Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια!

Πηρα το mw600 σημερα απο public..Ολα καλα και ωραια..Μονο που τα ακουστικα του μου φαινονται περιεργα.

1) ενω ειχα δει αρκετα καλα σχολια στο ιντεερνετ γι αυτα , οταν τα εβαλα , ψιλο απογοητευτηκα.Ο ηχος ειναι πολυ μετριος , και το μπασο απλα δεν υπαρχει..

2) Το σχημα των ακουστικων ειναι καπως "λοξο" για να μπαινει στο αυτι.Μονο που στο δικο μου πρεπει να ειναι αντιστροφα..

Για παραδειγμα ,το left εχει το σχήμα του right , και αντιστροφα... η ισως ετσι νομιζω? Δηλαδη το left πηγαινει προς τα δεξια , ενω δεν θα επρεπε προς τα αριστερα?

Οποιος τα εχει ,ας μου εξηγησει λιγο..:)

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σηκωθηκα σήμερα το πρωί και ο σκυλακος μου ροκανιζε το plantronics m155,παραγγειλα λοιπόν το νέο μοντέλο m165 και θα το έχω αύριο,ειναι με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.παντως απο τα plantronics έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος,ότι καλύτερο πραγματικά και φυσικά σύνδεση και με 2 συσκευές

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εγώ σήμερα "αγανάκτησα" το έκλεισα και το ξανάνοιξα 2-3 φορές για να δεχτεί να "πάρει" τον ήχο..ενώ και το κινητό το έκανα χθες hard reset και μίλησα σήμερα με amazon για αντικατάσταση..!!! :cry::cry:

εγώ σήμερα "αγανάκτησα" το έκλεισα και το ξανάνοιξα 2-3 φορές για να δεχτεί να "πάρει" τον ήχο..ενώ και το κινητό το έκανα χθες hard reset και μίλησα σήμερα με amazon για αντικατάσταση..!!! :cry::cry:

Με plantronics το πρόβλημα?

Τσεκάρετε την αγγελία μου,έχω βάλει κάποια πολυ καλά bt προς πώληση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4507384#post4507384

Σηκωθηκα σήμερα το πρωί και ο σκυλακος μου ροκανιζε το plantronics m155,παραγγειλα λοιπόν το νέο μοντέλο m165 και θα το έχω αύριο,ειναι με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.παντως απο τα plantronics έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος,ότι καλύτερο πραγματικά και φυσικά σύνδεση και με 2 συσκευές

τώρα βέβαια, το έχεις βάλει αγγελία, αλλά από αυτονομία το 975 πώς το βλέπεις?

το δικό μου, μετά από λίγους μήνες χρήσης κρατάει μόνο μια μέρα και έστειλα στο σέρβις για αντικατάσταση.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Έχω το Plantronics M50 (είχα γράψει και παλιότερα τις εντυπώσεις μου εδώ!).Μετά από 10 μήνες χρήση δεν έχουν αλλάξει οι εντυπώσεις μου γι'αυτό!Μπαταρία συνεχίζει με την ίδια χρήση στις 5 μέρες αυτονομία και όλα τα άλλα κομπλέ!Όμως έχω μια απορία....!Την Παρασκευή νόμισα πως το έχασα και άρχισα να το ψάχνω ξανά στο ίντερνετ!Στην Ελλάδα το έβρισκα γύρω στα 40-45€(περίπου σε αυτά τα λεφτά το είχαν και τότε)!Μέσω amazon και ebay το είχα πάρει περίπου 25€ και ΤΩΡΑ το έχουν.....ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40€ και αν υπολογίσω μεταφορικά πάμε στα 50€ σίγουρα!Τι έγινε ρε παιδιά;Αντί να κατεβαίνουν οι τιμές.....διπλασιάζονται;;;;

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Με plantronics το πρόβλημα?

Τσεκάρετε την αγγελία μου,έχω βάλει κάποια πολυ καλά bt προς πώληση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4507384#post4507384

όχι με το mw1 το πρόβλημα..ταξιδεύει για Γαλλία τώρα..

