Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

καλησπερα και καλη χρονια. με ενδιαφερει το Nokia luna:) το έχει κάνεις να μου πει την γνωμη του? Βασικά με ενδιαφερει αν μπορω να το δουλευω με κράνος γιατι οδηγω συνεχεια μηχανη:) ευχαριστω.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

To νεο νομιζω ειναι μονο μαυρο

Και οταν ξεκιναει γραφει μονο Sony και οχι sony ericcson

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καλησπερα σας. θα θελα να σας κανω μια ερωτηση. εχω το Smart Headset Pro MW1

και θα θελα να ρωτησω αν εχει μπιμπερ την ωρα που χτυπαει.........(γιατι εγω δεν το εχω βρει ακομα)

επειδη μου ειπαν οτι εχει. Και ενα αλλο ερωτημα αν υπαρχει καποιο εξτρα βυσμα μονοφωνικο και που μπορω να το βρω??

σας ευχαριστω πολυ.και επειδη ειδα ποιο πισω οντως και το δικο μου εχει καποιο θεμα συνδεσης και αποσυνδεσης

καποιες στιγμες ............οχι παντα!!

Αγορασα δύο MW600 το πρωτο σε μαυρο χρωμα επαιζε καλυτερα με iphone απο οτι με αλλα κινητα μετα απο 6 μηνες πεθανε και οπως εμαθα εχει εγγυηση μολις 6 μηνες....

Ειπα να αγορασω το ιδιο σε λευκό....τι το ηθελα....μετα απο ακριβως 6 μηνες παλι τα ιδια...χαλασε και φυσικα εκτος εγγυησης και αυτο

Και τα δυο χαλασαν χωρις να τα εχω ταλαιπωρησει ουτε με νερό ή να μου εχουν πεσει ή οτιδηποτε που θα μπορουσε να τα χαλασει ..απλά δεν ειναι καλη κατασκευη και μαλλον το προβλημα τους ειναι στο κουμπι power

δεν υπαρχει περιπτωση να τα προτιμησω ξανα παρα το γεγονος οτι εχω και SONY τηλεφωνο...

Qtek : S100 - S110

Glofish : X500 - X800

Motorola : Flare - V60 - V550 - Defy - Atrix

Ericsson : GH197 - 388 - A1018 - T18s - T28

HTC Diamond, OMNIA II, IPhone 4, NOKIA X9, Blackberry 9700, SONY Xperia S

και θα θελα να ρωτησω αν εχει μπιμπερ την ωρα που χτυπαει.........(γιατι εγω δεν το εχω βρει ακομα)

επειδη μου ειπαν οτι εχει. Και ενα αλλο ερωτημα αν υπαρχει καποιο εξτρα βυσμα μονοφωνικο και που μπορω να το βρω??

σας ευχαριστω πολυ.και επειδη ειδα ποιο πισω οντως και το δικο μου εχει καποιο θεμα συνδεσης και αποσυνδεσης

Τα 4 εικονιδια,τα εχει βγάλει στην οθονιτσα του;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παιδιά, έχει κανείς το Plantronics 975?

Αν ναι, πώς τα πάει από μπαταρία? γιατί εμένα το πρώτο χάλασε στους 10 μήνες, από μπαταρία όπως μου είπαν - δεν άνοιγε καθόλου (εντός εγγύησης και αλλάχτηκε με καινούριο)και το καινούριο που το έχω άλλους 9-10 μήνες τώρα, η μπαταρία πια κρατάει με το ζόρι μια μέρα, με περίπου 30-40 λεπτά ομιλίας.

Κρίμα γιατί είναι ακριβό και έχει πολύ καλή απόδοση.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Στειλτο πισω

Θα κοιτάξω αν έχει εγγύηση, αν και βέβαια, λειτουργεί κανονικά, δεν μπορώ να πω...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Κανει κανονικα μπιμπερ την ωρα που χτυπαει το κινητο αλλα μονο οταν φορας τα ακουστικα το ακους.

Επισης φροντισε να κανεις update το bt σου.

Εγω δεν εχω παραμικρο προβλημα με 2 ανδροιδ συσκευες και τωρα με wp8.

Κανε update καποια στιγμη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μπιπ μεσα στο ακουστικο εχει κ το MW600

Το παιδι ρωτησε για το Sony Wireless Pro που εχει και οχι το MW600

Απλα το αναφερω γιατι ειναι πολυ καλο κ το mw 600 και μιση τιμη.

Για οποιον ενδιαφερεται. Εχω ηδη 3 mw600 και δεν τα αλλαζω με τιποτα.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Απλα το αναφερω γιατι ειναι πολυ καλο κ το mw 600 και μιση τιμη.

Για οποιον ενδιαφερεται. Εχω ηδη 3 mw600 και δεν τα αλλαζω με τιποτα.

Και εγω εχω για backup του Sony που ανεφερε ο φιλος.

2 εχω αλλαξει ενα μαυρο το οποιο στο χρονο τα εφτυσε-νορμαλ-και το λευκο που μου κραταει 1.5 χρονο τωρα και ειναι αψογο:p

Τα 4 εικονιδια,τα εχει βγάλει στην οθονιτσα του;

ναι τα εχει βγαλει

Κανει κανονικα μπιμπερ την ωρα που χτυπαει το κινητο αλλα μονο οταν φορας τα ακουστικα το ακους.

Επισης φροντισε να κανεις update το bt σου.

