως δε μιλαμε για το ιδιο ΒΤ; Οπως βλεπεις,το καλωδιο των ακουστικων,βγαινει απο το σωμα της συσκευης,οποτε και μπορει να μπει μετά,κατ'ευθειαν στο πισι για να ακους. http://store.sony.com/p/Sony-Android-Mobile-Phone-Media-Player-MP3-Portable-Headset-Headset-Earphones-Earpieces-Wireless/en/p/MW1 Ρε συ παιδί, άλλο πράγμα λέει ο άνθρωπος. Ότι δεν θέλει να τον τραβάνε τα καλώδια αλλά θέλει να ακούει τον ήχο από το pc μέσω του (όποιου) ΒΤ. Το θέμα δεν είναι να τον πείσουμε να μην κάνει αυτό που θέλει να κάνει αλλά να του απαντήσουμε αν μπορούμε σε αυτό που ρωτάει. @tsabasid, αν δεν κάνω λάθος θες ένα USB bt για το pc. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για να σου το πω με σιγουριά. Έκανες κανένα search στο ίντερνετ? Αν βρω χρόνο θα δοκιμάσω. Ίσως και να το είχα κάνει για δοκιμή πιο παλιά. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καλημέρα παιδιά. Έχω το Mw1 και θέλω να πάρω ένα BT adapter για το laptop ώστε να το συνδέω και αν ακούω από αυτό. Το έχει δοκιμάσει κανείς να πει αν λειτουργεί καλά; δε με ενδιαφέρει αν θα είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο και με το κινητό. Εγώ το έχω δοκιμάσει με τα Sony mw600, smart wireless pro και sbh50 και δουλεύει τέλεια. Η σύνδεση στο pc γίνεται μέσω ενός bt keyboard& mouse set της Logitech. Κυρίως το χρησιμοποιώ όταν βλέπω φόρμουλα σε πρωινούς αγώνες για να μην ξυπνάω τη φίλη μου. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Ευχαριστώ παίδες. Ναι ένα usb θέλω να πάρω, είδα skroutz 5-10 ευρώ παίζουν. Morfie αν αυτά που λες λειτουργούν τόσο καλά, τότε πιστεύω και αυτό δε θα έχει πρόβλημα. :-) Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Καλησπέρα, παιδιά θέλω μια βοήθεια.... έψαχνα για bth συγκεκριμένα το Nokia BH-608 αλλά δεν υπάρχει πια στην αγορά και το βρήκα στο ebay από Κίνα μεταχειρισμένο οπότε θα το αποφύγω. Θέλω κάτι παρόμοιο, δλδ να έχει πιαστράκι και φυσικά το λυτρωτικό με δόνηση... γιατί πολλές φορές δεν το ακούω το κινητό μου και η δόνηση σε σώζει όντως. Bluetooth εχω ένα plantronics που συνδέεται με 2 συσκευές αλλά με κουράζει να το έχω συνέχεια στο αυτί μου... εάν υπάρχει κάποια παρόμοια λύση σε bth handsfree (δόνηση κατά προτίμηση) πείτε και φυσικά θεωρείται ότι είναι καλό. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris7777 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλησπερα και απο εμενα και εγω θα ηθελα την βοηθεια σας θελω ενα bth με καλώδιο οχι να μπαινει στο αυτι να συνδέεται με 2 κινητα να εχει καλο ακουστικο δηλαδη να ακουω καλα ,εχω βρει απο ψαξιμο απλα σε διαφορα μαγαζια γιατι δεν ηξερα που να ψαξω και βρηκα αυτο τι λετε? http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/bluetooth-headsets/098350-i-tech-clip-ii-mini-606-glossy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Καλησπέρα. Εχω ενα Sony ericsson mw600 που το θεωρώ ότι καλύτερο έχω πάρει ποτέ σε bluetooth. Τελευταία όμως, έχει ανοίξει λίγο το καλωδιάκι του, και ψάχνω να πάρω καινούριο. Αλλά δε βρισκω να το πουλάνε πουθενά μόνο του. Εχετε κάτι υπόψιν σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Καλησπέρα. Εχω ενα Sony ericsson mw600 που το θεωρώ ότι καλύτερο έχω πάρει ποτέ σε bluetooth. Τελευταία όμως, έχει ανοίξει λίγο το καλωδιάκι του, και ψάχνω να πάρω καινούριο. Αλλά δε βρισκω να το πουλάνε πουθενά μόνο του. Εχετε κάτι υπόψιν σας; Αν δεν βρεις το ίδιο, οποιοδήποτε ζευγάρι ακουστικών με minijack θα παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) Αν δεν βρεις το ίδιο, οποιοδήποτε ζευγάρι ακουστικών