τώρα βέβαια, το έχεις βάλει αγγελία, αλλά από αυτονομία το 975 πώς το βλέπεις?

το δικό μου, μετά από λίγους μήνες χρήσης κρατάει μόνο μια μέρα και έστειλα στο σέρβις για αντικατάσταση.

Να σου Πω την αλήθεια δεν το χω χρησιμοποιήσει και πολυ.απο αυτονομία πάντως ήταν αξιοπρεπεστατο.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω στην κατοχή μου εδώ και δυο ημέρες το Sony MW600. Το αγόρασα μετά από τα θετικά μηνύματα των περισσότερων εδώ μέσα.

Μέχρι τωρα δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Μου αρέσει που μπορώ να έχω δυο διαφορετικές πηγές ήχου ταυτόχρονα. Έτσι έχω τη μουσική στο iPad και τις κλήσεις στο S3.

Η ποιότητα των κλήσεων κυμαίνεται από καλή εώς, μερικές φορές μέτρια. Ακούω κάποια παράσιτα αρκετές φορές. Ελπίζω να διορθωθεί.

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζεται το όνομα της επαφής στην οθόνη του; Με μια μικρή έρευνα που έκανα με google search διάβασα ότι δεν το υποστηρίζει το Android.

مفاجأة

Παντως στο k750i δειχνει το ονομα

Τωρα για android δεν ξερω

Για Sony Ericsson dummy phones διάβασα και εγώ ότι δουλεύει, όπως και στο iOS.

مفاجأة

Μου έκαναν δώρο προχτές ένα Sony MW600. Από όσο ξέρω θεωρείται αξιόλογο.

Το χρησιμοποιώ με το Htc One S περίπου μία μέρα....άλλα δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την ένταση του όταν μιλάω με κάποιον. Είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με άλλα bt που δούλευα με το ίδιο κινητό. Εννοείται ότι το έχω βάλει max vol.

Το περίεργο είναι ότι όταν ακούω μουσική η ένταση του είναι πιο δυνατή.

Φίλος που το έχει με ένα παλιό Htc είναι απόλυτα ευχαριστημένος...

'Εχετε κάποια άποψη?

Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι για bluetooth ακουστικά και με μία έρευνα κατέληξα στο I - Tech VoiceClip 310Μ. Έχετε κάτι άλλο υπόψην σας σε αυτή την τιμή; Και κάτι ακόμα... το multipoint υποστηρίζει και τις 2 συσκευές ταυτόχρονα; Θα μπορώ δηλαδή να απαντάω κλήσεις και στα 2΄τηλέφωνα;; Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο.

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζεται το όνομα της επαφής στην οθόνη του; Με μια μικρή έρευνα που έκανα με google search διάβασα ότι δεν το υποστηρίζει το Android.

Το όνομα εμφανίζεται στα dumb της SE, τα iphone (αν και όχι πάντα από όσο θυμάμαι από την αναφορά κάποιου παιδιού) και τα Xperia με ICS (ίσως και την 2.3.7). Για τα υπόλοιπα δεν έχει αναφερθεί κάτι οπότε μάλλον δύσκολο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το όνομα εμφανίζεται στα dumb της SE, τα iphone (αν και όχι πάντα από όσο θυμάμαι από την αναφορά κάποιου παιδιού) και τα Xperia με ICS (ίσως και την 2.3.7). Για τα υπόλοιπα δεν έχει αναφερθεί κάτι οπότε μάλλον δύσκολο.

Κρίμα, αν λειτουργούσε και αυτό σωστά θα ήμουν 100% ευχαριστημένος.

Ευτυχώς γνωρίζω το 90% των αριθμών που με καλούν καθημερινά.

