Jump to content

Taksidiara_Psuxi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Taksidiara_Psuxi

  1. Καλημέρα σε όλους!!Έχω παραγγείλει το G3 και το περιμένω αν όχι σήμερα τη Δευτέρα...Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πως πρέπει να κάνω την πρώτη φόρτιση για να έχω την καλύτερη δυνατή μπαταρία.....το αφήνω να ξεφορτίσει όταν το πάρω και το φορτιζω μετά? ή το φορτίζω κατευθείαν?τα φώτα σας παρακαλώ....:)
  2. δηλαδή να βάλω άλλα 20 και να πάω στο G3....εκεί νομίζω καταλήγουμε....:)
  3. Και εγώ την έχω αυτή την απορία...στο skroutz το έχω βρεί 258 το φθηνότερο.....
  4. Ναι αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο που να αξίζει..και ανάμεσα στο Α5 και στο G3 ποιά είναι τα δύνατά σημεία του ενός και ποιά του άλλου?Sorry εάν κουράζω αλλά δύσκολη η επιλογή κινητού.......:confused:
  5. εννοώ το P8 lite που έχει στο skroutz 223euro....αξίζει ή όχι?? για το LG το μόνο που με αποθαρρύνει είναι τα απογοητευτικά σχόλια για τη μπαταρία του....αλλιώς μου αρέσει αρκετά....
  6. Σ ευχαριστώ για την πρόταση..το έχω δει αλλά ξεφεύγει λίγο σε μέγεθος νομίζω...ειδικά για γυναικείο χέρι δε ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει...τον ίδιο ενδοιασμό έχω για το G3.....:rolleyes:
  7. Καλησπέρα σε όλους!!!Απευθύνομαι σε εσάς γιατί μόνο εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε στο δίλημμά μου....είμαι ανάμεσα στο samsung a5, στο lg g3 και στο huawei ascend p8.....ποιό από αυτά να επιλέξω και γιατί??δίνω βάση πιο πολύ στο να μην κολλάει κ να βγάζει ωραίες φωτό....α!και στην ποιότητα κατασκευής γι αυτό και κλίνω πιο πολύ στο samsung.....περιμένω και τις γνώμες σας και αν έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο θα ακούσω με χαρά!!!!
  8. Καλημέρα σε όλους!μήπως ξέρει κανείς αν τα παρακάτω handsfree ειναι συμβατά με το sony xperia s????νόμιζα ότι επειδή είναι sony ericsson θα κάνουν..Αν ξέρει όμως κάποιος κάτι παραπάνω θα με σώσει:) http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44011
  9. τελικά κατέβασα τον mx videoplayer και ολα καλα!!ευχαριστώ πολύ πάντως:)
  10. Καλησπέρα σε όλους.:) εχω κατεβασει bs player για ταινιες αλλά δε μπορώ με τίποτα να βάλω υπότιτλους..μπορεί καποιος να με διαφωτίσει????
  11. Από ότι λέει μέσα το manual η μέγιστη τιμη είναι 1,30.....να ρωτήσω και εγω κάτι..Υπάρχει κάποια εφαρμογή κάμερας για να βγάζω φωτογραφίες πιο γρήγορα??
  12. Παιδιά επειδη ενδιαφερεται να το αγοράσει μια φιλη μου τωρα που πηγε στα 269, απο που να προτιμησει?? πλαισιο ή κωτσοβολο???επειδη ειδα πιο πανω οτι απο κωτσοβολο παιζει να σου πασαρουν ανοιχτο εκθεσιακο κτλ......:blink:
  13. ΑΑΑΑ.....Εδω μιλάμε για πολλα περιστατικά......που να φανταστω τατοια κατασταση.......συνεχισα λιγο την ερευνα σου αποθαρρυνθηκα ακομα περισσοτερο....Εννοείται δεν διακινδυνεύω τίποτα......Σ ευχαριστώ πολύ!!
  14. Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω για το εξής κατάστημα κατά πόσο είναι αξιόπιστο και εάν κάποιος έχει αγοράσει από εκεί.Απλά είδα αυτήν την πολύ δελεαστική τιμή για το Acro S και παραξενεύτηκα γιατί θέλω πολύ να το πάρω!!:) http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=20458 Αν κάποιος γνωρίζει κάτι....Ευχαριστώ!!
  15. Ας μας πουν οι κατοχοι του λεπτομερειες για την καμερα γιατι κ εγω ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο και θα ηθελα να βγαζει αξιοπρεπεις φωτογραφιες...:)
  16. Ελλαδα θα ερθει ξερουμε??????
  17. Μακαρι να ερθει Ελλαδα!!!!θα ειναι σιγουρα το επομενο κινητο μου το λατρεψα απ την πρωτη στιγμη!!!!κυριως για την τελεια αναλογια μεγεθους συσκευης-οθονης........:)
×
×
  • Create New...