Εγω δεν εχω παραμικρο προβλημα με 2 ανδροιδ συσκευες και τωρα με wp8.

Κανε update καποια στιγμη.

ναι αδερφε το γνωριζω γιατι τα φοραω συνεχεια (λογω φορτηγου)

εχω κανει update!!!

μια τελευταια ερωτηση:

το συγκεκριμενο εχει ακτινοβολια οταν το φορας?

επειδη εχω μεινει οτι τα bt με καλωδιο δεν εχουν.........

ευχαριστω για τισ απαντησης σας!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ναι τα εχει βγαλει

ναι αδερφε το γνωριζω γιατι τα φοραω συνεχεια (λογω φορτηγου)

εχω κανει update!!!

μια τελευταια ερωτηση:

το συγκεκριμενο εχει ακτινοβολια οταν το φορας?

επειδη εχω μεινει οτι τα bt με καλωδιο δεν εχουν.........

ευχαριστω για τισ απαντησης σας!

Κοιταξε δεν μπορω να σου πω ακριβως ποσο ακτινοβολια εχουν αλλα σιγουρα μια πολυ μικρη ποσοτητα βγαζουν,καμια σχεση με το να εχεις το κινητο στο κεφαλι και να στο ψηνει.

Και προτιμοτερο να τα χρησιμοποιεις και για αυτο το λογω και λογους πρακτικοτητα(λυμενα τα χερια)

Απολυτη μηδενικη ακτινοβολια δεν υπαρχει πουθενα,ουτε καν στη φυση,απο ηφαιστεια,ιονιζουσα ακτινοβολια απο το διαστημα,απο ανθρωπινη χρηση πχ πυρηνικη σταθμοι ενεργειας.

Edited by alextrela

Κοιταξε δεν μπορω να σου πω ακριβως ποσο ακτινοβολια εχουν αλλα σιγουρα μια πολυ μικρη ποσοτητα βγαζουν,καμια σχεση με το να εχεις το κινητο στο κεφαλι και να στο ψηνει.

Και προτιμοτερο να τα χρησιμοποιεις και για αυτο το λογω και λογους πρακτικοτητα(λυμενα τα χερια)

Απολυτη μηδενικη ακτινοβολια δεν υπαρχει πουθενα,ουτε καν στη φυση,απο ηφαιστεια,ιονιζουσα ακτινοβολια απο το διαστημα,απο ανθρωπινη χρηση πχ πυρηνικη σταθμοι ενεργειας.

σε ευχαριστω πολυ αδερφε!

μια ζωη την εχουμε και αν δεν................καταλαβαινεις.

η χρηση του σε εμενα ειναι κανα 5ωρο στο αυτι συνεχεια

'η σε αναμονη ,'η σε χρηση μουσικης..αλλα οπως πολυ σωστα ειπες

τιποτα στην φυση πλεον δεν εχει μηδενικη ακτινοβολια και τωρα τελευταια ας ειναι καλα τα κεμτρεηλς,νερο,και ολα τα συναφη!!:X

αλλα οπως πολυ σωστα ειπες

τιποτα στην φυση πλεον δεν εχει μηδενικη ακτινοβολια και τωρα τελευταια ας ειναι καλα τα κεμτρεηλς,νερο,και ολα τα συναφη!!:X

Δεν είναι πλέον, πάντα έτσι ήταν! Η κοσμική ακτινοβολία και τα φυσικά ραδιενεργά στοιχεία δεν εμφανίστηκαν τα τελευταία 20 χρόνια.

مفاجأة

Γεια σας

Θα ήθελα να πάρω ένα Bluetooth adapter για το pc, το οποίο να είναι συμβατό με το mw-600 Sony Ericsson που έχω έτσι ώστε να μπορώ να ακούω μουσική (ήχο απο ταινίες ) απο τον υπολογιστή μέσω των bluetooth ακουστικών. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εαν κάποιος μπορούσε να μου προτείνει κάποιο συγκεκριμένο adapter. Windows 7)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

νομίζω ότι είμαι στο όριο να αρχίσω να στραβομουτσουνιάζω με το wireless pro..

π.χ. σήμερα κάνω κλήση από το bt και ο ήχος παρέμενε στο κινητό, δεν τον μετέφερε στη συσκευή..ενώ και το smart connect έλεγε ότι η συσκευή είναι συνδεδεμένη..κλείσμο το bt του κινητού, άνοιγμα ξανά τίποτα, κλείσιμο του wireless pro, άνοιγμα ξανά και επιδιορθώθηκε..

το κακό είναι ότι κάτι ανάλογο, θα έχω τουλάχιστον μία φορά ανά δύο μέρες..και θα πρέπει να μπω στη διαδικασία να κλείσω τη συσκευή και να την επανενεργοποιήσω..

κινητό evo 3d.. και δεν έχω βρει και κανά faq της προκοπής στη sony..εκτός αν όλα τα άλλα δημιουργούν απροβλημάτιστα, και μόνο εγώ έχω απορίες για προβλήματα..

υ.γ. έχει το τελευταίο firmware, και κάποια στιγμή πριν κανά δυο βδομάδες του είχα κάνει και factory reset..

Καλημέρα σε όλους!μήπως ξέρει κανείς αν τα παρακάτω handsfree ειναι συμβατά με το sony xperia s????νόμιζα ότι επειδή είναι sony ericsson θα κάνουν..Αν ξέρει όμως κάποιος κάτι παραπάνω θα με σώσει:)

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44011