مفاجأة

Οχι δεν υπαρχει η δυνατοτητα στο ονομα παρα μονο τον αριθμο.(Το δοκιμασα με GS3-Xperia S-βεβαια περασε ενα διμηνο απο τοτε που τα χρησιμοποιησα με το πρωτο και αλλους 5 μηνες με το δευτερο κινητο-αρα μια μικρη πιθανοτητα να με ξεγελα η μνημη μου :O)

Με το Sony Wireless Pro σου δινει και αυτη τη δυνατοτητα στανταρ παντως.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

καλησπερα με ενδιαφερει το Nokia luna:) το έχει κάνεις να μου πει την γνωμη του? Βασικά με ενδιαφερει αν μπορω να το δουλευω με κράνος γιατι οδηγω συνεχεια μηχανη:) ευχαριστω.

Καλησπέρα. Κανείς δεν το έχει να με βοηθήσει ? :lol:

παιδες το 410 το εχει κανεις? http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Sony-Ericsson-Bluetooth-VH410-Black-1233-9373.htm

θελω να παρω ενα ΒΤ που να εχει αρκετα δυνατο ηχειο γιατι δουλευω σε εργοταξια και η βαβουρα ειναι αρκετη. Εχω το κινητο του αβαταρ αν παιζει κανα ρολο

All it takes is a swipe...

Με το Sony Wireless Pro σου δινει και αυτη τη δυνατοτητα στανταρ παντως.

Είδα και τις εφαρμογές της Sony στο Play Store που δυστυχώς δε δουλεύουν με το MW600.

مفاجأة

Είδα και τις εφαρμογές της Sony στο Play Store που δυστυχώς δε δουλεύουν με το MW600.

Τι ακριβώς θα κερδίσεις από αυτές τις εφαρμογές, πέρα από το να σου τρώνε την Ram?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι ακριβώς θα κερδίσεις από αυτές τις εφαρμογές, πέρα από το να σου τρώνε την Ram?

Θα με ενδιέφερε να δουλεύει η εμφάνιση της λίστας των επαφών και οι αναπάντητες στην οθόνη του bluetooth.

مفاجأة

παιδες το 410 το εχει κανεις? http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Sony-Ericsson-Bluetooth-VH410-Black-1233-9373.htm

θελω να παρω ενα ΒΤ που να εχει αρκετα δυνατο ηχειο γιατι δουλευω σε εργοταξια και η βαβουρα ειναι αρκετη. Εχω το κινητο του αβαταρ αν παιζει κανα ρολο

Αν εχεις θορυβο χρειαζεσαι ενα ΒΤ με ακυρωση θορυβου.

Παιδιά, έχει κανείς το Plantronics 975?

Αν ναι, πώς τα πάει από μπαταρία? γιατί εμένα το πρώτο χάλασε στους 10 μήνες, από μπαταρία όπως μου είπαν - δεν άνοιγε καθόλου (εντός εγγύησης και αλλάχτηκε με καινούριο)και το καινούριο που το έχω άλλους 9-10 μήνες τώρα, η μπαταρία πια κρατάει με το ζόρι μια μέρα, με περίπου 30-40 λεπτά ομιλίας.

Κρίμα γιατί είναι ακριβό και έχει πολύ καλή απόδοση.

Τελικά, όχι μόνο πέρασε στην εγγύηση (2 χρόνια έχουν) αλλά σε μια βδομάδα μου έστειλαν πίσω καινούριο, σφραγισμένο μέσα στο κουτί του. (παρότι εγώ τους είχα στείλει μόνο το ακουστικό, όχι όλη τη συσκευασία, φορτιστή, θήκη κλπ).

Μόνο καλά λόγια έχω να πώ!!:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τελικά, όχι μόνο πέρασε στην εγγύηση (2 χρόνια έχουν) αλλά σε μια βδομάδα μου έστειλαν πίσω καινούριο, σφραγισμένο μέσα στο κουτί του. (παρότι εγώ τους είχα στείλει μόνο το ακουστικό, όχι όλη τη συσκευασία, φορτιστή, θήκη κλπ).

Μόνο καλά λόγια έχω να πώ!!:)

To είχες αγοράσει από ελληνικό κατάστημα ή εξωτερικό;

Θέλω να πω ότι τη διαδικασία επιστροφής λόγω εγγύησης την έκανε το κατάστημα-πωλητής ή το έστειλες απευθείας σε plantronics store εξωτερικό;