με minijack θα παίξει. καλησπερα στην παρεα. παιδια ενδειαφερομε να παρω ενα bluetooth stereo και επειδη εχω διαβαση,αρκετα αποφασισα να παρο το sbh50 της sony θα ηθελα αν καποιος ξερη να μου απαντηση εαν ειναι συμβατο με το τηλεφωνο htc one s ευχαριστω Edited August 7, 2013 by navi55 διόρθωση quote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolpap77 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 καλησπερα στην παρεα. παιδια ενδειαφερομε να παρω ενα bluetooth stereo και επειδη εχω διαβαση,αρκετα αποφασισα να παρο το sbh50 της sony θα ηθελα αν καποιος ξερη να μου απαντηση εαν ειναι συμβατο με το τηλεφωνο htc one s ευχαριστω Δεν νομιζω να μην δεν παιζει φίλε μου.Εγώ έχω ενα zte v987 και παιζει Καμπανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλησπέρα. Εχω ενα Sony ericsson mw600 που το θεωρώ ότι καλύτερο έχω πάρει ποτέ σε bluetooth. Τελευταία όμως, έχει ανοίξει λίγο το καλωδιάκι του, και ψάχνω να πάρω καινούριο. Αλλά δε βρισκω να το πουλάνε πουθενά μόνο του. Εχετε κάτι υπόψιν σας; Αν δεν βρεις το ίδιο, οποιοδήποτε ζευγάρι ακουστικών με minijack θα παίξει. Ναι αλλά το κοντό ασύμμετρο καλωδιάκι που έχουν τα ακουστικά στο πακέτο αγοράς των ΜW600 βολεύει όταν τα φοράς στο πέτο. Αλλιώς, για οποιαδήποτε κανονικού μήκους ακουστικά θα πρέπει να κάνεις πατέντα, να μαζέψεις κάπως το καλώδιο, και θα δείχνει αντιαισθητικό. Όποιος ξέρει πού μπορούμε να βρούμε τα ακουστικά των Sony-Ericsson ΜW600, ή ακόμα καλύτερα των Sony MW600 (πρέπει να είναι καλύτερα και πιο καλαίσθητα, χωρίς το πράσινο λογότυπο της Sony-Ericsson), ας μας ενημερώσει. Κι εμένα θα με ενδιέφερε να αγοράσω ένα έξτρα ζευγάρι. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, πήρα ένα mw600 από ένα skroutzoμαγαζο το οποίο έχει και φυσική παρουσία. Προφανώς από ότι καταλαβαίνω από τη τιμή είναι δική του εισαγωγή. Αυτό που θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κανείς είναι η εγγύηση από ποιόν καλύπτεται? Από την αντιπροσωπεία ή από το μαγαζί? Edited August 9, 2013 by lalakis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrelito Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) Αυτό που λες δεν ισχύει. Στα ακουστικά του Bluetooth ακούγεται μόνο ένας ήχος, προεπιλεγμένος που δεν αλλάζει, ότι και αν έχεις κάνει στις επαφές σου. Τουλάχιστον αυτό γίνεται στην περίπτωση μου που είναι συνδυασμός sbh50 με Sony Xperia z που τρέχει android 4.2.2 Αν υπάρχει τρόπος να ακούς σαν ήχο κλίσης στα ακουστικά του sbh\50 το ringtone της επαφής που σε καλεί, παρακαλώ να τον μοιραστείς μαζί μας, γιατί είναι αρκετά ενδιαφέρον και λειτουργικό χαρακτηριστικό Το περίεργο στη δική μου περίπτωση είναι ότι και ο ήχος που εχω επιλέξει για τα sms ακούγεται κανονικά και στο bluetooth, και οι ήχοι αφύπνησης και των άλλων ειδοποιήσεων ακούγονται κανονικά στο bluetooth. Το μόνο που δεν ακούγεται είναι ο ήχος εισερχόμενης κλήσης. (Εκεί ακούγεται το μπιπ το bluetooth). Αυτό μου φαίνεται ανεξήγητο! Αν και τα υπόλοιπα δεν ακούγονταν θα τα παρατούσα. Ξέρει κανεις τίποτα; Edited August 10, 2013 by andrelito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Γνώμες για το παρακάτω; http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=39724 Πρέπει να είναι παλιό μοντέλο (αν κρίνω από το BT v2.1) που θέλουν να ξεστοκάρουν αλλά δε με απασχολεί καθόλου αν δουλεύει σωστά (δε θα το κάνω pair με Blackberry βέβαια). Υπάρχει κάποιο άλλο επώνυμο μαζεμένων διαστάσεων σε παραπλήσια τιμή και με θύρα φόρτισης microUSB; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts