Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Παιδιά ψάχνω ένα handfree πολύ απλό, χωρίς οθόνες και μπιχλιμπίδια. Το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι η αυτονομία. Έχετε να προτείνετε κάτι;

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ακολουθω κανονικα τις οδηγιες και μου βγαζει το εξης: ""Unsupported headset Firmware Note Detected Firmware Version: 75 "

Unsupported?? Weird.. Πάει κ πολύς καιρός από τότε που το έκανα κ δεν έχω το πρόγραμμα γιατί έχω κάνει format στο pc.. Πιστεύω να μπορέσω να το δω το βραδάκι. Η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα είναι η logitel. Έχουν, δηλαδή, service. Δες στο Google για το τηλ.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδια εχει κανενας απο εσας αγορασει το Nokia BH-221; Ειναι με καλωδιο και εχει και οθονη για αναγνωρησει κλησεις.

Ακολουθω κανονικα τις οδηγιες και μου βγαζει το εξης: ""Unsupported headset Firmware Note Detected Firmware Version: 75 "

Σακη εχω και εγω το ιδιο bluetooth με εσενα και το ιδιο ακριβως προβλημα. Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει λυση.

Μετα απο επικοινωνια με την platronics μου ειπαν οτι γνωριζουνε για το συγκεκριμενο προβλημα και θα το διορθωσουνε στο επομενο update που θα βγει μεσα στον οκτωμβριο.

Απο οτι καταλαβα ειναι θεμα του software.

Πηρα τηλ και την Logitel και μου ειπαν οτι δεν ειναι αυτη υπευθυνη για τα Platronic ακουστικα αλλα για αλλα προιοντα Platronic και να μιλησω με κεντρικα.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Απο Plantronics USA μου ειπαν, οτι πρεπει να αντικατασταθει μεσα στην εγγυηση. Εστειλα email στο καταστημα απο το οποιο το αγορασα, και μου ειπαν να μιλησω με τον εισαγωγεα και οτι δεν ειναι δικη τους ευθυνη. Εστειλα email στους 2 εισαγωγεις ......και ακομα δεν μου εχουν απαντησει.

Και μενα μου φαινεται οτι ειναι θεμα software απλα, το περιεργο ειναι οτι, ενω συνδεεται με 2 κινητο, με ενημερωνει φωνητικα οτι συνδεθηκα μονο με το πρωτο.

Edited by sakissalonika

Πήρα σήμερα το nokia bh 112.

Δεν το δοκίμασα πάνω από 2 λεπτά (δεν είχε μπαταρία) αλλά μου φαίνεται καλό.

Θέλω να το συνδέσω με 2 κινητά όμως και εδώ έχω πρόβλημα. Συνδέεται κανονικά με το note ii αλλά όχι με ενα se που έχω (w890i).

Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?

Τσάμπα παιδεύομαι?

Edit:

Άκυρο, συνδέθηκε κανονικά.

Απλά ήθελε να κατεβάσω το manual :)

Edited by nikos523

Απο Plantronics USA μου ειπαν, οτι πρεπει να αντικατασταθει μεσα στην εγγυηση. Εστειλα email στο καταστημα απο το οποιο το αγορασα, και μου ειπαν να μιλησω με τον εισαγωγεα και οτι δεν ειναι δικη τους ευθυνη. Εστειλα email στους 2 εισαγωγεις ......και ακομα δεν μου εχουν απαντησει.

Και μενα μου φαινεται οτι ειναι θεμα software απλα, το περιεργο ειναι οτι, ενω συνδεεται με 2 κινητο, με ενημερωνει φωνητικα οτι συνδεθηκα μονο με το πρωτο.

Και εμενα ακριβως το ιδιο μου κανει. Κατεβασα και την καινουργια εκδοση Updater που βγηκε την 2_7_62710_0 αλλα τιποτα, παλι τα ιδια.

Σηκωνω τα χερια ψηλα, δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Τουλαχιστον δεν εχω καποιο προβλημα με της κλησεις.

Και εμενα ακριβως το ιδιο μου κανει. Κατεβασα και την καινουργια εκδοση Updater που βγηκε την 2_7_62710_0 αλλα τιποτα, παλι τα ιδια.

Σηκωνω τα χερια ψηλα, δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Τουλαχιστον δεν εχω καποιο προβλημα με της κλησεις.

Και εγω δεν βγαζω ακρη. Περιμενω να δω τι θα μου πουν απο τα κεντρικα.

Εγώ πριν από 1 εβδομάδα αποφάσισα να αγοράσω τα mw1 για να αντικαταστήσω τώρα φοβερά mw600 που με είχαν καταβολέψει και τα χρησιμοποιώ τα τελευταία 3 χρόνια. Δυστυχώς όμως δεν έμεινα ευχαριστημένος. Συγκεκριμένα τα δύο σημαντικότερα προβλήματα είναι 1) Όταν ακούω Ραδιόφωνο,κάθε φορά που ακουμπάω το κινητό ο ήχος κάνει διακοπή για 1-2 δευτερόλεπτα. Δοκίμασα μήπως το ζήτημα διορθωνόταν με απεγκατάσταση όλων των σχετικών εφαρμογών αλλά τίποτα. 2) Όταν μιλάω και έχω δεύτερη γραμμή η ειδοποίηση της δεύτερης γραμμής καλύπτει τον συνομιλητή μου και δε μπορώ να μιλήσω μέχρι να σταματήσει να χτυπάει η δεύτερη γραμμή. Τα δύο αυτά θέματα για μένα είναι τόσο σοβαρά που τα παράτησα και επέστρεψα στα mw600. Επίσης να πω ότι ενώ με της χρήση που κάνω τα mw600 μου βγάζουν πάντα και άνετα τη μέρα (8 πρωί με 12 το βράδυ) τα mw1 στις 8 το απόγευμα έχουν αδειάσει. Κατά τ'άλλα είναι πανέμορφα. Τα καλώδια του είναι πολύ γερά (στο mw600 διαρκώς μου χάλαγαν και αγόραζα καινούργια) και όμορφα. Επίσης ολές οι άλλες λειτουργίες δουλεύουν στην εντέλεια (εμφάνιση ονόματος επαφής που καλεί, κλήση από αρχείο κλήσεων-ανάγνωση μηνυμάτων). Ελπίζω μπας και τα θέματα που αναφέρω λυθούν με κανα firmware update αλλιώς για μένα είναι για πέταμα.

Edit: Πολύ σημαντικη είναι η δυνατότητα του mw1 να το χρησιμοποιείς όσο το φορτίζεις αντίθετα απ'το mw600.

Edited by Morfie
Αντώνης.

Μια ερώτηση σχετικά με το MW 600:

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω με οποιασδήποτε μάρκας ακουστικά θέλω ή θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιώ τα δικά του;

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post.

Edited by navi55

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πήρα σήμερα το nokia bh 112.

Δεν το δοκίμασα πάνω από 2 λεπτά (δεν είχε μπαταρία) αλλά μου φαίνεται καλό.

Θέλω να το συνδέσω με 2 κινητά όμως και εδώ έχω πρόβλημα. Συνδέεται κανονικά με το note ii αλλά όχι με ενα se που έχω (w890i).

Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?

Τσάμπα παιδεύομαι?

Edit:

Άκυρο, συνδέθηκε κανονικά.

Απλά ήθελε να κατεβάσω το manual :)

Με το που κατέβασες το manual συνδέθηκε; Τι καινούργια συστήματα είναι αυτά;;;; Στον υπολογιστή το κατέβασες ή στο κινητό; :p :p:p

Με το που κατέβασες το manual συνδέθηκε; Τι καινούργια συστήματα είναι αυτά;;;; Στον υπολογιστή το κατέβασες ή στο κινητό; :p :p:p

Χαχα

Με το που κατέβασα το manual, το διάβασα και κατάλαβα :p

Δεν έγραφε πως να συνδέσω 2 κινητά στις οδηγίες στο κουτί!

Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι προς ολους τους εχοντες του Sony Mw1 Bluetooth. Το αγορασα και εγω και ολα καλα, πειτε μου ομως πως μπορω να δω της επαφες μου και τα μυνηματα μου που εχω στο android μου; Εχω κατεβασει ολες της εφαρμογες απο το google play, δλεπω το κινητο μου, τα τραγουδια του και το αρχειο κλησεων αλλα πουθενα της επαφες μου και τα μυνηματα μου.

Τι να κανω βρε παιδια;

Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι προς ολους τους εχοντες του Sony Mw1 Bluetooth. Το αγορασα και εγω και ολα καλα, πειτε μου ομως πως μπορω να δω της επαφες μου και τα μυνηματα μου που εχω στο android μου; Εχω κατεβασει ολες της εφαρμογες απο το google play, δλεπω το κινητο μου, τα τραγουδια του και το αρχειο κλησεων αλλα πουθενα της επαφες μου και τα μυνηματα μου.

Τι να κανω βρε παιδια;

αν εννοεις να μπεις απο το mw1 και να δεις μυνηματα ή επαφες δεν γινετε. το μονο που γινετε οταν σου ερθει καποιο μυνημα ή εχεις καποια αναπαντητη στην δειχνει στην οθομη του mw1 . και το μυνημα που εχει ερθει μπορεις και να το διαβασεις απο εκει.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

αν εννοεις να μπεις απο το mw1 και να δεις μυνηματα ή επαφες δεν γινετε. το μονο που γινετε οταν σου ερθει καποιο μυνημα ή εχεις καποια αναπαντητη στην δειχνει στην οθομη του mw1 . και το μυνημα που εχει ερθει μπορεις και να το διαβασεις απο εκει.

Ναι αυτο εννοουσα, αν γινετε μεσα απο το MW1 να τα βλεπω. Ειδικα οι επαφες θα με βολευαν πολυ. Δεν πειραζει κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

kopromax σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Ναι αυτο εννοουσα, αν γινετε μεσα απο το MW1 να τα βλεπω. Ειδικα οι επαφες θα με βολευαν πολυ. Δεν πειραζει κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

kopromax σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Ρε παιδια ποιο ειναι αυτο το mw1?:confused:

Καινουργιο μοντελο ειναι?

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Οκ καταλαβα,παντως σου δινει τη δυνατοτητα μεσα απο το bt να καλεσεις αυτος που σε πηρε η'πηρες εσυ και παει με χρονολογικη σειρα απο το νεοτερο στο παλιοτερο που πηρες η δεχτηκες.

Εχει βγει καποια καινουργια αναβαθμιση την τελευταια την εκανα πριν κανα τριμηνο περιπου?

Παιδια τα φωτα σας. Εχω το Sony Smart Wireless Headset Pro MW1 και εχω προβλημα με το κεντρικο πληκτρο κλησεων, το στρογγυλο.

Οταν με παιρνουνε τηλ δεν μπορω να τερματισω την κληση με τιποτα, πρεπει ο αλλος να κλεισει πρωτα το τηλ. Ουτε οταν παιρνω τηλ δεν μπορω να κλεισω.

Τωρα μου κανει κατι κουλα, δεν μπορω να μπω στο μενου του bluetooth.

Το τηλ μου ειναι το Samsung Galaxy S και εχω κατεβασει ολα τα απαραιτητα application απο το market.

Εχω κανει και reset αλλα τιποτα.

Τι να γινετε ρε παιδια;

Κανε 2-3 φορές συνεχόμενα reset επιπλέον κανε αναβάθμιση του λογισμικού του bt με την ίδια διαδικασία όπως με κινητά Sony.

Αν πάλι δεν στρώσει δεν θα αποφύγεις το service.

Έτσι στα καλά καθούμενα τα έπαιξε?

Δοκίμασε τα παραπάνω όπως και να έχει.

Δυστηχως alextrela τζιφος η δουλεια. Τα εκανα ολα αυτα που μου ειπες αλλα και παλι το κεντρικο κουμπι νεκρο.

Προχτες το πηρα και απο την αρχη δεν λειτουργουσε. Νομιζα οτι κατι λαλακια κανω. Ενω απο το bluetooth βλεπω το αρχειο κλεισεων δεν μπορω να παρω τηλ και ουτε οταν με παιρνουνε δεν μπορω να απαντησω την κληση. Θα δοκιμασω και αυριο στο Galaxy Note II που θα εχω μπας και φταιει το τηλ και αμα και εκει δεν, εφυγε για servise.

να ρωτήσω κάτι και εγώ με την σειρά μου , καποιος που εχει και τα 2 ΒΤ , το MW1 και το MW600 , δηλαδη το καινουργιο και το παλιο μοντελο της ericsson , με το ραδιο πως τα παει , ειδικα με την ενταση , γιατι το mw600 που εχω εγω ειναι χαμηλη η ενταση του ακομη και με τα in ear ακουστικα , θα ελεγα οτι ακουγετε μετρια σε ενταση.Συνεχιζει αυτο και στο καινουργιο ?

Δυστηχως alextrela τζιφος η δουλεια. Τα εκανα ολα αυτα που μου ειπες αλλα και παλι το κεντρικο κουμπι νεκρο.

Προχτες το πηρα και απο την αρχη δεν λειτουργουσε. Νομιζα οτι κατι λαλακια κανω. Ενω απο το bluetooth βλεπω το αρχειο κλεισεων δεν μπορω να παρω τηλ και ουτε οταν με παιρνουνε δεν μπορω να απαντησω την κληση. Θα δοκιμασω και αυριο στο Galaxy Note II που θα εχω μπας και φταιει το τηλ και αμα και εκει δεν, εφυγε για servise.

Αν δεν λειτουργουσε απο την αρχη τοτε να ζητησεις αντικατασταση με καινουργιο και εφοσον το εχεις λιγες ημερες.

Δοκιμασε αυριο και με το Note 2 και βλεπεις αναλογα.

alexasso:Εγω σπανια ακουω ραδιο απο το MW1 και γενικοτερα απο τα bt,αλλα η ισχυς της εντασης ειναι κατωτερη απο οτι αν ακους μουσικη μεσω bluetooth.

Edited by alextrela

Για το SAMSUNG HM1700 εχει κανεις αποψη ?

το έχει προσφορά το e-shop στα 19 ευρώ, με ενδιαφέρει κι εμένα.

τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά, όμως δεν κατάφερα να μάθω

αν έχει φωνητικές κλήσεις, είναι κάτι που με ενδιαφέρει, αν κάποιος γνωρίζει ας απάντηση.

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006904

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.